2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【=官方=】官方收集意見及bugs專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[資訊] 【=官方=】官方收集意見及bugs專區 [複製鏈接]

改下公會王 d下手好嗎?

真係好硬 膠 (===呢個2字我都唔打想的  公會王手下  係地圖  任跑 追我9條街 仲勁過隻王 好好改善呢隻game 真係多到
飛街  十隻手指數唔哂

我由更新左之後就經常玩玩下會黑畫面hang機..之後d聲就忽左咁...要重新開機

玩其他game又無事..anyway, 電腦既配備一定夠玩呢隻game有凸

增加公會戰
比人復活唔-經

十週年勳章(賀詞)

GM,,,,

你昨天舉行的愚人節,,,活動....
=====================================================================================================================
《夢之樂章》今日明玩野! 2009-04-01

今日就是 4 月 1 日愚人節啦!一向以「要玩不一樣,要玩夢之樂章」作為宗旨的《夢之樂章》今日當然要同你玩下野!

點玩?睇心情玩!今日 GM 將會不定時出現於伺服器內,然後公佈自己所在的分流,更會說自己有寶場物在身呢 ~ 有時是真的,有時卻會特然出現一堆怪於 GM 身邊!

要知道他會出現什麼?老實說看他的心情以及他自己本身的邪惡值囉!當然你會問,為什麼要拿命子來玩!當然是因為這次送的東西絕不說笑,完全是商城的受歡迎物品呢!

=====================================================================================================================

為什麼只得你玩的....我們去找了你,,,可是人影,,,手指尾也碰不到你這位聖人.,,,,,

<<<<<看看,,GM在不在中間= =GM被圍攻......

kick你的只有一位玩家,,,,我們只能做陪襯,,,,,你玩kick你的那位就算吧- -...為什麼,,我們....也被你玩死,,.你招什麼如花...在南方,,,,低lv地方招如花.

大佬...有些玩家10幾20lv想趁熱鬧,,誰知..你招大美人如花出來..哈哈...全部訓街,,,如花是世界王喔/

我們上次10幾20個..50lv上,,,,一起打...都呱柴啦...你.....真狼心..,,

但是,,你一下便KO了如花= =

而且,,為什麼有人拎完可以再拎..,他們知道你在那就有得kick你...,有些人去了你那裡,,,見也見不到你..但卻被你玩死了.,,,多人.到.lag爆- -你太低估我們這些玩家了.

我覺得你舉辦的活動十分草率.....又沒有說明時間.等了你一整天,,你才出現2秒==

而且....你去完南方....見那裡太多人,,你竟然走佬,,去火山,你真行...!!!!!!!!!高lv地方..你的活動是舉辦給誰玩的?

接著......你去了e利門口....月光那那裡....低lv地方...不錯,,,,可是.得一個GM...你有10000000000個分身?我們大排長龍...成村人係到等.你手腳又慢= =,,,,,那裡又多人....LAG到爆....

還要......放些怪出來- -...等我們一起死...LAG死,,,,,,,,我真不知道你....這個GM的電腦是不是無敵的= =......這麼多人....你不LAG機的麼?!

最後,,,很多玩家...失望而回.....被你玩死了......KICK也沒有KICK過你一下,,,,,

你一句愚人節快樂便閃了,真的.....!@#$%^&

我是最早到的,,但是- -碰也碰不到你- -....真的......所以..我幫你提升了知名度A_A

你返去儉討一下吧........個活動好即興,,,,,,D禮物其實5係咁吸引= =但係,,我地係想去趁下熱鬧,,先去應酬下你....成日剩升LV好悶的= =

你下一次搞活動考慮一下其他因素- -

唔夠GM開工= =..................................你一係下次復活節個陣...搞個活動...執復活蛋......D蛋入邊有禮物,,同時亦可以好似暗黑墮落使者咁出D怪- -....5洗我地死得咁慘= =

以上是我老妖月的意見@o@

狂戰招沖鋒成日都係沖到過去連自己都郁唔到............好屈機
要等到隻怪暈完先識郁返
可唔可以改下= =
仲有....點解隻75黑熊冇得附魔既?

GM大大 可唔可以
將戰場打人邊個打先就歸邊個
打左10幾個人比左6個人汁
好唔抵

十週年勳章(賀詞)

GM,,點解你剩係整裝飾個D收藏

我地D裝合得好辛苦架/打得好辛苦先有件藍,,,你要我都掉哂佢-.-

快D出個裝備收藏系統~~~~~

:smilie_!!:
時間太趕,無法一一回覆,但建議既野已經寄晒俾開發~

原帖由 夢之小妹 於 2009-4-8 03:33 PM 發表
:smilie_!!:
時間太趕,無法一一回覆,但建議既野已經寄晒俾開發~

多謝小妹幫我地反影意見^3^

0409更新後 經常無故彈game...
仲要彈完重新開機... 點算好?!

點解4月9日改左版 精靈帶返來的委託單任務 冇左比金

點解4月9日改左版 精靈帶返來的委託單任務  冇左比金

十週年勳章(賀詞)

原帖由 26392620 於 2009-4-10 12:17 PM 發表
點解4月9日改左版 精靈帶返來的委託單任務  冇左比金

改左啦....冇金,,,不過比多D聲望你..費事咁多人掛精啦A_A係咪好絕呢~~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-4-10 02:39 PM 發表

改左啦....冇金,,,不過比多D聲望你..費事咁多人掛精啦A_A係咪好絕呢~~~~

唔絕~=3=
對於我呢d唔掛精既人黎講
有冇訂單都唔緊要=3=
呵呵呵呵呵

十週年勳章(賀詞)

緊要...D人企係精0到遮住我E D,,餵開精0的人,,

哈哈//我成副身家係哂佢地舍肚到,,

佢地好食好住~~~

十週年勳章(賀詞)

小妹....我隱形隱到咁樣-0-

十週年勳章(賀詞)

小妹-.-

60LV上的任物很難出......打了成朝都完5到任= =

65LV千年的秘密之4- -,,咩血腥戰行品.....

你試下做下,,睇下係咪,,,5完任唔比你訓......至小一個中都5得,,,,,,改下個機率...=.=

仲要60上D怪有付魔,,,死得很轟烈,,,不過,,D人話開5到外掛~哈哈~一開,,聽死-.-中毒死,,A_A

人手打仲快過外掛WO~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-4-12 12:44 AM 發表

小妹....我隱形隱到咁樣-0-

型爆
露腿誘惑

建議排名係照次序囉=="第11個升65又有機會上第1  明明第一個升又可能去第7-.-
甘樣勁無動力追頭十名=.="相對地你地官方都賺小左

十週年勳章(賀詞)

小妹~~~D橙裝一時光一時唔光.

要換武先圯,,有時換左都5得-.-....

隱藏妖氣A_A

十週年勳章(賀詞)

GM- -

60上D怪...出得又密....又要人中毒....打小2秒死左,,,

我想去個廁所都5得= =

我禁左隱身...點知//佢都好隱得...返黎死左...

我打左2日,,,半個中死N次,,E+都係0經= =

點算- -..成世61,,,,,

5係咁AR MA--

我自問從冇用過外掛- -

E+到我地變做人肉外掛= =要我地不停打.....

想停OK,,你OFF啦=.=....咁姐係5洗玩,,,

你睇下60個D玩家點升..佢地買大量MP,HP水,,買蓋亞...買好多符..

升到嘔泡-.-

60上要勁多經先升到...但係,,,D怪咁難打,,想升都好難..

我一半經都未有就又死一次

..................................................................................................................................................................................................................................................................
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:44 PM , Processed in 0.077529 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存