2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優 ...
go

醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優先考慮...歡迎加入..... [複製鏈接]

瑪琳道夫  招有心人入族男女不拘,

最緊要唔好呃.男玩女角亦無所謂.坦白就得...男玩女角女玩男角好平常

日日有隊升lv,歡迎新舊朋友一起入族玩下..........齊齊升lv 同吹水

(但以此為入族就免談了)

....

族例:

希望各位有心交個朋友,唔好洗頻, ONLINE 就即上家族電台 瑪琳道夫

千記唔好1入族就叫帶升   or 問借$$, or借乜借物,

族員必須要留電話,家旌每月至少搞一次聚會 bbq,唱k,打波, 睇戲 食飯不等

唔好同其他族 撩事鬥非,唔好洗族頻,對話頻,台頻,

要多多發言,語氣用詞請尊重別人...各人友愛,唔好撥火搧動族人,為族出力..

.要一團和氣@@""

[
有心入族做朋友既,請鴿  //小小沈峰兒 97lv闇  //

////藍天BB 1XX lv巫 // 小妹綺麗 1XX |v 7次轉生魔C∕∕繼續唱下去 9X光

,//

^^(入瑪琳台傾計先最好)

尚有不少可愛族人常常online

家族成員  包括

//有心入族做朋友既,請鴿   大什工...小小沈峰兒 9xlv 闇)   //
//藍天BB 11X lv巫 (3轉勁人) //  //神獸師乂奇   9X lV魔c//
憐花使者   9X lV 魔c  /////小妹綺麗 (5轉勁人的魔c)////^^

(其實可入瑪琳台傾計先^^")

尚有不少可愛族人常常online

家族成員  包括

幻師網絡 (80 lv ) //雪之枕頭 ////原石大王∕∕千歲 ∕∕Ar聰(12X  Lv光)//  

///懶小洋//o0影0o ////黑猴 //自欺欺人//闇c仔仔

/小笨ㄨ狼 (8v lv)//∕∕ ar倩 ∕∕ 傻Siu雨  // 飛基o // 殷戒 //∕∕時間就像乳溝∕∕風神襲港

//oOoOo戰神oOoOo(族草)//I佚名I// Ar聰 (112 lv 光)<<可愛樣子///o0櫻花草0o//

//Doug型狩獵衛星///千歲///小米子///刈血///可愛肥包包//白金商人//死亡之黑///

//斧中作洛///歐陽小王//闇Baby//燒賣乂魔使///笨笨乂商人//

hi 你好!!你地有心入族做朋友既可以先入公開電台[瑪琳道夫].吹下水先..

.我地家族會一路踢減D 少 online或少出聲 或 冇為族出力既人(例如冇打家卡同冇幫過族人..)..

定期有家族活動,行街 食反 睇戲 網吧 bbq 不定..

歡迎提供各類意見,勇躍參加亦會提升家族地位...

我地等埋你一齊吹水玩下^^升下lv..

唔入族亦可上瑪琳電台吹下水講下笑.

已有 1 人評分Good 收起 理由
忠忠杯麵(忠e) + 1 架油@@

總評分:  Good + 1   查看全部評分

hihi^^靜靜子黎報到@.@^
玩得開心d^^”

原帖由 beeng 於 2006-7-28 11:00 AM 發表
hihi^^靜靜子黎報到@.@^
玩得開心d^^”

死!冇炭粉=.=我要編野貼在渡假屋門口=.=

濕滯

去到先買都得啦...
實有得買架wo

瑪琳道夫老臣子傻煥報道XDDDDD

原帖由 beeng 於 2006-7-28 11:18 AM 發表
去到先買都得啦...
實有得買架wo

炭粉=.=係咪我up錯呢??sorry-.-

死la..我係要打印機果D墨水呀>.<

原帖由 麥麥食 於 2006-7-31 02:24 PM 發表
我冇帶3333=.=""我都想去打波^^
不過上次打完like 1 就冇玩過lu /.\" 下次啦下次啦@v@"
大咩人丫,大咪有又係7又係樣衰 /.\/.\/.\""""
攪到幾日冇訓...支力死我了~~
...

係咩??樣衰??唔覺喎^^我中意7 ar...

7就唔會比人叫你"何文田大佬"啦! kakaka笑死我>.<

你個樣唔咁cool我就冇咁怕你>.<"

我驚行埋你度比你大喝叫我死開>.<咁就傷哂我心la/.\

下次我用電話同你溝通la~[喂!你隻雞奕熟未ar?? 幫我D墨魚丸荼密糖啦.....] =.=+

臭咪把聲好得人中意ka>.<

大笨咪佢打麻雀贏左成二千m..哈哈哈..好似冇人還過比佢>.<"kakaka

他都不算很有趣 為何我遇見別人都悶極入睡
碰見他 總是自然 談下去  讓人幻想可以後 談下去 結合成伴侶

*可惜他有愛侶 還可怎麼爭取   投契極 得不到世人的允許
 常常望著 別人幸福 令我更唏噓  難道世界上美男 全部被捕

漏網的跑到哪裡 男生稍一可取  全已是 某君的夫婿或愛侶
 仍然像我的 未嫁的 又愛得起誰
 唯一符合理想的得七歲*

下個月8月會搞1次cafe,會邀請真正官方人士到場同我地傾下計,談下心,

搞1次2日1夜長州之旅=.=+

因為剛剛果次比人寸到我死死下,話說我同海神/混蛋1落船,陽光普照............

我講左句:[陽光普照,天公造美之ma...]...

=.=20分中唔夠,落大雨....

wa..死仔混蛋即刻寸咀學我之前話:[去長洲網聚...踩單車又得,游水又得.............]

而臭海神梗係唔執輸寸埋1份=.= 即刻話::[陽光普照,天公造美之..]

唉!呢個只係大頭悲慘既開始...

下次再講[大頭淪為通廁員=.=+慘遭族人圍觀]

原帖由 赤而 於 2006-7-31 09:50 PM 發表

係咩??樣衰??唔覺喎^^我中意7 ar...

7就唔會比人叫你"何文田大佬"啦! kakaka笑死我>.<

你個樣唔咁cool我就冇咁怕你>.<"

我驚行埋你度比你大喝叫我死開>.<咁就傷哂 ...

笑死左
天公做美呀@"@~!!!
我睇到.....天公做美果句.....沌親=.="飲緊可樂
8月~?
唔好11號,星期4就得
11號fi生日會=~=

原帖由 aesopf95365 於 2006-7-31 10:31 PM 發表

笑死左
天公做美呀@"@~!!!
我睇到.....天公做美果句.....沌親=.="飲緊可樂
8月~?
唔好11號,星期4就得
11號fi生日會=~=

仲好講=.=??

又話夜探張XX洞..又拎部psp出黎玩=.=.

你地1個2個去廁所冲唔到就咪再掉d廁紙落去la=.=

結果塞左2次(通左2次)

搞到我要通廁所..冇陰公..成班族人係度圍觀問我做乜=.=?

我梗係通梗廁所la=.=唔通煮緊飯咩??

[quote]原帖由 赤而 於 2006-7-31 10:49 PM 發表

仲好講=.=??

又話夜探張XX洞..又拎部psp出黎玩=.=.

你地1個2個去廁所

原帖由 aesopf95365 於 2006-7-31 10:56 PM 發表

鬼叫笨咪佢地又話唔去=.=~"
成班話...去...突然又話唔去.....通廁而=v="<<<新花名...逃+潛

通廁而=.=

下個月你死定了

原帖由 赤而 於 2006-7-31 11:10 PM 發表

通廁而=.=

下個月你死定了

大不了唔去@@
e個名都好聽wo

原帖由 aesopf95365 於 2006-7-31 11:13 PM 發表

大不了唔去@@
e個名都好聽wo

都好,我都想放棄la=.=

剛轉左大頭....下個月我亦唔會搞任何活動..

反正D人中意去玩爆爆..佢地叫哂D族人小頭去玩..

隻game唔爭氣...唔怨得人~

原帖由 赤而 於 2006-8-1 02:24 AM 發表

都好,我都想放棄la=.=

剛轉左大頭....下個月我亦唔會搞任何活動..

反正D人中意去玩爆爆..叫哂D族人小頭去玩..正

一齊放棄la-v-~"轉玩其他la@@~"
轉左邊個做大頭...好在我唔起到=.=~' 做大頭係最煩的
邊個帶頭轉玩阿給~?
我又去sm佢地@"@
話晒阿給神杯wo@~@

彈開=.="""玩咩玩....玩童話啦...
我放棄左咁多時間玩墨香返黎....你話放棄...
玩完月卡我都唔入啦....
網聚打比我啦...吹水都可以打比我嫁......
必定要呀>.<"""""""

原帖由 麥麥食 於 2006-8-1 04:19 AM 發表
必定要呀>.<"""" ...

我又要=v=~"
一齊拉大隊唔玩@"@

原帖由 麥麥食 於 2006-8-1 04:19 AM 發表
必定要呀>.<"""" ...

4:00am多人會議中的e件說:
咁辛苦叫左一d冇玩童話既朋友返黎童話,
好似黑咪入番點, 笨旦又入番點, 花奶又係uk返黎,
點解一個2個比人叫哂去玩爆爆王
不過, 比我都會去
因為要搵人吹水都要去果邊
e前3更半夜我地個台都好多人講野,e+水靜河飛,
d人都唔係度,不過, 呢d冇得好怨

就正如, 某人一個月前說,會搞死瑪琳,e+唔知係咪實現左人地講既野呢?
不過點都好, 希望你地玩得開開心心.

個族剩番1個人我都會陪佢...
可惜我要返工, 有心無力
希望對童話仲有少少感情既人,多d係game講野

族人轉game,我無拎任何人出氣, 如果當日有人話任何一個族人係擦鞋友,我一樣會話夠喇,唔好再講,
因為族人同族人之間互相抵毀, 唔係我想見到的.
即使係話邊一個我都唔想..............
(去到呢個時候,天使開始語無倫次,我地已經唔可以繼續呢個話題....下回分解)

費~好令ge瑞士山區費@@

真係唔想玩...e+我都同fd玩返阿給@'@~~

而 : 你都好耐無玩童話啦~邊個唔比你玩爆爆呀@@?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:36 PM , Processed in 0.038078 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存