2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 新手幾個愚問
返回列表 發新帖 回覆
go

新手幾個愚問 [複製鏈接]

1)攻擊速度問題
    攻擊速度係唔係只加普攻 ?(影者GA空中攻擊會唔會加 ?)
2)精煉問題
    係唔係所有等級GA項鍊/戒指/腰帶都可以安全衝上烯有級 ?
3)命中問題
    就算命中高 但係等差大都會經常出現MISS ?(通常等差多少先會出現?)
4)沖武器問題
    沖武器+4係唔係失敗左都只會冇左D武粉 武器本身唔絛有任何損傷 ?

原帖由 a21137 於 2009-6-11 09:51 AM 發表
1)攻擊速度問題
    攻擊速度係唔係只加普攻 ?(影者GA空中攻擊會唔會加 ?)
2)精煉問題
    係唔係所有等級GA項鍊/戒指/腰帶都可以安全衝上烯有級 ?
3)命中問題
    就算命中高 但係等差大都會經常出現MISS ?(通 ...

A1 我暫時都係覺得只係對普攻作用..
(應該唔會,"空中亂舞:只有在空中才能使用,對空中的最多6個敵人進行旋轉攻擊。按X鍵的次數越多攻擊次數越多")
A2 會爆..不過就會愈用愈多幻魂.精練成功後會增加附加效果,不過趣機
A3 正常.lv高低及命中一定會,一定會對命中有影響ga啦..(常識黎ga=.=汗)
A4 由0衝到+4如果失敗會冇變化,只係冇左d武粉,但由+4衝+5就會有失敗..件野會變左+0.不過就裝備唔會消失(注:+7~+8及之後會爆裝的說..小心衝)

加單討論下:
有冇人覺得巫師著晒+攻速ga效果裝,之後發覺出招快d@@?
本人現在全身+埋都係+11%攻速.不過都冇仲係未有dd分別
純粹個人測試的說
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:22 PM , Processed in 0.026604 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存