2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PSP/PSV PSP 遊戲攻略 無雙大蛇79角色&道具&Lv4武器&全部最終章外傳地圖既取得 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: dsadsadsa
go

無雙大蛇79角色&道具&Lv4武器&全部最終章外傳地圖既取得方法^_^+小發問區 [複製鏈接]

原帖由 pcopcw 於 2008-2-24 12:16 PM 發表

你技術咁好= =
我諗我要試多幾次先得haha

因為之前玩過ps2丫麻=3= 捉緊d時間就得既喇''''行動要比援兵武將快'''等佢可以盡量直走唔洗停係度打兵'''
其實你特技裝備有無落馬術=0='''?  行路係會差d既@_@

原帖由 亂戀男孩 於 2008-2-24 12:21 PM 發表
點玩2p??
咁完個2p都無反應...

玩2P唔係2部psp都按2p連既'''''係要1個1p好似平時咁玩'先揀故事模式 或者 自由模式,1p入到去揀好晒d野(人&武器等...)之後'''按>進軍開始<,之後揀地圖''揀完地圖之後你會見到好似平時咁有 準備戰鬥既畫面,呢個時候你可以望下右下角'''見到有個"2p"既字眼 係select''''果個制代表等待2p玩家聯機''''1p按左select制之後就會係度等2p入黎'''而家2p機就好似你之前咁按"2p連線"咁就聯到機架喇''''

不過2p係無得揀野既'''全部用晒1p既野'''''呢個無雙2p模式只不過係做1p既影子(幫1p打機==)''''無乜樂趣可言=.-'''''

我想問呢.......
拎人物, 道具, 關卡, 特技等......係米都唔需要理會難度???(即係玩最易都可以全部入手?)

我覺得光榮將放左好多心機係呢隻game ge AI 到.....本人自問"無雙"由細玩到......
但無雙大蛇d武將唔再係一碌木, (有玩過上一隻2nd evolution 就知道),
今集比三個武將圍是十分危險的丫...............= =

玩過星曲WEB

原帖由 dsadsadsa 於 2008-2-24 12:34 PM 發表

因為之前玩過ps2丫麻=3= 捉緊d時間就得既喇''''行動要比援兵武將快'''等佢可以盡量直走唔洗停係度打兵'''
其實你特技裝備有無落馬術=0='''?  行路係會差d既@_@

無落馬- -
我試過同我大佬連黎拎 佢果到話入手
但係出到去 佢無講話 增加前田...(自由模式)

原帖由 daniel56148 於 2008-2-24 01:31 PM 發表
我想問呢.......
拎人物, 道具, 關卡, 特技等......係米都唔需要理會難度???(即係玩最易都可以全部入手?)

我覺得光榮將放左好多心機係呢隻game ge AI 到.....本人自問"無雙"由細玩到......
但無雙大蛇d武將 ...

拎人物, 道具, 關卡, 特技等係可以用任何難度都拎到'''  不過武器就唔係'''^^

呢隻game係ok架''''衰係衰o係2p模式到''''''

原帖由 pcopcw 於 2008-2-24 01:33 PM 發表

無落馬- -
我試過同我大佬連黎拎 佢果到話入手
但係出到去 佢無講話 增加前田...(自由模式)

你大佬係1p定2p=0='''?

玩過星曲WEB

原帖由 dsadsadsa 於 2008-2-24 03:01 PM 發表

你大佬係1p定2p=0='''?

佢1p= =

魏外傳終章睇唔明...一開始去中間但係中間冇人

我想問 本多忠勝  我跟足黎做 最後都有話感服  

4國打完都係冇= = 有冇話要係咩mode到打 或係咩野難道先得

我打哂d武將之後已經無心機再拎道具-.-

我係某論壇度見到魏終章方法
魏 ◆ 外傳終章 ◆ 合肥新城之戰

: 魏第7章 山崎之戰,4分鐘內擊倒諸葛亮、司馬懿和妲己。
我咁樣得左但跟你個方法就唔得

十週年勳章(賀詞)

今集服部好屎-.-同戰國差好遠

我放棄服部玩集賀好過

原帖由 pcopcw 於 2008-2-24 03:29 PM 發表

佢1p= =

有2個可能'''1就係可能你超過左20分鐘先到=0=''''''''
                2就係 曾經好似有人講過''''有2p聯機..係拎唔到人物同地圖=0=''''(我未試過聯機''''証實唔到=3=)

你1個人比心機加快腳步試多幾次喇=3='''''''

原帖由 fu@ck 於 2008-2-24 03:50 PM 發表
魏外傳終章睇唔明...一開始去中間但係中間冇人

中央係指(左至右的中央)''即係最上面既中間(城的左方)'''殺左城左面2隻英雄'再殺城下面2隻英雄之後直落殺妲紀+伏兵'''再直殺董卓'''要6分鐘內完成''

原帖由 皇-呂布 於 2008-2-24 06:20 PM 發表
我想問 本多忠勝  我跟足黎做 最後都有話感服  

4國打完都係冇= = 有冇話要係咩mode到打 或係咩野難道先得

可能你係破晒4關''''但係流左1關未令佢信服 以為信服晒'''''''我之前打ps2果陣都試過''' 我係度睇...我明明破晒關又信服晒架喇...點解仲未拎到...之後我諗係咪信服流左一關以為信服晒呢....之後打多次...就拎到.....即係我真係信流左關=3='''''

原帖由 薯*餅 於 2008-2-24 07:20 PM 發表
我打哂d武將之後已經無心機再拎道具-.-

因為太多隻人=.=??

原帖由 fu@ck 於 2008-2-24 07:50 PM 發表
我係某論壇度見到魏終章方法
魏 ◆ 外傳終章 ◆ 合肥新城之戰

: 魏第7章 山崎之戰,4分鐘內擊倒諸葛亮、司馬懿和妲己。
我咁樣得左但跟你個方法就唔得

我都拎左地圖''''我無殺諸葛亮但係拎到'''咁你話關唔關諸葛亮事=.-''' 唔關諸葛亮而佢個教程又有諸葛亮(咁係咪已經出錯呢@_@'')'''

原帖由 -正宗- 於 2008-2-24 09:32 PM 發表
今集服部好屎-.-同戰國差好遠

我放棄服部玩集賀好過

我本生都對服部唔太大興趣@_@

玩過星曲WEB

原帖由 dsadsadsa 於 2008-2-25 12:03 AM 發表

有2個可能'''1就係可能你超過左20分鐘先到=0=''''''''
                2就係 曾經好似有人講過''''有2p聯機..係拎唔到人物同地圖=0=''''(我未試過聯機''''証實唔到=3=)

你1個人比心機加快腳步試多幾次喇 ...

我拎到了=.=
始終都係要2個人先拎到
要玩故事模式
唔可以玩自由模式=.=

自己玩仲有意思喇^^ 多謝分享
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:54 PM , Processed in 0.035010 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存