2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 【好文章】9月1日之後彩虹慘無人道
go

[分享] 【好文章】9月1日之後彩虹慘無人道 [複製鏈接]

經過今日更新.又係時侯打下文章
第一:先先講下支票價錢:支票價錢今日更新完之後.一張本來5800左右既支票.下午升到7000-10000  跟住到夜晚.急升上18000-20000 市集緊加有人賣25000

第二:強化武防:強化係好.但.有錢既先玩得起.沖加1要4支物品.1支物品要50可因
4支=200可因 仲要強1下.加得好小攻.如果仲想沖高D.要係商城買支野加落去沖
咁樣先唔會爆.因為一爆你加幾多都會變0如果冇商城支野.就算咁好彩比你沖到加10
會發光.但.個人意見.彩虹日光日白好難睇到D光==要整近先清楚小小

第三:萬能工具大急升:萬能工具本來賣500-600左右既價錢急升到1800-2000
呢樣野點解急升我會係第4個度講出黎

第4:物流價格急升到可怕:一件物流30LV既產物.本來7.XX既.急升到最低29.XX
最高31.XX 就因為咁樣.萬能工具就成為左急升既物品.因為你用千幾可因買返黎既萬能工具.整哂30LV野再賣比物流.可以高達2XXX.換句話.你平買萬能工具返黎.貴賣返比物流.有錢既可以買到.但冇錢既.D料又要餵寵又要整MP藥.已經連NPC買藥水D星星都貴咖啦.而家連整MP同HP藥都貴料.

第五:時裝冇人整:前幾日官方開左個活動叫時裝SHOW,跟住今日物流工具急升.換句話說.D時裝卡既料都貴左.就咁話一件天洋裝.之前4XXX整到.而家都貴左勁多.咁樣仲邊會有人整.連我本人見到D裝卡都唉左一聲

第六:殘頁既影響:係人都知而家要20殘章=2殘頁.即係你如果冇錢.自己慢慢儲章既話.一日2殘章.計咪你水洞好彩就打到5張章.唔好彩得1張都可能冇.就當冇打到章啦.
一日得2章.10日先換到2頁.即係你要50日先換到10張頁合本技.仲要係商城用29泡泡買支指定水.(注意:講緊VIP)而家支票咁貴.D人仲買得起VIP?不如自己一日用450蚊買收益鍾.都有3000收益比你打2個鍾木猴.仲好過買VIP 最緊要係而家好小人買彩虹卡拎到10/7日VIP卷

講住咁多先.如果再諗到會加.只是分享下我對9月1日更新既感覺
以上講既野好多逼到人唔玩既原因.因為好多人希望在9技出既時侯有返D希望.
點知係失望.
送上一張我合唔岩既9技==

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

hey`我坐沙發先xD"

系牙, D工具; 支票; 物流賣緊既料 都真系賣得好貴下`
都吾知點算好, 我而家得番7千左右可因`
我要比心機玩下可因特快車賺D可因先A_A"

不過聽講就話D可因吾值HKD`唉!
真系有點失望吧, anyway喇!
我支持我老公依篇好文章! 警告你1定要覆呀! 吾系就打你屎忽!
再吾系再拎你去燒!!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

d野直情貴到跳海都唔掂....
官方要吸金都唔係咁吸法阿..
物價跳左幾個開
貴到嚇死人囉
都唔知點算好..
愈黎愈多人唔玩嫁啦已經
仲搞呢d咁既野
樓主我buy你呀

@@土魔阿土魔........太強啦....不枉佢係9階技....絕對強到不能接受!!!!!!

可憐的彩虹玩家!今次真係唔知我地玩GAME!定隻GANE玩番D玩家囉

如果更新前大量買30料,而家已經賺左十幾萬

原帖由 神秘旅人 於 10-9-2 10:34 AM 發表
如果更新前大量買30料,而家已經賺左十幾萬

但官方諗過唔買點的玩家嗎?如(有個唔買點玩家,辛苦搵左2萬可因,心諗有D錢洗下啦,過左一晚咁多,當佢本身收300泡泡啦,仲有少少可因用,點知收得100泡泡)
係唔係真係覺得無問題先!對其他GANE來講起馬我唔會覺得隻GANE只為買點的玩家諗!
可能我咁講好多鍾意呢GANE的人同版主唔係咁岩聽啦!
但我係覺得呢一隻GANE比起其他GANE屈錢好多!

頂佢 更新又唔連保戰一齊更新 搞到保戰又係咁衰。。。

而家 1頁換11章我覺得都賺左啦 不過而家個點數價。。。vip都升勁多啦
竟然有人1頁換15章 交易到真係賺啦

窮人繼續窮
啲hkd戰士咪會覺得更新冇問題囉  仲成日係世頻曬命tim
睇住人地倒錢落咸水海
睇交易區都知多左人放ac 再咁落去隻game好有前途

台灣有出過呢件事, 好快會修正.

....其實...  9技設計左好耐....調整又搞左一段日子....

@@唔錯丫...   幾勁阿....   絕對無令人失望!!!!!...  9階石魔...都係輸尖石少少之麻!!..

魔炸2又ok波...   ..真係一流!!!...

丫..比我見到個設計師...真係想啜淡過佢!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 qooman1 於 10-9-2 11:36 AM 發表
台灣有出過呢件事, 好快會修正.

台版之前個個係BUGS黎 , 買入平過賣出 , 所以先停左物流
今次呢個係更新最終既物流調整黎架喎
原帖由 路尼艾斯 於 10-9-2 10:50 AM 發表

但官方諗過唔買點的玩家嗎?如(有個唔買點玩家,辛苦搵左2萬可因,心諗有D錢洗下啦,過左一晚咁多,當佢本身收300泡泡啦,仲有少少可因用,點知收得100泡泡)
係唔係真係覺得無問題先!對其他GANE來講起馬我唔會覺得隻GANE ...

如果佢係要齋為買點玩家著數 , 夢裝福袋 , 技盒呢d一早出晒了 , 但你望下家下一樣都無囉
唔用錢既玩家 , 無分子沖裝可以開新人屈分子; 無萬能工具工作佢就即刻出物流; 撞怪煩即刻出點擊怪 , 我仲有一堆號角都唔知家下仲有咩用;
無時裝連時裝卡都出埋比你;無勁裝?洗乜姐 , 副本裝仲好用過自制裝;泡泡係各活動大方送 , 甘都叫係只為買點玩家著數?
我反而覺得買點入去玩直頭係傻仔添呀 , 定係隻game實在養得你太好 , 令你認為免費玩家一定要係同付費玩家平起平坐
你仲好意思對比其他game , 我真係未睇過其他game係甘架囉 , 一蚊都唔用反而仲大把泡泡用都算 , 用左泡泡同唔用泡泡比人既優勢真係少到

等了很久的九階技出爐,,原以為遊戲商會因應[後加條例]而會參巧以前低價可因可重技,可惜最後還是決定半價賣藥...用這手法吸金,大家買墨水殘章都平均每位要過百泡泡還覺不夠...雖然有些不甘放棄,但也給我理由轉遊戲了...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 metal113 於 10-9-2 12:47 PM 發表
等了很久的九階技出爐,,原以為遊戲商會因應[後加條例]而會參巧以前低價可因可重技,可惜最後還是決定半價賣藥...用這手法吸金,大家買墨水殘章都平均每位要過百泡泡還覺不夠...雖然有些不甘放棄,但也給我理由轉遊戲了. ...

只能同你說再見呀 , 家下真係變左乜都老馮甘架喎
唔比錢仲惡過比錢 , 比錢入去玩果堆簡直好似做左傻仔甘

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 12:47 PM 發表

台版之前個個係BUGS黎 , 買入平過賣出 , 所以先停左物流
今次呢個係更新最終既物流調整黎架喎

如果佢係要齋為買點玩家著數 , 夢裝福袋 , 技盒呢d一早出晒了 , 但你望下家下一樣都無囉
唔用錢既玩 ...

咁你都唔係玩幾GANE睇到彩虹咁正!係好就唔會走咁多人啦!睇結果啦!
比你講到點正!咩一樣走咁多人啦! 版主真會說笑

十週年勳章(賀詞)

原帖由 路尼艾斯 於 10-9-2 12:52 PM 發表

咁你都唔係玩幾GANE睇到彩虹咁正!係好就唔會走咁多人啦!睇結果啦!
比你講到點正!咩一樣走咁多人啦! 版主真會說笑

我無話會無人走呀 , 只係你既比對例子唔岩同埋絕對無你誇到甘大囉

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 12:56 PM 發表

我無話會無人走呀 , 只係你既比對例子唔岩同埋絕對無你誇到甘大囉

我就覺得岩唔岩見人見智!如版主咁想要岩!你岩哂!
個人感得!如果講感受都要分岩同錯!無必在講!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 路尼艾斯 於 10-9-2 01:02 PM 發表

我就覺得岩唔岩見人見智!如版主咁想要岩!你岩哂!
個人感得!如果講感受都要分岩同錯!無必在講!

有無誇大你自己心裡最知道明白啦某D野

受到警告
原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 01:05 PM 發表

有無誇大你自己心裡最知道明白啦某D野

點多好啦!你一點版大風度都沒有!在2000FUN!你只想正明你有幾岩!
你只想流住玩家!等你的版可以多人流!我明白了!我只見好多玩家講出感受後!
你回的只是說人不是!一點都不像一個版主的行為!可憐!

ALTAMM:請專重版主,以上對話內容已涉及攻擊性,先警告。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 路尼艾斯 於 10-9-2 01:12 PM 發表

點多好啦!你一點版大風度都沒有!在2000FUN!你只想正明你有幾岩!
你只想流住玩家!等你的版可以多人流!我明白了!我只見好多玩家講出感受後!
你回的只是說人不是!一點都不像一個版主的行為!可憐!

盲目地同跟人企係同一立場向來都唔係我作風 , 但你又舉唔出我邊忽講錯 , 請問我既維持又有咩問題? 唔通錯既都要跟大隊一齊去支持?
何況維持個版有人流係版主既責任有咩問題 ? 唔通我一路叫人走 ?
但你誇大壞一面 , 縮少好果面到底咩居心就你自己心裡清楚明白啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:09 PM , Processed in 0.081475 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存