2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 MayPan 石器外傳 【Bug】MayPan 石器外傳Bug回報區(官方用)
樓主: 封之介
go

【Bug】MayPan 石器外傳Bug回報區(官方用) [複製鏈接]

點解而家石器有咁多外掛,冇人理,好唔公平呀!

在這星期,不停有人在黄金[弓手/戰士]明明打一下但係隻怪扣足幾下血,勁快,唔洗用定怪,
隻怪都係沙包,任人打。幾秒就殺一隻,一陣就清場.
希望gm做番d野,維護其他玩家
強烈要求!!!

新沼澤bug到点打都唔得!!!

開左新沼澤襟耐,点都bug到打唔到,無論單打或組隊,用弓手、戰士、樂師。。

任何方式都bug到郁唔到,希望快d解决呢個問題。

等我地可以多個地方升lv,增加興趣,因為現時實在太沉悶啦,只有呢個沼澤有d新意。

唔該晒!

新沼澤bug到点打都唔得!!!

開左新沼澤襟耐,点都bug到打唔到,無論單打或組隊,用弓手、戰士、樂師。。

任何方式都bug到郁唔到,希望快d解决呢個問題。

等我地可以多個地方升lv,增加興趣,因為現時實在太沉悶啦,只有呢個沼澤有d新意。

唔該晒!

我登入左之後,擇完人物,
但係進入唔到世界

點解?

有人用外掛

請官方人員查看 ID:豆丁菜  佢開加速

玩過星曲WEB

這簡直太美妙了,我們終於完成了遊戲的開發,我為他們感到無比驕傲。」旗艦工作室首席執行官Bill Roper說,「我們熱切期望玩家們可以在第一時間擁有《暗黑之門:倫敦》,並且和我們在線上一同奮戰。」
  為了讓焦急等待的玩家們在31日之前就能玩到這款革命性的大作,旗艦工作室將於美國時間10月19日向玩家發佈一個單機版DEMO。沒有預訂遊戲的玩家也能感受到《暗黑之門:倫敦》帶來的前所未有的遊戲體驗。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:07 AM , Processed in 0.051002 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存