2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優 ...
樓主: 赤而
go

醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優先考慮...歡迎加入..... [複製鏈接]

原帖由 唔知咩名好. 於 2006-8-6 12:41 AM 發表

大笨而,,,我隻腳好番記住一定要搵我出黎玩啊,,,
吹又得,玩又得,,唱歌又得,,跳舞都得,,,
但記住唔好唔搵我

大臭煥=.=

下次去長州搵埋你...幫手去通廁ar >.<...

原帖由 麥麥食 於 2006-8-5 12:43 PM 發表
係我有問題囉...唔關任何人事....當我冇玩過啦~~~
多個fd好過多個敵人!!!
有咩咪打我手提囉....game見唔到我嫁啦...
向各位say sor...

罰你幫我轉生@@

再罰你下次幫手通廁同幫我拎行里la^^

係呀係呀...臭煥...4ever fd呀@v@
其實我今次想返玩嫁=.=""我有帶人升嫁/.\"
打家技都打好多了>.<"""
得返15日了/.\

原帖由 赤而 於 2006-8-6 12:23 AM 發表

剛剛回家>.<

食到好飽同飲到好飽>.<

今次九個人去食反(同book桌人數一樣^^")

食到反肚,每人78元..

依家呢個蔡蔡(冬冬)洽我,仲有千刃撩我講野=.=真衰..

不過天使仲勁,佢比人隊 ...

可樂ja ma-_-"我上年同同打邊爐隊左20枝..

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-6 10:06 AM 發表

可樂ja ma-_-"我上年同同打邊爐隊左20枝..

小心糖尿病呀!!!
飲廿支咁勁呀啦

原帖由 光之wilson 於 2006-8-6 12:48 PM 發表

小心糖尿病呀!!!
飲廿支咁勁呀啦

小兒科......我可樂怪黎

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-7 01:10 AM 發表

小兒科......我可樂怪黎

昨天火煱...海神話可飲廿枝可樂=.=

食到好飽再飲可樂好辛苦ka...唔好話廿枝,2枝我都想死...

昨天我訂位訂九位,預左花奶/菊也/童少/呀地,呢4人係話去的...

但昨天電話又唔聽,交待冇句,得呀地比個訊息我...

其實洗唔洗咁呢Z??唔通唔係朋友??

高柏飛之家@@現在的蔡蔡同冰零臭毛(牙冰第1手)有到..

仲有野蠻一族大頭千刃同佢朋友有到
(=.=三個族D人wo.我地可開返個族叫"三族"..)

今次氣氛愉快^^,多謝以上朋友參予

仲有瑪琳既 愛自由/紫衫龍女/天使路斯法/虎王(ygg)

小趣事:我訂台留 [瑪琳]九位,

天使佢地拎枱時,個知客嗌機 話[馬小姐九位,帶佢地上153號枱...]

p/s=.=問個朋友入佢族,佢答問下族人先>.<笑死我,大頭收個朋友要族人批準??
可能佢冇當我係朋友la~講真,入你族我又有幾可online??何必答得如此失風度.小家.
或者係我真係諗得你太成熟世故la^^kakaka

金句香蕉俱樂部Ban語錄:如果我知道呢1個女仔係我朋友既追求目標/愛人/老婆...
呢1生呢1世,呢個女仔都唔會係我對像同目標,不管佢地有冇發展機會同埋會唔會結婚...
就算我想追,我都會由知道係我朋友"想追既人"果一剎那開始,熄滅呢個念頭o
呢個係我既道德觀同男人之間既不成盟承諾....

你地族收唔收人.....??

黑咪,,講真..我同你兄弟你當我契弟,,
影係我條女邊個都知,,,
一玩番咁叻仔食住我條女,,
以為果次係家頻嘈完你,,,你會縮,,
你知唔知尋日8月6阿影仲有搵我,,
跟住就今日行緊,,
問心丫,,
阿兒打過俾你問過你,,
問你係咪鐘意阿影,,,
你答唔係,,玩下,,
依家咩事啊你,,
朋友咁樣用架??
你兄弟媾條女番黎,,跟住撬人條女走,,
你威啦你,,
當你兄弟你當我咩野啊依家,,

調轉頭丫,,,
你媾完條女俾我媾丫,,
跟住你嘈我一獲丫
跟住口口聲聲話仲鐘意你條女,,
第二日行埋一齊丫,,
你點樣諗啊,,,
我真係唔知拎咩野心情同你做朋友啊黑咪!!!!!!!!

第一我唔知點解你會咁做,
第二我唔知點解小完你仲要係咁上
第三你當我係乜,,
第四阿兒問你咁多次,你答咩野丫,,
心照啦

我真係冇你呢個朋友
我對你好乂失望

我唔係同你嘈....

1. 你同佢見又未見過...係game做你條女就變真人???
2. 我中意who 同溝who 洗唔洗講比人知@@?
    咁我現實係中意佢呀...game我玩唔玩都吧...
3. 你打呢篇野之前, 話同我重係fd@@ 之後問我係咪同左影一齊...係咪拍緊拖...而家係到爆@@v
    *(((真是不錯的fd)))

又搞咩@.@
我係可樂怪....有法子飲到的...
馬小姐9位=v='笑死左.....
+下我做左puppy姐姐fans club會長之一=v=~"...好忙....會小d上黎

原帖由 dickcar 於 2006-8-7 01:15 PM 發表
你地族收唔收人.....??

我地族收人ar^^"

收唔呃人//唔洗頻//有心做朋友既人,希望常online,多講野,唔好撩事鬥非,族人友愛..

不過毛話我地族嚴..其實自律有禮就ok la^^

原帖由 唔知咩名好. 於 2006-8-7 02:50 PM 發表
跟住就今日行緊,,
問心丫,,
阿兒打過俾你問過你, ...

我係族同電話都有問過黑咪..佢的確話只係講下笑..

我亦有同光之/天使講過呢樣野..

但黑咪佢在post亦講得岩,佢要追邊個唔使同任何人交代,無須理任何人...

煥!初初我亦唔信..但擒晚係電台你地嘈左一大輪..

我諗我都估到大概呱...(當時我開緊E件帶緊毛/合合/混蛋/死神 up lv,

咪住.\/.明明之前約好左係網吧升,合合開蔡神仙帶我地升ka ma..點解後尾係我帶既??)

我以前有叫過你中意就對人好D,但我諗有時應該放手就放手..

識得幾時入場唔本事,識得幾時離場會更好!!

放工返黎依家先上到2000fun..無lala係電台比人鬧一鑊,點解呢D又關我事??

點都好!相處落黎都有感情,出左族既朋友祝愉快..

我唔係1個好大頭,但我希望每個族人都開心..

原帖由 唔知咩名好. 於 2006-8-7 02:50 PM 發表
跟住就今日行緊,,
問心丫,,
阿兒打過俾你問過你, ...

黑咪媾你條女.......冇錯...係佢唔岩....佢係爭唔落既........

影係同你一齊既時候受黑咪媾...........佢亦都係爭唔落............

你同影係game一齊(只係係game一齊)而影係現實中俾人媾左去..........關你咩事??
你連人地一次都未見過.......唔通要人等你一世咩.........你亦係爭唔落既.....
+埋你個句[要媾就一定俾人媾到].......我覺得你好唔尊重影........所以你更加爭唔落....你當佢係咩呀?

反醒一下自己有咩做錯或者做得唔好...........令到自己條女咁易俾人媾走仲好啦......唔好再係度話咩兄弟唔兄弟.........契弟唔契弟.................

自己做得唔好條女走左怪得邊個??自己諗下啦.......

原帖由 赤而 於 2006-8-8 03:30 AM 發表

我係族同電話都有問過黑咪..佢的確話只係講下笑..

我亦有同光之/天使講過呢樣野..

但黑咪佢在post亦講得岩,佢要追邊個唔使同任何人交代,無須理任何人...

煥!初初我亦唔信..但擒晚係電台你地嘈左一大 ...

最後果句我唔覺-v-"

原帖由 K.Y 於 2006-8-8 10:51 AM 發表

黑咪媾你條女.......冇錯...係佢唔岩....佢係爭唔落既........

影係同你一齊既時候受黑咪媾...........佢亦都係爭唔落............

你同影係game一齊(只係係game一齊)而影係現實中俾人媾左去........ ...

網戀....一向都唔會覺得係真.....
起game話係gf...但起出面比人溝左條女又點姐...網戀一向係唔可信=~="
講真....2個都唔抵幫....
真係鐘意1個人...只要對方開心快樂咪夠lo
愛係在乎對方....
愛佢就會無條件負出......
以上我ge意見.....唔好凸我._."比下意見好wo-v-

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-8 11:50 AM 發表

網戀....一向都唔會覺得係真.....
起game話係gf...但起出面比人溝左條女又點姐...網戀一向係唔可信=~="
講真....2個都唔抵幫....
真係鐘意1個人...只要對方開心快樂咪夠lo
愛係在乎對方....
愛佢就會 ...

你好有經驗wo!!!!!
我都唔知可以講d咩...
不宜插手呀!!!!只可以安慰佢
唉....問世間情為何物???
你個fans club攪成點呀??

原帖由 光之wilson 於 2006-8-8 03:19 PM 發表

你好有經驗wo!!!!!
我都唔知可以講d咩...
不宜插手呀!!!!只可以安慰佢
唉....問世間情為何物???
你個fans club攪成點呀??

搞成好掂xd~" e+4日半..49會員-v-""812都有2x人去支持....

話晒我小學3年級就溝女=_="
中2...比人hurt完...明白e種情況....
唔好咁la你...要團結><"~

原帖由 K.Y 於 2006-8-8 10:51 AM 發表

你同影係game一齊(只係係game一齊)而影係現實中俾人媾左去........ ...

花兄,估唔到當日同你講既野..=.=你全部轉返比煥....

原帖由 aesopf95365 於 2006-8-8 11:47 AM 發表

最後果句我唔覺-v-"

係好的話唔會出D咁既事la-.-

昨晚仲比人在台嘈話好憎我tim-.-

唔念在見過面,網聚玩過..都念下相處既日子..我傷害過佢地D乜呢??

一陣又話我同煥出頭,一陣又講我話佢daddy ...=.=

當日族頻邊個話人擦鞋友??講真;對族人好對我好就叫擦鞋??

咁甩同P在瑪琳時對我亦好好;(2次網聚亦出$出力)..唔通亦叫擦鞋??
唔理pp佢當日話牙地定係話gg la..都唔係咁好la..

( 話gg亦唔應該la,長州佢出$$出力做埋蛋糕比甩同花,又做跑腿又做阿四,一句怨言都冇...)

pp比我話左之後佢出族,我亦好無奈....但掉返轉如果有人咁話pp,

我一樣會話返佢(之前D人話pp我吊七人都係咁la).

姑勿論點...我亦好多謝pp係瑪琳時為我分擔左好多家族雜務,

亦好多謝甩甩係瑪琳時為我地帶來好多快樂同歡笑..thankyou..

p/s:我要講野唔係族網講-.-唔通係屋企講咩??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:26 AM , Processed in 0.033777 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存