2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 希望大家不要再在這反GC了!!!
樓主: 安洛希思
go

希望大家不要再在這反GC了!!! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

鐘意玩定唱omg或GC又關咩事....
冇害架

不過新官上任

原帖由 安洛希思 於 2008-7-21 03:20 PM 發表
大家都說GC不好...外掛多又差,,,,怎樣怎樣的
說了又如何呢??
人家在背後的努力,,你們又看不到!!!
既然又說OMG代理很好很好~~
雖然是沒錯~我也很喜歡OMG~
但是....他們其實也只是一個代理而已~

那麼......喜歡 ...

對啦
正如香港正苦做得幾差都好
你地都唔可能推翻佢嫁啦
成日嘈嘈, 人地係後面做幾多野你唔知啊
你班蟻民靜靜地等住仆街啦

一大堆 gc既 職員 同 消毒人員 佔左呢個版@o@

樓主你既希望唔一定會實現

正好我希望gc快q d汁, 都係好難實現一o一~

原帖由 安洛希思 於 2008-8-25 12:20 PM 發表

會lag的唷...
我之前為了玩台版勁舞團...
用跳板每天換ip
lag的要命/_\

真的嗎@@"?

唔緊要嫁各位想玩台版既人~~~~

要試多幾個唔同地區既IP

一定有一個唔LAG

上面果位小姐0.0   你唔係用死一個地區IP...?  仲要係[婆羅奶]既IP@O@?  <---不知名地區既IP

如否, 請好心既你帶你部電腦去睇E生

原帖由 panucci 於 2008-9-24 05:58 PM 發表

但係我要問你一個問題....

禁書係必需品嗎???

我係eco入面....除o左買過貓耳...耳罩ar...等等

2-2依樣野...基本上供玩pvp人士玩既職業....

(好似賞金咁...唔轉2-2pvp能力可以話係0..)

你唔轉2- ...

但係我要問你一個問題....
禁書係必需品嗎???
人地叫你參考禁書事件

我係eco入面....除o左買過貓耳...耳罩ar...等等
2-2依樣野...基本上供玩pvp人士玩既職業....
(好似賞金咁...唔轉2-2pvp能力可以話係0..)
你唔轉2-2會升唔到lv嗎??
係唔係必需品???  最少我唔認為係law...
冇人講過佢係必需品lo

-----------------------------------------------------------

第2......
封ip....依樣野...
點解唔可以做呢??.....人地日本d game封hk  ip又唔見你地係到嘈
咩game?
當年9you夠要求台版封hk ip..
咩game???
但係果時都冇咁多人係到罵wo....(只係有買點買衫果d人罵多d..)
咳咳...咁就要睇下隻game值唔值玩
好似luna 呢d咁多人期待既game 唔好拎佢同d相對人數差好多既game比
何況宜家連台版都未出就已經罵......
你想講未出咩呀?
如果係商城野, 可以根據過往手法去估嫁ma~用一用腦~thx~

你地都只係針對gc....
冇錯~地都只係針對gc封ip, 佢唔封我理得佢死 話知佢出1點1隻機械人

-------------------------------------------------------------

而再回應一下gc呃錢....
如果你話gc呃錢....
咁請問網虫同黑橘叫咩呢?
一隻瑪奇....唔重生玩唔到...
一隻hp......一把點槍屈死人.
一隻飄流....唔買點武冇爆擊
一隻武林....用點數衝裝..28幾lv可以屈死8xlv...
一隻唔捉外掛...一隻就自己有內掛...
但係夠冇人嘈....仲好多人玩...
你數錯la~仲有gc都係呃錢嫁
網虫同黑橘叫咩? 叫比gc冇咁呃錢到出哂面lo~
咁你就要睇下玩隻game既人幾歲大la同埋有幾多人玩la
要用下腦分析分析, luna d大型game點同佢地比呀~"~

------------------------------------------------------------

最回一下近排機械人復製品既問題...
d人係咁係到嘈....
但係本身日版都有依樣野.....
又唔見d劍嘈刀劍復製品
開放o左其他職有得用雙手劍...
請問一下你知道日版賣幾錢ma?

最後, 希望你可以好開心咁玩你既香港版luna la~   gc既消毒人士~

原帖由 安洛希思 於 2008-7-21 03:20 PM 發表
說了又如何呢??

真好笑
佢有幾努力又點?外掛方面=冇改進
隻隻GAME一鳩樣,有錢玩哂 我已經領教得多GC既好處
而家仲CHEAP到要用BAN IP黎留住香港玩家
隻GAME遲遲都未出,比我地過去台版過下手癮都唔得
我而家同GC班垃圾講 我就算點死我都死過台版玩
我就算轉IP,LAG我都照留係台版玩
我以後都唔會再比一分一毫係GC身上
我睇你間垃圾公司幾時汁笠

最後補充
我10號生日 我今年生日願望就係希望GC間爛公司早汁早著

個個人都係話佢點點點呃錢
其實完全唔關錢既問題
係服務品質既問題
就算佢唔洗錢比你玩
但係對住一班外掛玩
你有冇心機玩丫
我比錢出黎玩隻game個少少錢唔算得d咩
話哂人地都係免月費
但係你地都唔好諗住免月費唔洗錢服務就可以差架
唔通我用黎買商城果d錢就唔係錢
定係你諗住商城果堆1010值咁貴呀
我而家比錢出黎係買服務
得唔到應有既服務條氣唔順實要嘈下架啦
唔係城市論壇點解呾多維園呀伯呀

對啦
正如香港正苦做得幾差都好
你地都唔可能推翻佢嫁啦
成日嘈嘈, 人地係後面做幾多野你唔知啊
你班蟻民靜靜地等住仆街啦

睇到e個po
我笑了
又一個冇投票權既小朋友
你估你仲係清朝呀一主專制
仲有呀
教精你啦
有做野記得要比人知道
做左野冇人唔知就不如唔好做
最討厭人講粗口

今次擺比gc唔岩
點解唔可以反佢???

原帖由 BrianF2 於 2008-7-21 11:24 PM 發表
gc比起其他代理商好好多
你玩過網龍既online game就知咩事@@

網龍食錢多過食飯gc好好多架
推薦你地玩吞1 吞2 就唔會覺得gc幾廢
(吞1 吞2擺明食錢食到笑 )

用洗錢洗得最勁係華義 0既石器時代~~戈時仲未有包月架~~一個個鐘咁計~~超呃錢~~
之後慢慢多左online game 佢先迫住要比玩家包月~~戈時一個月買幾張點卡~~而我戈時仲讀緊初中~~
d 錢都比佢毘晒

仲有想提一提大家~~大家都知呢隻係一隻好game~~
個個都好想快d玩到~~但係我唔想佢因為趕住出而搞到一日到黑都要維護~~停server~~
搞到大家玩玩下都冇引~~
所以我情願等下好過啦~~
玩台灣luna 我只係成功玩到一日~~其餘時間都係咁搵ip~~搵到人都瘨~~想玩一隻game玩唔到好辛苦架~~
我希望GC 0既朋友睇到之後做好D個代理~~呃唔呃錢都冇所謂啦~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 快勁狠 於 2008-11-3 07:49 AM 發表
仲有想提一提大家~~大家都知呢隻係一隻好game~~
個個都好想快d玩到~~但係我唔想佢因為趕住出而搞到一日到黑都要維護~~停server~~
搞到大家玩玩下都冇引~~
所以我情願等下好過啦~~
玩台灣luna 我只係成功玩到一日 ...

大多數 想轉去 台板 玩的原因

就係 唔想留係到 同D  香港 小朋友玩

呃錢 問題     亂改野...

開始之後 睇下點

仲有  我玩台灣板   27 LV 可以  狂接 熊任 升到 28     << 香港板 改左既話   就係呃錢 逼人地買 商城  雙經升
28LV  =  巨人翅膀  任  可以  升到 30  << 一樣

說了又如何呢??

講出黎發洩下.....幫個討論區增加人流幾好喎......不過d人入黎見到都只係劣評....

原帖由 快勁狠 於 2008-11-3 07:43 AM 發表
用洗錢洗得最勁係華義 0既石器時代~~戈時仲未有包月架~~一個個鐘咁計~~超呃錢~~
之後慢慢多左online game 佢先迫住要比玩家包月~~戈時一個月買幾張點卡~~而我戈時仲讀緊初中~~
d 錢都比佢毘晒

唔好咁講,果時話曬佢都係第一隻台灣online game....隻game開頭連交易系統都無架....月費計都要有人諗到先出到....
因為d 人周街厄人先整左交易係統....

原帖由 ︽﹏輝﹏︽ 於 2008-11-2 08:58 AM 發表

隻game擺明掛機先玩得落去...

回復 113# 不知不覺的 的帖子

台灣第一隻係萬王之王ar~~石器唔係ar~~~
諗返起真係冇交易系統~~好多人想買藍龍人~~儲儲埋d錢比人呃晒~~~~~

你玩到omg話你叻啦\

申帳又煩 比張身份證佢都低能~

加上鎖ip

原帖由 ︽﹏輝﹏︽ 於 2008-11-2 08:58 發表

我都推薦玩吞2 你就會知道GC 幾衰
吞2轉職 唔駛用點買職業道具GE!!
第一:有標明價格
第二:武將不是強到沒有他!你一定輸的地步
第三:沒用鎗指住你的頭,問你要不要買
其實吞食2還好,他的升級道具都可以開到
沒有什麼必要的一定要商城買的
生魔精來說, 幅本10lv及30lv的補品已經很足夠用
多組隊掛機/少掛一些時間,不可能不夠用的
武將方面,人家只是出些特別的,說強又不是強到有他,1等可以殺死20等的
所以都沒什麼過份之處
以我團P 亂P 經驗 會上榜的人 都不是帶 少年寵
所以武將寵 就像一些漂亮服裝 可買 可不買  暫時完全想不到 有任何過份手段

論壇本身就係比人討論,點解樓主會叫人唔好再討論既?係咪樓主唔知乜野叫"論壇"呀???

補充一句:係呢度反gc咁又點?事出必有因,又唔見omg板有人反omg既?

比五千個支持你啦 版主

十週年勳章(賀詞)

原帖由 AkCv 於 2008-7-24 11:10 AM 發表
咁我想請問一下
gc係背後盡過d咩努力??

點樣屈錢都諗T爆頭 重點更新身
加幾十倍EXP呢D都做得出得好撚難諗
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:22 AM , Processed in 0.049916 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存