2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 希望大家不要再在這反GC了!!!
樓主: 安洛希思
go

希望大家不要再在這反GC了!!! [複製鏈接]

原帖由 難j@0@ 於 2008-7-28 11:27 AM 發表

o.o OMG代理既乜game真係乜都有得打?
請問商城係咩尼

....好似魔獸世界 真係乜都有得打.. 好似冇商城 = =唔知係唔係 因為我見d fd玩 佢地都係打番黎好多野

原帖由 銀剎 於 2008-8-5 10:13 AM 發表

咁比起黎 點都有d比佢更垃圾既代理衰過佢既

但係 同omg比~"~無得比

其實呢個世界上..唔係樣樣野都要囉黎比先係好既
大家都有唔同優點.缺點既..
一路係咁踩人地代理.不如囉D時間黎慢慢欣賞佢
鐘意玩就玩囉.唔鐘意玩既都可以玩第2隻..
唔洗唔玩都要踩人地既^^
呢個世界上無完美既野.

未玩過omg既game,但我覺得gc比香港其他代理好n倍*

唔可以咁講wo,遊戲代理商係提供隻game俾人玩ge,

當然係由遊戲代理商管理咖啦,

不過隻game係俾左gc呀嗎,

又唔見其他遊戲代理商去管,

其實佢有個代理權已經好好咖啦,

係d人唔識野亂咁嘈,

隻game又未開你又點知呢,

唔可以用直覺去判隻game係點樣,

俾得人地做一個代理,姐係話佢係人地選得最多ge係佢囉,

都唔知點解d人要理個代理咖,俾隻game你玩下姐,

又唔係叫你去玩個代理,d人好無知呀

我 覺 得 GC 知 道 尼 件 事 ...........
     應 該 會 有 所 改 善 =________"||||

笑傲無雙

屁......商業化巴...港幣戰士加油我支持你地架

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

唔值得尊重既一個代理!!
已有 2 人評分Good 收起 理由
○天下無雙● + 2
fairyland + 1

總評分:  Good + 3   查看全部評分

玩過星曲WEB

沒必要這樣踩吧 區版...

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 安洛希思 於 2008-8-15 12:16 AM 發表
沒必要這樣踩吧 區版...

叫我雪雪得了,
我都唔想咁, 係GC迫成咁樣的

原帖由 迷雪雪 於 2008-8-15 12:26 AM 發表

叫我雪雪得了,
我都唔想咁, 係GC迫成咁樣的

我完全明白雪雪感受..因為我都好失望同難過..
你係OMG區努力咁耐, 係Luna版同Ka~家既盡心大家都有目共睹!
希望仲有彎轉

要發洩就返  omg度發洩    呢度如果個個都係度嘈黎嘈去  你唔撚煩 都搞撚到我煩晒

呢d事   咁大間公司叫封ip  你地嘈黎都沒可能起到作用
得3個方法   1.玩其他版   2. 玩港版  3.唔玩

@@D人反GC一定有佢地既理由既,我諗我就知幾點

第一:GC昆錢昆到出晒面,有乜理由轉職要用點先得架...
第二:GC既服務係好,但佢叫OMG封香港IP真係太離譜,可以離譜到有台版版主來到港版度罵既,諗下啦,你班批GC既人,知唔知咩叫:消費者有權選擇不同的代理呀,佢叫OMG封香港IP叫到咁出面,想唔俾人凸都難啦,你係做就唔該縮埋一邊靜靜雞做,唔好唱通街等俾人凸,我要講既就係咁多,仲有,我諗版主應該同我一樣唔係玩左好耐GC,但我一見ECO要買點轉職我就知道GC大鑊了,所以我即刻刪GAME。

另外某位gc激進份子,香港係有言論自由既,佢地係邊講係佢地事,但唔該唔好爆粗,如果你要爆粗既話,我係度講一句:

你真係太激進了囉- -+

照你禁講@@D反對香港政治D人都唔應該反喇

因為!!你住緊呢到係香港!!!唔該唔好再係香港呢到反對香港d政治

GC呢個代理真係......

Wonder King拎左代理權咁耐都冇進展!
LUNA又係咁...人地OMG一有進展佢就話要求台灣封香港IP!

鬼叫GC你自己D發展速度咁"快"咩,D GAME又出名多外掛同擺"糷"
開親D GAME都N年唔更新又唔捉外掛,點解唔先檢討下自己內部問題先?

如果GC你係咁有料既~又唔見OMG要求GC封台灣IP?~仲係到要台OMG封HK IP?
唔怕人地笑你,覺得你係根本冇信心發展隻GAME~大家都係同一個商品~你係有實力既,洗乜驚人地搶到你D客?

講既係咁多!

講真..d 人吾會無啦白事走黎反代理商..但gc連對自己既信心都無..走去封ip..gc系有實力..驚d咩?

我同意玩家不會毫無理由的反GC!
GC不是說他差!只是GC太站在一個商業角度看遊戲!
當初知道GC代理eco!很多人都覺得GC是一間滿好的代理商!
起碼會和玩家有溝通,只是商城品有些貴!但這還可以接受!
但是,公測之後,大家才能看清他是如何對待eco的!
鎖65裝,鎖技能,鎖晶,鎖結晶,鎖pvp,鎖騎士團!
禁書放商城!70級經驗無理加倍(理由是爆肝)!
改低掉寶率,改低合成成功率!
還有很多很多!不能盡錄!
以上問題並不是說他們非常不合理!
但個中問題清有心了解人士到eco版處了解!

還有就是,omg的確會比GC好很多!
我想GC就是了解到這個壓力,所以才急於要omg那方鎖港ip
因為低級一點的怎和別人鬥?
但是,這同時令一眾因eco了解到GC這間公司的玩家不滿意!
所以事出必有因!玩家並不是無固反GC或反GC要omg鎖港ip這行為!

至於點解特然有這種反響!大體!GC這間公司接觸的人不多!
單看其官方網頁就知道!出名的遊戲不多!
eco公測前了解不多!了解後!又出這種事!
反彈的也大!

這可以說希望越大失望越大吧!

比著我,我都情願玩台也不玩港版!
封了台我也不會玩港版!
eco事件的確令我體驗到!
黑橘比GC還要好!
起碼黑橘也會裝著了解玩家!且黑橘不會亂改遊戲資料!
GC呢!他會!
我要的是沒100%也要有90%的完整遊戲世界!
並不是東鎖西鎖!亂改內容的遊戲世界!

該死的GC,我要
GC

超級...狗狗電影彈!!!!!!!!!

GAME CYBER....

十週年勳章(賀詞)

其實咁多post反GC做咩=.=?

GC真係好努力嫁...
佢係說服OMG LUNA封香港IP呢方面
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:29 AM , Processed in 0.043756 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存