2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF ATTACK SERVER CF2142 火狐計劃中文版 正式發表 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

ATTACK SERVER CF2142 火狐計劃中文版 正式發表 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

ATTACK SERVER CF2142 火狐計劃中文版 正式發表( E-mail 此主題給朋友
呢個係台灣SERVER既模組黎既...
超好玩
如果有咩問題可以PM我
記得去玩下啦
唔單止有BF2既地圖
仲有新武器
仲有記得要去佢個論壇度DOWN新地圖
唔係入唔到
希望版主唔會當我玩野啦.....
圖片一陣補

ATTACK SERVER CF2142 火狐計劃中文版 正式發表     

http://tw.youtube.com/watch?v=aliuFekAhAk&feature=related

No Guts,No Glory.

No Retreat,No Surrender.

新的武器,新的地圖,新的戰場

你準備好了嗎?ATTACK SERVER邀你一起加入火狐計畫!

簡介
西元2142年末,新興起的兩大敵對陣營:歐盟部分體系所集合而成的WAR陣營與俄羅斯的SSG陣營已進行過多次戰役。
SSG陣營南部某陣地其實是個大戰時期殘留的軍事實驗基地,儲存許多在2142年仍無法達成的高科技技術,
當中包括能攜帶小型核彈頭的超次元戰機 火狐 MK I 。
SSG陣營曾多次派出偵查兵進行情報蒐集,成果不只是大量的設計藍圖與高科技晶片,甚至擁有自行製造高科技武器的能力。
SSG陣營成功破解高科技技術後戰力大幅躍進,打的WAR節節敗退,
但卻未察覺到WAR陣營的特種小組已潛入SSG陣營的研究室截取了大量的破解成果,兩陣營戰力重新回到旗鼓相當的戰況
此時SSG陣營接獲情報指出WAR陣營已進軍軍事基地的南部廢棄機場,試圖獲得殘存軍事基地內的所有高科技技術
戰況已刻不容緩,SSG陣營立刻出兵控制其北部地帶,卻意外發現另一新式超級武器"強殖機甲"
積怨已久的兩大陣營,交鋒已不可避免,一場大戰即將展開...

後記
CF2142是一個製作精良的模組,大幅強化2142年應該有的武器科技,
以及新增數款武力更加強大的武力載具
並且更為血腥,也增強了戰爭的臨場感
因一次美麗的邂逅,在數次的技術交流後
我們意外獲得CF2142開發團隊的邀請,加入他們的開發團隊
也獨家取得數張從未公開的地圖
將於每星期會釋出兩張新地圖
詳情請見勇者天堂

絕對勿用續傳軟體下載
遊戲下載
CF2142遊戲載點
CF2142遊戲載點 (BT)

捷徑載點
模組只要下載後安裝就可以執行
因CF2142檔案很大,所以這次無另外製做各版本安裝檔,請玩家安裝時自行依版本修改捷徑
大全版安裝路徑如下
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition\mod
64位元版大全版安裝路徑如下
"C:\Program Files(X86)\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition\mod

修改捷徑方式請在預設捷徑上按滑鼠右鍵,尋找"目標",然後修改為自己版本相對應的路徑即可
大全版啟動捷徑如下
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/cf2142
64位元版大全版啟動捷徑如下
"C:\Program Files(X86)\Electronic Arts\Battlefield 2142 Deluxe Edition\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/cf2142

相關伺服器管理規定與資訊請參訪勇者天堂, 伺服器GM由Campking,evenfall,RDXlink負責管理

祝大家遊戲愉快

THX~幾似鐵甲威龍隻ED209,不過佢個樣薯少少

係咪要2142先玩到- -我冇2142 T^T

十週年勳章(賀詞)

原帖由 mickeytvb 於 2009-1-9 09:49 PM 發表
係咪要2142先玩到- -我冇2142 T^T

係-.-.....

十週年勳章(賀詞)

好唔好玩架???=.="""

十週年勳章(賀詞)

原帖由 沙漠之狐~ 於 2009-1-11 07:21 PM 發表
好唔好玩架???=.="""

超好玩..
而且支援單機
可以試呢個MOD既新武器

間飛機幾正=.=
個核爆正唔正架先

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~沖v靈~ 於 2009-1-12 01:41 AM 發表
間飛機幾正=.=
個核爆正唔正架先

飛機...
好似張圖比人踢左= =
不過唔緊要
單機有..
核爆車?
冇咩既..
一下打爆左隻機甲啫XD

十週年勳章(賀詞)

話說2142 我本來想玩返 練返炮艇的 但裝果陣裝極都裝唔返 不停安裝失敗

十週年勳章(賀詞)

原帖由 十月的秋風 於 2009-1-13 05:45 PM 發表
話說2142 我本來想玩返 練返炮艇的 但裝果陣裝極都裝唔返 不停安裝失敗

下= =
你搞咩= =
唔怪得成日見你唔到= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 altc3000 於 2009-1-13 06:26 PM 發表

下= =
你搞咩= =
唔怪得成日見你唔到= =

唔知係咪我DVD rom壞壞地 我發現好多game都裝裝下停左唔郁(戰爭機器同埋衝突世界都係咁) 但係BF2又裝得返咁神奇
唉 呢獲真係煩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 十月的秋風 於 2009-1-14 02:30 AM 發表

唔知係咪我DVD rom壞壞地 我發現好多game都裝裝下停左唔郁(戰爭機器同埋衝突世界都係咁) 但係BF2又裝得返咁神奇
唉 呢獲真係煩

就係裝完bf2所以其他裝唔到XD
咁你唔換左個DVD ROM佢?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 altc3000 於 2009-1-14 02:57 PM 發表

就係裝完bf2所以其他裝唔到XD
咁你唔換左個DVD ROM佢?

無錢換
買左個飾櫃+訂左d野 岩岩好無晒 點會估到佢突然玩d咁既野

十週年勳章(賀詞)

原帖由 十月的秋風 於 2009-1-14 04:08 PM 發表

無錢換
買左個飾櫃+訂左d野 岩岩好無晒 點會估到佢突然玩d咁既野

-.-
搞錯= =
想上2142同你挑嫁ma= =v

十週年勳章(賀詞)

原帖由 altc3000 於 2009-1-14 05:50 PM 發表

-.-
搞錯= =
想上2142同你挑嫁ma= =v

我有時覺得BF2練完戰機玩炮艇會覺得可以練到d野出黎的 最好別看少我

十週年勳章(賀詞)

原帖由 十月的秋風 於 2009-1-15 03:17 AM 發表

我有時覺得BF2練完戰機玩炮艇會覺得可以練到d野出黎的 最好別看少我

同得你挑預左玩完

十週年勳章(賀詞)

回復 15# 十月的秋風 的帖子

你首炮艇好勁上次死起你AT彈手上=.=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 沙漠之狐~ 於 2009-1-25 03:09 PM 發表
你首炮艇好勁上次死起你AT彈手上=.=

佢炮艇屈到你唔信= =
你2142咩名
搵日一齊打?

十週年勳章(賀詞)

回復 18# altc3000 的帖子

hei1989
不過好耐無玩=0=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 沙漠之狐~ 於 2009-1-30 03:41 PM 發表
hei1989
不過好耐無玩=0=

咁咪玩下LOR@@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:20 AM , Processed in 0.041233 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存