2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 解迷任務&生活技能 <<金庸再未來去向和建議討論區>>2000fun會員獨享 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rickyyau
go

<<金庸再未來去向和建議討論區>>2000fun會員獨享 [複製鏈接]

咁其實級數同武功都係數字遊戲黎嫁je~

老實講...
金庸...網龍 真係想 玩家同公司雙贏 0既局面...
任你做到隻game 天花龍鳳 都無用...
你唔捉緊d外掛...最後 都係結果一樣
佢地自己公司有眼睇...
d武功 原來唔係開得咁快
但比外掛d人爆上去 爆到咩都唔夠佢地升...
局住要係咁更新新野...
原本金庸妮個game 命運會長d可惜...
我0既最大建議係 無外掛 新金庸^^

HA~終於睇晒呢個post啦..好累/_\ 唔知會唔會有人繼續係到發表下意見呢~雖然我都無玩金庸幾個月啦~但係都有留意下會有d咩唔同,同更新左d咩~ha 希望會睇到啦~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:50 PM , Processed in 0.066240 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存