2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 我以後每入一次Asgard版我會F5幾次刷人氣 ...
樓主: 尾狐
go

我以後每入一次Asgard版我會F5幾次刷人氣 [複製鏈接]

受到警告
原帖由 cheung189 於 10-12-3 01:25 AM 發表
你篇野我睇左幾句冇野~廢時睇,占之你認為因為要串你而念幾日..駛唔駛呀-.-"

問我咩叫傻仔,返去問你阿媽啦~奉旨教你呀?又冇錢收~

竟然你要比人串~我就串啦,不過唔該你下次串返我,打返篇睇得過GE野先啦~

首先對你強調你冇話月費抵抑無水準仔同你話我曲解等等問題~~你打左好多~黎黎去去一條問題-.-

引用返你話"免費吸引一推無水準的玩家"先~你以上自己打自己啦~
月費GAME駛咩經濟好平姐~咁你又講~?.?痴左線嗎?睇醫生啦
然後你呢句說話意味什麼呢?都係O個句啦,有錢先玩得月費?
如何曲解呀?你說得沒錯呀~有錢先買到月費呀MA~
但你暗示月費會少左一群冇水準玩家~明示月費會少左一群冇經濟能力冇水準玩家~
意味D咩?冇經濟能力冇水準LOR~係你自己曲解自己講D野~
你冇呢D意思就係你口快過腦~收下皮先啦~

另外都唔記得咩啦...好似話你有你思想何必迫你?
邊個迫你姐...你有你思想,你有你言論自由~我都有WO,我都想講人重有行動自由LOR~
想玩GAME駛你批准?你憑咩唔比人玩?.?
好啦,見你樣樣野都答唔到...一味放屁我就當你呢句岩!
咁我有我思想,你答更多做咩姐~你做咩要迫我接受你思想?
殺人犯都有殺人犯思想啦,覺得殺人冇問題WO~社會做咩要迫佢唔好殺人~屈佢做監姐呢D思想呢?

我只能說,你想食屎係你自由冇人迫你唔好食,不過呢,你唔想人地唔好同你玩同一款遊戲~我都有權屌7你~
你可以選擇唔好玩~就冇權唔比人玩~OK?
你眼中人地冇水準,你可以好有型咁叫人冇水準~要求GC唔好比佢地玩~我眼中你只是毛毛虫~冇水準都談不上,我當然有權屌7你啦~
重有講過D咩~唔記得啦~冇心情記你講GE野-.-

重有串你唔係難~係煩姐0-0有時間就串下啦~做咩?你又以為自己講野好勁~我連位都插唔入呀?正常~你係呢種人,哈哈~
你贏了~無敵了~插你真夠悶~好似同你屌黎屌去~咁,悶死~

我念下唐生講D野重好玩過插你~係咁啦~

你講果d野同你第一篇果d幾乎一樣~
無咩心機睇~我無心想插你~即都唔覺得有俾人插到~你講果d野全部都係個人偏見黎~=.=
我講既係「免費吸引一堆無水準的玩家」..你講既就話無咩經濟能力=.=
又話底水平都可以俾$$玩~係部都係你自己幻想出黎=_=
想點呢~? 我真正既意思係 「月費可以留住一批真正有心既玩家」
不過我講得太曲折~所以你唔明0_0

重有~我無唔俾人玩呀=.=
係咪呢個世界連建議都唔俾既先一.一??

講番你個殺人例子~其實我覺得殺人係真係無問題架wow=.=
社會迫d人唔好殺人係因為當權者自己唔想俾人殺~然後利用大眾利益為理由而用法律限制左ja~

至於點解你成日個腦都裝住d屎...不停地叫人食~我都解釋唔到~亦唔想解釋0_0
由一開始到而家~我都唔覺得你有串過我=_=
講野都無point..淨係識叫人食屎呀~收皮呀~屌你呀~痴線呀~之類~
即係我覺得月費好平又唔得既=.=
我都唔想同你嘈~不過你不停地針對住我黎講~無計~
我見到你打d野都覺得好悶=.= 你無d新既point出黎我又點有得回你d新既野呢~?
姑勿論你插唔插得入先啦~你串又串唔到位~插又插落自己度~
你插緊既野99%都係你自己諗出黎既...都唔知你插乜春=.=
話你曲解又死唔肯認~你係都要將我既意思理解為你既解釋
你實有得插架~不過我唔會痛之嘛...你插果d野又唔係我講既野~
都唔明你做咩咁自豪咁話自己「我好樂意屌人的」
你明明就係自己屌自己一.一

同埋人地叫三藏~唔係姓唐架一.一
你跟唔到人地個channel就唔好夾硬跟啦~扮晒野咁~
你只係將人地既觀點引落去你自己既意見度~就懶係明人地講乜~真係服左你一.一

唔記得左自己話唔再覆既tim~0_0
算啦~hide左篇野佢先~XDD
反正我想講既已經講晒~你都唔會有新野講架啦~~XD
你再打d咩廢話我都唔會理架啦~0.0

------------------我是分隔線--------------------------------------------
本版禁止使用績分顯示功能(除版務或召募版主活動以外)  版主字

已有 1 人評分威望 收起 理由
S!u粉 -10 涉及粗口字句

總評分:  威望 -10   查看全部評分

你hide我又DELETE LOR~
反正我不嬲講緊廢話~

原帖由 cheung189 於 10-12-3 02:39 AM 發表
你hide我又DELETE LOR~
反正我不嬲講緊廢話~

明明已經hide左~點知都係hide唔切tim...搞到自己心思思又想覆埋一.一""
我已經唔識分咩係毛毛虫~咩係無水準~
你話我幾點有錯~我咪講番果幾點lor~咁你又要話我好黎黎去去講同一樣野一.一
咁由頭到尾都係講果果幾樣野之嘛一.一

o~原來我唔小心插親你~真係唔好意思啦一.一

引申意味我明~你有你想引申的方向同自由我都明~但係最大問題就係你將你引申既野直接當係我想表達既野~就好有問題~
話你誤會~你又唔聽一.一
個蘋果無左一口 唔一定係俾人咬左一口 可以係俾動物 俾蟲 甚至俾任何你想像到既野咬都得~唔一定要係人~你咁狹觀架你=_=

我打完第一篇野之後~有其他人覆~佢地個個都明...係你唔明=_=
你應該要檢討下=_=
你話河邊有隻羊 我唔會去諗任何野 咪河邊有隻羊lor....你自認八掛咪得lor....
而家既情況就係我話 河邊有隻羊 你就走去諗 係咪要你去捉羊呀?! 特登放響河邊係咪想陰我呀
放鬆d啦香港人=_=

我係建議果d玩唔到既人唔好玩...同埋覺你唔適合玩ja~你可以反駁呢樣野架..又唔見你駁wow~駁埋d無無謂謂既野=_=
重有~我唔覺得你得罪我~大家討論下ja~我唔排除第二可能要同你組隊打魔人呢~一.一
除非你覺得我得罪你~如果唔係我覺得只係討論得激烈左一d咁解~XDDD

我唔會教自己個仔殺人~佢有呢個念頭係在於佢自己所產生出黎~佢要做呢樣野~我唔會去阻止佢lor~一.一
我唔信有人會教你殺人~但係你都會識得點去殺一個人~道理一樣~

明眼人都睇得出....睇黎響呢個帖入面你淨係睇過我同三仔既post=.="
你睇番其他人既回覆就知d明眼人睇得出d咩一.一"

我唔係無視point..而係你果d point...唔係插緊我..我睇黎做乜...
好似之前一個post咁講..你插緊既野全部係你[引申]出黎...而我原本唔係咁既意思...
咁又何來有point呢=.=????
我唔係想記住架~不過係睇到呢d字眼~照copy一.一

再講多次~清楚d咁講...
由於月費並唔係真係一種好貴既消費...所以可以留住一批真正有心的玩家..包括就算係商城制都會花錢的玩家...
而完全一蚊都唔想用的[係唔想用..而唔係無能力]玩家...我會視之為[試玩性質/無心]玩家...
亦即係我最最最開頭所講的[無水準/低質玩家]...呢一種玩家好有可能會響新game出既時候就離開去玩其他game...
做成神領人流大量流失~
所以我一直話你曲解...我講既[無水準/低質玩家]唔係指小白/白目...你一直都會錯意..又死唔肯認=_=

你話就話唔針~但係我feel到你聽日會覆我...因為呢2個post先叫真係討論~之前你講果d似潑婦罵街多d一.一

唔係唔俾你跟~我都無參與過你同三仔既討論~我係覺得奇怪ja=.=
你鍾意跟咪跟飽佢~我無意見~0.0

最後~我唔覺得自己無水準~起碼我無同你罵戰~比著以前~xyz左好耐~~XDDDD

搞錯一口一
做乜del左佢呀~~~咁咪無得繼續一口一
繼續啦~難得熱左少少身~

原帖由 cheung189 於 10-12-2 08:50 PM 發表
毛毛虫講D野好亂=3=唔理住~

唐先生!!!請問你姓唐嗎?
對於你見解-3-我覺得有好多問題..一時之間又講唔出,又好似你講得好岩~

首先,你唔應該將免費的遊戲介定為免費物品!!!
用經濟學解釋..就唔講大家都明,所以唔 ...

A)丫﹗~~~你問左一個好正既問題﹗原來玄奘三藏係姓「李」架﹗因為唐係唐朝既意思,當年因為三藏法師德高望重,被唐朝皇帝賜「李」姓,個故仔係敢寫既~~~

B)我無介定為免費物品丫...名稱上係免費之嘛﹗所以咪話實際上需要支付既物品都唔係免費物品囉﹗我指既支付,係指由遊戲供應商對提供遊戲作出既「支付」(成本上的支付,唔係講玩家作出點數上既支付)
PS:由於在意義上你對有關概念已經存有誤差,現在既然已經比我畫公仔畫到出左腸(中二程度),所以第一堆你寫既藍色字,應該唔洗我作出回答啦掛?

C)第二段藍色野,同我講當間公司責任10都變0既時候,其實唔完全正確,其實責任仍然存在,只是可能他們已經支付不起或承擔不起。
一間有限公司清盤(即係法人破產),同一個自然人破產,都一樣需要盡力償付責務,清盤人或破產執行人,便會拿他們的剩餘資產對債務人作出分配,按法定次序安排清盤公司或破產人士償還債務(即係盡量履行責任)。  有責任同無責任在意義上是不同的和法律上也不同,但當然不能排除結果有可能變成一致。(但因應責任的存在,他們並不能原全免除,直至他們確實無法承擔為止。)
PS:所以有綠色字到藍色字寫第一點之前,我諗都唔需要再一字一句去解釋啦﹗睇清楚我C段既內容就明白同你講既野風馬牛不相及,更何來給你有這疑慮呢?

D)有關你既第一點,有關月費既解釋,請參考香港各大電話月費計劃既電訊公司啦﹗唔該晒﹗麻煩晒﹗我諗佢地比我解釋得更詳細同專業。你知啦﹗我講錯半隻字就唔係敢好啦﹗

E)有關你既第二點,請參考我既前面第二個POST既文章,我係話,月費和非月費之間對公司要承擔既責任有幾大部份,其實要講既都係重複返C段既野。我係想大家清楚知道想把責任放在何者身上。
至於折舊問題,其實又一次我唔係好明,點解會同責任有關連??真係難明﹗
不過學你話齋,更新左既遊戲,已經變成增值,亦即唔係原先既遊戲。就好似iPhone4初初出時賣到好貴,到出iPhone5出時iPhone5又賣到好貴,(當然到果時實少左人想買部新既ipone4,敢iPhone4自然就平左,甚至連電話公司都唔出黎蝕錢)

F)有關你既第二點,請你參考元朗及屯門的輕鐵月票計劃內容,再唔太明既話,你可以打電話去問地鐵既職員,他們一定會樂意解答。  你喜歡用門票理論的說話,更可以去參考迪士尼的全年套票計劃內容。

G)多謝你認同我某D意見﹗我真係好開心架﹗不過實情話比你聽都無所謂,其實商城我都有另外既論點去支持~~~嘿嘿﹗不過唔係呢D野...想唔想八下丫?(不過我驚比人打播)

有D野呢...其實你四圍問多D人就會理解架啦...實情有D野呢...你問到我呆晒...因為估唔到會有人有敢既諗法,仲寫得出黎?~~~真係唔知係笑好,定唔笑口....(迷之聲︰你唔好亂講野,因住辣著人丫。)
果D野都真係幾現實下架,不過我無惡意架﹗真係好認真架﹗希望你唔會嬲啦﹗

A)講起有印象~電視睇過~

B)應該一早更正左,~我誤會左你介紹為免費物品~如果你有更新,應該唔駛解釋

C)公司責任10變0係懶得解釋~口語化d~如果有你留心睇下~下一句應該有講到係有責任的~
2句加埋意思應該係話就算商城都有責任!

D)月費解釋真唔係好知,你係以應該負責分式分別~係時間查一查~

E)有關折舊一點係針對你個部印影機解釋~怎會用影印機月費及購買方式解釋網絡-.-?
另外又講返影印機-.-如果按你所說~以門票黎講~你影印機論可以行埋一邊~
如果以月費論~你租個月卡時應該已經包含更新服務~而你而家硬要將佢說為租你呢個版本~更新左就係第2隻GAME!
我就投降了- -只能說你呢個講法,好難接受!

F)有關門票論~應該以gc玩game個合約同迪士尼比較一下~睇下邊佢似月費定門票~

G)多謝你認同我某D意見﹗我真係好開心架﹗不過實情話比你聽都無所謂,其實商城我都有另外既論點去支持~~~嘿嘿﹗不過唔係呢D野...想唔想八下丫?(不過我驚比人打播)

有咩就講LOR~又唔係真係打你,打完駛死咩?你唔講唔比人插就永遠自己都岩好似win神咁~

我講完比你插一插我對月費的分別方式~才發現~我只係將一個月比晒錢就當係月費~

辣著左!好嬲!!!!笑咩笑~你念得出咩?

再拉返E點同C點啦!!折舊同責任有咩關係??冇!!關係在於你第一篇支持月費論最有力之說就係在於影印機~
咁打你唔講影印機難道去同你玩捉錯字~?
至於責任10變0-3-我係有感而發,聽你講到月費更有保障令我念起買左3月萬月卡條友~

十週年勳章(賀詞)

本版歡迎任何善意及理性討論
若涉及粗口或人身攻擊字句將會被扣分 (三星或以上會員不作任何警告)

原帖由 S!u粉 於 10-12-3 03:18 PM 發表
本版歡迎任何善意及理性討論
若涉及粗口或人身攻擊字句將會被扣分 (三星或以上會員不作任何警告)

版主開始唔再坐視不理啦~~~

鐘意亂講野既大家~~快d速逃~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 cheung189 於 10-12-3 02:44 PM 發表
A)講起有印象~電視睇過~

B)應該一早更正左,~我誤會左你介紹為免費物品~如果你有更新,應該唔駛解釋

C)公司責任10變0係懶得解釋~口語化d~如果有你留心睇下~下一句應該有講到係有責任的~
2句加埋意思應該係話就算 ...

照你既講法ABCDE即係唔洗我覆啦~~~~(真係好啦~~~打少幾萬隻字,岩晒我呢D懶人)~~

F)門票呢家野...拎我諗起以前D遊樂場(唔記得咩遊樂場啦,一早已汁粒),果時有月票計畫,拎住張月票,就無限次任你出出入入。同買一張門票只可以入一次,入完出左無得再入返係唔同既。
免月票就好似依家D公園敢任你出入無限次。兩者既差別係一個要收錢,一個唔洗收你錢。

G)你錯啦﹗話晒依家我地玩緊既係辯論比賽,有正方同反方,大家既立場應該要從一而終架嘛﹗除非另開新POST講關於商城制既好處,敢我就入黎同你慢慢講。

H)折舊果度~~比你捉蟲添~~~~XD

I)至於關於月費同免月費既保障果度呢...我都係堅持己見覺得月費對遊戲公司提供服務時有比較明顯既責任出左黎比大家睇啦...雖則話間公司都唔會整衰自己招牌姐,但實情上佢真係無義務同你「更新」同你「管理」同你「開SERVER」囉...就係敢啦...

丫...醒醒目目丫...新官上任三把火...邊個都係,呢樹既版主好正直...

原帖由 三藏 於 10-12-3 03:56 PM 發表

慘被秋後算帳~
不過我都唔介意既~反正好多分0_0
粉粉唔好針對我~~~
(拿拿拿~~~無叫你毒粉啦~~~ )

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-3 04:19 PM 發表

慘被秋後算帳~
粉粉唔好針對我~~~

敢你就唔好無啦啦提名啦﹗叫人粉靚靚咪好囉﹗~~(D台灣人話個「粉」=「很」)

我咪同你講左囉﹗

辦公室政治

第一條,擦老闆對鞋。
第二條,擦老闆對鞋。
第三條,擦老闆對鞋。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-3 04:19 PM 發表

慘被秋後算帳~
粉粉唔好針對我~~~

基本上
屢犯者會被禁言
多少分已不重要

原帖由 三藏 於 10-12-3 03:56 PM 發表

上任前既帖子未有時間檢查
咁岩你推左上黎
一睇就會執行版規
到其他新版主上任既時候 檢查既次數會更多
唔好犯版規就最好喇a"a 比心機作小說啦 a____a期待你更新

原帖由 S!u粉 於 10-12-3 04:26 PM 發表

基本上
屢犯者會被禁言
多少分已不重要

咁岩你推左上黎
一睇就會執行版規
唔好犯版規就最好喇a"a 比心機作小 ...

丫......版主~~~原來你個人都幾可愛架喎   順便錫啖先~~  (飛吻黎乍嗱﹗)

不過有個問題,點解係呢一刻下午04:39,出面版面既標題唔見晒既?係咪電腦中毒丫~~~

其實你地所謂既灰色地帶係唔存在的
當你地入game個時click左同意條款就=簽左合約
係提供服務既合約 而呢d野緊係受法例保障 即使我地冇俾過任何費用合約都係生效的
例如game公司違反合法 我地可以由法律途徑去申訴
不過份合約當然係傾向game公司既利益

至於我地買既虛寶 係我地既財物一類
係受法律保障亦都係受警察保護
所以我地俾人爆ac可以去報案就係咁解
月費定商城制 冇影響以上我所說的兩點

歸根的話
真正既灰色地帶 唔係因為商城或者月費制而產生
而係我地簽個合約太保障遊戲商
基本上佢可以隨時執左隻game佢 不過惡意騙錢倒閉當然要負法律責任
合法咁執左玩家都冇權要求d咩 至多月費玩家可以要求返俾多左既月費
虛擬物品方面
我地俾人爆ac/偷野/騙錢 雖然話就話法律保障
不過你去報案除左有機會被人笑之外
警察未必好主動咁幫你跟進
隨時要你自己向game公司申請對話紀錄之類
game公司當然係非常之唔合作啦

last我想講 特別係同cheung
例子係以表達到我地自己想講既理論為好
貼切但係講完=nothing就無用了
除左logic maths natural science等學科以外
其他social science入邊  大多數既theory都係同現實完全唔貼切
甚至可能係假的 而呢d theory有冇用唔係唔係由佢貼唔貼切咁形容到實際情況黎judge的
如果你係學生希望對你有幫忙   
如果係上班族  forget it
已有 1 人評分Good 收起 理由
三藏 + 2 你說的內容我非常同意 由其係講關於假設例 ...

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 S!u粉 於 10-12-3 04:26 PM 發表

基本上
屢犯者會被禁言
多少分已不重要

咁岩你推左上黎
一睇就會執行版規
唔好犯版規就最好喇a"a 比心機作小 ...

咁唔知我而家算唔算係屢犯呢~一3一
之前d犯規post都係唔好推番上黎好d~XDDD
哇卡卡卡~~~~~~

月費制 :  
GC提供一個空間, 俾玩家透過自己個人能力,時間,運氣, 進行遊戲..
過程中..玩家所追求既,應該係打寶, 升lv. 各自組織自己既小圈子.
玩家享有平等機會同待遇, 理所當然地...有'時間,心機''就有實力!
大家有共同目標, 有平等先有兢爭,有兢爭先磨擦到唔同色彩既火花!
遊戲自然越來越精彩!

商城:
GC提供一免費空間, 俾玩家透過自己既金錢購買商城道具/裝備,
以更有效地提升自己人物/裝備質素, 由於每個人可花費金額不一,
所以有''錢'' 就有實力,  長遠黎講有錢既玩家當然好快頂裝..頂lv
而唔想俾$ 玩既玩家..已經冇動力再玩..最後..肯俾$ 買裝既人肯定少過唔想俾既..玩家少左..遊戲好快over

純粹個人想法

睇完上面d討論
發覺cheung雖然好多野理解錯左
不過有樣野講得非常之岩
就係月費制同商城制既分別:
'只係以咩決定爭勝條件!!!!一係以錢~有錢大晒~一係以時間,失業大晒'

但試想我地班神領老玩家 多數都到曬工作年齡
理應支持以錢爭勝
但係個個都支持月費咁滯 點解呢?
好大部分原因就如win神所講
以下考慮幾點

1) 無水準玩家
無水準玩家係指破壞遊戲公平或和善環境既人
包括用外掛 騙子 幣商 工作組之類
唔難諗到 月費制會提高呢d人做呢d事既成本
cost上升 呢d事自然減少
common sense唔多講

2)玩家互動減少
無水準玩家帶來既結果係
外掛多-->遊戲平衡及公平性破壞 玩家互動減少
幣值上升 -->新手生存不了 老手叫苦 好備只能由真錢交易
最後就如win神所講 縮短遊戲生命
支持一隻online game最主要既元素係遊戲性同玩家互動
唔係玩online game黎做咩

3)神領不只是遊戲
未認真玩過神領 係體會唔到老玩家對神領既感情
新玩既人當然希望越多人玩越好
舊玩家當然都想隻game熱熱鬧鬧
舊玩家都會有另一大同小異既想法:
'我地都等左咁多年 想要返當年既神領環境
即使行月費制會少d人 我地都冇所謂 因為我地點都會留低'
呢份心情冇經歷過神領既人又點會明白
神領入邊既人好重感情 時下既online冇可能搵得返以前種感覺
就係呢個力量支持我地等左咁多年
呢次神領返黎如果一堆外掛 騙子出現
所有裝都變到係商城買到 冇左一齊打寶既樂趣
老玩家又會有咩感受?

說歸說 商城係大趨勢
月費制講真真係冇可能同商城制撼
商城制每個玩家用既錢根本係冇上限
有錢玩家1個頂1000個 冇錢玩家多多少少又會買下野
月費制點比?
至於邊種收費會令隻game長久d
就要視gc處理劣質玩家既能力  同玩家風氣
如果gc唔理外掛幣商 當然係月費制長久d  因為月費制有內置減少劣質玩家的機制
商城制只會黎得快汁得快
如果管理得好既 當然商城制好  因為商城制可以吸引到多d玩家嘗鮮
唔想俾月費既人都可以玩 變相多左人留低
至於gc係邊類 你地自己去判斷啦

win神唔好俾人挑一挑逗就反擊啦 按奈下自己既性慾
cheung都對返件事黎討論啦 唔好對人了
同埋人講野有前文後理架 一句一句回人係無意思的
已有 2 人評分Good 收起 理由
闇之WIN神 + 2 1分係+俾 "按奈性慾" ~ 另外1分係因為你 ...
S!u粉 + 1 "按奈性慾" 私人加比你

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-3 04:56 PM 發表

咁唔知我而家算唔算係屢犯呢~一3一
之前d犯規post都係唔好推番上黎好d~XDDD
哇卡卡卡~~~~~~

如果記得之前有帖子係違規既
可以利用編輯功用修改內容 (當然是指被發現之前 )

原帖由 S!u粉 於 10-12-3 06:28 PM 發表

我好多post都有違規wow~
自己都唔記得~XDD
粉粉你咁好人~
可唔可以唔好秋後算帳先~一w一
最多扣分好啦~唔好禁言呀~
無2千fun玩我會悶死架~~~一3一

原帖由 S!u粉 於 10-12-3 06:28 PM 發表

哇﹗~~~版主你手下留情喎﹗實在太仁慈啦﹗~~~搞到我想將佢以前既POST浮出黎都唔得添~~~XD

(迷之聲︰你仲唔快D去改~~~~)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:58 PM , Processed in 0.043877 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存