2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 [表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰斯狄
go

[表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 [複製鏈接]

原帖由 hk200400 於 2008-6-26 05:10 PM 發表
=.=唔明嘈咩....?~其實無需要開呢個post.....=.=

新星系可能呢排岩岩開先多人開佢d post姐.....

舊server如果因為留人而開都幾無聊...ga 其實..

因為d 新星系post多數都係想搵志同道合既朋友一齊過去玩...
...

你覺得無聊FINE..每個人都有自己既觀點.
我只係覺得最近我知道既, 發現好多想重玩返既新人, 會去新SERVER之後開左POST
好多個POST都係咁, 咁我又知我有一個FD, 佢成個族會去玩新SERVER.

本身我自己都未決定好, 但今日諗深一層, 我發現弊多於利,
ANYWAY依個都係我既觀點, 我認為我當初渣唔定主意, 係因為冇咩FD同我講佢地既去留決定.

我認為, 搵返一批人出黎講返佢地既去留, 會幫助D未決定既人決定.
SO我先開POST, 講明我既決定係D咩, 之後魚頭, 詩凱, 依D大人物, 都會STAY響到.

我認為冇咩問題, 就好似D講座咁, 比大家多D意見, 方便大家決定.
我都唔想吹到咁遠, SO SORRY

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 05:16 PM 發表

我只係覺得最近我知道既, 發現好多想重玩返既新人, 會去新SERVER之後開左POST
好多個POST都係咁, 咁我又知我有一個FD, 佢成個族會去玩新SERVER.

本身我自己都未決 ...

但你果d意見全部都係講新ser唔夠露比好
唔夠主覲 留海生^^"

十週年勳章(賀詞)

原帖由 hk200400 於 2008-6-26 05:15 PM 發表

佢無需要表態呀.....我無睇流眼既話...應該無人叫老手過檔??...

純粹係d人開post 問有冇人一齊去新server....2000fun魔力板唔係得老手上ga ma~係咪呀..

問你去唔去.....你唔去咪算囉...唔洗答點解既 XDDD. ...

人家表唔表態係人家既自由

呢個post既樓主好似唔係問d人去唔去

而係想如果係決定左留係到既

可以講低聲..等上2kf既人見到都知.

開左新ser..舊ser都仲有人係到玩

我諗我冇誤解啦

討論本身係好既...唔好大激進呀各位....=.=""~~

原帖由 lingtk 於 2008-6-26 05:19 PM 發表

人家表唔表態係人家既自由

呢個post既樓主好似唔係問d人去唔去

而係想如果係決定左留係到既

可以講低聲..等上2kf既人見到都知.

開左新ser..舊ser都仲有人係到玩

我諗我冇誤解啦

但佢點解要講咁多厚因呢???
e d厚因都係不利新ser
你冇眼睇嫁=.=??? 盲都睇到佢唔想d人過新ser玩啦

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 05:16 PM 發表

本身我自己都未決 ...

喂........海外生 你而家係咪係外國讀緊書呀???

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 12:39 PM 發表
經過行量多方面, 我決定留守舊SER

原因如下:

1. 職業問題: 新SERVER一開波, 我諗過半數都係弓格魔, 因為大家都想做開"國"功神,
    想做最高個批, 所以都會選最易升既弓格魔, ANYWAY, 我對依3個職興趣都不大. ...

虛寶係果到係開唔到....
姐係冇鼠石同銀票既出現--
重有其他買包既虛寶都係冇可能出現^^
你誤導緊人地 唔該你改一改番

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 05:18 PM 發表

但你果d意見全部都係講新ser唔夠露比好
唔夠主覲 留海生^^"

係觀點唔係意見

樓主就是覺得去新ser弊多於利

仲唔夠主觀咩- -''

佢自己提出個啵

唔好成日曲解人地意思再串人唔該-0-

原帖由 hk200400 於 2008-6-26 05:10 PM 發表
=.=唔明嘈咩....?~其實無需要開呢個post.....=.=

新星系可能呢排岩岩開先多人開佢d post姐.....

舊server如果因為留人而開都幾無聊...ga 其實..

因為d 新星系post多數都係想搵志同道合既朋友一齊過去玩...
...

咦,你仲未睇得明

佢驚緊新ser post冇叫人走都會吹走d人

話咩羊群心理

家陣話你知有幾粒'大人物'係度啊

其實佢地自己想製造羊群心理

原帖由 lingtk 於 2008-6-26 05:22 PM 發表

係觀點唔係意見

樓主就是覺得去新ser弊多於利

仲唔夠主觀咩- -''

佢自己提出個啵

唔好成日曲解人地意思再串人唔該-0-

咁係咪10樣都係10樣露比好d呀??
佢而家講到新ser冇晒優點咁喎~~

其實e家有兩班人XDD

分別~~就係在於主動地留人...

同埋問有幾多人會過新SERVER既分別

@___@不過留人果D POINT都唔係好夠說服力....留得老手..留唔到新手...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 05:21 PM 發表

但佢點解要講咁多厚因呢???
e d厚因都係不利新ser
你冇眼睇嫁=.=??? 盲都睇到佢唔想d人過新ser玩啦

都有唔小post講新ser既好處啦

唔好話你係驚d人見到唔玩新ser而針對樓主啦

從字面上佢冇1個字叫d人留返係到玩啵

只係話留返係到比過新ser係多小小好處

你可以唔同意架..

同埋你理解到咁深層既意思我都阻止唔到你

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 05:24 PM 發表

咦,你仲未睇得明

佢驚緊新ser post冇叫人走都會吹走d人

話咩羊群心理

家陣話你知有幾粒'大人物'係度啊

其實佢地自己想製造羊群心理

-.- 夠大把po叫人去新server啦..
開個po 叫人唔好開有咩問題..
勁人中4生

唉.......露比既高手們
我知你地而家心情好緊張 因為驚新ser會搶人露比d人
但希望唔好開post誤導人.......

我就點都覺得...
新server 弊 多於利^_^...對香港呢邊既人黎講

唔想見倒再一次既 台狗港豬大戰 ^_^

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 05:26 PM 發表

我都覺得佢地有某d人有咁既心態--
講得好岩@@

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 05:26 PM 發表

又唔見你去叫 招人去新server既人唔好開po既

原帖由 lingtk 於 2008-6-26 05:26 PM 發表

都有唔小post講新ser既好處啦

唔好話你係驚d人見到唔玩新ser而針對樓主啦

從字面上佢冇1個字叫d人留返係到玩啵

只係話留返係到比過新ser係多小小好處

你可以唔同意架..

同埋你理解到咁深層既意 ...

樓主既意思明眼人都睇得出
你睇唔出我都冇野好講^^"
只怪你思想單純

仲做緊research paper呀陰公.....=...=

開post 無問題~o~不過新星系d post都有人亂插咀....

所以呢個post 有人插番唔係好出奇..XDDD

討論區就係咁..講得唔岩預左比人插XDD...但要理性~~人生攻擊盡量減少

玩魔力大既小朋友唔應該咁aggressive既..係咪先!!

你真係夠煩-,-

咁D人開POST話去新SERVER,

我係唔係要入去個個POST串一輪?

你唔AGREE咪講一講, 你咪閃人囉.

你真係煩到嘔._.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:52 AM , Processed in 0.040199 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存