2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 [表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰斯狄
go

[表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆

ANYWAY, 我唔想嘈, 入黎我都係希望討論下.

你都識講香港有政府= =魔力有政府嗎-.-

HEY, 別無聊,

HK有政府"AND"市民.
魔力有大宇AND玩家.

你要聰明到問魔力有政府=.=OKAY, FINE

大宇有出好多回收魔幣既任, ANYWAY作用不大就是.
但佢都算有做野的, FOR EXAMPLE, 去亞城出面就有個洗衣機,
係今年小人玩ONLY

我唔想同你罵戰- -不過你打個'挑'字逼我回

你岩岩重玩果陣20m,比人吹一吹就變返1xm

班老手咁樣玩野你都仲肯玩舊ser既

我唔認同有羊群心理係因為我同幾個fd都冇中招

係價格波動既時侯最不智就係持有大量現金,我同fd都一早轉哂d錢做寵

*問題係班老手趁人少係度抬高個價,攪到d人冇得玩
============================================
再講,你可能get錯左一d野

我話'同埋當人多既時候,要操縱價格也較難'

係只新ser多人d,價格唔會比一兩個人玩野抬高左個價

定係你以為e家露比係多人...

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 03:17 PM 發表
我唔想同你罵戰- -不過你打個'挑'字逼我回

你岩岩重玩果陣20m,比人吹一吹就變返1xm

班老手咁樣玩野你都仲肯玩舊ser既

我唔認同有羊群心理係因為我同幾個fd都冇中招

係價格波動既時侯最不智就係持有大量現 ...

真係要比個GD你...

夠要比你啦,比班有錢人玩完仲'支持舊ser',

真係'熱心'=]

我就擺明支持舊SERVER既._.

THAT'S WHY我開POST

高唔高LV, D野貴唔貴就見人見智,

唔得/做唔到, 係冇能力既人講, 你聽過未._.

自給自足, 仲可以收點數既人, 大有人在._.

我開POST都已經寫到明, 主要係想一班人表態,

比D仲未決定既人知道, 仲會有一批人係支持緊舊SERVER

舊server..
因為 新server遲早會同舊server冇分別
只係差在有冇包包買

自給自足果班..係咪姐係你?

唔係你既話,你知唔知自給自足果班人幾多開,有冇用港幣買錢?

玩住舊
因為唔肯定幾時會玩..

係我又點.

OKAY, 我認為, 就算一個新人, 一開始係用HKD起家,
只要係有心機, 有負出, 半年~一年, 你想搵返你當初用HKD, SPENT過既錢黎收點.
我認為係有能力架啵.

我大多時侯係單開魔力, 有封師, 有隻制, 你都搵到錢, 冇人一定要你係百靈架.
收平D, 只要你肯做, 都一定有錢搵...

我都識唔小人每月包5個ACC既人, SO?

去到新SERVER, D人為左做開國功神, 10開, 20開都有可能.
到時你又可以點? 怪佢HKD多? 定係怪你自己唔係李+誠個仔?

自給自足既人響魔力係一定有, 多定小就自己覺得囉.
如果你想冇個月都銀收點卡, 咁又真係難D既~"~

ANYWAYYYYYYYYYYY 自唔自給自足, 係唔係HKD, 唔係我想講.
我都話想講, 係等D人出黎表態.

好老實咁講一樣野

魔力樣樣都可以自給自足
除左 d "王"寵 弗介之類外..咩寵有咩唔捉得
唔求王寵弗介...跟本唔洗用咩hkd..
10紫唔用..用8紫囉

好明顯好多人廢事 眼紅人地有令野...所以先去新server

都係個句...
新server都唔好得去邊..
一定會有舊server既影子..
物價依然會升..
到時 都只係會同舊server差唔多

家下"新" server只係一個幻像

講到尾 你未就係有錢果班._.

你未就係想制造羊群心理叫人留係舊ser

繼續同你班5開fd互收月卡- -

舊SER已經冇人玩就
舊ser一定唔會有新手入 只會有人走(如果你新手去舊ser重玩 我冇野好講)
而新ser只會加人唔會減人 我而家重玩點解仲要玩舊ser ^^?
舊ser在線人數都唔知有冇30人?? 玩咩???單機game??
就算你留守舊ser我唔左你 反正你晒錢你既事
舊ser得30人 留守極都係30人 冇用.... 仲有舊ser既人大部份都上晒黎2000fun
但都唔覺好多舊ser人回囉....而台灣果面都有勁多人話黎新ser
我都有5-6個fd諗住玩ser
so我會玩新ser
舊ser??? 10紫裝?? 掉0魔盾?? 88啦
到時一出新ser 舊ser d ac就降價
我驚降完價都冇人買  因為都冇人玩

你真係幾煩下..
之前有人講過我都覺得幾岩, 話
你想一玩魔力就想表收哂我地舊人既成果, 基本上係冇可能,

你想搵錢就唔該開返個採制, 再唔係封師, 弓手幫人打王都搵到錢
DEPENDS ON 你有冇做

你話我係有錢人個批,
我可以話, 有錢就一定唔係.
但一窮既話, 都可以有計搵到錢, 例如去捉寵,
但我從來冇牛, 冇鼠裝, 冇中龍, 大魔龍OK?

只要你信譽好, 你同街外人收點, 佢地都肯先點後銀.
不過可能你個名太..所以你搵唔到.

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 03:43 PM 發表
講到尾 你未就係有錢果班._.

你未就係想制造羊群心理叫人留係舊ser

繼續同你班5開fd互收月卡- -

你估新server冇人會十開咩-.-
班台人先升得嚇人囉..
佢地仲有 包一個月玩兩邊既好處...
已經收倒風..台人個邊已經開始準備N開自給自足做帶頭囉- -..
用舊server最後都係冇咩分別

到最後咪又係 你拎d月卡俾佢地 換 魔錢

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 03:40 PM 發表
好老實咁講一樣野

魔力樣樣都可以自給自足
除左 d "王"寵 弗介之類外..咩寵有咩唔捉得
唔求王寵弗介...跟本唔洗用咩hkd..
10紫唔用..用8紫囉

好明顯好多人廢事 眼紅人地有令野...所以先去新server

都 ...

你會去一個多人既幻像定係死城既幻像??
而你覺得新ser可能會變返露比
而露比點都衰 新ser只係有可能變衰
咁點解唔去有可能變果個而要去已經變左果個???
魔力露比d人數都唔知咩事......完全冇人買
而家唔放ac一出新ser想放都冇人要

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:48 PM 發表
舊SER已經冇人玩就
舊ser一定唔會有新手入 只會有人走(如果你新手去舊ser重玩 我冇野好講)
而新ser只會加人唔會減人 我而家重玩點解仲要玩舊ser ^^?
舊ser在線人數都唔知有冇30人?? 玩咩???單機game??
就算你留 ...

ANYWAY多謝你意見.
但ONLINE GAME如果真係得30人在線, 我都覺得佢應該收皮

就算點差, 都唔止30人..

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:48 PM 發表
舊SER已經冇人玩就
就算你留 ...

舊server冇人玩咩@.@""
我新人有最小廿個 係2.0 回歸+真正新手啵..
你見唔倒..渣下化..
定係你冇玩喇

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 03:50 PM 發表

你估新server冇人會十開咩-.-
班台人先升得嚇人囉..
佢地仲有 包一個月玩兩邊既好處...
已經收倒風..台人個邊已經開始準備N開自給自足做帶頭囉- -..
用舊server最後都係冇咩分別

到最後咪又係 你拎d月卡俾 ...

包一個月玩兩邊既好處...<------------唔明
佢個台灣ser d野過唔到去新ser
so佢玩台灣同新ser要比2個月費
仲有佢十開 一個月晒1000$玩隻game 而放棄出去返工賺幾千蚊
係經濟學黎講佢係用1000$+佢一個月既人工黎玩魔力咁型
咁佢晒咁多錢咪比佢勁囉
仲有單機版魔力都悶啦~~~~
同埋我係台ser都未聽過d人話玩多開....最多雙開...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:54 AM , Processed in 0.040602 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存