2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 MayPan 石器外傳 【Bug】MayPan 石器外傳Bug回報區(官方用)
樓主: 封之介
go

【Bug】MayPan 石器外傳Bug回報區(官方用) [複製鏈接]

弓箭手的全力疾走,用9秒,CD300秒,而且D輔助技能如神速同猴子用左=無用

无法学习音律研究!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

一学习就出现内存错误 游戏关闭

幾時先修正  樂師  學  音力研究  會彈game的bug?=.=

我隻寵死曬持久力我諗住去加啦

點知佢就彈左D 亂碼重要加唔到

話左一陣我再試過之後加到啦

我見laglag地就重新開Game啦

點知開左Game就見到身上冇曬黃色粉塵!!!

係唔係有Bug -3-?

今日我做完17LV既任務 守塔者...及真相 之後

根據2000FUN個到話 下個17LV任應該係守塔者的石板

但係我完成左 守塔者...及真相 之後

個守塔人就冇再俾任務我啦 搞到而家我冇哂任做

幾乎停升咁滯 所以想問問大家 你地係唔係咁

希望你地可以話我知跟住可以點做

我唔知係唔係中左BUG呀

原帖由 小名人 於 2008-6-5 06:18 PM 發表
今日我做完17LV既任務 守塔者...及真相 之後

根據2000FUN個到話 下個17LV任應該係守塔者的石板

但係我完成左 守塔者...及真相 之後

個守塔人就冇再俾任務我啦 搞到而家我冇哂任做

幾乎停升咁滯 所以想問 ...

我都係....

其實呢個game真係好有特色

而且耐玩,係一個好好既game,,

但係漏洞真係多到令人無可再忍!

我相信投訊BUG既人我一定唔係第一個!

你話小小BUG我地都可以忍受啊,

但係多唔多得濟?

我隨便數都數到十幾個!

最器嚴重就係樂師同弓手出招問題,,

出出下LAG機,死人又死寵,

玩野呀?咁死法點升呀大佬!

仲有呀!遠攻同近攻都係一樣比怪攻!

咁遠同近有咩分別呀?

得個睇字呀?

遠攻個D防已經小加啦,

你仲要我地比人遠返黎攻!

你地官方係咪有心去經營架!

講真依家個個都好不滿囉!

今日我入去行下,

30分鐘內途中LAG機既人士超過10個!

你地可唔可以認認真真去搞搞個D BUG佢呀,,

再好玩既GAME咁多BUG,遲早一定冇人玩!

拿拿拿,唔好用公測冇耐黎做藉口呀,,

公測左都有成個月啦大佬!

你睇下人地ECO公測左一兩個星期,

有幾多個BUG丫!?

你地真係可唔可以為下我地服務架??

黎!比D志氣認真D去做!

明明依個GAME咁好玩

冇理由因為D BUG搞到要執包袱架呀化?

~~以下係好多人都想既不滿~~

-d怪小到呀媽都見佢唔到
-d怪死左要返生耐到連老豆都唔見埋
-好多人23lv打18lv死左,d怪勁到連呀哥都冇眼睇
-一上到10lv以上新寵難升到岩岩出世既呀妹都識o咀
-一上到10lv個等級打怪難升到細佬要自殺
-d怪死左仲企係到搞到個個中晒bug連我隻狗都中埋
-樂師弓手打怪勁bug要重登重到我成家既手指加埋都唔夠數
-打機係咁lag搞到人死寵死連我呀公都要爆粗

咪係囉....學唔到音力研究個bug

咁耐都未搞好...離譜左d wo

仲要玩家諗一d怪辦法去解決問題...有冇搞錯呀

隻game其實真係唔錯~不過俾錯公司代理

隻game遲早玩完....

仲有玩家開post話誓死留守石器...你地真係令我地好失望囉

辜負我地呢d玩家

原帖由 樂天熊仔古代樂 於 2008-5-28 04:28 PM 發表
弓箭手的全力疾走,用9秒,CD300秒,而且D輔助技能如神速同猴子用左=無用

神速用左會垃弓快左D的。
全力疾走你個技高LvD會多秒D的,用左隻腳會快左少少的,(真係好少=.=)

猴子你高lvD的效果會好D~

我係入面玩戰士~
但係我想學雙手武時~
一按學雙手武個技能~佢就bug~
話唔知有咩錯誤~咁其實學唔學得嫁

I have two bugs need to report, please

1) My pets always lost 'catch' skill.......it already was the second time for me XD! I don't know why, the skill will disappear auto!!! (My pet is LV 21)

2) After Today's update (13 June, 08), one of my pets can't attack (My LV 20 pet)?!  The message is "Failure for use", what do it mean for that? Do you mean I can't use that pet to attack again after or what?

Please help to review two about bugs ASAP and thank you for your kindly attention.

其實我仲有好多吾明既地方~
吾知係吾係bug~弓手的技能 3連發、範圍技、+攻速技等等,其實用左=沒用
why?因為3連發佢話+71傷,但係我淨射扣110,出左技又係扣110左右,範圍技也是這情況;
+攻速100%技,比如:攻速是3秒1下,出左技之後,都係3秒1下,
咁我想問出技/不出技分別何在?

GM...這個一定要改,我入旋洞打閣黑唐卡和發光圖唐,我明明打到一個5/5,一個4/5,之後再打死多隻就變番做1/5,不斷打又不斷死,冇左幾千經,又一路打唔完,點計數先,一係還經,一係更正,再唔係就將我個任務改番造5/5同4/5.

奇怪怪 我隻撥土蛋進化出黎既 蝴蝶 ......... 打左好多次都改唔到名
我已經只打五個中文 任何空格符號都無 佢都唔俾改
仲係出左果句 『幻米名稱不可以使用特殊文字、符號及空格』
請問係唔係BUG呢, 我都唔知 =.=

我完左成個漩渦地帶的支配者2之後去交任...點知去到禁結束既畫面竟然冇得禁.....我已經揀左上面既報酬(即係5個+hp同+mp果到)...都係冇得禁結束...2個都揀左幾次都係冇得禁....我亦檢查左已打夠5隻了

我唔知係唔係bug
樂師用技有時會卡係發動中但冇攻擊(火花技機率比較多)
一路維持這狀態,被怪打,還唔到擊,走唔到等死

我升LV...加點加DEX....睇到佢加左...但係重登左之後佢同我加左體力=.=..點搞?我明明全DEX...呢家...18點體=.=

我之前買左重點(屬性點還原)2個
但係都唔可以完全扣返之前加左果d屬性點
(還返比我呀!!!)
我id係 原始生物

仲有!!!!冇明明之前(用重點之前)正係升過攻,血,回,冇升過智慧,佢就升左10點比我1!!

人物點數 突然減少&點數錯亂

人物點數 突然減少&點數錯亂
本人全點智的唔知做咩突然人物點數減少&點數錯亂請盡快修正

server:mongs
人物id:Ric 

原帖由 樂天熊仔古代樂 於 2008-5-28 04:27 PM 發表
本身近攻D怪,都識遠距離攻擊,搞到D弓手同近戰無分別

e個問題一開始到e家一樣沒轉變........官方真的有做野嗎!?

仲有人物不能攻擊的問題
以裝了大約10次以上..問題一樣出現

不能攻擊  人物[直]走  看不見武器

不只我一個人有
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:23 AM , Processed in 0.058120 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存