2000FUN論壇

搜索
樓主: joe6a000
go

[分享] 改完版 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MLY1314 於 10-9-3 12:45 PM 發表

再重新一點 如果你覺得物流既價格唔合你心意 你大可以自己去市集開店掛賣
唔好講到 冇左物流就賣唔到d料, 冇左物流=工作技能廢之類既說話
唔通未出物流之前工作技能又係唔work咩?  

你D觀點都幾搞笑
姐係你認為之前物流平過自製 , 我可以去開店而唔賣比物流 ? D人反而會唔去物流買黎同幫襯我掛店? 甘樣就可以唔令生產系統廢左 ?
甘姐係我要吸引人買我而唔買物流的話 , 個售價咪仲要平過物流 ?
你果然死都可以講番生架喎

你唔會又話我諗多左左可? , 我甘樣推理都好合理姐可 ?

甘同一道理呀 , 你唔滿意家下2萬蚊=100支呀 , 你一樣可以收番7000呀

覺得買點?人係傻仔呢種說話
由頭到尾都係得我地?豪副版主講過
唔好將以上玩家撈埋一齊講

無錯呀 , 買點真係好傻仔呀 ,係我講架 SO ?
比左錢玩既人 , 竟然會被唔想比錢玩既人追求追求相同待遇 , 如果唔係就罵你比錢大晒
比錢買難受呀陰公
所以我都覺得我係傻仔

題外話 : 唔洗成日用副版主黎壓我喎 , 做唔做根本就無咩所謂 , 何況當初都唔係我自己去申請既

其實...

一開始整個物流出來就已經係錯!
把工作技能完全排外了~
跟住依家可以說的是越描越黑....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 littlehoiyi 於 10-9-3 06:06 PM 發表
其實...

一開始整個物流出來就已經係錯!
把工作技能完全排外了~
跟住依家可以說的是越描越黑....

佢地成日都出D野黎推翻前身既機制架啦 , 一星期買點先拎到既野 , 可以一星期後大家已經可以免費享用
但都仲要比人話佢只照顧買點玩家的需要 , 完全莫視唔買點玩家 , 我真係完全都唔多睇得出囉
有無人賠番我果度成堆號角既泡泡比我

原帖由 MLY1314 於 10-9-3 04:37 PM 發表
係呀一個正常?家庭當然拎一百幾十出黎冇問題
但你有冇諗過一?父母唔會俾?仔女買點呢?

再者 仲要考慮隻game值唔值得放錢落去玩
同埋?錢應該用係咩地方

我唔會主張人地買點
但亦唔會叫人地唔好買點
覺得有需要咪買 ...

你所講既係個別問題... 我所講既係大多數人既問題...
板主係有講傻仔~~ 不過game入面唔係有好多人成日hkd戰士...噤稱呼人咩??
隻Game唔值得你放錢, 噤你就要接受唔放錢玩而冇左既權利...
面對現實吧, 自說自話的夢行者...

你既要求... 就好似去食免費/平價自助餐... 見到人地加錢食海鮮/飲紅酒... 都唔抵得...
又話屋企人唔俾你加錢食... 又話去食自助餐加錢食唔值... 唔值咪唔好食囉...
的確, 去食自助餐加錢, 有D人會覺得On居, 白痴... 不過都有人樂在其中...
其實, 如果知足(有自知之名)既... 唔會仲去要求餐廳提供海鮮or紅酒俾你噤面皮勁掛??
只係食普通的一餐自助餐, 冇海鮮食, 冇紅酒飲都可以好開心...

不要在自己面上貼金... 講D道理要有理論支持... 再俾例子... 空口講白話係冇用的...

原帖由 Mr.豪 於 10-9-3 05:32 PM 發表

你D觀點都幾搞笑
姐係你認為之前物流平過自製 , 我可以去開店而唔賣比物流 ? D人反而會唔去物流買黎同幫襯我掛店? 甘樣就可以唔令生產系統廢左 ?
甘姐係我要吸引人買我而唔買物流的話 , 個售價咪仲要 ...

幫唔幫襯你 唔咪你話事
物流冇貨 又極需要果件貨就會買咖啦 (市埸需求呢樣野好難估計咖 )
↓↓↓
原帖由 metal113 於 10-9-3 11:06 AM 發表

第一我比得錢玩遊戲,官方提供服務係正常既,咩叫老馮?我黎老笠架?你申請副版主就請留意你自己言行!!
第二我唔明咩叫比錢惡過唔比錢,請提出証明,否則你既言論係斷章取義?
第三我亦唔明你話簡直做左傻仔係咩意思,呢d論點係你自己講出黎既,作為副版主既你老屈?
第四貼中提出問題確實係官方在後期附加增設,玩家已經在誤導的情況下未能學習最想要的技能組合,這是完全是官方的責任,假設下個月出一條新規例:10階技能學習條件需要點滿95點技能後才可以學,這樣又會覺得合理嗎?

我都覺得你話人地買點係傻仔 極為唔尊重買點既人..
你話自己係傻仔咪算囉  

原帖由 maverickc 於 10-9-3 06:49 PM 發表

(1)板主係有講傻仔~~ 不過game入面唔係有好多人成日hkd戰士...噤稱呼人咩??
(2)隻Game唔值得你放錢, 噤你就要接受唔放錢玩而冇左既權利...
(3)既要求... 就好似去食免費/平價自助餐... 見到人地加錢食海鮮/飲紅酒... 都唔抵得...

re:
(1) 傻仔 同港戰士 好大分別wo我覺得.. 傻仔極為眨義  港戰士只係稱呼 有用hkd玩既玩家
(2) 我冇表示過 隻game值唔值得我放錢落去..  所以後者亦唔需要回應
(3) 請問我要求過d咩?  要求多d人一齊玩game, 都係錯嗎? 定係你覺得我唔尊重買點既人?(講舉例)

***發表於#78
         其實係度反對既人都唔咪要官方將物流機制改返以前咁樣
我只係想官方將而家物流既價格降返低d (未置於俾d有錢人 身家倍數化)
有錢人愈有錢 窮人愈窮'
...

p.s 我都有賣料俾物流商人   唔需要話我眼紅人地
           我唔咪為左反對面反對
              只係想多d人一齊享受呢隻game 多d人玩  
                    唔想係個死城度行黎行去 冇晒樂趣

我唔知我邊一個post既意思令你曲解到我 對今次改板有過份既要求
同埋  曲解為 唔買點都應該要有勁寵勁裝勁角色(買點既即時利益?)
唔知邊個回應令你有呢種諗法

我只係覺得 買點同唔買點既人都應該受到尊重  (唔通會有人中意不受尊重嗎 ?)

&我已經唔咪好知道我講緊既野同個主題有咩關係-.-  好似扯到勁遠囉-_-''

以上; 我講既野係我個人感受  不喜插  (baba教ga  ...逃 )

原帖由 MLY1314 於 10-9-4 06:33 PM 發表

幫唔幫襯你 唔咪你話事
物流冇貨 又極需要果件貨就會買咖啦 (市埸需求呢樣野好難估計咖 )
↓↓↓

我都覺得你話人地買點係傻仔 極為唔尊重買點既人..
你話自己係傻仔咪算 ...

同意
我真係唔明白
由頭到尾好似無人講過因為今次改版而生存唔到
但某幾位版友,1直只係抓住尼幾個論點..e.g 唔想用錢就想有勁裝
我想知有邊個講過?定係尼個問題只係一直煩擾住佢地?

我係度重申多一次,我今次改版後走
係因為已經再睇唔到廠商既誠意
係一堆由玩家反映問題未解決既情況下..仍然堅持一直推出無腦吸金政策
我相信大部份人都會因為此而失望,如果佢係推出吸金政策同時,又更新出新地圖/新功能, 可以肯定既係,唔會咁多人離開
(講多次係因為"誠意"問題  , 某人可以唔洗再話係關於錢銀/勁裝)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 chumak6 於 10-9-5 03:25 PM 發表

同意
我真係唔明白
由頭到尾好似無人講過因為今次改版而生存唔到
但某幾位版友,1直只係抓住尼幾個論點..e.g 唔想用錢就想有勁裝
我想知有邊個講過?定係尼個問題只係一直煩擾住佢地?

我係度重申多一次,我 ...

我都廢事去唔同post搵晒出黎 , 到底你眼花定我撞邪

原帖由 joe6a000 於 10-9-1 11:23 PM 發表
我轉新ser轉返黎舊ser就係因為新ser d野貴到飛起
e家連舊ser都.....
d人有點就狂掘賣物流
之後高價入殘章換殘頁
殘章貴...姐係要技書加價
咁搞法只會令新手卻步...
得招爛鬼低傷招.. 周街又新手冇個..又買唔起技書..試問點會仲有人想玩
真係多得呢次4個小時既改版所賜
原帖由 ratcatgirl 於 10-9-1 11:45 PM 發表
假如隻GAME 一定要買點先生存到,
咁同廢GAME冇分別,
唔係個個都咁有$$
係咪即係冇HKD=唔駛玩?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:24 PM , Processed in 0.050938 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存