2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 感受到點解咁多低lv唔玩
樓主: YuNG爺
go

感受到點解咁多低lv唔玩 [複製鏈接]

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 05:32 PM 發表

算啦
你呢d人永遠唔輸得
跌落地下都要汁返渣沙

哩點..邊個先係..眾人會知..唔駛你黎講囉..
永遠唔輸得^^

你已經..將你自己既野..代入左係我...個個人都係圍你地講都知咩事啦..

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 05:35 PM 發表

哩點..邊個先係..眾人會知..唔駛你黎講囉..
永遠唔輸得^^

佢話收筆 甘我地都無回post啦
跟著佢又回post 唔知邊d人唔輸得呢
我都無覆你d post 你依家又抽水
真係唔知你咩心態
你日日想搵交鬧 ok 無問題 歡迎你

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 05:38 PM 發表

佢話收筆 甘我地都無回post啦
跟著佢又回post 唔知邊d人唔輸得呢
我都無覆你d post 你依家又抽水
真係唔知你咩心態
你日日想搵交鬧 ok 無問題 歡迎你

請問..你幾多歲??

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 05:41 PM 發表

請問..你幾多歲??

關你咩事?
你答唔到我頭先d野??
問你呀 又無撩你 依家又係度抽水

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 05:25 PM 發表

我原先收筆意見係 唔再講哩個 topic..而唔係..收筆唔提點你ok?你講錯野..我就有權話你啦^^"
..收左筆..你地又要講..又講錯左...我旁觀者 唔通唔指點你?
我回你果時..係完全...唔關topic事...
你除左識話人.. ...

好多人, 收筆同封筆未分得出,
算啦, 我地收下筆 (註: 可能又有人唔明乜意思)

都係果句啦, 唔好幫人教仔.
都係自己衰心軟, 提點下人又比人借d易筆戰.

寫本書出來, 寫到最後一章 "收筆", 但本書出版後, 會有一版再版再版的修訂本.
寫咁多野出來, 提點佢做人道理的唔睇, 係要咬文嚼字講收筆...............

我再寫野時, 都講左係突然想起, 呢個points作為補充, 收筆係收左,
但正如以上所講, 作者會修訂內容的, 為求更詳盡的表達到書本內容.

死了, 又教多樣野比d讀書唔成的人

至於樓主及佢個飛天朋友, 你個樓主朋友, 都唔再爭拗落去喇,
我亦唔想再係呢方面繼續講, 因為講多無謂啦, 要明的, 前幾頁睇完,
要明道理的就會明, 看眾亦看清楚各方的論點, 至於看眾接受那一方的解釋,
應該不用我多說吧!

只感到可惜,香港的教育制度,差到難以想像.............

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 05:22 PM 發表

其實..你唔打比打哩d野出黎比較好...個個玩家都係由新手開始升(有d可能5係啦.我5知)
由河陽城外打..山豬.....山賊..再打 兇靈..之後打真元獸轉職...慢慢入去 青雲..打 通x猿
再打..靈猿..文文...貓女...轉30 ...

點解你唔望下個貼子係幾時發????(發表於 2008-7-10 07:08 PM )
你望下我個貼幾時先發啦柒頭
係你地要拉鳩我飛天黎講
真係你老母臭系飛天又點撚野姐
唔係手動架咩?
我都講左唔好撚再嘈
我發貼你又講飛天
你話你係唔係9唔答8
我果陣比人封柒左好耐啦
你又係要搞興我
你地班傻系真係
屌你老母我日能日20-24h升lv呀
你知d乜撚野姐?
講撚到好似d人用飛天自動咁撚樣
咁呢家都封鳩左啦你講講黎做乜春野?
我討論 d地區外掛多
你又講飛天?
呢度討論區
討論下唔撚得?
你要講飛天
自己開貼
講撚到我好似 冇外掛冇錢唔識升lv咁
咁我其他game 點升十大?.?

我呢家重玩果d有人會唔收紫星石?
mr_s咪又係收紫星石升上黎
收皮啦你老母
飛天咪飛天囉
你係要講到咁撚樣唔撚興?
唔通on99 刷任仔慢慢升咩
難道我果陣唔係刷任仔升上黎?
果陣開ser
我40仲著緊+0裝ja 柒頭
係度食網水刷d細怪
仲要日日屈冰晶
乜撚野都唔知就係度9up
我最撚憎囉
唔關事唔知咩事果d又要加把口
唉香港人就係咁樣
so話台人有品過香港人
無啦啦都屌鳩你一獲
我平時大頻屌人
事因都係人地自己本身外掛 又要嘈我地
我地會無啦啦嘈人???
0西唔撚洗錢咩?
唔知事件經過果d又要加把口
乜撚野我阻住大頻
見撚到都著呀
你呢家想慱乜能野呀?
其他人屌我飛天
ok飛咪飛囉
呢家都比人封鳩左啦
人地都唔會好似你地咁 咁戇鳩啦 唔關事又要加把口
加口都算數
講撚到我好似冇錢冇掛唔識升咁
真係屌你老母呀

x果班玩魔咒都冇咁撚興

你地班人低lv 唔鋸我地就高lv就日日講我地飛天
你低lv緊係唔明我地既處境啦
咁我呢家都明
低lv有低lv既處境
咁你地一尾係咁9 屌
我唔興咩?

玩過星曲WEB

原帖由 flyhung 於 2008-7-13 05:52 PM 發表

好多人, 收筆同封筆未分得出,
算啦, 我地收下筆 (註: 可能又有人唔明乜意思)

都係果句啦, 唔好幫人教仔.
都係自己衰心軟, 提點下人又比人借d易筆戰.

寫本書出來, 寫到最後一章 "收筆", 但本書出版後, 會 ...

你讀書好勁甘wo
甘得閒係度回post啊 提點人先提點下自己啦
幫人教仔 叫你阿媽教好你先喇
你籍著提點人 借d易筆戰喳掛

成撚日話鳩人飛天都唔知搏乜

原帖由 YuNG爺 於 2008-7-13 05:54 PM 發表

點解你唔望下個貼子係幾時發????(發表於 2008-7-10 07:08 PM )
你望下我個貼幾時先發啦柒頭
係你地要拉鳩我飛天黎講
真係你老母臭系飛天又點撚野姐
唔係手動架咩?
我都講左唔好撚再嘈
我發貼你又講飛天 ...

台人有品過香港人^^

只可以講一句..近"誅"者"赤" 近"墨"者"黑"
你完全get唔到我講咩..一直避.....
粗口文好威??..你好有品?
有品..就唔外掛啦..有品就唔吸飛天經啦..
有品就滿口粗口文?? gd咁我無品囉..

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-12 11:48 AM 發表

頂你..又係到 小朋友道理當真理...你幾多歲呀....

一味話人小朋友

又問人幾歲

你地完全get唔到講咩..只識爆粗同避...睇多次唔該

其實..你唔打比打哩d野出黎比較好...個個玩家都係由新手開始升(有d可能5係啦.我5知)
由河陽城外打..山豬.....山賊..再打 兇靈..之後打真元獸轉職...慢慢入去 青雲..打 通x猿
再打..靈猿..文文...貓女...轉30lv裝去打 鴉人.....一直都係慢慢一步一步咁升.
.上30lv有d人1日到..有d人3日先到..有d人用?日先升到..(我自己就要用3日幾先升到)
係會見到好多 天音係到搶怪...就算你打打下個場..都可以有2,3隻天音閃入黎霸左你個場..
哩點...係唔會無人知嫁..你明5明??...有邊個未比天音搶過怪?..有邊個未比天音霸過場?
點解..有隻6x 青雲..5x 合歡 先知道哩點?..我第2日玩就已經比天音搶了.......
點解你到e家先感受到
??....飛天同天音自動打怪..都係外掛..新手見到天音搶怪會好燥
但新手見到自己玩5,6日..3,4十lv..但排行榜就已經6,7十lv..d新手會5會燥?..
自己6,7十lv果時..人地就已爆哂..種可能比人恰緊...tim..咁d新手會5會燥
?
同樣地..""""每個手動玩家無論見到咩外掛""""...什至幣商既出現..都有唔想玩既感受....
點解你感受到哩點..而自己又去用外掛哩?..你係唔係其中一個令新手唔玩既 罪魁禍首之一?
..自己個用都唔緊要啦..誅訕又唔係無外掛但用還用..可5可以唔好話環境迫你..
唔好話因為難升職業唔平均至迫你
...種要成班一齊用..
世界上無必然道理係叫你去犯法既....
只係 你將 小朋友道理當真理...自己媽咪唔買玩具比你..你就要去偷....咁解..明5明?

睇多次啦唔該..飛天=外掛 自動打怪=外掛
兩者都係外掛..可以分開黎講??
你做抓手偷銀包 同打劫銀行..同樣都係偷錢!同樣都係犯法..
唔可以話銀包入面錢唔多..唔算犯法.

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 06:26 PM 發表

由河陽城外打..山豬.....山賊..再打 兇靈..之後打真元獸轉職...慢慢 ...

你講得呢句就好啦 飛天=外掛 自動打怪=外掛

我唔明點解成班合歡自動打怪冇人插

要插飛天

仲有 我地公測爆上去果時 去到d場仲未有人打 第1日1隊都排哂9-15名

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 06:26 PM 發表

由河陽城外打..山豬.....山賊..再打 兇靈..之後打真元獸轉職...慢慢 ...

我係話有條友 引起件事 係度講飛天
我冇話過飛天唔=外掛
我話都係人手對住部機20-24個鐘姐ok?
外掛咪外掛囉
咁我係咪冇比人封先?
你地又要係咁嘈一尾9up
你講得岩既我認同呀
講到我好似無飛天 冇錢 唔識升lv咁
你唔嬲呀????
咁我地兩邊lv既處境都唔同啦
高lv有高lv既問題
低lv有低lv既問題
你都識講低lv 外掛仔你感受到d咩???
咁我地高lv處境 你地感受到咩?
我又唔係冇飛天唔識升lv
你又要講到我冇飛天 冇錢買紫星石唔識升咁
我敢講一句
我對住部機 既時間一定多過你地囉
我地果陣玩左幾耐先60呀???
又唔係1日就爆200幾名果d
係要屌鳩我地?
個ser大把人飛天
得我地呢班人玩??????????
隻game咁小玩家??????????
定係我地會多人
人多
出名
你想屌我地慱出位?
我真係唔明
你地班友
成日亂講亂屌你地想慱咩姐
日日咁樣嘈你唔覺煩架咩?
我前幾日 係game度日日嘈 1日200 0西呀
你知d乜野姐?
你講得岩既我唔反對
好似mr 果班咁
主x個公會呀
自己開外掛又要屌鳩我地
屌鳩我地飛天就無左件事??
你唔嬲??
你咁忍得?
咁樣都唔出聲人地笑你傻仔囉...我可以咁講

已有 1 人評分威望 收起 理由
最強之師 -10 內容觸犯版規

總評分:  威望 -10   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 Hei熙~* 於 2008-7-13 06:28 PM 發表

你講得呢句就好啦 飛天=外掛 自動打怪=外掛

我唔明點解成班合歡自動打怪冇人插

要插飛天

仲有 我地公測爆上去果時 去到d場仲未有人打 第1日1隊都排哂9-15名

因為佢之前用自動外掛 比人鎖左-.-

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 06:31 PM 發表

唔怪得佢對飛天咁怨恨啦

你地睇小左野

可5可以唔好話環境迫你..
唔好話因為難升職業唔平均至迫你.  <--??

點解..有隻6x 青雲..5x 合歡 先感受到 <--乜5係30lv就感受到啦咩??

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-13 06:31 PM 發表

haha你又知@@? 你做gm??你見過我自動打怪@@?
你做黑客入過我電腦睇到@@?? 

咁神奇既><
好驚喎我..你唔好偷我其他game d野呀/o\!~..唔好爆我ac呀..驚

原帖由 Hei熙~* 於 2008-7-13 06:34 PM 發表

唔怪得佢對飛天咁怨恨啦

so攪笑..你地咪又係比人鎖左 haha..

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 06:35 PM 發表
你地睇小左野

點解..有隻6x 青雲..5x 合歡 先感受到 <--乜5係30lv就感受到啦咩??

我正係知
果陣我地升果陣
d場我地打曬
冇自動掛同你搶怪
咁我開個貼講下感受有錯?
唔好話因為難升職業唔平均至迫你
你唔係高lv你緊係咁講 ok呢句我認錯
不過我唔信成個香港服正係得我地 用飛天囉
你知唔知我地一日用幾多真錢呀???
d人唔玩錢果d咪慢慢升囉我都得啦
我地又要玩錢又要沖lv果d
唔同你地
如果我唔玩真錢
慢慢升lv
我都得啦
點解要玩咁多真錢???
為左快d高lv
打幫戰
有滿足感
星云呢家都帶人升級啦
一個鐘幾$幾$
要飛既點解佢唔飛到封頂?

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-13 06:35 PM 發表
你地睇小左野

呢句我唔多清楚個意思

下面果句我就清楚

我地公測果時 都仲未有成堆外掛出現

成場得我地一隊升 咁感受唔到班友搶怪嫁wo
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:02 PM , Processed in 0.039319 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存