2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優 ...
樓主: 赤而
go

醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優先考慮...歡迎加入..... [複製鏈接]

原帖由 beeng 於 2006-8-3 04:03 AM 發表

4:00am多人會議中的e件說:
咁辛苦叫左一d冇玩童話既朋友返黎童話,
好似黑咪入番點, 笨旦又入番點, 花奶又係uk返黎,
點解一個2個比人叫哂去玩爆爆王
不過, 比我都會去
因為要搵人吹水都要去果邊
e前3更半 ...

thx你幫我打咁多字>.<應承你..即使族只得你1人仍然陪你la..
(記得我地去你屋企打邊爐@@,1係同你猜過@@)

對1D我好信任既人都幾失望...

玩第隻game都算,最難過係D人仲講大話,好似搞緊小圈子咁...

咁就唔叫友愛啦.呃呃瞞瞞..........

=.="唉!我都係out架la...

我都唔知可以點??D人上線為溝女同吹水,再唔係就比人叫去玩第隻game..

p/s,天使咪再係電話扮警訊D受害人=.=好想打你一鑊...sorry

笨咪,算罷啦!你係咪有心玩返童話你自己知.....

海神,唔該唔好同我再講第隻game la,你玩得開心就ok la..
星期六食飯你出5出黎??定去長州先出??=.=+

勁累=.=原來傾電話傾到6點幾再訓2個中係會想死.下次唔好玩咁夜=.=..

多謝我第二個乖孫係漫畫展照顧族人>.<我近排好唔開心,

每次唔開心找你你都可以令到我冇咁sad..我諗我又要找你傾傾la>.<

i miss you/.\.

原帖由 赤而 於 2006-8-3 08:58 AM 發表

thx你幫我打咁多字>.<應承你..即使族只得你1人仍然陪你la..
(記得我地去你屋企打邊爐@@,1係同你猜過@@)

對1D我好信任既人都幾失望...

玩第隻game都算,最難過係D人仲講大話,好似搞緊小圈子咁...
...

星期6........星期5先答到你=~="~
遲d睇下攻城好唔好玩先..好玩就玩la@@~

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-3 11:15 AM 發表

星期6........星期5先答到你=~="~
遲d睇下攻城好唔好玩先..好玩就玩la@@~

你去就打比我la,星期六晚去上環喜悅海鮮酒樓打邉爐,大約80元,任食任飲...

諗住食餐反咋,冇乜點ka^^,自由/花奶/天使/童少我同龍女就一定去...paul同光之就未知..

=.=存心溝女既唔洗黎ka la~

溝女=.="唉!我都唔溝女

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-4 11:51 AM 發表
溝女=.="唉!我都唔溝女

更正 星期六晚去[上環喜悅皇宮 ]打邉爐..

有牙冰第1代阿毛,第2代童少(榮記大老闆),愛自由,龍女,

天使(黃昏),虎王,冬冬(天作之合),牙地,菊地.

p/s千刃 / 光之 / 米米 就未落實....(可以擺1圍酒咁滯=.=)

至在大家普普通通傾下計開心,食野..平均每人7~80元..

頭先族人有少少爭執...

事後我當佢係我個仔咁既族人..因為1D感情事喊左出黎..

我同天使好無奈,其實保重身體好緊要,明天你又入e院拆線..

何必諗咁多野...

如果叫得你做老公而走去同第二個一齊,呢種女仔係點??你自己衡量..

當你係fd而明溝你條女,呢個fd既友情同人格係點??你亦應自己衡量..

我相信我族內冇咁既人,

所以你應放心,我相信佢地亦唔係咁既人...

我希望族人友愛同互相諒解...

有時做一件事之前,諗下傷5傷害到人,又

傷害人幾多同傷幾深??值5值得??同應5應去傷害人??

原帖由 赤而 於 2006-8-5 03:48 AM 發表
頭先族人有少少爭執...

事後我當佢係我個仔咁既族人..因為1D感情事喊左出黎..

我同天使好無奈,其實保重身體好緊要,明天你又入e院拆線..

何必諗咁多野...

如果叫得你做老公而走去同第二個一齊,呢種女仔 ...

又搞咩事呀佢地=_=~???

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-5 04:10 AM 發表

咩解你可以冇時冇刻都係到ge....?

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-5 04:10 AM 發表

海神/.\拎赤而係2000fun a/cc買股票..ok??

原帖由 光之wilson 於 2006-8-5 04:09 AM 發表

佢直頭無處不在tim la=.=

得童話冇佢ja ma...

原帖由 赤而 於 2006-8-4 10:08 PM 發表

更正 星期六晚去打邉爐..

有牙冰第1代阿毛,第2代童少(榮記大老闆),愛自由,龍女,

天使(黃昏),虎王,冬冬(天作之合),牙地,菊地.

p/s千刃 / 光之 / 米米 就未落實....(可以擺1圍酒咁滯=.=)

至在 ...

我明天一定要玩"好味多謝"

每人伸一隻手,叫五至50(如有10人玩),叫中的下家or上家飲,飲果個係飲完放低杯前,1定要講

"好味多謝"  否則再飲,我試過連飲七次=.=D pk好中意櫬你飲完撩你講野,等你唔記得左講=.=

係我有問題囉...唔關任何人事....當我冇玩過啦~~~
多個fd好過多個敵人!!!
有咩咪打我手提囉....game見唔到我嫁啦...
向各位say sor...

原帖由 光之wilson 於 2006-8-5 04:09 AM 發表

我得閒就上黎睇嫁ma=_="2kf我一日可能上10粒鐘...

原帖由 赤而 於 2006-8-5 04:09 AM 發表

海神/.\拎赤而係2000fun a/cc買股票..ok??

不是搞這些東東吧=_="我都係睇準入貨....第日就賣果種=_=

原帖由 赤而 於 2006-8-5 04:11 AM 發表

佢直頭無處不在tim la=.=

得童話冇佢ja ma...

我心中冇童話世界=v=~"

原帖由 赤而 於 2006-8-5 05:14 AM 發表

我明天一定要玩"好味多謝"

每人伸一隻手,叫五至50(如有10人玩),叫中的下家or上家飲,飲果個係飲完放低杯前,1定要講

"好味多謝"  否則再飲,我試過連飲七次=.=D pk好中意櫬你飲完撩 ...

好在我唔去=v="~

原帖由 麥麥食 於 2006-8-5 12:43 PM 發表
係我有問題囉...唔關任何人事....當我冇玩過啦~~~
多個fd好過多個敵人!!!
有咩咪打我手提囉....game見唔到我嫁啦...
向各位say sor...

笨咪=v=~"你爆爆e+幾lv~??????

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-5 12:47 PM 發表

好在我唔去=v="~

剛剛回家>.<

食到好飽同飲到好飽>.<

今次九個人去食反(同book桌人數一樣^^")

食到反肚,每人78元..

依家呢個蔡蔡(冬冬)洽我,仲有千刃撩我講野=.=真衰..

不過天使仲勁,佢比人隊左4枝細可樂咁滯...

=.=佢掛住鬧人唔記得左講"好味多謝"連飲幾次....

今次有幾位朋友(我以為係朋友)
放飛機..電話唔聽 交代冇句..

呢D在心中...對呢D人..我都幾失望..佢地只要講1句,我借$$借a/cc冇問題..

但到頭來..我只不過係on 9  1個...

食下飯姐,唔洗咁樣......

或者我真係好討人厭 好乞人憎 好唔識做大頭啦!

所以暫時唔做大頭la^^"

黑咪,,我同你不嬲都係朋友黎架啦a"a
得閒記住搵我吹水

原帖由 赤而 於 2006-8-6 12:23 AM 發表

剛剛回家>.<

食到好飽同飲到好飽>.<

今次九個人去食反(同book桌人數一樣^^")

食到反肚,每人78元..

依家呢個蔡蔡(冬冬)洽我,仲有千刃撩我講野=.=真衰..

不過天使仲勁,佢比人隊 ...

大笨而,,,我隻腳好番記住一定要搵我出黎玩啊,,,
吹又得,玩又得,,唱歌又得,,跳舞都得,,,
但記住唔好唔搵我
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:33 AM , Processed in 0.035009 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存