2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【=官方=】官方收集意見及bugs專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[資訊] 【=官方=】官方收集意見及bugs專區 [複製鏈接]

吾知你有無玩過魔獸世界呢...
       我只想有一戈好簡單要求..

就係係背包度... 有一戈(物品正理按鈕)     排番好佢就ok
     材料+妝 再+物品真係好亂

點解我一開夢之更新程式,個背景就得番藍色 圖示唔見晒= =

妖   
咁耐都唔上黎回下
有冇搞錯呀
成10日冇回過啦你

我個角色唔知係咪中左bug-.-
我交重任..交到升左一格..但係點解下面條經驗線冇增到..反而退番0格= ="?
但係我見到自己囉經...下面個經驗數字顯示都有加到...
問題就係條經驗線唔去-_-..保持住0格

miss機率好似太高喇, 有D唔正常

夢之樂章   好好玩呀 如果加d 裝就好

十週年勳章(賀詞)

我希望弓手可以0距離射啊...你知唔知成日轉武器好煩...2轉果時又冇d近攻技...d怪攻又高到冇野好講...
仲有遊俠加多1~2招近攻技啦...
果d武器合到死下死下...我合10把燈武..得1把得....仲要d運唔係成日有...好似冇機率咁既
加多d武器比遊俠同刺客啦...得健手劍同單手劍,弓,槍   
其他都有好多...已經d攻又低啦....成日比狂戰屈到...
狂戰高攻高防
我見既話係咁多到...遲d有再叫你啦..

希望可以加多d防護,例如刪人物要打暗碼,登入通訊鎖等等保障玩家既財產
現在實在太多玩家比人爆ac,令好多玩家都覺得好唔安全而放棄這隻game

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

唔知有冇人講過啦
40lv果把橙杖(永恆遺忘之杖)
得2%可以發動能力,我e+46lv,
都只系見過佢發動過2次-_-
不如提高到35%-50%啦,
如果唔系既話-.-把野就同普通綠杖冇乜分別....

仲有仲有-_-
同埋呢最近更新左個公會介面
我系某個會既會長黎既~~-_-
本身諗住跟你地所更新既時間黎踢走d成日唔on既人
不過...時間方面好似有好大問題
例如我見到最後上線既人系1972年,1972年我都未開公會
甚至未出世-0-仲有D離譜D既系..2022年-_-
唔知系唔系霍金將我地D電腦時間變左去未來呢?哈哈
希望搞搞佢啦~_~我對呢隻GAME真系好有熱誠架Xd

小妹呀/口\我買左點既土黎煉金....但係我中左好多野,但係都唔係身到呀/口\

原帖由 kkkybb 於 2009-2-28 12:05 AM 發表
唔知有冇人講過啦
40lv果把橙杖(永恆遺忘之杖)
得2%可以發動能力,我e+46lv,
都只系見過佢發動過2次-_-
不如提高到35%-50%啦,
如果唔系既話-.-把野就同普通綠杖冇乜分別....

e+有好多遊俠都話緊佢地無咩用,因為元素可以完全取代遊俠既地位
如果把野要整到咁勁,咁我唔玩la
我只係想玩夢之樂章,唔要狂戰樂章,亦都唔要元素樂章

原帖由 roy56120 於 2009-2-28 09:48 AM 發表

e+有好多遊俠都話緊佢地無咩用,因為元素可以完全取代遊俠既地位
如果把野要整到咁勁,咁我唔玩la
我只係想玩夢之樂章,唔要狂戰樂章,亦都唔要元素樂章

35%-50%太高了
我覺得15%都唔錯喇!!

另外,,,,,,
小妹!  對於3轉新手來說裝備X定
好似有D感覺係「D錢有去無回咁-0-!」
買完藍裝想換更高既裝
又要用另一大筆錢錢

小妹

我知吾知系吾系bug  有時精靈有事件發生果時冇字彈出黎同精靈系咁跳- -

我希望出改名虛寶/變換髮型虛寶 咁就最好._.

打開game果陣 桌面d圖標無晒 但入到game右出返來

回復 132# 歲月追憶 的帖子

我都意你講法 希望可以出個可以解除綁定既物品

我d裝呀 座騎呀 用左就唔可以俾人 咁我覺得好晒

希望出個物品可以解除綁定 最好系商城物品啦

一來可以幫隻game搵多d錢二來又方便玩家

原帖由 完子筆 於 2009-2-28 06:01 PM 發表
小妹

我知吾知系吾系bug  有時精靈有事件發生果時冇字彈出黎同精靈系咁跳- -

我都係咁...應該好多人都係咁
要按番屬性2按番情景先得

原帖由 夢之小妹 於 2009-1-11 01:20 PM 發表
各位親愛的玩家大大們:

您好,我是官方小妹!大家都知道我是官方吉祥物,就是那種花瓶人物
那我均存最重要的意義是什麼呢!?
就是收集各合的意見、Bugs,向廠商大人反應!

當然 ...

主要都係血少mp少
尤其係法師系...
多番幾%血都好..--  成日比1~2隻怪圍就講bye bye
mp長期唔夠  飲哂水都係咁話
同埋整裝..成功ge機率可唔可以高番少少少少少少少少
成日爆...爆到冇錢整...整一件就冇幾百金....
一套就幾份身家..

原帖由 歲月追憶 於 2009-2-28 12:19 PM 發表

35%-50%太高了
我覺得15%都唔錯喇!!

另外,,,,,,
小妹!  對於3轉新手來說裝備X定
好似有D感覺係「D錢有去無回咁-0-!」
買完藍裝想換更高既裝
又要用另一大筆錢錢

10%都好....法師系成日飲水都唔夠mp  就咁bye bye
我之前唔知幾lv杖..成日都唔回mp
好似係物攻先回....岩岩整到支40橙杖..雖然應該幾好用..我又有任要換藍杖
見你地咁講...對呢把野冇期望lu

認真要求官方可以做D野.
來保障玩家!!...
而加好多人都被爆AC...官方除了叫我地報警之外..
就没咩做!!!...
甘樣點叫人玩落去啊!!!!
好心你地就出D暗碼啦...
等我地可以在D貴重D  ge物品度+暗碼...
同时在DELETE人物ge时候...要求身份認証啦-3-
吾系D爆人AC的人..拿完D野仲要DELETE埋個人物..
我地玩鬼啊!!!....
真系好希望官方可以做D野咯.....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:00 PM , Processed in 0.044407 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存