2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 感受到點解咁多低lv唔玩
樓主: YuNG爺
go

感受到點解咁多低lv唔玩 [複製鏈接]

原帖由 YuNG爺 於 2008-7-13 06:39 PM 發表

我正係知
果陣我地升果陣
d場我地打曬
冇自動掛同你搶怪
咁我開個貼講下感受有錯?
唔好話因為難升職業唔平均至迫你
你唔係高lv你緊係咁講 ok呢句我認錯
不過我唔信成個香港服正係得我地 用飛天囉
你知唔 ...

haha..睇返之前既post唔該-=-..果到有講到哂..你又重復講多次
不過..我只係想你知道....

你用真錢升lv唔緊要..但唔好話 環境迫你 唔好話因為升lv難迫你用外掛
..lv愈高難升係正常!你感受到新手因為外掛而唔玩..希望你真係乜外掛都唔好用
同埋你班所謂既fd..就算你唔用,你fd用你去吸經!到頭黎都係一樣!!

一個人帶頭用外掛先..就會有千千萬萬人跟住用!你身為幫主都用外掛..你既幫友都會跟住用
想有殺人既快感,唔一定要用外掛升lv!

原帖由 Hei熙~* 於 2008-7-13 06:44 PM 發表

呢句我唔多清楚個意思

下面果句我就清楚

我地公測果時 都仲未有成堆外掛出現

成場得我地一隊升 咁感受唔到班友搶怪嫁wo

隻合歡唔算早期升啦掛=-=”都應該睇到啦化

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 06:31 PM 發表

因為佢之前用自動外掛 比人鎖左-.-

如果..我係用..我e家開n咁多隻天音出黎打錢..打練器
賣野啦..得鬼閒出黎叫你地唔好用外掛咩...
我用到..就 大把錢..咩點數野都收到啦=-=”

原帖由 acrylic 於 2008-7-13 11:52 AM 發表

果d人係咁架啦,一大堆謬論無points,最叻就係粗口好似好威咁, 一係就拉開話題.. 或者可以講句層次唔同.

佢地覺得威je~~~

粗口有邊個唔識講~~~

呵欠~~

真係好鬼悶~ 某人淨係識長篇大論既助語詞 <-- 超低能
某d生物去左做護主狗~ 郁d又話扮正義, 搏乜 <-- 勁搞笑

其他人唔好晒時間幫人教仔喇~ 人地無家教係父母既責任
就算同佢地有一面之緣好心既提點下, 唔接受既都費事再話

每個人玩game都有自己既樂趣既~~~
恰新手又好, 定係飛天爆升等自己排名高高在上又好~
覺得用呢種低劣手法都令到自己滿足既~ 咪ok羅~

嘩....真係教而不善...仲講到飛天都好慘....要手動 我都想呀...喂 你冇著數架..飛天唔扣血 我打咩怪都得啦....講到又要扣mp 我有睇過人地飛天外掛係點玩法既 一個引一個打....咁樣叫做好慘...你打足20個鐘你既事丫...用外掛點都唔岩啦...仲係度聲不夾惡真係俾個good你 .. 仲有呀 成班飛天友緊係覺得飛天無問題啦 宜家咁咪幾好 隻game攪到衰晒 你地自動外掛 飛天一家親啦  其實我宜家等緊外國game 呢d game 又係炸..俾人用到d外掛程式 等你班友一大堆道理...我明白你地既...唔通d賊會罵賊做咩打刧...不過講野還講野 你地覺到飛天理所當然都算喇....咪咁多粗口啦.....同你傾...你又唔鐘意...係要粗口..你話呢d係唔係小朋友行為先!?!?定係你係個老粗呀? 地盤開工架!?!?答一答丫^^

玩過星曲WEB

原帖由 Nagare 於 2008-7-13 07:24 PM 發表
嘩....真係教而不善...仲講到飛天都好慘....要手動 我都想呀...喂 你冇著數架..飛天唔扣血 我打咩怪都得啦....講到又要扣mp 我有睇過人地飛天外掛係點玩法既 一個引一個打....咁樣叫做好慘...你打足20個鐘你既事丫.. ...

哈哈 洗唔洗開多個a/c 甘狗

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 07:31 PM 發表

哈哈 洗唔洗開多個a/c 甘狗

哈哈.. 咁無啦啦係隻game度識飛你話狗唔狗﹖

玩過星曲WEB

原帖由 卡比妹 於 2008-7-13 07:37 PM 發表

哈哈.. 咁無啦啦係隻game度識飛你話狗唔狗﹖

你都得架  可能你飛左係度扮正義 好似奧妙甘 開住自動外掛 係度鬧人外掛

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 07:37 PM 發表

你都得架  可能你飛左係度扮正義 好似奧妙甘 開住自動外掛 係度鬧人外掛

你女人黎嫁?? 男人老9 只係識懶第2個...自己做錯野話人地都錯...又唔肯認
你哩種性格好黑我憎!!!! 做錯要認 打就要企定!! 你e家十足個女人
做女人啦你..男人??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:44 PM , Processed in 0.034951 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存