2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PSP/PSV PSP 遊戲攻略 無雙大蛇79角色&道具&Lv4武器&全部最終章外傳地圖既取得 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: dsadsadsa
go

無雙大蛇79角色&道具&Lv4武器&全部最終章外傳地圖既取得方法^_^+小發問區 [複製鏈接]

thank very much for your help
i learnt a lot

原帖由 dsadsadsa 於 2008-2-29 08:59 PM 發表

其實在#2貼的  關平-(雲長鉢巻)戰國5章外傳長篠之戰, 騎馬隊護衛3回成功,   之後還有架''''
唔知點解我明明字數夠''''但貼完出黎變左無左一部份'''
其實在#2貼的  關平-(雲長鉢&#240 ...

咁知唔知星彩個道具點拎......?thx

原帖由 ☆Water☆ 於 2008-2-29 09:24 PM 發表
thank very much for your help
i learnt a lot

別客氣@_@  希望各位會員玩得開心喇^_^'''''''''''''

原帖由 keith3537 於 2008-2-29 09:27 PM 發表

咁知唔知星彩個道具點拎......?thx

唔好意思呀''''''個貼顯示唔到出黎>-<'''''''

星彩拎道具方法↓
星彩-(翼徳之首飾)上田城之戰, 不能用趙雲, 5分鐘內星彩及趙雲順利脫出,等趙雲跟島津+立花+三人合流之後, 會開始往脫出地點移動, 趕快衝去殺張郃+100人擊破(張郃被擊破的訊息在4分半以內比較保險)

拎左本多啦,原來我戰國張未等小q出黎,好開心
thz 樓主

點解我用孫尚香打戰國外傳7打左千幾人都無第8章既??
無用織田啦

各位英雄:
有無人可以發表點樣拎呂布個"飛將鎧" 丫?
小強既威力, 同屈機程度相信係無庸置疑既........= =
但問題係.......點係9min 內1000斬? 邊到有無限既"雜魚"出呢!?
小弟打左成晚, 不下十次......但次次打左4,5 分鐘就知失敗........最叻都係7xx 斬....

有無人可以指導下呢?
例如:
1. 用咩難度好?
2. 我就覺得係騎馬打唔錯........要多用咩技?
3. 係邊到屈最好??

原帖由 亞池 於 2008-2-29 09:49 PM 發表
拎左本多啦,原來我戰國張未等小q出黎,好開心
thz 樓主

很多人都係因為呢關而拎唔到''''但又死口話自己明明破晒@_@'''''   其實只要專心一點睇清攻略就關關都破到架喇@_@''
希望你繼續努力喇@_@'''

原帖由 ansonlok2004 於 2008-2-29 10:46 PM 發表
點解我用孫尚香打戰國外傳7打左千幾人都無第8章既??
無用織田啦

[戰國終章外傳出現條件]
戰國七章
7章達成1000人斬, 1p不要用織田
-地圖中央據點兵長無限兵出現,千人斬切勿幹掉政宗, 或
-前田慶次據點無限兵出現

是戰國七章'''不是戰國外傳7唷=0='''

德川家康-(貞觀政要)吳1章街亭之戰,馬超及森蘭丸以外全武將擊破(包括伏兵)+300人擊破, 須等蘭丸突擊孫策的動畫出現後才會出現貴重品訊息 [thx hunter730817]
ALT: 只要伏兵出現之後,幫孫策把往定軍山的路清出來(不清他會不肯走呀...)
讓他跟蘭丸相見歡就可以了 [thx p122902444]

呢一個係拎咩-.-?

原帖由 愛 SWEETY 於 2008-3-1 10:45 AM 發表
德川家康-(貞觀政要)吳1章街亭之戰,馬超及森蘭丸以外全武將擊破(包括伏兵)+300人擊破, 須等蘭丸突擊孫策的動畫出現後才會出現貴重品訊息 [thx hunter730817]
ALT: 只要伏兵出現之後,幫孫策把往定軍山的路清出 ...

你問題做咩問得咁奇怪=.='''''拎咩=.='''? 咪拎德川家康既道具(貞觀政要)囉=.-''

原帖由 dsadsadsa 於 2008-2-24 12:29 PM 發表

孔明即係諸葛亮''''你未聽過諸葛孔明咩^^''?
有時係game入面有d訊息會叫佢別名>孔明''''''

可能你殺左諸葛孔 或者 打流左伏兵@_@''

伏兵意思係吾係D兵仔????
全部兵仔同大將剎哂...除左諸葛亮''''>???

原帖由 dsadsadsa 於 2008-3-1 01:54 PM 發表

你問題做咩問得咁奇怪=.='''''拎咩=.='''? 咪拎德川家康既道具(貞觀政要)囉=.-''

4lv武-.-? 我吳1章唔係街亭之戰既-.-

服部果個伊賀流XXXX好難拎呀HELP
做齊哂
但差唔多殺埋個BOSS
就..走左位武將
好嬲呀\口/!!!!

[蜀終章外傳出現條件]
蜀七章江戸城之戰
天守全伏兵擊破, 且要把敵人(除孔明)全數幹掉。不用打死孔明! 擊破妲己

跟足方法都吾得...吾知出乜問題...??
我用信長、趙云,真田

1我想問 特技 運上升  .運係咩黎架,有何用?
2  d人d道具  有咩用??      +  能力??

3   特技,有3種色(紅,藍,黃  , 代表 力,技,速嗎)?
e.g  經驗上升(黃色)  咁裝上去         ,只有係黃色(技系)人 先有用嗎??      

得呢幾樣問>.<  唔該哂你地

十週年勳章(賀詞)

戰國7章外傳-保護令兵逃走至左上角,呂vs本多動畫,幹掉呂布,傳令兵脫出, 等我方援軍到達.(我方不能敗走)<--係咪姐係 我方一隻武將都唔死得?但係我的援軍到左 係咪打得伊達呀?

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

其實d道具有咩用?係唔係加成架?加d咩?

本多忠勝係差戰國果關冇感服= ="
唔知點先有感服呢?

有無人可以詳細講解下點拎本多= =
果個攻略我度度都唔明= =
一時又唔知行去邊 一時又唔知行去邊
連服部拎伊賀流忍術書個流程都錯哂
邊有咁難= =
我睇其他攻略網先知= =
但係無講本多點拎= =
我信唔過樓主轉果個攻略= =
有無人可以講解下?
例如 本多感服要打打下講
定係打完之後講?
- -真係一頭冒水
講哂D流程丫唔該=0=...THX哂呀...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 02:56 AM , Processed in 0.041599 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存