2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 [表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰斯狄
go

[表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:34 PM 發表

大佬 去新ser好難用HKD黎換野嫁喎.....人地多數台人
由你講野開始我已經睇到你個腦有幾醒
仲有駛唔駛下下講自己係海外生@@?
就算係都唔會主動講囉
而問題就係你好似覺得自己係海外生好型先話你
仲有讀書係香港 ...

點解用唔到hkd換野..

你用hkd買月卡..再係新ser賣月卡

賣到既魔錢唔係用hkd換野?

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:15 PM 發表

我之前冇記錯既話你好似係有5條龍其中一個人??
如果係既話我覺得你好慘~,~'
打機姐 享受下咪得囉
駛唔駛用晒真金白銀黎玩game @@?
真係好可憐~,~'
而家露比成日加到街團@@? 我入過係死城喎....
你加街團係咪 ...

唔好意思^_^我係5隻有晒..
我個陣都係買包送..唔洗收返黎啵..唔好意思..
5隻都算係唔洗錢返黎..我唔介意唔見晒囉...
我唔似得d人打機打機..都要計住晒幾錢幾錢咁煩囉..

打機咪打機...打機都豪唔起..唔好學人打機

你覺得似死城@.@""你朝早唔知幾點入嗎??
定係凌晨入
你不如話去比4比6..都係冇人..

我唔見得咩叫足一星期^_^係咪你發雞盲..
如果真係咁冇人..唔會咁多老手出聲話留係舊server

笑左..打機就打機...投乜鬼野資...
係投資唔該你去玩下其他野投資..
game係用黎玩用黎享受..唔係用黎俾人計hkd計投資

另一方面..唔好意思..我差唔多讀完..考埋licenses 就ok晒..
雖然家下parttime人工唔多..但都一定夠玩魔力@_@"""玩魔力一個月唔洗用我一萬既^_^

我好憎買賣acc既人囉^_^
有能力點解唔自己升一個..要買一個呢

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:18 PM 發表

老實講-,-

我同詩都係海外生..睇黎都真係要掃街=)

討有隻10技礦, 我都有隻10技封,

你有D咩? 毛都冇..

怪唔之得搵唔到錢..

你都係海外生..又係啵...
我畢業起薪唔差^_^..已經簽左..俾人請左了..
唔怪得人既..現實搵唔倒..魔力都搵唔倒..

我十技礦都升左好耐下-.-""汁

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:19 PM 發表

但係可以選擇既話 點解唔係生存容易d既地方生存???
仲有玩得45開 唔通佢係學生同埋返工咩
而唔係讀書又唔係返工先玩到45開
學生冇經濟能力 冇返工先多時間打機
冇返工冇讀書係屋企仲唔係電車男??
唔通你覺得咁 ...

唔見得新server"好容易"生存
舊server夠有人帶升咯^_^點可以咁拎黎比呢

你睇黎真係未見過45開...有冇人可以po佢地張相出黎..
45開礦工..掛晒係度= =..要睇既咩
人地幾個人輪住的@.@.你有冇一直留意台灣d勁人架...
人地一個夜班一個日班..再加多兩個人..輪住玩..
台灣某大大就係咁起家^_^
掛機掘野..要望住既咩=3=

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:21 PM 發表

我要讀書日日陪你上網打機咩@@"
同埋係香港讀唔到書先要去外國姐
讀到書你呀爸呀媽駛鬼晒錢供你讀書
仲以為自己好型@@"
你遲d見到d親戚最好唔講自己海外生
唔係只會自己拎黎柒

都岩既-.- ..個陣是但都有14分
真係原校唔俾升先走架渣...
我原校 5科14分唔收我...超慘-3-
學校都懶得搵..

^_^都岩既...我兩年已經可以搵返晒 供我讀書既錢俾佢地..
佢地唔多mind..最緊要我養得起自己...

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:34 PM 發表

大佬 去新ser好難用HKD黎換野嫁喎.....人地多數台人
就算係都唔會主動講囉
仲有讀書係香港 ...

咁講耐, 你都冇諗過負出, 我真係有D擔心你第時大個.
我地亦都冇講過HKD換野, 你多HKD, 多開又得唔得呀?
成日諗住直接用HKD收, 你連諗下用HKD包多個月費, 去多開你都冇諗過.
HK, 台灣, 都會有人咁做..依D野到時響新SERVER就會見到.

OKAY, 海外生, 我都唔覺有D咩, 係你要針住依個POINT
我認為你從心底出黎係自卑OR羨慕.

我都廢事講D咩..講左萬次,
表態POST, 你就吹咁遠, 我都唔知話你文盲好, 定係話你吹水能力高到中唔到POINT好.

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:38 PM 發表

唔好意思^_^我係5隻有晒..
我個陣都係買包送..唔洗收返黎啵..唔好意思..
5隻都算係唔洗錢返黎..我唔介意唔見晒囉...
我唔似得d人打機打機..都要計住晒幾錢幾錢咁煩囉..

打機咪打機...打機都豪唔起..唔好學 ...

好詳細@@" 但廢事睇....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:36 PM 發表

睇事實先講野 k?
我而家發覺露比人d人唔知係咪眼紅
係咁講台ser點衰點衰
但台灣點衰都好...
露比ser點都衰左先
另外我想講新ser點都多人過露比ser都得
露比ser已經係死城 唔係講笑~~~

咩唔睇事實

我有玩過台ser..

我冇話台ser點衰點衰

我1路都覺得台ser係好

但係我覺得去台灣玩新ser係冇你地心目中諗既咁完美

你睇清楚d..了解我多d先好疾我

你都識講你得閒先上黎睇下

淨係見到小小人3.0冇人出聲就係話死城

以偏概全..

露比係唔多人但唔等如小人

係玩得開心多人定小人都係咁開心

就算有1大班人係魔力到.

玩得唔開心始終都係唔開心

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:25 PM 發表

下=.='' 我入過台ser 勁多人話會去新ser喎.....
仲有你點知新er一定少人??? 講野唔好先入為主ok??
仲有我覺得新ser少人極都多過露比@@"

係咩..梗係啦..
人地一個包月玩兩邊...點會唔入新server呢..
佢地都唔洗離開原server...
點解唔玩呢
但原台server一定會多人過新server囉,,,

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:26 PM 發表

唔好意思.....我今年中四 仲未會考
仲有唔好覺得自己係海外生仲好型
其實都係靠父母既傻仔@@'

到時記得話俾哥哥知你考幾分啵..
小朋友...@.@
我搵緊錢喇..你搵錢未..
靠父母既傻仔

真係唔係話想要針對你咩海外生,但係...你又未係同我差唔多

你自己寫既野希望你唔好刪
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... t=%2B%A6B%B4%B5%A8f

你:我個陣f.1玩魔力的 依家中5畢業+ive1年

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:42 PM 發表

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... t=%2B%A6B%B4%B5%A8f

你:我個陣f.1玩魔力的 依家中5畢業 ...

我真係唔知你想講D咩=.=

POST我就POST過, SO?

最後一句都寫住, 我會陪魔力玩到收皮, OK?

原帖由 和帶 於 2008-6-26 04:34 PM 發表

快過台灣人冇可能=.=?唔好講笑啦=.=好似光冒咁未又係好多香港人快過台灣人- -

= =香港好大似冇一招十技係快過台人..囉

就算係都唔會主動講囉
仲有讀書係香港 ...

用點數換野 唔=hkd換野嗎^_^?
你就真係醒了...
由你開始講野就知你個腦有幾醒
靠父母既傻仔
我個陣係原校太勁先唔收我..超慘..
知你勁喇^_^勁人...

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:41 PM 發表

係咩..梗係啦..
人地一個包月玩兩邊...點會唔入新server呢..
佢地都唔洗離開原server...
點解唔玩呢
但原台server一定會多人過新server囉,,,

到時記得話俾哥哥知你考幾分啵..
小朋友...@.@
我搵緊 ...

知你大啦@@" 大朋友
咁大個仲係論壇玩^^"
比你父母知道送你過黎係玩論壇你話佢地幾傷心
仲有原台ser點解(一定)多人過新ser?
而家都未出 唔通你係玲玲姐既徒第 有先知能力@@"
神呀.....大哥哥 可唔可以話比我知下期六合彩係咩??
等小第有返個錢防身

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:41 PM 發表

好詳細@@" 但廢事睇....

真係叻喇^_^..中4生..
咁都懶呀..勁人

新SER有咩好,唔使見到你果5隻買包送既龍XD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:42 PM 發表

你:我個陣f.1玩魔力的 依家中5畢業 ...

我都覺得你幾勁囉..

你睇清楚年份先

人地依家去左外地讀又點

好食好住要你擔心?

依家講緊魔力唔係什麼升學留學

睇清楚人地最後個句先回post

原帖由 魚頭 於 2008-6-26 12:52 PM 發表
我都係玩返舊sev多,由頭開始好辛苦..

我諗緊玩唔玩新sev

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:44 PM 發表

= =香港好大似冇一招十技係快過台人..囉

用點數換野 唔=hkd換野嗎^_^?
你就真係醒了...
由你開始講野就知你個腦有幾醒
靠父母既傻仔
我個陣係原校太勁先唔收我..超慘..
知你勁喇^_^勁人...

14分原校唔收就唔識搵學校@@?
唔搵就去外國讀 你父母都幾慘....講真
14分搵學校一定唔難 但你咁都冇去搵
你英文唔合格冇得講啦~,~'

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:47 PM 發表
新SER有咩好,唔使見到你果5隻買包送既龍XD

舊SERVER有咩好, 唔洗見到你個人+你任何既寵..

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:45 PM 發表

知你大啦@@" 大朋友
咁大個仲係論壇玩^^"
比你父母知道送你過黎係玩論壇你話佢地幾傷心
仲有原台ser點解(一定)多人過新ser?
而家都未出 唔通你係玲玲姐既徒第 有先知能力@@"
神呀.....大哥哥 可唔可以話比我 ...

笑左-.- 有邊條法例話 大個唔玩得論壇...
邊度寫的..
我家下有工有錢...
佢地咩都唔洗煩..
有咩傷心可言..
你唔好令佢地咁傷心就真啦..
中學仔..仲唔讀多d書學人玩論壇^_^..
你父母供到你中學都唔讀多d書仲係度玩論壇...
佢地先認真傷心~.~+

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:48 PM 發表

係完全離晒題囉..

講返魔力既野丫唔該

原帖由 lingtk 於 2008-6-26 04:47 PM 發表

我都覺得你幾勁囉..

你睇清楚年份先

人地依家去左外地讀又點

好食好住要你擔心?

睇清楚人地最後個句先回post

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:48 PM 發表

咁屋企有能力, 有機會, 咁依家係唔係海外生都犯法?
越睇你越羨慕海外生, ANYWAY海外生讀書幾辛苦, 你又唔會知~"~

]原帖由 lingtk 於 2008-6-26 04:47 PM 發表

我都覺得你幾勁囉..

你睇清楚年份先

人地依家去左外地讀又點

好食好住要你擔心?

睇清楚人地最後個句先回post [/quote]

我同意你講法, 因為佢真係9唔撘8
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:38 AM , Processed in 0.037275 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存