2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 我以後每入一次Asgard版我會F5幾次刷人氣 ...
go

我以後每入一次Asgard版我會F5幾次刷人氣 [複製鏈接]

Asgard一定係一隻好Game
好Game一定要有人推
推上高峰
峰林過勁

大家也F5,F5,F5..............吧!HeHeHe!..!@,,@

其實唔需要既,依家每2-3個鍾都會睇下神領個版

原帖由 shpx2003 於 10-11-28 01:59 AM 發表
其實唔需要既,依家每2-3個鍾都會睇下神領個版

多一份支持,十二分鼓勵

m....其實我一開FIREFOX就有ASGARD個官網

本身都日日上黎睇~
手痕又開下~
屎忽狠痕又開一.一"

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-28 11:22 AM 發表
本身都日日上黎睇~
手痕又開下~
屎忽狠痕又開一.一"

好好的榜樣

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-28 11:22 AM 發表
本身都日日上黎睇~
手痕又開下~
屎忽狠痕又開一.一"

我依家都日日上黎睇下架啦﹗

原帖由 三藏 於 10-11-28 03:45 PM 發表

我依家都日日上黎睇下架啦﹗

2560人氣了

欣賞樓主.好GAME就咁係想多D人玩啦-3-
唔似班月費傻仔-00-好似驚死有人玩咁

原帖由 cheung189 於 10-11-29 05:54 PM 發表

唔係好明你咁講係咩意思
我地支持月費係希望keep番個game既水準
唔希望因為係免費制而引來一堆「無水準」既玩家
間接縮短隻game既壽命
神領響我地呢班舊玩家眼中...唔係一隻「遊戲」咁簡單
佢係一個集體回憶...係一個經歷黎...我地當中有好多人重有keep contact
就係因為神領係大家有用心去玩

你未經歷過失去呢個回憶既感覺我唔怪你
但係你自問...你玩過既免月費online game
加加埋埋到而家有幾多個game friend你係重會有聯絡?
會唔會得閒出下黎食飯?

響你講呢d說話之前諗一諗人地有咩感受
我相信你係無諗過點解我地希望係月費而講
若果你諗過 都係咁講既話...我相信隻game未必0岩你玩

原帖由 cheung189 於 10-11-29 05:54 PM 發表

你會不會過激呢^^

原帖由 尾狐 於 29-11-2010 18:45 發表

你會不會過激呢^^

唔會,-3-係直接姐

等緊神領出,無聊,花一點時間幫神領沖人氣先=3=

闇之WIN神毛毛虫~多謝指教

唔係好明你咁講係咩意思

傻仔就係傻仔LOR-.-"?你想要咩意思??

月費可以KEEP咩水準??畫面會令D呀?.?定KEEP你荷包仔入面D錢呀?

唔希望因為係免費制而引來一堆「無水準」既玩家

係LOR,你最有水準?即冇錢買月費就係冇水準!你最有錢!!唔好話我知你唔係咁意思!!
你唔識字呀!!免費制而引來一堆冇水準的玩家!!
一係無水準玩家就冇錢比月費!
一係冇錢比月費就係冇水準玩家!
狗眼看人低!!!自以為好撚有錢!實在就係你冇錢,唔想有錢人玩姐!
講白左就係你驚人地有錢過你!勁過你姐~-3-懶係型咁講咩引冇水準玩家!!
你就係比得起月費錢姐,唔好係度扮晒野啦,唔該~
重要死蠢到講月費就可以抵制無水準玩家?
你就真係冇水準啦!!而家我話你知我就係冇水準玩家!!多多張月卡我都買得起!!點呀??
你係有腦就叫GC攪個公測筆試,考下你地有冇水準玩神領啦!!咁先有用呀MA~哈哈!!
什麼冇水準!!我呸你呀!
當自己咩呀?神呀!!又話人小學生又話人冇水準,你就未小學生過?

點解你D自私仔講野就唔念下人地~點解就唔可以和平同人共處!?
係唔係你唔LIKE某D人佢就唔可以玩神領呀!!?定你打機打上腦當自己係神呀!!
你不如直接叫無水準玩家去死把啦!!

間接縮短隻game既壽命

我話你知!你玩神領間接JJ會委縮!!
你當人傻呀??點間接縮短GAME壽命呀?人講你又講,冇腦!!
你真係唔好聽完我講又周圍同人講玩神領間接JJ會委縮!!唔好笑死人呀!?用下你腦念下真唔真啦!!
自己唔玩就以為全世界都冇人玩~就以為隻GAME汁左啦!!
你D理由黎黎去去又係咩無水準玩家黎,跟住D玩家走晒~你地D有水準玩家死晒,唔好當我地D無水準玩家死埋OK??
自私鬼用腦念D野都自私D!!!從來都只以主觀說法!

神領響我地呢班舊玩家眼中...唔係一隻「遊戲」咁簡單

我知,冇得玩會死呀MA!!不過更多年都唔見你死-.-

佢係一個集體回憶...係一個經歷黎...我地當中有好多人重有keep contact

即神領重要過一齊玩D玩家?定玩家重要?定係你想說只有你可以擁有回憶?
我只想說-.-唔關我事!!如果只係你地玩得,唔該你自己買版權開服!

就係因為神領係大家有用心去玩

知啦,知啦- -你好比心機玩得未?

你未經歷過失去呢個回憶既感覺我唔怪你

你有咩資格怪我?即你玩過有就資格怪人?
咁我可以答你,我玩過~我係唔係有資格怪人啦!
而家話你知我怪你!!!

但係你自問...你玩過既免月費online game
加加埋埋到而家有幾多個game friend你係重會有聯絡?

你說得對..得1個- -好慘

會唔會得閒出下黎食飯?

但我想說我玩過的月費GAME!!得0LOR!!

你朋友用月費同免費分別呀?
我都唔怪你!!我知你係呢D人啦,怪你做咩?
有錢買月費就係朋友出黎飲茶
冇錢買月費就係儻水準,冇貼更埋唔該

響你講呢d說話之前諗一諗人地有咩感受

點駛故意念呀,一閃之間都知你地會好嬲啦,又如何呀??
你講野前真係念下人感受好唔好!!唔好以為自己講得好聽人地就聽唔出先得呀!!

我相信你係無諗過點解我地希望係月費而講

我相信-.-你根本不念過我呢D無水準的人會念野~你笑我傻,我笑你白痴呀!哈哈

若果你諗過 都係咁講既話...我相信隻game未必0岩你玩

神呀!!岩唔岩玩又係你決定!!!你最威,你屋企啦你!!我話好岩我玩呀而家!!!

在此說說認真真心話~我相信你唔係怕人有錢過你可以買好多點數玩~
我知道的,你係因為認為有D玩家冇你更有水準呀MA!!!你高人一等呀MA!
所以好唔鐘意你,分門別類,當自己好似IQ高過咁,排斥異己!
肯定又係成日嘈人小學生的人啦!
明知人小學生都重要同人計較更冇氣量!枉稱自己18禁呀!
重死蠢到唔知邊度得黎根據!月費,無水準人就冇錢買黎玩啦!

希望神領會多人玩-3-呢個好GAME亦都想大家齊齊玩~真係好唔想月費= =唔想神領更快GAME OVER
而家更多ONLINE GAME~老實講,覺得神領好好玩真係出自各人喜好!所以亦都會有好多人會唔想玩呢隻GAME~
月費初初可能有D人,唔駛一排又變返死城,希望神領長長久久當然係免費好啦~
GC有錢收,神領就自然長久啦~祝GC發大財~

另外想說如果你真係怕人地好有錢買點勁過你的人而希望月費~
我可以說月費制結果都差唔多姐,可以出好多包包~其實模式就好似點數制加VIP=3=

已有 1 人評分威望 收起 理由
S!u粉 -10 涉及粗口字句

總評分:  威望 -10   查看全部評分

原帖由 cheung189 於 10-11-30 04:37 PM 發表

唔係好明你咁講係咩意思

月費可以KEEP咩水準??畫面會令D呀?.?定KEEP你荷包仔入面D錢呀?

唔希望 ...

其實我相信大家都唔係好想見到有「罵戰」......請問可唔可以大家一人讓一步?只做到「以事論事」呢?

可唔可以只發表對事情既睇法,就唔好針對人黎講呢?

我知win神性格...火爆對火爆只會更火爆...你同佢慢慢解釋,佢會肯去理解不同玩家既立場同觀點架......

如果用敵視既態度同人講野,莫講要求別人地去理解自己,能夠使到對方唔反感已經好巴閉。

所以呢﹗以言論服人心,比用片言隻語勝人說話,更為之大贏家。

希望你唔好嬲啦﹗

原帖由 cheung189 於 10-11-30 04:37 PM 發表

唔係好明你咁講係咩意思

唔希望 ...

其實點解會有咁多老玩家支持月費呢,係因為大家好驚gc想搵錢就係咁出d道具,神裝果d野係商城度賣,會令到冇左打寶既樂趣,面老玩家們終於望到神領番黎,唔想神領加入依家好多既商城game之一~~~佢地係想gc係月費到搵錢就算,唔好影響game入面既平衡姐

算la 唔好咁講人la~~
大家都有大家唔同0既觀點~~
而家最後決定都係gc  我地講咩都唔用la~~
玩game都係大家一齊開開心心姐~~

原帖由 shpx2003 於 30-11-2010 17:25 發表

其實點解會有咁多老玩家支持月費呢,係因為大家好驚gc想搵錢就係咁出d道具,神裝果d野係商城度賣,
會令到冇左打寶既樂趣,面老玩家們終於望到神領番黎,
唔想神領加入依家好多既商城game之一~~~佢地係想gc係月費到搵錢就 ...

關於呢點我部份支持~支持邊點我又唔知-3-只係想說呢種說法太天真了~

如果GC會係商城係咁出道具~就月費都可以係咁出包包呀~甚至唔駛包-.-直接出抽獎卡,一樣可以冇樂趣呀~

重有一點- -已說了一千幾百萬次- -從來冇失平衡!!!!

只係以咩決定爭勝條件!!!!一係以錢~有錢大晒~一係以時間,失業大晒~

咁我又冇時間又冇錢,唔通我又話呢2種方法都失平衡!!!

每日每人應該以20蚊玩3小時~重要限定6-9點鐘?

阿!!!我記起我支持D咩啦=.=支持GC咪亂黎!!!!

得閒就會上來...一日幾次...哈哈

=========省略n字~你段野太長==========
另外想說如果你真係怕人地好有錢買點勁過你的人而希望月費~
我可以說月費制結果都差唔多姐,可以出好多包包~其實模式就好似點數制加VIP=3=

首先~我都好佩服你將我短短幾句說話不斷重複咁曲解~斷章取義~之後再理解錯誤~然後繼續曲解~繼而上岡上線~不斷化大~你由小化大既功力我都真係噗為觀止~我就暫且唔去計較你話我毛毛虫~因為相比起你果d連篇歪理~我真係連毛毛蟲都自慚不如~

之但係你將我既說話一句一句high light黎回~表面上的確係好似好條理分明~
實際上就係亂咁黎=.=

第一. 我話唔明你咩意思係指唔明點解你會覺得支持月費既人係傻仔~你就答我傻仔就係傻仔~你根本無理解過我想講d乜~ 我問你why~你就答我what~完全9唔搭8~基於呢點~你俾我昸感覺係你既理解能力之低下非常人能夠估計~不過我又姑且同你玩下咁啦

第二. keep番隻game既水準既意思...係指game入面 遊戲環境既水準~ 以一個城市為例~就用香港咁計~要保持一個香港呢個城市既質素~就自然唔會係人都可以入黎香港住~會有一個門檻設響度~而月費制就好比呢個門檻...唔會係人都玩得~呢個只係一個比較實際少少既做法~假若有月費制的話...起碼可以隔絕一d無咩經濟能力既低質玩家...當然~就算係有經濟能力既玩家都唔一定會係高質~以閣下為例相信好多人都會明白~

第三. 我從來都唔驚人地勁過我~實際上你問番其他hk2既人~大把人勁過我~我亦從來都唔介意~我但求玩得開心~重有~我無講過「月費制可以抵制無水準玩家」~我講既係「商城制引來一堆無水準玩家」...若果你將我既說話扭曲到咁既意思~又再一次證明你理解能力低下...我都唔想歧視你...正如我上面第二點所講~就算月費制都會有閣下呢d人玩~所以你唔好再亂咁曲解同將我既說話變為另一個意思~

第四. 我無懶係型~亦無覺得自己型過~若果你有一刻覺得我係型左既~我要多謝你~我只係將我想講既野表達出黎

第五. 乜我有話你小學生咩?!我見唔到wow=.= 你自己作出黎架~? 我係做過小學生~我無歧視小學生wow~定還是你連小學都過唔到所以自卑心作崇~? 呢樣我幫你唔到啦~

第六. 唔知你知唔知神領點解會執呢? 唔好話我話丫~ 你連魔女你都未打過扮咩玩得耐丫...玩到公測就無玩..你有咩資格講神領點解會執?? 神領會執同d低質玩家無關係~但係之前有隻叫天翼之鍊~俾橘子重新代理番生...就係因為d低質玩家令佢番生完又再執過...呢樣野係我地唔希望發生~當然你唔會明~

第七. 唔該唔好斷章取義~我全句既意思係話「神領唔係一隻遊戲咁簡單,而係一個集體回憶....」等等~不過你睇野睇得咁表面~我唔期望你會明白呢段說話係點解~亦都懶得去解釋~解釋左你都唔會明~神領唔係重要過一齊玩既玩家~而係神領係一個契機令一班人相遇~所以想去珍惜呢個契機~

第八. 你有玩過~玩到公測丫嘛~除此之外呢~? 神領入面你識d咩人~? 有無人知你係邊個~? 你有花過幾多時間心機精神響入面~? 我唔覺得你有資格~可能我都無~但係你定無資格去怪我~因為我唔係鬧你~只係你自己要撲埋黎中箭~我有咩計0_0??

第九. 你玩過既game入面~有無月費都好~都係得1個朋友~就知你係咩人~響隻game入面你只係會顧及自己~所以得1個朋友~ 我唔使多~月費制~唔計facebook~淨係msn識既已經超過40過~經常聯絡既都有20個~商城制~加埋約有30個~有聯絡既大約10幾個~我係咩人~你係咩人~一目了然~?!

第十. 我唔係無諗過你諗d咩~只係我諗唔明~點解你會咁諗~不過你無答我點解~淨係答我傻仔就係傻仔~唔明~

第十一. 我係話「我相信」ja~唔係由我決定~你都可以覺得自己好0岩玩~我都可以相信錯誤既野~你覺得我唔應該去決定邊個0岩玩~邊個唔0岩玩~而事實上我只係將我所相信既野講出黎~無強逼你去接受wow~咁你又何必強逼我去接受你私自加響我身上既見解呢~?何況絕大部份都係錯誤了解既見解=_="""

你最後一堆的所謂真心話就更加顯得你完全唔知我講乜~你字就打得多啦~但係係部都錯=_="" 唔好話又係咩都我講晒~咩都我話0岩定錯~你係針對我既說話黎講~我只係解釋番你錯誤理解既地方~你鍾意點諗係你既自由~但係唔係曲解我既意思~ok~? 重有~我無嘈人係小學生wow~你幾時見過我話人地係小學生呢=_=??? 搵d證據黎睇睇丫喂~重有~「月費,無水準人就冇錢買黎玩啦!」係你自己既理論黎~我無講過~你要覺得自己係死蠢...我都幫你唔到...

最後~希望神領長長久久同多人玩係好多人既共同願望~我對你呢點非常認同~但係難保商城制有無得長久~呢樣野係睇個市埸~商埸一開波多人玩幾乎係必然~但係可以keep到幾耐真係無人知~ 究竟商城好定月費好~我都係抱持觀望態度~

另外...我真係唔明點解你覺得有$$買點就會勁~同埋點解你覺得「勁」呢樣野響神領入面重要....我從來都係廢果堆黎~亦唔介意一直都係廢果堆~只係希望神領可以一直有得玩落去~就這樣~

ps. To三仔: 我無罵戰呀~我好理性地同佢講~XDDD
已有 1 人評分威望 收起 理由
S!u粉 -10 涉及人身攻擊字句

總評分:  威望 -10   查看全部評分

win神所講(無水準玩家)應該係指只升LV而使用外掛既人,因為現時大多數ONLINE
GAME 多數係免費,引致有些人長ONLINE外掛,由於GAME係免費,就算被鎖AC對
使用外掛既人係冇損失,而月費好處係遊行管理員工作比較好,打擊外掛較快,(只屬個人
觀感)

第二,如果你有玩過神領,你就會知道神領內既裝備唔係用點數就可以得到~而且每一次
活動既裝備好少會再出返~令到遊戲有不同層次~比起只以點數無限抽來,樂趣及成功亦比
現時ONINE GAME 高,所以唔係有錢大哂,仲要有運同時間

第三,舊神領既強化裝備系統亦非常獨特,每一次強化既數值會有不同,不同現時ONLINE
GAME 鎖死強化數值,而舊神領並無商城,所以係無防爆道具,玩家係唔會將少有裝備亂
衝強化,如果我無記錯強化第4次就有機會爆裝,所以唔係有錢大哂,仲要有運

第四,神領任何職業技能大多數都不能於NPC得到,全都是打怪得來~而技能既LV亦不是
升LV後有技能點提升,而係玩家使用技能次數提升技能經驗值,所以唔係有錢大哂,仲要有時間

第五,本人玩神領個時係一個無太多錢玩ONLINE GAME既人,但都願玩到神領結業,我打咁多野係想講,有時玩ONLINE GAME 唔係話有錢就大 X 哂,就算比你大 X 哂,你都係
輸家,因為你輸左D友誼,輸左D快樂,羸左D睇唔起你既玩家~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 03:51 PM , Processed in 0.041140 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存