2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 光之冒險 傻仔作既野a_a(作到第六章[1日兩章](回下 好笑比gd) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

傻仔作既野a_a(作到第六章[1日兩章](回下 好笑比gd) [複製鏈接]

第一章.
有日...有火箭兵團係度... 諗住捉吱雞!!!
突然~0~闇夜音符行左出黎話:唔好傷害我d吱雞!.!
火箭兵團就話:唔鋸呀?隻愀呀-v-
闇夜音符就立即應承!_!Also 佢講 消
消完左之後 闇夜音符即刻出光弓大技~0~
點知火箭兵團既飛機唔驚~_~吸埋
跟住佢地即刻出水技!_!整到闇夜音符剩番半條命
跟住闇夜音符即刻轉火弓~_~炸爆左佢架飛機
火箭兵團就話:好邪呀!!!!!

第二章.
有一日...兵工狗係度搶人野!___________!
之後 果位師奶 就即刻報警
好采附近有個警察~_~即刻趕到.....
警察黎到就話:你咪係平時牙刷刷.口臭臭.昆人野果位兵工狗!_!我係老尼度聽過你個名
FANS就話:你收聲啦你...你侮辱我!_!告7u!!!
警察:你向警察爆粗???加多你一條罪~_~哼
之後fans坐左2年監
出黎同老尼、無心戀唱講:對唔住呀!_!之前傷害左你地咁多

第三章.
有一日~0~小明同小強去左註冊結婚~0~
yeah 吱雞做左 律師~_~ 佢地開心死
佢地就一齊去3村揀天使/惡魔吧(唔記得開族 )
跟住小明揀左天使 小強揀左惡魔~0~
小明話:咦...點解我地唔一樣架...fk...我地未開族呀 哇t^t(去到冰島後的對話)
小明話:放心啦!!!我唔會殺死你架~0~
係pvp果陣... 小明分唔到邊個係小強... 殺左~_~
小明見到之後~0~就目瞪口呆~_~
事後...小強係度係咁話佢 仲離埋婚~_~

第四章.               呢篇係提防玩家中招
有日~_~小鬼係商街門口收緊光弓~_~
跟住有人問佢:你出几多錢 我包盒
小鬼答:我出1e收光弓+9 u包盒
人:好~_~易我呀唔該~_~
鬼易左之後...禁左1e几次 關左几次
最後佢禁小左個0=)好采人聰明
無比佢呃到~.~告埋佢!_!

第五章.
小黑打完即時之後 儲夠錢買左隻夢古
就去左打死地~_~打打下死地
小黑就問人- -v點解隻夢古會變左黑色既
明明平時見人隻夢古都係松鼠色
可能你果隻係劍鬥士夢古掛
下我明明買左夢古夢古...
小黑靈機一醒...原來係比d骨吸左血

第六章.
有一日~_~朗尼係度打緊天使~.~
兵工狗又黎左...朗尼就問:你條兵工狗又黎搶場
兵工狗話:搶場就是me的皇道...你唔比搶場玩單機
無心戀唱就話:u慳d啦!_!搶場仲係度串77......咁鍾意d場你都玩單機
兵工狗即刻啞左,,講左一句:=0=0=0=0=夠薑pvp~_~
YO兵工狗call埋雄狗過撚黎pvp  無心戀唱就話:好呀2p2~_~
結果公佈:朗尼隊勝出

好無聊啊你= =

哇;絕世好故事
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:53 PM , Processed in 0.027053 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存