2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 反斗西遊 GM幾時更新商城? 星月? 朋友請進來反映一下 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

GM幾時更新商城? 星月? 朋友請進來反映一下 [複製鏈接]

想請問幾時更新商城呀..好悶.我寧願你們每星期更新一些新品.不需要很多,
但至少我們看到你們正在更新遊戲裡面.我認為很多人會買點如果有更多的新恤. 新裝.
至少我會買.你們可以參考歐洲版反斗西遊 Ether Saga Online.
他們保持遊戲新鮮的表現還不錯. 已經一個月la..是時候更新.
如期一次更新很多影響反斗市場,
不如每星期更新少少.

星月任務讓幣商每天做60個AC換錢.遲早會影響整個遊戲.你認為是不是應該關左去?
這遊戲是非常好玩,所以重要的是你們怎麼能駕馭去,使其遊戲更好玩.[/
color]
同意ge朋友請進來反映一下因為這會影響反斗未來.

76之後做乾坤任
一日36重有100金
試問唔開星月
d新手靠咩賺錢買野?

大陸西遊開左好多野嚕 又電單車又直升機 懶橙點搞

玩過星曲WEB

星月任 改送通寶 咪 幫到新手 又唔洗 比人屈金賣囉 佢地 唔用腦姐 攪到 又多分身ser又lag

玩過星曲WEB

講真 開發通寶唔比交易就係為左打擊幣商 試問金有得屈 咩都用金就得 通寶意義仲有咩價值
當然 一定會有人話 人地可以開分身屈 你自己夠得啦 但諗深一層 影響到既係一班 上班一族 返學一族 得益既係 職業玩家 只會集中養肥一班人 分身過多 影響ser流暢

另外 更新改板慢 都好大問題 90封頂 d人又唔知有咩做 裝備來來去去唔出 商城有用野唔賣
可能 反斗 冇sp1 咁熱 但代理得一隻game 就比多小小成意啦 好似開左ser 就唔理咁
話就話有代言人賣廣告 半夜三更賣廣告 搵咩人知 大眾化既 game書 只得果一本 game2000 有幾隻字講下反斗
其他欠奉 再係咁 浪費左隻game

=.= 有星月 做都要有恆心升=.= 倒不如可能有d人專玩一個 升高級打副本 做任 仲多d錢啦=.=
樓主難道是妒忌定真係為game好呢?=.=

玩過星曲WEB

原帖由 落淚的鬼 於 2009-9-19 01:28 PM 發表
=.= 有星月 做都要有恆心升=.= 倒不如可能有d人專玩一個 升高級打副本 做任 仲多d錢啦=.=
樓主難道是妒忌定真係為game好呢?=.=

可能你唔知 跟本 唔關恆心事啦 有外掛出埋腳本 睇都唔洗睇就由1lv去到41lv
呢d再唔係妒忌問題 而係失衝

同意樓上
我們玩家真的要反映一下我們的感覺
因為這個問題遲早會更大影響到愛反斗西遊的每一個人.

如果您已經有很多分身換星月,那麼你可能不喜歡這變化
但你認為你可以比幣商有更多個分身? 那麼你錯了.
他們可以日日做100幾個分身!你遲早也將受到影響.錢將變一文不值
.元寶將比人抄上.如果他們出售元寶,那麼沒有人會去7仔買點.

每人都應想想後果........十分嚴重

原帖由 幻之柔情 於 2009-9-19 01:31 PM 發表

可能你唔知 跟本 唔關恆心事啦 有外掛出埋腳本 睇都唔洗睇就由1lv去到41lv
呢d再唔係妒忌問題 而係失衝

試問有邊隻game 無外掛? 無幣商呢?-.- 需然我唔係=.=但係唔係重點囉=.=....你真係有權升=.= 甘gm出得星月 一定會有梨個後果出現嫁bor=.=....
倒不如你叫佢 整個反外掛咪仲實際囉=.=根本唔關星月事=.=一係你叫佢捉人=.= 我都見外掛一次過排捉佢地囉-.- 你可以梗有權打擊嫁 只不過 gm佢地做唔做野姐=.=其實有好多途徑 去做 你唔去做為何關左星月呢=.=甘我地梨d新手仲點算無錢換星月~你比錢我洗?定還是需要我賣點去賺錢?-.-

原帖由 axn1314 於 2009-9-19 08:24 PM 發表
同意樓上
我們玩家真的要反映一下我們的感覺
因為這個問題遲早會更大影響到愛反斗西遊的每一個人.

如果您已經有很多分身換星月,那麼你可能不喜歡這變化
但你認為你可以比幣商有更多個分身? 那麼你錯了.
他們可 ...

當黃金變得一文不值時, 普通玩家日玩夜玩都唔會可以夠黃金換元寶買商品, 那就覺得情願花真錢買好過刷得那麼累. . . 那黑橙就賺錢了. .

原帖由 落淚的鬼 於 2009-9-20 01:52 AM 發表

試問有邊隻game 無外掛? 無幣商呢?-.- 需然我唔係=.=但係唔係重點囉=.=....你真係有權升=.= 甘gm出得星月 一定會有梨個後果出現嫁bor=.=....
倒不如你叫佢 整個反外掛咪仲實際囉=.=根本唔關星月事=.=一係你叫佢 ...

其實 . . . 說真的, 對新手來說, 通寶買水, 裝有任送 .. .  星月的黃金幫助不大 . .就算不換星月, 也一樣可以升等(我測試了很多次),  星月的確對幣商/ 外掛的人實用性比較高  = =

叫gm做野=.=捉外掛囉=.= 甘你唔好要金積少成多呀嘛~ 那沖裝不用錢?又用通寶?-.-???不如你地叫gm做野捉外排咪仲實際啦?-.- 點解要一拍兩散呢 需然我都唔想有幣商=3= 但係星月對我d新手好有用

玩過星曲WEB

原帖由 落淚的鬼 於 2009-9-20 01:52 AM 發表

倒不如你叫佢 整個反外掛咪仲實際囉=.=根本唔關星月事=.=一係你叫佢 ...

你冇睇清楚我講咩 我冇要求 關星月 而只係 張 星月改為 送通寶 知唔知 開發通寶出來為咩 你可去 大珪板或歐美板求証
正正就係 唔想有金錢抄作 如果換成 星月送通寶 又點會幫唔到新手 通寶可以買藥 裝備 講真 75前大多用神淬裝 副本打
又會有咩問題 76後 大可去做乾坤任 一日三次100金上  點都好過現在 咩都唔洗做 等一日時間 就 開上來 拎金 etc 咁

原帖由 幻之柔情 於 2009-9-20 11:28 AM 發表

你冇睇清楚我講咩 我冇要求 關星月 而只係 張 星月改為 送通寶 知唔知 開發通寶出來為咩 你可去 大珪板或歐美板求証
正正就係 唔想有金錢抄作 如果換成 星月送通寶 又點會幫唔到新手 通寶可以買藥 裝備 講真 75 ...

黃風 ..龍宮後 的副本你認為易打定難打 著一套神碎=.=????????????????????????
ok~通寶我只能說 換星月點換=3= 裝備每一次衝裝唔同通寶=3=會失敗=3= 如果d人換金=3= 可以將金去滾大佢即係將錢滾大佢...
而通寶就不能呢... 試問一日 當5金 30天才60金???????? 一件乾坤物品現在幾多錢?
即係形式越富有就越強 沒錢 就...著普通裝 等副本比怪打死=3= 唔知你認唔認同xd 你都識話大陸同埋歐美啦=.= 又唔見你過去=.=? 當初 橘子要換星月換錢一定有佢的想法的~
我依家就40幾級 衝一45裝 每次 用萬5通寶... 到目前為止 我得120萬通寶 我唔知自己解任少定係點..衝裝會失敗 試過衝一件加3用左40萬通寶 明白我想講乜? 現在你數出76級以上有幾多人 而76級樓下又有幾多 人   明白? 甘即係76級下無得做乾坤任?(你整個分析比人睇先一個人升76級以上要幾耐,有分嫁長玩同埋短玩或者番工與唔番工 學生..分享下你升級經驗呀 每個人玩法 諗法唔同...時間都唔同呀) 一世身上得通寶?? 無金?  拿倒不如你自己試下 唔換星月 自己開隻人 唔放錢落去.. 睇下你覺得玩唔玩得辛苦呀 好????你倒不如自己試左先 有晒實際既証明比我睇 先去由說別人 先去發表你自己所諗既意見~ 希望你會明白我回比你既意見..睇野睇得要深入d...一係就自己做晒証明先去講...
以上只係我個人睇法同埋見解唔係作出去挑釁罵戰既行為~

十週年勳章(賀詞)

機會是留給有準備的人啊
有得做星月唔使俾錢幣商買金
都唔係好衰o者

我一次星月都未換過
未又係好輕鬆咁玩~~

十週年勳章(賀詞)

我琴日先開始做星月任-.-

這個問題遲早會發生
你們越早修復它越好,因為嚴重性也將增加
因此我認為星月變元寶還不錯

忠告現在是給左GM
改不改接著看你們la
愛你們遊戲的絕對會購買你們的產品,希望你們可以保護我們玩家from 幣商.

最好派GM將外掛自動打字d人 ban左去.
你可以嘗試去ser6長安 , 看看非常多人再賣廣告.
唉!真嚴重

還有另外一個Bug.
我曾嘗試進去經河副本然後出來,然後再進去

經河副本Boss全部消失,門也已經打開
不知道發生什麼事...

一諗起d人開勁多ac洗金 就無心機玩
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:26 PM , Processed in 0.034686 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存