2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 [表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰斯狄
go

[表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 03:52 PM 發表

舊server冇人玩咩@.@""
我新人有最小廿個 係2.0 回歸+真正新手啵..
你見唔倒..渣下化..
定係你冇玩喇

真正新手有新ser唔入入舊ser=.=??????
果條友咁白痴唔同佢玩啦@@"

2.0回歸x1

玩完一個月失望,唔係佢開新ser應該刪得game

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:51 PM 發表

你會去一個多人既幻像定係死城既幻像??
而你覺得新ser可能會變返露比
而露比點都衰 新ser只係有可能變衰
咁點解唔去有可能變果個而要去已經變左果個???
魔力露比d人數都唔知咩事......完全冇人買
而家唔放ac一 ...

我唔覺家下 係死城..囉..
你冇心幫香港server請 摺埋+死開..

家下香港我都係可以有團升..有fd叫..有王打..
再唔係跟街團..
唔見得真係差幾多..

家下係 人去享受game..唔係game去玩人

唔識享受隻game..就算去邊都一樣

另一方面..我不嬲唔讚成買賣acc..
冇人買又=?

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 03:56 PM 發表

我唔覺家下 係死城..囉..
你冇心幫香港server請 摺埋+死開..

家下香港我都係可以有團升..有fd叫..有王打..
再唔係跟街團..
唔見得真係差幾多..

家下係 人去享受game..唔係game去玩人

唔識享受隻game ...

團升..有fd叫..有王打..<-------------你覺得好好??????
如果你搵fd打 4個fd都一齊玩到魔力啦 駛咩玩online game 玩連線game仲好
我覺得街團先有魔力既風味 下下都搵fd.......悶唔悶d
仲有你叫我摺埋+死開 你根本就係露比ser有d值錢野先唔想叫人玩新ser
但你e d先入為主 冇咩用........
仲有露比ser冇人玩已經係事實 你點嘈都改變唔到
咁你咪慢慢玩你個露比ser囉.....
而賣ac方面 你唔玩果隻game 點解唔賣左個ac佢???
你玩露比ac冇人買 玩新ser 賣ac都易d
點都有e個好處先.....

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:53 PM 發表

包一個月玩兩邊既好處...

人地台灣可以一個包月玩晒新舊server囉..
香港包一個月只係玩倒新server..
已經係多左個好處..
你睇清楚官網啦
人地台灣係一個月費玩晒新舊server丫..
只係香港要兩個月費囉..
你要知道就係有咁既人..你梗係未見過當年 45開既礦工頂喇
你見識小-.- ..台灣好多人6開上架..囉

人地開一擊必中個幾月就升倒 十技...相信香港冇人得囉
可想而知 到時會點

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:59 PM 發表

團升..有fd叫..有王打..

88, 好行唔送, 去你個新SERVER 88

仲有樓主點解要開e個post???????
係咪驚d人去晒新ser玩@@??
但唔好意思 露比少人玩已經係事實
我同我幾個fd已經傾好晒重玩新ser
可能fd連fd分分鐘有成廿個
我驚我d fd加fd已經多過露比ser既在線人數@@"

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:01 PM 發表

88, 好行唔送, 去你個新SERVER 88

咁你慢慢玩返露比啦^^'
我等緊30號成班fd去哈洞
諗起都開心死@@''''

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:54 PM 發表

真正新手有新ser唔入入舊ser=.=??????
果條友咁白痴唔同佢玩啦@@"

新手就一定要入新SERVER @.@""""咩理論???
唔入新SERVER就 = 白痴??
咁你咪...

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:01 PM 發表

人地台灣可以一個包月玩晒新舊server囉..
香港包一個月只係玩倒新server..
已經係多左個好處..
你睇清楚官網啦
人地台灣係一個月費玩晒新舊server丫..
只係香港要兩個月費囉..
你要知道就係有咁既人..你梗 ...

你同d電車男比冇得比嫁喎@@"
仲有佢地自給自足都影響唔到我地
唔通佢10開我就少左隻腳嗎???
佢肯晒錢 咁魔力既成就都會大返
你都可以100開嫁~~

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:02 PM 發表

咁你慢慢玩返露比啦^^'
我等緊30號成班fd去哈洞
諗起都開心死@@''''

諗起都覺得幾無聊下.
我接受唔到, 88

我開POST唔係驚冇人
只係發現最緊有D 傻仔周圍叫要玩新SERVER.響到開POST

我見咁多人開過新SERVER既POST, 咁我依家熱愛舊SERVER既人都要表示下

你走吧啦, 火星岩你, 去你既哈村, 88

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:02 PM 發表

新手就一定要入新SERVER @.@""""咩理論???
唔入新SERVER就 = 白痴??
咁你咪...

有新ser唔入
入露比ser@@" 有大把120以上
d寵又勁 物價又高
估唔到有新手仲入露比ser
咁我真係冇野好講^^"
咁幫我叫佢慢慢玩露比啦~~

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:05 PM 發表

諗起都覺得幾無聊下.
我接受唔到, 88

我開POST唔係驚冇人
只係發現最緊有D 傻仔周圍叫要玩新SERVER.響到開POST

我見咁多人開過新SERVER既POST, 咁我依家熱愛舊SERVER既人都要表示下

你走吧啦, 火星岩 ...

邊有咁快去哈村?????
仲有點解我係火星=.=???
玩新ser就火星@@????
ok you win 你羸左喇.......

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:05 PM 發表

諗起都覺得幾無聊下.
我接受唔到, 88

我開POST唔係驚冇人

你走吧啦, 火星岩 ...

仲有我見到d post多數都係叫玩新ser既人交朋友
揮下手咁樣
但冇講露比有咩壞處喎....佢地開post有冇講露比物價高果d??
最多都係問下有冇人玩....
但你開post係話緊新ser囉....唉 算吧啦
我都有入過露比 但少人到想笑@@"去里洞都要叫2日

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 03:59 PM 發表

團升..有fd叫..有王打..

點解唔好...我仲同好多人有互動囉..
我收料..人地又同我收料..

一句講晒

你唔識享受遊戲..你只係俾遊戲玩弄

唔好意思..我冇任何一個現實FD有玩魔力 囉..

我都成日加倒街團...啵..你加唔倒咩??

都唔好意思...
大把人都知..我不嬲唔賣任何 "貴野"
只覺得..有又點冇又點..
乜你咁..羨慕我呀@.@..唔好意思囉..令你眼紅..添..

冇人同你玩就叫冇咩人玩..咩理論黎架..
之前又話得3X人..我點數都唔只囉...@.@""
我不嬲都信 人定勝天^_^
你唔幫..咪叫你死開囉..冇講錯啵

點解唔玩一隻GAME..一定要賣左佢/??
又咩理論黎架..

邊個話..唔玩一定要賣ACC..
係咪你定既理論黎架...
大把人唔玩都冇賣...囉..
你俾個理由我..唔玩一定要賣先qq

最後個句...原來你都係睇HKD行先既人黎啦..
咁既話...引人去新SERVER玩你可以搵一筆..呢樣我都可以認同..既...

拿拿拿..大家睇倒呢類魔力搵HKD既人喇^_^+

OK 你輸左. BYEBYE

詩你響邊._."? 你隻礦冇ON, 我搵唔到你

你唔覺係死城我數比你睇=]

e家東醫果邊'已經冇人叫團'

3.0去同一個地方既團唔會有兩個,而且不會出現4個以上的不同地方

4x5=20人---------------------------------------------------------20

打王比3團你-------------------------------------------------------15
隔離班掛機點頭怪係度賣野,有一半可能係分身

我比夠10個人你---------------------------------------------------10

各族掛點-----------------------------------------------------------25

各類生產制作都有可能是多開分身---------------------------------10

你可能話咁樣叫多,但係唔好蝦我岩岩回歸,我記得以前既魔力

東醫有團叫,有寵賣,上小小有鑑士(鑑士e家死哂去逆星)

s1,s2賣寵果d人呢,唔見哂

bank都塞唔滿啊

因為我識享受真正既遊戲,所以我d寵,人物話放低就放低
(其實都係好低lv XD)

放唔低又係度叫人唔好走果D,先至係比遊戲玩弄緊._.

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:09 PM 發表

點解唔好...我仲同好多人有互動囉..
我收料..人地又同我收料..

一句講晒

唔好意思..我冇任何一個現實FD有玩魔力 囉..

我都成日加倒街團...啵..你加唔倒咩??

...

我之前冇記錯既話你好似係有5條龍其中一個人??
如果係既話我覺得你好慘~,~'
打機姐 享受下咪得囉
駛唔駛用晒真金白銀黎玩game @@?
真係好可憐~,~'
而家露比成日加到街團@@? 我入過係死城喎....
你加街團係咪叫足一個星期呀??
仲有如果唔要既野賣出去好正常
如果賣都唔識賣我諗你投資能力應該極差 如果又讀唔成書既話我諗都係掃街多
我覺得玩game 如果真係唔玩果隻game賣ac好正常~~

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:04 PM 發表

你同d電車男比冇得比嫁喎@@"
仲有佢地自給自足都影響唔到我地
唔通佢10開我就少左隻腳嗎???
佢肯晒錢 咁魔力既成就都會大返
你都可以100開嫁~~

人地係咪電車男你點知呢..
乜你真係未見過45開礦工既人咩..
就算今時今日香港SERVER都有3開礦工既人存在架囉..

唔係少左隻腳..
只係 ..物價會上升得比正SERVER會更快...
因為 人人都只係重覆做返 以前不嬲一直做緊既野..

所以發展一定比想像快n倍囉..
到時物價亦都會跟隨增長快好幾倍地上升..   (益晒你呢D魔錢換真錢既人囉..大家咁話啦.)

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:05 PM 發表

有新ser唔入
入露比ser@@" 有大把120以上
d寵又勁 物價又高
估唔到有新手仲入露比ser
咁我真係冇野好講^^"
咁幫我叫佢慢慢玩露比啦~~

點解 見倒120LV要驚..
你有心升..你唔可以120LV咩..
我笑緊囉...
寵勁??咩寵勁???咪又係比特鬼靈神盾..你鍾意既話..你都可以去捉架

你自己既生存能力低..
人地生存能力高就叫人白痴..
咁你係咪比白痴更白痴呢..

已經出左發去升緊LV既人又點計.

你都計到差唔多成百人, WAIT響魔力到

你估真係個個好似你咁唔去升LV咩
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:49 PM , Processed in 0.039609 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存