2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優 ...
樓主: 赤而
go

醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優先考慮...歡迎加入..... [複製鏈接]

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-8 04:31 PM 發表

搞成好掂xd~" e+4日半..49會員-v-""812都有2x人去支持....

話晒我小學3年級就溝女=_="
中2...比人hurt完...明白e種情況....
唔好咁la你...要團結><"~

我咩唔好咁呀....?
做咩冇啦啦同我講團結-.-
我做過d咩呀......?

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-7 10:16 PM 發表
又搞咩@.@
我係可樂怪....有法子飲到的...
馬小姐9位=v='笑死左.....
+下我做左puppy姐姐fans club會長之一=v=~"...好忙....會小d上黎

虎王話下星期一要去返果間打邊爐喎=.=...

我答左佢話有人先去.你去5去AR??..

.1陣月尾又長州BBQ=.=

打完邊爐我生左三粒暗瘡>.<"

送比某某一首歌

想用一杯Latte把妳灌醉 好讓妳能多愛我一點
暗戀的滋味 妳不懂這種感覺 早有人陪的妳永遠不會
看見妳和他在我面前 證明我的愛只是愚昧
妳不懂我的 那些憔悴 是妳永遠不曾過的體會

為妳付出那種傷心妳永遠不了解 我又何苦勉強自己愛上妳的一切
妳又狠狠逼退 我的防備 靜靜關上門來默數我的淚

明知道讓妳離開他的世界不可能會 我還傻傻等到奇蹟出現的那一天
直到那一天 妳會發現 真正愛妳的人獨自守著傷悲

看見妳和他在我面前 證明我的愛只是愚昧
妳不懂我的 那些憔悴 是妳永遠不曾過的體會  

明知道讓妳離開他的世界不可能會 我還傻傻等到奇蹟出現的那一天

曾經我以為我自己會後悔 不想愛的太過痴心絕對
為妳落第一滴淚 為妳做任何改變 也喚不回妳對我的堅決

為妳付出那種傷心妳永遠不了解 我又何苦勉強自己愛上妳的一切
妳又狠狠逼退 我的防備 靜靜關上門來默數我的淚

咁個次你同我講既野~~係而+呢個moment好適合~~~
所以借花敬佛~~~~
不過希望煥唔好因為咁而嬲左我啦~

我無啦啦點會嬲我咁親愛既花奶呢,,,
其實經過呢次我真係識到咩叫真正既朋友,,
咩叫真正朋友咪會sd個sms,打個電話 ,,msn問我點呢樣果樣,,
我覺得呢d先係朋友,,
衰野唔好提,,
好事陸續黎XD"""

原帖由 赤而 於 2006-8-9 01:39 AM 發表

虎王話下星期一要去返果間打邊爐喎=.=...

我答左佢話有人先去.你去5去AR??..

.1陣月尾又長州BBQ=.=

打完邊爐我生左三粒暗瘡>.<"

送比某某一首歌

想用一杯Latte把妳灌醉 好讓妳能 ...

E+得返140$......
聽日補習=0=
後日 FI生日會...
812....去SHOW....
813...先有得休息下=0=

神偷魚蛋報到~
我終於搵到你地個post la....
搵左幾耐-0-

咁都要搵XD"~你唔會知我係邊個的說
哇卡卡卡

原帖由 K.Y 於 2006-8-9 02:47 AM 發表
咁個次你同我講既野~~係而+呢個moment好適合~~~
所以借花敬佛~~~~
不過希望煥唔好因為咁而嬲左我啦~

唉!花花...

如果你流住眼淚死哂狗我一定唔會咁講law @@"(唔捨得踩多腳)

點都好la~都過左去la~

仲當我係自己人就慍下我地飲下野吹下水,等緊你~kakaka

原帖由 唔知咩名好. 於 2006-8-9 10:31 AM 發表
我無啦啦點會嬲我咁親愛既花奶呢,,,
其實經過呢次我真係識到咩叫真正既朋友,,
咩叫真正朋友咪會sd個sms,打個電話 ,,msn問我點呢樣果樣,,
我覺得呢d先係朋友,,
衰野唔好提,,
好事陸續黎XD"""

=.=bb你隻腳呀..死仔...

你又係既..次次網聚又唔出又成日出街浦..你想我講乜呢??

長州你又話補課...

你有冇心同我地做個真正既朋友ka??

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-9 12:20 PM 發表

E+得返140$......
聽日補習=0=
後日 FI生日會...
812....去SHOW....
813...先有得休息下=0=

咁月尾長州唔使預你la,係咪??

原帖由 小雲乂龍 於 2006-8-9 12:35 PM 發表
神偷魚蛋報到~
我終於搵到你地個post la....
搵左幾耐-0-

魚蛋歌先生,昨天你已輸哂D $$,你將來童話生活既日子打算點過??

你人在瑪琳,不能呃又不能偷=.=+你去求下灰兄比D水魚名單你la..

或者叫地教你兩招,分分中收到50m咖啡同20m核心=.=+再唔係就去賣笑la~

問世間情是何物=.=""

樓主仲係執迷不悟,你醒下啦,你只同佢同game一齊,唔係真人呀

如果你自己想真人同佢一齊,倒不如你早同佢講啦

早又唔講,遲又唔講,拿,而家比人搶走左喇...

作為過來人既我地,都係最多比意見你去如何解決呢個問題,你發呢個post出黎,由頭到尾都係要你自己一個解決問題

如果你條女咁易比人搶走,咁你自己就要檢討下喇,檢討下你做錯左乜野

不過,都有可能好似其他人咁講,呢個女仔好極有限,咁易比人溝,都可以話佢有少少花心囉(我有講錯咪凸我)=.=

笑傲無雙

原帖由 唔知咩名好. 於 2006-8-7 02:50 PM 發表
黑咪,,講真..我同你兄弟你當我契弟,,
影係我條女邊個都知,,,
一玩番咁叻仔食住我條女,,
以為果次係家頻嘈完你,,,你會縮,,
你知唔知尋日8月6阿影仲有搵我,,
跟住就今日行緊,,
問心丫,,
阿兒打過俾你問過你, ...

你收皮啦.......咁撚多野講你知唔知你自己好撚on鳩呀?仲唔夠醜咩?   話你聽啦細佬
上網溝條女係仔都識啦....溝左之後你1日未約人地出黎你都冇知格話人聽佢係你條女啦?下話?
你慢慢望住人地張相發你個春秋大夢啦     仲有仲有.....人地溝你條女     你駛春驚麼?
如果人地好似你係網上面溝既話    你應該信你網上面果條女嘛   佢係中意你既就唔會受其他人啦
但依家人地係現實中 見又見個喇   又真係中意條女     你就收皮彈開一二面啦
怪就怪你自己唔爭氣      你1撚早約條女出黎可能依家都未必會咁      反轉頭你屌番人?
岩既    你係有屌番人既理由    e樣你可以慢慢    就算係同族 fd   你都可以屌     但你有對個條女好咩?
對佢好既就唔好要人等你   都係果句1撚早約佢出黎啦笨柒   依家溝果條女果個人條件又好個你
又可以令條女過得開心d   你咪放人地一條生路啦  丫係喎你放左喇啵^^唔好意思    想唔放都唔得喇   哈哈
但事實放在你眼前嬲完屌完好死心喇啵@@凸
我係邊撚個你唔撚駛理     擺到明係睇唔個眼黎屌鳩你     唔鋸呀?你都冇計啦 因為你唔會知我係邊撚個@@
番屋企  好好諗下啦   如果我屌親你屌到你好撚心痛既話....大爺我同你講句【對唔撚住】

已有 1 人評分威望 收起 理由
沙士比屎 -50 多次侮辱他人http://www1.2000fun.com/d ..

總評分:  威望 -50   查看全部評分

笑傲無雙

原帖由 赤而 於 2006-8-8 10:39 PM 發表

係好的話唔會出D咁既事la-.-

昨晚仲比人在台嘈話好憎我tim-.-

唔念在見過面,網聚玩過..都念下相處既日子..我傷害過佢地D乜呢??

一陣又話我同煥出頭,一陣又講我話佢daddy ...=.=

當日族頻邊個話人 ...

俾人憎  唔撚鋸喇終於?  係人地話憎你之前你諗下自己做個d咩先啦  你呢d叫
【就知頭唔知路懶係有型幫人出頭】  對你自己黎講可能覺得冇做錯! 但人地既角度睇就唔係咁喇
仲有仲有乜你好中意屈人架?    咁又係  對你黎講果d唔叫屈叫幫人出頭姐  哈哈  你有自己既1套嘛
但你呢d人    最後都係得1條路架姐  就好似依家咁   你身邊既人越黎越少    就算你係到再講幾多偉大既說話
又或者點樣將所有事情改到你自己無咩野都好     但件事入面既所有人 同埋你族入面果d人
唔會好似你1樣   咁樣黎睇d事   同埋你根本就知頭唔知路    識少少扮代表嘛   哈哈哈~~~
仲有仲有  聽講你好似對某兩條仔爭1條女果件事入面做左唔少功夫啵  
雖然我唔知你到底有d咩野理由推動你去做呢d野    但1句啦    係我既角度睇你好似係撐緊其中一條仔多囉
人地3個人既事你就咪理咁多啦     8婆咪係你呢d囉    唔知醜既人亦都係你呀  
依家你出哂post將d事公豬於世你係咪想人地黎笑鳩你呢?  笑你唔知醜  哈哈
你都咁大個人   唔好搞咁多野喇   專心d搞你自己個族吧啦      同埋諗深一層d人既離開到底為咩呢
岩同錯唔係最重要呀    哈~我只不過係一個路過既人  睇睇下有d頂唔順回應下咁上下啦@@
我相信你唔會去在乎架啦可~~~你咁大方!  哈哈~~~~~
同你講埋......人地女仔....係同果條仔1齊果陣(只限網上)    1直都冇受個任何人溝
你唔好屈得就屈丫...8婆    依家佢搵到自己幸福喇....同埋對於果個只限於網上面既人冇哂感覺
比著你  都唔會對一個只存在於網上面既男仔耐左仲有感覺掛?連出黎見1次都冇....   
冇錯   有時d野你試下去用人地既角度黎睇   可能會好d既
1句到尾啦   其實你自己都唔知   你唔知你做出黎果d野會令到你身邊既人離開你....其實你好怕寂寞
@@"我覺得
好喇  唔講lu 閃水(我唔存在於童話入面的@@v岩岩講個只係路人呀  如果你同埋果條仔想搵我?又或者
想打柒我    對唔住喇      你地對住空氣打吧   又或者對住個post打啦@@haha)

咁多字..叫我點睇-9-
e件b...月尾唔使理我了...為左姐姐..好多野搞

原帖由 天魔轉生 於 2006-8-9 11:25 PM 發表

俾人憎  唔撚鋸喇終於?(下刪廢話一千字)  ........................................................................

.........................................................................................................

...........................................

好喇  唔講lu 閃水(我唔存在於童話入面的@@v岩岩講個只係路人呀  如果你同埋果條仔想搵我?又或者
想打柒我    對唔住喇      你地對住空氣打吧   又或者對住個post打啦@@haha)
...

我真係想知我理左D乜??又出左乜頭??我就算真係出頭亦唔出奇,何況我冇機會出-.-

呢D野有得幫??我都想幫..

如果我叫八婆 你又係乜呢??難道你係衛道之士,睇下你篇野先la,出口傷人係你所好??

我咁令佢地討厭??佢地今日仲有在台同我講野??仲有問下族人先la..

我唔知你講做乜功夫,你知道得仲多過我??@@真係難得..不如你講我知la,

我都想知我返工9:30am放80:30pm.又要食反沖涼訓覺,仲可以做D乜??(同過天使靜子傾過1次)

我冇參予佢地晚晚煲粥煲到天光(試過1/2次),因為我要返工,如果有,可能我會早D知有事發生..

三個人都係我錫過既人,問1問當事人是但1個,我有冇鬧過佢地半句??岩唔岩佢地自己心中有數la..

睇你講D野,我諗今次真係可能有人搞野/做野....

希望你真係幾次網聚有出黎既人la,但如果有出亦唔會咁講野..(我地冇你咁斯文=.=")

瑪琳既人亦唔會咁講野,我唔使知亦唔想知你係邊個,亦冇人想打9你=.=

可能你仲係"以為爆粗好型"既年紀;睇文章似係聽人講就上黎鬧人既小白,

如果我同族人講野要你批準,你也未免太...型la...

嘈果日,毛亦在,事前我仲約左混蛋係網吧up lv,果日亦同毛有講住電話,我究竟做左D乜呢??

越係咁,對有關既人越係失望...係咪真係要我交個大頭位出黎??

玩game姐,拎完頭彩,拎埋尾彩,仲要叫人上黎2000fun作野鬧人..?洗唔洗??

件事都完左la..又要辣返著佢,咩居心??
(1係搵個質數好少少既人落筆la,粗言穢語-.-詞不達意,長冗悶..)

萍水相蓬;大家歇歇,身後有餘忘縮手,眼前無路思回頭...
..

笑傲無雙

原帖由 赤而 於 2006-8-10 02:03 AM 發表

我真係想知我理左D乜??又出左乜頭??我就算真係出頭亦唔出奇,何況我冇機會出-.-

如果我叫八婆你又係乜呢??難道你係衛道之士,睇下你篇野先la,出口傷人係你所好??

我咁令佢地討厭??佢地今日仲有在台同我講 ...

仲扮到乜事都冇麼@@?    就算你真係冇出個頭但你有冇屈個人  多個事?問下自己lo
我叫你8婆咁又點呢....叫你唔起麼?       衛道之士係乜撚野我唔撚知   串d講句我剩係知咩叫"道義" 哈哈
我篇野又點呢.....係咪好精彩呢   出口傷人唔係我作風黎既本來....但如果我身邊既人有d咩事例如俾邊個邊個咩咩咩"等等   咁要我做罪人都冇所謂喎 凸@@凸   
哈  你係咪咁黑人憎我唔知   問你d族人有叉用
我唔存在於童話   就算真係存在你估你會知我係邊個嗎?    反而我想講句你真係垃圾囉~我挑!
都話啦 有d野你自己做左都唔會覺得有d咩問題   同你講都哂鳩氣既   
哇  你又會知佢地晚晚煲電話?
借你果句用下先【你知道得仲多過我____真係難得____不如你講我知la】@@haha
依家有話你話個佢地3個咩?如果單單話既  呢d就真係小事囉  我亦唔會出現係呢樹
突然想教你1句  "扇風點火" you know? 哈哈 你駛春知邊個係後面搞3搞4咩 亦都唔駛知 
反正你都識講係遊戲咯 咁就不如唔好知啦 咪咁認真好冇?哈哈哈~~~~~~~
哇 我緊係唔係你個族既人啦 我呢d咁既人唔岩入  你請我都唔入  
我咁型... . 又咁多口出傷人   粗人黎嘛   我點配係你個族呢@@ 小白e個名我受唔起   白木我仲受得起既         
haha   本來我就無任何權利去管你所謂既族既野  
我又唔係邊個邊個既監護人  又有點可以安排人地去做任何野呢?  況且:邊個話俾你知你估既野1定岩哂呢
世情難料 我做到既野有限   但至少出個post出黎少下你呢件垃圾都仲得既 都講左啦....  
如果我身邊既人俾邊個邊個咩咩咩"等等....無論如何我都會係可能範圍之內插上一手!
~哎哎哎 看來插親你唔好意思^^~
你交咩位@@你唔好咁做丫     咁樣一拍唔係兩散架  反正唔關我事   哈哈哈凸@@凸
仲有仲有你講果d咩咩網吧咩咩電話果d人我唔撚識所以唔知你up乜而咩尾彩頭彩都唔關我事  同我講黎多餘
咩起事果個人?依家起事果個係我  天魔轉生  丫赤而姐太多心了呢 ^^~
依家係我辣你   認住我@@ok?你後尾果句咩萍水咩相蓬   好有詩意我讀得書少真係唔太明  咁我講番句
若要人不知    除非己莫為      若要我唔知    你就唔好咁白痴     88喇丫赤而姐^^v

原帖由 天魔轉生 於 2006-8-10 02:47 AM 發表

仲扮到乜事都冇麼@@?    就算你真係冇出個頭但你有冇屈個人  多個事?問下自己lo
我叫你8婆咁又點呢....叫你唔起麼?       衛道之士係乜撚野我唔撚知   串d講句我剩係知咩叫"道義" 哈哈
我篇野又點呢 ...

我扮野你又知@@??利害,咁我冇扮野你又知唔知??你叫人做乜你都有自由..

你既行為言行,比人睇你係1個冇家教冇修養冇學養既人..

除左亂up同爆粗,睇黎真係冇第二D選擇..=.=當然,你存心上黎搞事梗係唔會理la~

我屈過乜人要你呢個自認係外人去多事呢??

講真,由頭到尾你都係你自己係度吹,1陣又話唔係game,1陣又話唔係族,
(當然我族一定冇你呢種精英,無福消受)

講到知好多野,又話人地比到幸福/又話人地條件好,又話人地好開心,又話找到真愛之類...

呢D都係我唔知.我亦冇諗過要去知......-.-(講到好似你睇住咁)

至於話好多時夜晚講電話講到早上,之前黑咪同光之都有同我講過,

我亦講左我唔係晚晚參予,間中會傾下(多人會議)但我通常2/3點就訓...

佢地會再傾...咁又有乜問題??你唔知咩??你咁勁點會唔知呀??

你上黎post鬧人,唔尊重人唔緊要,尊重下你自己先,你尚係學生呱??

唔會失學ar??至少香港有九年免費教育,

如果培養出大批閣下如斯有禮兼有人格既未來楝樑,香港前景真係樂觀..

我好聲好氣回你發覺等同拉牛上樹,冇力,恕不奉陪

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

這裡是家族文章
請大家不要發表無關的回覆

咁咁....多字-9-
叫人點睇呀-9-

原帖由 赤而 於 2006-8-9 09:10 PM 發表

魚蛋歌先生,昨天你已輸哂D $$,你將來童話生活既日子打算點過??

你人在瑪琳,不能呃又不能偷=.=+你去求下灰兄比D水魚名單你la..

或者叫地教你兩招,分分中收到50m咖啡同20m核心=.=+再唔係就去賣笑la~

我冇想過去賣笑-0-
我要去賣身!!!a”a

大家add下我la 我msn: tszlung_wong@hotmail.com  
(呀兒都冇嫁好神密嫁)!!!!!目前得3個族人先有@@

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-10 12:30 AM 發表
咁多字..叫我點睇-9-
e件b...月尾唔使理我了...為左姐姐..好多野搞

你為左姐姐@@
唔通你係漆黑細佬-0-??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:51 AM , Processed in 0.038385 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存