2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 希望大家不要再在這反GC了!!!
樓主: 安洛希思
go

希望大家不要再在這反GC了!!! [複製鏈接]

原帖由 ws04183539 於 2008-8-15 10:07 AM 發表
呢d事   咁大間公司叫封ip  你地嘈黎都沒可能起到作用
得3個方法   1.玩其他版   2. 玩港版  3.唔玩

4. 用跳板

玩過星曲WEB

原帖由 笨星 於 2008-8-25 03:00 AM 發表

4. 用跳板

會lag的唷...
我之前為了玩台版勁舞團...
用跳板每天換ip
lag的要命/_\

對我來說!
一次不忠百次不容
一個只會將一個遊戲當做短炒工具、放著爛、外掛不捉,一捉做樣、幣商不理、活動沒新意、東鎖西鎖、經驗加倍、轉職道具放商等既代理!
我覺得佢代理親既遊戲有如放入咸水海!
所以我從不玩港公司代理既港版!
我咁大個女,都只係玩過GC既eco同夢之!最早還有龍族!
真係畢生難忘!所以,我唔會再碰港代理既遊戲!
龍族係月費!已經忘記邊個代理啦!不過好過GC代理既遊戲多多聲!

gc點一張38蚊麵買到唔少野 唔係好昆者 唔買點夢之都唔會升唔到lv
玩hp先係真真正正洗錢大晒既game雖然有bug用
做事既話 玩過征途就知其實gc好好 舉例:話更到6點 可以到第日都玩唔到 2kf版炸爆晒

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

如果 gc 唔亂加 exp都仲可以諗下.  唔好好似 eco 咁等人地打打下就迫人地狂練工.  加大某個程度o既exp, 即係要人係同一個練工場狂打, 而越來越多人都同你卡係o個個 lv 就自己都一齊卡係 o個個練工場度.  一日都黑都要狂練先升到少少級.  人越來越頂唔順, 慢慢都走哂.  luna 會唔會又係咁死?

不聽玩家的說話,

不理玩家死活

只管自己的代理

那跟中國大陸找錢殺人有什麼分別?

難道就因為是他獨家代理的關係就可以東改改西改改

在遊戲改得不知所謂嗎?

難道就因為現在有2家都代理LUNA

就要做出鎖IP的做法嗎??(代理了香港地區就一定等於是把香港人都要壓迫到港版的LUNA嗎??)

香港人要到台版的LUNA,為什麼要管下來?

難道就不可以做比較嗎?難免GC在玩家的心中是一家低檔的代理

-------------------------------------------------------

再者,要是GC沒有問題,難道玩家們會吃飽沒事做嗎?

東跑一個西跑一個出來指出GC的行為嗎??

難道會有什麼反GC行動嗎??

-------------------------------------------------------

作為版主的,我不知道有什麼是應做不應做

但只因為反GC行動而說GC是一家好代理的話..

敢問你知GC多少?

而且,不是有落力做事就是好代理

不會管理遊戲,不會為玩家著想,不會清潔遊戲

只會為錢而代理的話

不管放了多小力下來...也不會是一家好代理

GC家落了多少力,我不是那家的員工,我那會知道,

我只是用一名玩家的角度看.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 笨星 於 2008-8-25 02:59 AM 發表
GC真係好努力嫁...
佢係說服OMG LUNA封香港IP呢方面

^_^好威威唷..難聽d講句
威到唔夠人黎搶客要韓商封ip~

GC係ECO逼人用點買野黎升LV已經令不少玩家都啪爛手拳話唔玩
1公佈話佢代理左港版LUNA.我地話玩台版就甘大反應~
就拿拿林要人封ip^^b,,叻叻b唷!

為左自己賺到多d錢,就不擇手段..
甘我寧願佢出番月費@@!

相信LUNA1出冇耐..
就會變成翻版ECO~除非GC轉左性^0^

笑傲無雙

gc..<--不值得尊重的化理''
食屎吧  

以後不玩你代理的game!

原帖由 LUB 於 2008-9-21 12:17 PM 發表

^_^好威威唷..難聽d講句
威到唔夠人黎搶客要韓商封ip~

GC係ECO逼人用點買野黎升LV已經令不少玩家都啪爛手拳話唔玩
1公佈話佢代理左港版LUNA.我地話玩台版就甘大反應~
就拿拿林要人封ip^^b,,叻叻b唷!
...

重點來了!
我覺得我就算玩都唔會比錢佢賺!
仲唔會用遊戲幣買點商既野!
因為買左既話!間接令GC賺錢!

當去到必需買點才能玩既地步!
我更加會收包袱走佬!
踢炮唔玩添!

買點先玩到既地步!
各位請參考eco既禁書事件!

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 霧暮★貓 於 2008-9-22 11:11 PM 發表

重點來了!
我覺得我就算玩都唔會比錢佢賺!
仲唔會用遊戲幣買點商既野!
因為買左既話!間接令GC賺錢!

當去到必需買點才能玩既地步!
我更加會收包袱走佬!
踢炮唔玩添!

買點先玩到既地步!
各位 ...

但係我要問你一個問題....

禁書係必需品嗎???

我係eco入面....除o左買過貓耳...耳罩ar...等等

2-2依樣野...基本上供玩pvp人士玩既職業....

(好似賞金咁...唔轉2-2pvp能力可以話係0..)

你唔轉2-2會升唔到lv嗎??

係唔係必需品???  最少我唔認為係law...

-----------------------------------------------------------

第2......

封ip....依樣野...

點解唔可以做呢??.....人地日本d game封hk  ip又唔見你地係到嘈

當年9you夠要求台版封hk ip..

但係果時都冇咁多人係到罵wo....(只係有買點買衫果d人罵多d..)

何況宜家連台版都未出就已經罵......

你地都只係針對gc....

-------------------------------------------------------------

而再回應一下gc呃錢....

如果你話gc呃錢....

咁請問網虫同黑橘叫咩呢??

一隻瑪奇....唔重生玩唔到...
一隻hp......一把點槍屈死人.
一隻飄流....唔買點武冇爆擊
一隻武林....用點數衝裝..28幾lv可以屈死8xlv...

一隻唔捉外掛...一隻就自己有內掛...

但係夠冇人嘈....仲好多人玩...

------------------------------------------------------------

最回一下近排機械人復製品既問題...

d人係咁係到嘈....

但係本身日版都有依樣野.....

又唔見d劍嘈刀劍復製品

開放o左其他職有得用雙手劍....

原帖由 panucci 於 2008-9-24 05:58 PM 發表

但係我要問你一個問題....

禁書係必需品嗎???

我係eco入面....除o左買過貓耳...耳罩ar...等等

2-2依樣野...基本上供玩pvp人士玩既職業....

(好似賞金咁...唔轉2-2pvp能力可以話係0..)

你唔轉2- ...

先生!我林各人志不同!你看禁書不重要!
但並不代表別人看不重要!
不過,對於LUNA版來說!
我倒希望到時不要連些什麼都放商城!
GC的遊戲到時或許還有人玩!
但都只是個虛像吧!

還有說起外掛幣商!
也不見得GC有捉!商城倒是加到足!
GC說到尾和黑橘差不多罷了!
只是小了一項有bug長年不改罷了!

講到封ip!無人話唔比呀!
不過可能你宜家先黎睇!
你跟本無了解到點解要鬧!
一開始邊個死口唔認自己去信要求鎖!
做得出點解怕承認?因為什麼原因呢?
如果佢認或許只會有人怨!鬧就未必會有!
只不過,有人做左唔認!

連一個都唔俾消費者自由權利選擇玩咩代理既代理..唔好講咁多廢既野gc如果係好既...洗咩怕人走去台灣玩....

原帖由 惡魔の獵鷹 於 2008-9-26 09:38 PM 發表
某程度上不太同意你的看法...
如果個個都好似你咁諗都唔買點(月費最正常)...無人買點個代理又搵唔到錢...無錢又如去經營間公司...無錢經營就倒閉...咁就幾隻game一齊消失(最好的例子:數碼xx)

一間公司做唔好點解要比好處人地?
不過實有人會買既!不過我一定唔會買!
比錢間唔好既公司賺黎做乜!
幾好既遊戲去到間衰野手上!
好都變衰啦!ro如是!天堂如是!
好遊戲還在!只是半死不活罷了!
eco也是好遊戲!現在如何?
魔力寶貝也是!現在又如何?

所以話!比唔比錢佢賺!同要你比錢先玩到係兩回事!
你肯比同我唔想比!都係兩件事!
我只會比錢我認為值得比既!
唔該你睇清楚!

我聽別人說ECO被GC整得體無完膚,我不信,直至我玩了一日也不夠為止......我完全相信了!!

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

未玩呢隻game前 我覺得OMG係一個好代理

到而家除左覺得好代理之餘  仲覺得呢個版d玩家好低質素

反GC既話 你唔走去果個版到反?? 黎呢個版有咩用, 真係好笑

如果俾人知道2000fun omg luna版果到 玩家咁幼稚, 我真係唔敢認我上過黎

樓主....我開頭都對GC冇咩意見......到ECO係商城出機械人果時我已經對GC絕望了,造得太過份....
原帖由 霧暮★貓 於 2008-8-26 12:52 AM 發表
對我來說!
一次不忠百次不容
一個只會將一個遊戲當做短炒工具、放著爛、外掛不捉,一捉做樣、幣商不理、活動沒新意、東鎖西鎖、經驗加倍、轉職道具放商等既代理!
我覺得佢代理親既遊戲有如放入咸水海!
所以我 ...

係第三波....的確...第三波比GC更好(除了外掛方面,真頭係偏幫)

原帖由 BrianF2 於 2008-7-21 11:24 PM 發表
gc比起其他代理商好好多
你玩過網龍既online game就知咩事@@

yes-.-要比食錢,網龍無人能及

唔比錢買點玩咪即係食霸王餐,差人叔叔拉架
都係果句啦:見前面有屎仲要踩落去仲有乜好嘈

我想問2000仲送唔送台版LUNA封測AC?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:42 AM , Processed in 0.044834 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存