2000FUN論壇

搜索
樓主: joe6a000
go

[分享] 改完版 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 口牙文 於 10-9-2 07:05 PM 發表
雖然我冇睇晒樓上咁多位既意見...不過我對今次既更新都有d野想發表..

利益申報: 未用過hkd、物流改價獲利約6萬

首先..物流咁樣既改動...對於部份拎著好多可因既玩家...就好似將d可因迅間變到一文不值

可因 ...

你係打機定係搵錢 , 咩叫20日換人25蚊叫唔合理?
永遠只放大自己利益 , 果陣物流既原料價格生產成本仲貴過同NPC買 , 果D叫合理 ? 果陣你唔怨佢傷害比錢果堆既利益 ?
定係你覺得唔比錢既玩家要尊重 , 比錢果堆係傻仔?唔洗理佢既利益?
定係你覺得永遠只會有唔比錢既玩家走 ? 比錢既果堆唔會走 ? 星野都走埋就知用大錢同唔用錢既差距根本就低到無論 , 有邊忽係勁左 ?
仲有呢 , 我個生存係指升到LV打到副本 , 點玩都唔會永遠打35副甘慘情啦係咪 , 你玩左甘耐真係覺得呢隻GAME要求生存好困難咩?

再者 , 比錢同唔比錢要有差距就一定 , 但你真係覺得呢隻GAME有比錢同唔比錢既強弱差距真係差得好遠 ?
連果小小差距都唔可以有既話 , 請問我比錢既原因係邊  ?

講真 , 我除左公測果陣見佢有買一送一而買左600點外 , 都無再買過點
泡泡對真係求生存輕鬆玩既人根本係垃圾甘制 , 要甘勁有用? 副本唔夠打? 升LV唔夠打? , 你話我知商城到底有咩有重要唔買係連生存都有問題 ?
我真係睇唔到囉 , 重點就永遠放係擔心買唔到支票 , 到底係想勁定借生存唔到做借口呢D大家心照啦

原帖由 口牙文 於 10-9-2 07:05 PM 發表
雖然我冇睇晒樓上咁多位既意見...不過我對今次既更新都有d野想發表..

利益申報: 未用過hkd、物流改價獲利約6萬

首先..物流咁樣既改動...對於部份拎著好多可因既玩家...就好似將d可因迅間變到一文不值

可因 ...

同意到不能再同意-.-"
但未有想跳既意念  就留低睇下仲有咩花神搞,,仲想合埋9階技玩下..
不過真係會小上 xd (因為某game雙經..返去沖lv ..逃)

另外.. 給豪副版主一點話..
係你以上既言論不停話要點先勁..
比我感覺 你似保皇黨 不停叫人買點咁-_- 乜都講到點數(唔知有冇人同我有同樣既feel)
雖然你係副版 但唔洗下下叫人買點-.-
官方未必會多謝你 玩家只會聽到有點刺耳
玩家先係官方既米飯班主

同埋技書 都係呢次改版既重點 樓上兩位都冇離題 點解唔可以拉埋一齊講-.-"
根本上呢個世界上好多野都有關係 只係分別在遠因 同 近因..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 08:24 PM 發表

但未有想跳既意念  就留低睇下仲有咩花神搞,,仲想合埋9階技玩下..
不過真係會小上 xd (因為某game雙經..返去沖lv ..逃)

...

我唔係不停叫人買點 , 因為我自己買既點都好少
只係唔比點既玩家係需要尊重 , 比點玩家既利益就更需要尊要
邊方會為官方帶來實際收益你我都知

你望下有幾多個話唔公平係針對擔心驚自己收唔到支票而話生存唔到 , 甘比錢既玩家你真係當佢傻仔 , 唔洗理佢利益 ?
甘邊個仲去買泡泡?

成日話唔買點既玩家走人隻GAME係會汁 , 但如果令到本身買點既都改埋唔買點 ?
隻GAME唔係更快汁? 肯買點既但係可以係呢隻GAME拎到幾多既優勢 , 呢D你同我玩左甘耐都唔洗講到出口啦

你係打機定係搵錢 , 咩叫20日換人25蚊叫唔合理?

我係打機..合唔合理取決於你個人,不過由玩家數量升降睇得出合理與否,令人覺得玩呢隻game係lv、裝果類野上覺得好無奈(同朋友開心玩另計)

永遠只放大自己利益 , 果陣物流既原料價格生產成本仲貴過同NPC買 , 果D叫合理 ? 果陣你唔怨佢傷害比錢果堆既利益 ?

哦..果陣斷工具黎計每個大概蝕50$~100$左右(希望我冇計錯同記錯),而家每個價格差額高達千幾$..合理與否..睇你點睇

定係你覺得唔比錢既玩家要尊重 , 比錢果堆係傻仔?唔洗理佢既利益?

我一向好尊重比錢既玩家,只不過利益一個係幾十%,一個係幾百%,我相信邊個既利益慘情d..一目了然

定係你覺得永遠只會有唔比錢既玩家走 ? 比錢既果堆唔會走 ? 星野都走埋就知用大錢同唔用錢既差距根本就低到無論 , 有邊忽係勁左 ?

而家兩批玩家都不停地走..咁就叫做一個合理既系統?

仲有呢 , 我個生存係指升到LV打到副本 , 點玩都唔會永遠打35副甘慘情啦係咪 , 你玩左甘耐真係覺得呢隻GAME要求生存好困難咩?

咁你覺得1泡都唔用...建議等級85既礦坑..90lv既人可以打得贏嗎?

再者 , 比錢同唔比錢要有差距就一定 , 但你真係覺得呢隻GAME有比錢同唔比錢既強弱差距真係差得好遠 ?

你而家試下0$同100$既差距..你覺得大嗎?

連果小小差距都唔可以有既話 , 請問我比錢既原因係邊  ?

我諗0可因起家同50000$up起家差距應該都唔少了,但不過係區區100$

講真 , 我除左公測果陣見佢有買一送一而買左600點外 , 都無再買過點
泡泡對真係求生存輕鬆玩既人根本係垃圾甘制 , 要甘勁有用? 副本唔夠打? 升LV唔夠打? , 你話我知商城到底有咩有重要唔買係連生存都有問題 ?

既然要咁勁都冇用..咁更加唔洗買泡啦..事實係85副同75副差距極大..你覺得一個全身藍副裝,餵寵只到40lv(分子、工具,唔好同我講開新手洗分子,呢個算係半個bug?),冇3封(除綁定個粒)

可以打得贏炎魔嗎?(建議等級:85)

我真係睇唔到囉 , 重點就永遠放係擔心買唔到支票 , 到底係想勁定借生存唔到做借口呢D大家心照啦

重點係支票同彩虹生活息息相關,以前生存到一d都唔難...正正係因為支票唔太貴,而家?
我唔係擔心買唔到支,只不過一來支票重要,二來所謂既進階物品只能透過泡而取得
你真係可以輕鬆到1泡都唔用而玩半年時間?
何況我都唔打算玩了,錢都比晒其他人,我要用咁多時間去為自己做一個借口?

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 08:33 PM 發表

我唔係不停叫人買點 , 因為我自己買既點都好少
只係唔比點既玩家係需要尊重 , 比點玩家既利益就更需要尊要
邊方會為官方帶來實際收益你我都知

你望下有幾多個話唔公平係針對擔心驚自己收唔到支票而 ...

冇人話過買點就係傻仔.. 點解買點就係傻?
支票換可因 ..可因換支票 係正常交易  是但一方冇左都唔成交易啦
就算買唔買點都應該備受尊重!!(係同等的..唔應該有錢大晒既勢利眼)
官方要做既野 唔咪不停去"尊重"買點既人
應該係做d咩吸引到人買點..!! (係吸引 唔咪強迫)

副版 唔好諗太多吧w 我驚你諗壞腦
曲解左人地既意思-.-

大家唔好嗌交la

十週年勳章(賀詞)

原帖由 口牙文 於 10-9-2 08:35 PM 發表

哦..果陣斷工具黎計每個大概蝕50$~100$左右(希望我冇計錯同記錯),而家每個價格差額高達千幾$..合理與否..睇你點睇
哦 , 姐係果陣每個蝕50蚊叫合理 , 家下每個獲利幾百蚊-一千蚊叫唔合理 ?

我一向好尊重比錢既玩家,只不過利益一個係幾十%,一個係幾百%,我相信邊個既利益慘情d..一目了然
姐係主要係睇人數既 , 邊方實際有付出係唔洗計既 , 甘姐係大家都唔洗買點玩啦 , 買個個都傻仔黎既

我諗0可因起家同50000$up起家差距應該都唔少了,但不過係區區100$
比錢果方要同唔比錢果方有差距就係必然架啦 , 但唔比錢果方真係生存唔到 ? <-- 呢個先係重點喎

既然要咁勁都冇用..咁更加唔洗買泡啦..事實係85副同75副差距極大..你覺得一個全身藍副裝,冇餵寵(分子、工具,唔好同我講開新手洗分子,呢個算係半個bug?),冇3封(除綁定個粒)
可以打得贏炎魔嗎?(建議等級:85)
我果陣去買點係因為比錢真係可以帶來差距 , 果陣裝武器要自製、餵寵要掛工作、VIP有用; 你再望下家下? 你唔係認為我仲有買點呀 ?
開新手洗分子呢個BUGS存在甘耐回報埋都唔改 , 會去忽然修正既機會率都好低 , 甘點解唔可以係一個方法 ? 連分子都唔洗買 泡泡真係好重要 ?
餵寵要自己掛架咩?買物流就OK啦 , 好有難度 ? 餵單項由1LV餵到41LV都係果1000可因; 殘卷殘章殘頁 , 全部都有唔用泡泡就換到既機制 , 好有難度 ? 困難到連生存都成問題? 係咪有放大成份心照啦

何況我都唔打算玩了,錢都比晒其他人,我要用咁多時間去為自己做一個借口?
甘我也只好同你講再見呀 , 我都相信我都會係不久的將來會唔玩 , 但絕對唔係因為玩唔落去而走 , 而係我都開始慢慢唔知自己玩緊咩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 08:46 PM 發表

冇人話過買點就係傻仔.. 點解買點就係傻?
支票換可因 ..可因換支票 係正常交易  是但一方冇左都唔成交易啦
就算買唔買點都應該備受尊重!!(係同等的..唔應該有錢大晒既勢利眼)
官方要做既野 唔咪不停去"尊重"買點 ...

現實講句 , 呢個世界係無同等
何況我真係睇唔到官方有點樣不停去尊重買點既玩家 , 我只係知官方好尊重唔買點既玩家
吸引買點玩家的商城物品差唔多全部都無出囉 , 反而仲要係一步步減少對買點玩家既優勢(EG.物流、可因工具)
可唔可以舉例下乜野係唔尊重無買點玩家 , 但係尊重左買點玩家 ?

再者請問邊項商城道具甘有吸引力 , 迫到你一定要去買點買先生存到

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 08:55 PM 發表
原帖由 口牙文 於 10-9-2 08:35 PM 發表

...
甘我也只好同你講再見呀 , 我都相信我都會係不久的將來會唔玩 , 但絕對唔係因為玩唔落去而走 , 而係我都開始慢慢唔知自己玩緊咩

冇錯 , 而家俾人賺成幾百至一千 係好唔合理  
因為係彩虹既生活指數大左好多

其他唔回-.-
回你最後果句.. 作為一個副版都咁講野  ..暗示緊隻game可以摺埋?
我對官方既任命有d失望 囧 (希望個post 唔好俾人刪走)

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 09:03 PM 發表

現實講句 , 呢個世界係無同等
何況我真係睇唔到官方有點樣不停去尊重買點既玩家 , 我只係知官方好尊重唔買點既玩家
吸引買點玩家的商城物品差唔多全部都無出囉 , 反而仲要係一步步減少對買點玩家既優勢(E ...

就係現實冇既野 我地先需要係game度尋求..
支票換可因個價高都咁都叫尊重唔買點既玩家
用25蚊可以換到20000m可因
我冇話官方面家迫緊大家買點 (你又諗多左啦)
我係希望官方唔好出d野迫大家買點 (正解未?)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 09:06 PM 發表

冇錯 , 而家俾人賺成幾百至一千 係好唔合理  
因為係彩虹既生活指數大左好多

其他唔回-.-
回你最後果句.. 作為一個副版都咁講野  ..暗示緊隻game可以摺埋?
我對官方既任命有d失望 囧 (希望個post 唔好俾人刪 ...

姐係對你有利既就叫好合理?無利既就合理都當唔合理?
姐係買點拎工具去掛工作都仲要蝕既 , 甘都叫合理 , 我接受唔到囉 , 價值觀差甘遠好難溝通落去囉

注 : 我唔係官方任命的 , 如果我真係官方任命就直頭答都唔答你 , 還掂當打工隻GAME生生死死我一樣會出糧

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 09:06 PM 發表

就係現實冇既野 我地先需要係game度尋求..
支票換可因個價高都咁都叫尊重唔買點既玩家
用25蚊可以換到20000m可因

甘就引申左個問題 , 比錢同唔比錢既效果同等 , 比錢做乜?無人比錢代理隻GAME為乜?行善
果然你由始而終都只係為唔買點既著想 , 有無諗過下買點既人 ?
只要對你利益應該無損害既就唔會出聲?一傷害少少就可以比人攞命甘?

出技盒 <- 反對 , 但又奇怪點解出NPC可因賣5-6階技果陣又唔見人出黎反對話無左樂趣
出福袋 <- 反對 (呢樣雖然我都有 , 因為我都覺得甘係抹殺晒所有曾經比錢同唔比錢既人既努力同利益)
點解 出可因工具果陣唔出黎反對?出物流果陣唔出黎反對既?

哦 , 姐係果陣每個蝕50蚊叫合理 , 家下每個獲利幾百蚊-一千蚊叫唔合理 ?

每個...? 只係每個產物,而唔係玩家,獲利既人集中晒係d有錢人到(我再重申我有獲利都覺得唔合理),然後物價整個帶高,變相大部份玩家一齊蝕
叫做合理..咁玩家大量流失都係十分合理既事

姐係主要係睇人數既 , 邊方實際有付出係唔洗計既 , 甘姐係大家都唔洗買點玩啦 , 買個個都傻仔黎既

即使唔比錢既人都有佢地既付出,我地比時間出黎練,出黎打d副裝,其他人用支票黎換番我地所付出既時間,只不過係十分簡單既交易
你覺得冇一大批唔比錢既玩家去用時間,d人為左咩去買支票?
如果我地呢批唔比錢玩家冇付出,又點會有人拎真錢去換?

比錢果方要同唔比錢果方有差距就係必然架啦 , 但唔比錢果方真係生存唔到 ? <-- 呢個先係重點喎

我再重申生存既定義係大家點定都得,定得稍高就叫唔比錢唔好咁多要求,定得稍低又話冇咁慘情...
你心目中既定義又係點?

我果陣去買點係因為比錢真係可以帶來差距 , 果陣裝武器要自製、餵寵要掛工作、VIP有用; 你再望下家下? 你唔係認為我仲有買點呀 ?

而家買點都可以帶黎好大差距囉..你果陣去買點係因為大家都係新手,有vip係手同冇實差好遠
當大家lv差距大左..買既點數自然相應增加先可以帶黎差距亦都係好正常既事
你過左海當然就神仙啦...你拎著d紫裝同人講唔洗買點都一樣過到活
你幾千可因收左d點、已經沖左既裝
對而家既玩家黎講...一把紫副杖已經係神裝了
一把以前十分普及既裝搖身一變成為hkd戰士先擁有既神物...你點說服到有新手加入? 買點囉!

開新手洗分子呢個BUGS存在甘耐回報埋都唔改 , 會去忽然修正既機會率都好低 , 甘點解唔可以係一個方法 ? 連分子都唔洗買 泡泡真係好重要 ?

一個回報完都唔改既bug唔代表佢唔係bug,
當然呢個係一個方法,但唔代表人人都可以5開洗分子
更何況唔能夠既人更加係佔大多數,
連人都唔留著,泡泡當然冇用

餵寵要自己掛架咩?買物流就OK啦 , 好有難度 ? 餵單項由1LV餵到41LV都係果1000可因; 殘卷殘章殘頁 , 全部都有唔用泡泡就換到既機制 , 好有難度 ?

餵到41lv..夠你用到幾時...?70級以後就差好遠了...
殘章都仲話有得打...殘頁要vip

甘我也只好同你講再見呀 , 我都相信我係不久的將來會唔玩 , 但絕對唔係因為玩唔落去而走 , 而係我都開始慢慢唔知自己玩緊咩

嗯,唔知自己玩緊咩都係遊戲既敗北之處,我諗都算係因為冇目標而玩唔到落去吧

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 09:08 PM 發表

姐係對你有利既就叫好合理?無利既就合理都當唔合理?
姐係買點拎工具去掛工作都仲要蝕既 , 甘都叫合理 , 我接受唔到囉 , 價值觀差甘遠好難溝通落去囉

注 : 我唔係官方任命的 , 如果我真係官 ...

對唔住 對我有冇利我唔評論;;
因為我冇係前1/幾日去掃貨
我個倉本身就有d自己挖既料係度 我都唔知對我有冇利(我計數好差係事實)
如果個價高咁多倍你都覺得好既  點解 台灣要關左個物品 搞掂先再開返?

ok原來你唔咪官方任命 咁樣仲sad-_- ;;

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 09:22 PM 發表

對唔住 對我有冇利我唔評論;;
因為我冇係前1/幾日去掃貨
我個倉本身就有d自己挖既料係度 我都唔知對我有冇利(我計數好差係事實)
如果個價高咁多倍你都覺得好既  點解 台灣要關左個物品 搞掂先再開返?

ok原來 ...

其實呢 , 台版熄左個物流係因為有一日數據錯誤搞到購買價平過賣出價囉
目前呢個係調整完合理性產生出黎既結果囉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 口牙文 於 10-9-2 09:22 PM 發表

每個...? 只係每個產物,而唔係玩家,獲利既人集中晒係d有錢人到(我再重申我有獲利都覺得唔合理),然後物價整個帶高,變相大部份玩家一齊蝕
叫做合理..咁玩家大量流失都係十分合理既事

係每個工具囉

而家買點都可以帶黎好大差距囉..你果陣去買點係因為大家都係新手,有vip係手同冇實差好遠
當大家lv差距大左..買既點數自然相應增加先可以帶黎差距亦都係好正常既事
你過左海當然就神仙啦...你拎著d紫裝同人講唔洗買點都一樣過到活
你幾千可因收左d點、已經沖左既裝
對而家既玩家黎講...一把紫副杖已經係神裝了
一把以前十分普及既裝搖身一變成為hkd戰士先擁有既神物...你點說服到有新手加入? 買點囉!

我都想變神仙 , 我都想全身紫裝 , 你不如得閒黎銀行望下我用緊D咩垃圾裝玩到家下 ,唔見我玩唔落去 ?
我想講我大部分既泡泡係去左玩篤篤樂(仲要篤晒做變身水OMG-.-)同埋時裝

殘章都仲話有得打...殘頁要vip

殘頁9.15號開放可用競技場積分兌換 , VIP功能又廢一樣啦

嗯,唔知自己玩緊咩都係遊戲既敗北之處,我諗都算係因為冇目標而玩唔到落去吧

無錯 , 一直都講呢個係彩虹汽泡最大問題 , 毫無目標 , 都唔知自己玩緊乜

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 09:25 PM 發表

其實呢 , 台版熄左個物流係因為有一日數據錯誤搞到購買價平過賣出價囉

哦 原來係咁0 0 ..
我又識多一樣野.. 唔通台版冇人反對過呢個機制 令到hk照跟既原因 ?

係度(8+1) up好無謂-.-
返去升lv~  (逃

原帖由 MLY1314 於 10-9-2 08:24 PM 發表

...

可因最重要  爛

我認我有俾錢玩彩虹...
幾多就唔記得喇~~ 幾佰蚊啦...
買左3次...
1, 一開始買點做vip;
2, 之後幫o係英國既Mengze買過點, 佢還返俾我;
3, 我整我隻女巫要核心同技晶...
之後發誓唔再買點數... 可能大家認為我係hkd戰士, 我唔介意...
因為人地整隻game出泥, 都係想搵錢...
個人認為, 負擔得到, 認為隻game值得既...
花幾佰蚊落隻game度有咩問題...

豪 同 文 都係我好朋友...
兩個人講既野其實冇話邊個岩定錯... 只係觀點與角度問題...

豪 認為...付出左hkd既話, 比其他人有優勢係應該的, 我好認同, 雖然我冇咩玩online, 不過都知道要俾錢至玩得比較輕鬆...
文 認為...唔付出hkd既話, o係game好難生存到, or生存得好辛苦...

其實我又認為, 肯俾錢出泥玩既, 基本上財政許可, 可能係返緊工,or有part time... 噤樣冇咩時間玩, 拎少少錢玩得輕鬆d又有咩唔應該??

財政上唔許可的, 買唔起點數的, 大多數係小朋友/學生 etc... 唔可以話大把時間... 不過一定比返緊工既人多... 就可以去玩下小遊戲... 坐下船/火車... iq題做下筆記...(真係有朋友噤做, 而且經常前3名) 去搵可因... 一日起碼都有千幾二千可因... 話多唔多, 話少真係唔係少... 個人認為係生存到的... 一定唔會好似之前d人講到唔比hkd就會Lv60都係得多金 噤偏激...

好似 文 噤樣, 冇比hkd既都一樣可因Lv81仲要好鬼勁...
當然, 物價升左係事實... 個人認為唔係太多...
係D材料因為物流升得勁... 推高晒支票仲要冇晒貨... 個人認為噤既物價係比較接近現實情況...
係d玩家自己太過大反應
殘章貴左唔關物流事, 係因為有得換頁, 而推高的... 不過同一日發生, 好似因為同一件原因only
殘章貴得幾日, 好快就會回落... 要合技既人唔洗太擔心...

可能我講到離題了~~ 請見諒

(ps: 文文~~ 我會掛住你... 雖然唔知你唔再玩彩虹仲會唔會上2KF)

原帖由 maverickc 於 10-9-3 04:10 AM 發表
我認我有俾錢玩彩虹...
幾多就唔記得喇~~ 幾佰蚊啦...
買左3次...
1, 一開始買點做vip;
2, 之後幫o係英國既Mengze買過點, 佢還返俾我;
3, 我整我隻女巫要核心同技晶...
之後發誓唔再買點數... 可能大家認為我係 ...

你講既野ok客觀

不過有部份論點未敢苟同
你試諗下 hkd25$ 買起你game辛苦20日...
根本就係買點就是王道(最後得益者係 )

暫時覺得隻game以學生居多.. 而家大部份學生1星期拎25蚊出黎有幾難?
而果d小部份唔拎得錢出黎既學生(/人)就.

其實係度反對既人都唔咪要官方將物流機制改返以前咁樣
我只係想官方將而家物流既價格降返低d  (未置於俾d有錢人 身家倍數化)
有錢人愈有錢 窮人愈窮'

再重新一點 如果你覺得物流既價格唔合你心意 你大可以自己去市集開店掛賣
唔好講到 冇左物流就賣唔到d料, 冇左物流=工作技能廢之類既說話
唔通未出物流之前工作技能又係唔work咩?

p.s 我都有賣料俾物流商人   唔需要話我眼紅人地
           我唔咪為左反對面反對
              只係想多d人一齊享受呢隻game 多d人玩  
                    唔想係個死城度行黎行去 冇晒樂趣

原帖由 MLY1314 於 10-9-3 12:45 PM 發表

你講既野ok客觀

不過有部份論點未敢苟同
你試諗下 hkd25$ 買起你game辛苦20日...
根本就係買點就是王道(最後得益者係 )

暫時覺得隻game以學生居多.. 而家大部份學生1星期拎25蚊出黎有幾難?
...

其實... 一個月拎一百幾十出泥買點打機係咪真係噤重負擔...??
好多正常家庭既, 就算小朋友都應該付出得起...
如果有d人連一個月一百幾十都負擔唔到既...
我強烈建議該名玩家唔好再打機... 拿拿聲出去做下part time幫補家計....
什麼辛苦20日先得$25係唔成立的... 出去m記做1-2個鍾都有多過$25蚊...
係有d人鍾意o係自己面上貼金... 認為自己冇出過hkd玩係有個神聖光環...
其實, 免費Game個情況就好似, 市面上一D有提供試食/試用既鋪頭... 一開始俾你試下有幾好食/幾好用...
其實好多人都會覺得值得既就去買...
自我貼金o個d唔俾錢玩家... o係試食度食到飽一飽... 仲要怪俾左錢既可以買返屋企食, 可以o係屋企用之餘... 仲要話d人係傻仔...hkd戰士等等...
係咩道理... 食霸王餐之餘仲要怪人地俾左錢...

物流既價格~~

講真...唔改都改左了... 返唔到轉頭...

係呀一個正常?家庭當然拎一百幾十出黎冇問題
但你有冇諗過一?父母唔會俾?仔女買點呢?

再者 仲要考慮隻game值唔值得放錢落去玩
同埋?錢應該用係咩地方

我唔會主張人地買點
但亦唔會叫人地唔好買點
覺得有需要咪買囉 冇問題咖

覺得買點?人係傻仔呢種說話
由頭到尾都係得我地?豪副版主講過
唔好將以上玩家撈埋一齊講

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:44 PM , Processed in 0.047300 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存