2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 感受到點解咁多低lv唔玩
樓主: YuNG爺
go

感受到點解咁多低lv唔玩 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 flyhung 於 2008-7-12 02:06 PM 發表

嘩, 你點知架, 我見親d病人, 我同佢講左事實,
佢都咁樣話我架

不過我講野講証據, 佢有病唔認, 唔肯去接受治療, 損失的只係佢自己,
如果佢覺得話我先有精神病,on9又唔認, 咁為話lor, 我了解的, ...

對住d on9係甘大反應
佢精神病 你咪報警去捉佢囉
得把口有乜用

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-12 02:12 PM 發表

對住d on9係甘大反應
佢精神病 你咪報警去捉佢囉
得把口有乜用

有精神病 就可以報警拉人?
都唔知你讀咁多年書 做乜 連少少常識都無 有精神病無犯法 報警有用?

某日下午時 見到喊頻 有人話每日入450點上世頻凸人 之後又扮傻仔話代玩
好好笑 E家又講到用外掛無錯
各位 收筆喇  對牛彈琴

十週年勳章(賀詞)

隻game搞成咁啦@3@

原帖由 fai2003 於 2008-7-12 02:30 PM 發表
某日下午時 見到喊頻 有人話每日入450點上世頻凸人 之後又扮傻仔話代玩
好好笑 E家又講到用外掛無錯
各位 收筆喇  對牛彈琴

收筆之前..比在下講多句-=-得5得.....

無計啦..hk教育制度唔係咁好丫麻..教到一班咁既學生..hk都5係咁好受既..
我覺得...係佢地打機打上腦啦..成日都掛住睇咸書..唔係x  就係x 嫁啦-=-"
(我唔講粗口嫁sor,..d x自己諗啦)...都唔比心機真係去睇下有用既書/o\導致e家咁..

登佢地 爸爸媽媽 擔心~"~

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-12 02:55 PM 發表

收筆之前..比在下講多句-=-得5得.....

無計啦..hk教育制度唔係咁好丫麻..教到一班咁既學生..hk都5係咁好受既..
我覺得...係佢地打機打上腦啦..成日都掛住睇咸書..唔係x  就係x 嫁啦-=-"
(我唔講粗口嫁sor,. ...

我都收筆前講句先

教育真係好失敗, 前文我一點點的, 點出樓主點樣心理不衡,
造成心理缺憾, 好多連環殺人犯, 細過時, 都因種種心理缺憾無法修補造成

我講咁多野, 居然有人護主, 但只係識跟尾狗式跟人講野,
又或是on9,七等字, 都唔知做乜, 講on9又點樣, 証明到我講野有錯嗎?
但他就是講不出我點樣on9先好笑.

教育制度真係失敗到無論, 讀咁多書, 連表達都做唔到,
開口埋口都得三兩個助語詞, 真係多個都唔得.

仲好笑就係開版果位, 真係未見過有人比他無恥了,
自己用外掛就唔識感受別人的觀感, 但去到天音就特然有感而發

我都唔多講粗口, 我看出樓上各位, 都跟我一樣
已有 1 人評分Good 收起 理由
~阿紅~ + 1 同感

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 flyhung 於 2008-7-12 03:04 PM 發表

我都收筆前講句先

造成心理缺憾, 好多連環殺人犯, 細過時, 都因種種心理缺憾無法修補造成

我講咁多野, 居然有人護主, 但只係 ...

仲要係度扮正義,之前俾人影到用飛天,依家重練新人唔敢用喇,就係度話其他人用外掛/.\五十步笑百步

原帖由 flyhung 於 2008-7-12 03:04 PM 發表

我都收筆前講句先

我講咁多野, 居然有人護主, 但只係 ...

仲要講game事game了...係lee度講唔得0.0?驚d fd同同學d佢d衰野??我都第一次見人用外掛有咁大條道理=0=

我依家開始殺外掛大行動-.-超紅正
傑上

用外掛咪外掛囉=.=
我都唔知你地成日嘈呢d做咩"
外掛又唔係用game既源碼去改game  d lv 極速爆升(指1lv  去60lv 可能只需20分鐘)
人地用外掛   嘈佢,好正常既事
但係日日都係到講唔悶架咩....."

樓上有位講yung爺唔識感受其他人感受

我想講,大多數既玩家有外掛之後   都會偷偷地去用啦"
人手升咪最多慢4 5個lv~ (唔計青雲飛天群怪)""
而且隻game 係由大陸開發出黎    基本上一定係有外掛架啦

ps: 只想係呢幾日入面既罵戰中講句公道少少既說話
想討論都得   但唔好加埋果d咩 on9 傻系    既粗口     同埋d 錯別字"

突然諗起d野, 大家唔好再蝦人啦,
我地篇篇一百幾十個字, 字字中points又有內容,
一陣人地又話我蝦人, 要用外掛追Level, 如果唔係永遠比人蝦架喇,

我好怕又見到回文外掛, 佢自知自己點讀書, 都讀唔到詞能達意,
為有用外掛回文筆戰我地lor.

但要知道既係, 每個日都規規矩矩, 靠自身努力讀書, 先有今日的境界,
唔係次次唔夠人勁, 就用外掛, 咁筆戰唔夠人勁, 又用掛嗎?

呢個唔係有無外掛的問題, 而係套用到真實中, 係講唔通的,
一陣又話社會迫佢喇, 但試想想一下以上例子, 文字唔夠人來,
就話人蝦佢, 如果真的有回文外掛........這講得通嗎?

同一樣的例子, 套用大部份事情上, 你覺得好矛盾, 好唔能接受,
咁呢個就係道德, 你的道德標準, 接受到以上回文筆戰都有外掛嗎(如果真的有).
咁呢個就係一般人的道德標準, 同理套在遊戲中的外掛, 就可以解釋到,
點解咁多人討厭外掛了.

因為我地都係一個一個等級, 將人生去提昇, 都係無謂幫人教仔了,
反正以他們的智慧, 根本就唔明白乜野叫做道德

玩過星曲WEB

原帖由 flyhung 於 2008-7-13 09:04 AM 發表
一陣人地又話我蝦人, 要用外掛追Level, 如果唔係永遠比人蝦架喇,

我好怕又見到回文外掛, 佢自知自己點讀書, 都讀唔到詞能達意,
...

多字=有用
又話收筆 前言不對後語
唉 都唔想覆你

原帖由 flyhung 於 2008-7-13 09:04 AM 發表

...

果d人係咁架啦,一大堆謬論無points,最叻就係粗口好似好威咁, 一係就拉開話題.. 或者可以講句層次唔同.

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 10:26 AM 發表

多字=有用
又話收筆 前言不對後語
唉 都唔想覆你

haha  前言不對後語
又話唔想覆 又回覆左..
幾時都話你唔用腦諗野&順口開河&只識話人唔識話自己

我不嬲都猜2000fun既ac...自從cb就上黎睇下d料...今日見到一個人係道歪理當真理....我都係要開個ac黎笑下你....玩game講到又窮又乜 好似隻game迫你去死咁...人地打機為享受...玩到你咁有苦衷 真係唔知你爸爸媽媽擔唔擔心你.....無錯 有d人係game係為左拎排名...好似我咁 我初初玩呢隻game就係俾新幹線話既反外掛問題機制吸引住...諗住咁樣最少減左掛機果d先....當然你果d什麼飛天我唔理啦...我不嬲當係d新聞睇...不過你竟然講到一隻game既一個職業難升...去"迫"你用外掛...我心諗...你對隻game既職業平衡有意見係去反映...咪講到咁那慘啦....宜家d人玩game玩到姓賴...唉....頂唔順你...仲要講足幾頁好似好有道理 你d道理睇到我笑出黎呀....得閒學下做人好過啦你....^^

算了唔好嘈了
好撚煩....
你地又要挑釁我
我都話game事game了
我開過貼係話點解d新仔會唔玩
你唔明點解既你去開一隻人重升
你就明d外掛多撚到點
我飛天另一回事
唔好拉埋黎講
件事都係有條仆街係度講飛天起
唔好再嘈了
我係討論緊 天音d地圖咁春多外掛ok?

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 03:48 PM 發表

haha  前言不對後語
又話唔想覆 又回覆左..
幾時都話你唔用腦諗野&順口開河&只識話人唔識話自己

睇唔出你有用腦
你都係得把聲 靜係識抽水
你唔係收筆既咩??點解又覆既
甘你又係識話人 唔識話自己??

原帖由 YuNG爺 於 2008-7-13 04:57 PM 發表
算了唔好嘈了
好撚煩....
你地又要挑釁我
我都話game事game了
我開過貼係話點解d新仔會唔玩
你唔明點解既你去開一隻人重升
你就明d外掛多撚到點
我飛天另一回事
唔好拉埋黎講

其實..你唔打比打哩d野出黎比較好...個個玩家都係由新手開始升(有d可能5係啦.我5知)
由河陽城外打..山豬.....山賊..再打 兇靈..之後打真元獸轉職...慢慢入去 青雲..打 通x猿
再打..靈猿..文文...貓女...轉30lv裝去打 鴉人.....一直都係慢慢一步一步咁升.
.上30lv有d人1日到..有d人3日先到..有d人用?日先升到..(我自己就要用3日幾先升到)
係會見到好多 天音係到搶怪...就算你打打下個場..都可以有2,3隻天音閃入黎霸左你個場..
哩點...係唔會無人知嫁..你明5明??...有邊個未比天音搶過怪?..有邊個未比天音霸過場?
點解..有隻6x 青雲..5x 合歡 先知道哩點?..我第2日玩就已經比天音搶了.......
點解你到e家先感受到??....飛天同天音自動打怪..都係外掛..新手見到天音搶怪會好燥
但新手見到自己玩5,6日..3,4十lv..但排行榜就已經6,7十lv..d新手會5會燥?..
自己6,7十lv果時..人地就已爆哂..種可能比人恰緊...tim..咁d新手會5會燥?
同樣地..""""每個手動玩家無論見到咩外掛""""...什至幣商既出現..都有唔想玩既感受....
點解你感受到哩點..而自己又去用外掛哩?..你係唔係其中一個令新手唔玩既 罪魁禍首之一?
..自己個用都唔緊要啦..誅訕又唔係無外掛但用還用..可5可以唔好話環境迫你..
唔好話因為難升職業唔平均至迫你...種要成班一齊用..
世界上無必然道理係叫你去犯法既....
只係 你將 小朋友道理當真理...自己媽咪唔買玩具比你..你就要去偷....咁解..明5明?

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 05:12 PM 發表

睇唔出你有用腦
你都係得把聲 靜係識抽水
你唔係收筆既咩??點解又覆既
甘你又係識話人 唔識話自己??

我原先收筆意見係 唔再講哩個 topic..而唔係..收筆唔提點你ok?你講錯野..我就有權話你啦^^"
..收左筆..你地又要講..又講錯左...我旁觀者 唔通唔指點你?
我回你果時..係完全...唔關topic事...
你除左識話人..你種識講咩..人地串到你無野講..你又要搵第2野黎講..你博d咩?

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 05:25 PM 發表

我原先收筆意見係 唔再講哩個 topic..而唔係..收筆唔提點你ok?你講錯野..我就有權話你啦^^"
..收左筆..你地又要講..又講錯左...我旁觀者 唔通唔指點你?
我回你果時..係完全...唔關topic事...
你除左識話人.. ...

算啦
你呢d人永遠唔輸得
跌落地下都要汁返渣沙
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:48 PM , Processed in 0.042822 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存