2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完 ...
樓主: 恐怖v
go

[消息情報] 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完結]   [複製鏈接]

未知名帳號 發表於 13-7-2 01:04 AM
wow 講得好...
單憑一個唔好買既片面之詞 就話係...
甘其實我想講@0@ 好多人都係架!!

影出黎既相只係比大家了解下大約有邊幾個有份做過呢件事
ALTA實有記錄邊個有份抽過個箱

小丫vvv 發表於 13-7-2 01:39 AM
加上個箱出字唔係咁易 抽到坐騎先會出字
而坐騎唔係咁易出 抽幾百個都未必出1次字
琴晚世頻有人爆完出黎

我深信ALTA有記錄邊個有份抽過 亦都唔會只係針對我SEND EMAIL比ALTA既人名
如果只係處理某幾個而唔係處理晒全部有份利用個BUG獲得利益既人
我亦都會一路投訴及反映

ForEveR.Black 發表於 13-7-2 02:29 AM
哂氣.le果d實係咁講.yougi.小丫果d我見佢地日日係到抽.一睇就知bug黎.
抽果d有沒回報過呢個bug??
yougi個狗 ...

據我所知,呢個BUG係前幾日先開始發現
第一個使用BUG既人係TarZx剎b
呢條友無回報不特止 而且仲公開點樣BUG既方法比人知
之後愈黎愈多既人使用BUG 並用公開 散播

笑傲無雙

小丫vvv 發表於 13-7-2 02:33 AM
點見到日日??????
我只係前晚抽過
你有証據就拎出黎話我本人日日抽

WOW.要負責任.我係到啊.你想我點負責任?
我唔明點解抽果D仲大大聲 ~_~

歡迎玩家提供關於此BUG的消息
時間已晚,本人要下線~如果想提供此BUG消息的人士
可於PM / 回帖 提供,本人會盡快更新有關此BUG的最新消息

恐怖v 發表於 13-7-2 02:32 AM
我之後易到post左個箱出黎不可交易只係上面既文無改到
lung隻人公告我親眼見到係琴日夜晚出字
邊個有份抽 ...

嘩-.-LUNG都抽到........你真係好好笑LOL
(親眼) 洗唔洗俾隻AC你上去試試????

要愈吹愈大-.-真係冇所謂
隻GAME自從容易+15/ 精王跌價 呢2件事開始 再加上而家無限抽福袋事件
我諗都捱唔長
你可能覺得好唔公平
所以我自己都有回報去ALTA
仲有好多傻HIHI一心想我地俾人封AC (可能因為俾人恰太得耐)
想贏番下/.\ 我地俾人封左AC 佢地就有出頭天了

其實最公平就係封鎖晒有份用呢個"BUG" 既人既IP 同埋所有有關AC
咁就最公平了^O^

IVANx) 發表於 13-7-2 02:55 AM
嘩-.-LUNG都抽到........你真係好好笑LOL
(親眼) 洗唔洗俾隻AC你上去試試????

邊個有份抽過既 , 都係個一句ALTA自會有記錄
我相信到時如果處罰有利用BUG既人既AC亦都會有處罰名單
如果到時LUNG AC無出現係入面既 我只能說一句抱歉我看錯了
如果真係無做過既 到時ALTA自會還你一個公道

跟本就算得一個玩家BUG到 同埋10個玩家 或者100個玩家BUG到佢都有責任回溯,以示公平
但你地只係諗住封左我地AC就OK
但當然啦俾人封AC就預左
但到底係唔係止本呢?
你唔俾我地BUG左好多好多野,第時再拎番出黎放???
醒下啦你地

IVANx) 發表於 13-7-2 03:01 AM
其實最公平就係封鎖晒有份用呢個"BUG" 既人既IP 同埋所有有關AC
咁就最公平了^O^ ...

我亦都很讚同封鎖晒 有用個呢1個BUG既人IP同相關AC
只係ALTA點樣處理又係另一回事
唯有等ALTA 對此BUG作出回應

恐怖v 發表於 13-7-2 03:02 AM
邊個有份抽過既 , 都係個一句ALTA自會有記錄
我相信到時如果處罰有利用BUG既人既AC亦都會有處罰名單
如果 ...

你放心,Lung 隻ac一定冇^^
做得出唔怕認

IVANx) 發表於 13-7-2 03:03 AM
跟本就算得一個玩家BUG到 同埋10個玩家 或者100個玩家BUG到佢都有責任回溯,以示公平
但你地只係諗住封左我 ...

回溯係個陣GAMECYBER BUG錢個陣時亦都有試過
而且係最簡單 最無手尾既一個處理方法
只係當年只係發左個帖係2000 FUN話會對相關玩家作出處罰無左下文令到好多人失望
ALTA亦都可以參考當年GAMECYBER  回溯到受個BUG影響最小既一日
而且亦都凍結相關所有利用個BUG既玩家帳號/IP
及對其他玩家作出補償, 此終呢個BUG都可能影響左佢地呢幾日所升既聲望/專精/經等等

恐怖v 發表於 13-7-2 02:32 AM
我之後易到post左個箱出黎不可交易只係上面既文無改到
lung隻人公告我親眼見到係琴日夜晚出字
邊個有份抽 ...

LUNG根本無可能有份 佢AC根本拎唔到箱  你可以繼續吹
你親眼見到唔知係咩事啦下 可能人地煉一般土你都當係啦

岩岩上GAME 試完 寄又寄唔到易又易唔到

你易到都幾神奇WOR   你點易架?

方法係點我上面解釋左~唔使再講到咁曖昧咩你知我知咁
邊個有份抽方面  事實你有屈人我無講錯  你第1頁所謂既名單好多個都無份
我唔會講大話

而家件事揚左實係咁講架啦D人  
雞碎咁多WO~隨時賺幾百M金叫雞碎
如果唔出字既話睇下有幾多人抽到痴線?

小丫vvv 發表於 13-7-2 03:09 AM
LUNG根本無可能有份 佢AC根本拎唔到箱  你可以繼續吹
你親眼見到唔知係咩事啦下 可能人地煉一般土你都當 ...

#1對話圖 唔好買 當初係話可能可以交易個袋比人
之後有人提供個袋既圖 佢都好清楚寫到明不可交易 我都已經補充返
我亦都大約知道個箱每小時可以賣財寶 普土等既數量/金額
[本人無使用此BUG/收受相關物品]
#1所留言既名單只係大約/疑似/協助 有關利用個BUG既人既名單
都係得個知字, 到時ALTA如果處罰有關利用個BUG搵錢既人
OR可能處罰錯人 到時係呢到講亦都無用 都係要親自上ALTA/EMAIL ALTA提供返D資料
而家能夠做到既事就係等ALTA處理及回覆呢件事

ForEveR.Black 發表於 13-7-2 02:47 AM

你話我日日抽丫麻
日日既意思係咩??
邊隻屎眼見到我日日抽
有扮抽就唔可以話你9UP?你傻架?
拎証據出黎話我本人日日抽就係你既責任 明未?

抽過一次半次好正常。 但好似個yougi.ist. 2nd. 抽完放hkd真係賤左d.   同埋佢地係同一個人黎

有Bug. 唔通唔用咩。 賤係戈d抽完賣真錢戈d死賤人姐。剎b   yougi 同1st.  2nd.  自己衰就好。 搞臭埋L會個名

等睇ALTA做唔做野吧a_a

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

ForEveR.Black 發表於 13-7-2 02:47 AM

邏輯有問題
閣下講得出話人地 日日抽
就要負返起責任, 確保閣下留言既真實性, 而不是鳩吹誣蔑他人
如果閣下只係單憑自己僅有既智商猜度或者用誇張失實既說話去誤導他人
令其他人以為小丫佢地係日日抽既話
事實上係可以告閣下誹謗
係香港亦不乏呢類事件既案例

再者, 就算警察拉一個人, 都係由警察搵證據去證明疑犯係有犯罪
如果冇證據就要放人
而唔係疑犯去搵證據證明自己清白
閣下講野根本就係本末倒置

如果閣下搵到證據證明佢地係 日日抽 既話, 請閣下提出
如非的話, 請閣下就之前有關既言論向被閣下誣蔑既人道歉

最後, 睇返閣下既言論, 都明白閣下既中文造詣不高
否則閣下就唔會話 唔明點解有份抽野仲可以大大聲
根本兩樣野係互不抵觸, 難度小丫佢地被屈都唔可以為自己冇做過, 又或者被其他人加鹽加醋而澄清?

*追。月*  同埋最後一句, 我冇混淆視聽話佢地冇用, 有用同埋日日用, 同埋係咪始作俑者, 好大分別, 學好你d中文, 理解下人地講咩先啦 :)  發表於 13-7-2 01:18 PM
*追。月*  但如果冇證據既就唔好係度砌生豬肉或者妄加評論, 唔係我會覺得你好小學雞 :)  發表於 13-7-2 01:16 PM
*追。月*  個KA-ar冇記錯係以前個咩安全套呀可? 到而家仲係咁戇_既 :) 以事論事, 我如果有份幫bug或者有參與既話, 咪做我囉, 隨時歡迎  發表於 13-7-2 01:16 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:33 PM , Processed in 0.046312 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存