2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完 ...
樓主: 恐怖v
go

[消息情報] 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完結]   [複製鏈接]

Alta活動勳章

其實已經有GM知道呢件事,只係未番工~
無論係點,下午既更新就會知道處理方法
不過樓主唔需要係度開哂名咁...
有無開過果個箱,代理一定check到...
咁樣好似對你開名的當時人好唔公平呵~

都係戈句 如果要"回當"就請 alta 諗清楚
呢個星期好多人 中左4 5精王 有D人 就用HKD收左 咁~戈D人點~
開左75LV 好多人 好辛苦咁升LV ....回當架話 升左75戈D又點~ 75LV 是好難升的 /_\
好多人不停玩戰場 存分 換75戰裝 再強埋+15 戈D人又點
因為 4 5精王平左~好多人都合左黃武強埋 戈D人又點 仲有如果合到靚字戈D又點...靚字唔易合的 -.-
用金 / 點品 /點 收左人AC 咁~放左AC戈個又點...等等......仲有好多不同既因數...

食花生

不過如果真係回的話,我諗我90%退game

十週年勳章(賀詞)

點解無惡洗果D唔講, 淨係講L會?
我相信無惡大把人洗啦

alta真系要回當的話, 希望做好1系列的賠償方法
例如:入左點. 用3精-4精合黃武 仲要沖埋上+15. 玩家為升上75lv既經驗值. 同埋玩家之間既金錢交易..
如果賠償方法吾可以令到玩家心服, 我相信1夜之間 會造成大量玩家流失!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

路過食花生

說到尾不就是樓主自己葡萄人地有得抽 自己冇先爆出泥
扮咩Q野呀 除低個面具啦

ms_babi 發表於 13-7-2 11:12 AM
例如:入左點. 用3精-4精合黃武 仲要沖埋上+15. 玩家為升上75 ...

係呀頂...
其實我呢兩日知呢件事之後. 我係AC都吾係好敢點郁...
一個吾小心回一回....乜心血都冇哂-.-''

jacksondie 發表於 13-7-2 10:49 AM
點解無惡洗果D唔講, 淨係講L會?
我相信無惡大把人洗啦

無惡既人有無人利用呢個BUG獲取利益
我相信ALTA對破壞遊戲平衡既人會公開名單
而且請問你知道無惡公會既人邊個有利用個BUG?
如果知道既 請提供返D資料 本人將會不停期CHECK返DCM

kiux03 發表於 13-7-2 11:18 AM
說到尾不就是樓主自己葡萄人地有得抽 自己冇先爆出泥
扮咩Q野呀 除低個面具啦 ...

唔係人人玩GAME都要玩到咁賤去用BUG獲取利益
可能如果你知道左個方法你亦都會使用
但請唔好將你既想法強加於別人的身上
我亦都知道BUG既方法
但我從未使用過呢個BUG / 用其他AC使用此BUG / 在我知情底下收受利用BUG獲取的利益

Gin1311378  同意 唔係人人都會咁自私 有bug就用到盡 唔理其他人利益 加上果少少金又唔係多= =  發表於 13-7-2 01:32 PM

ms_babi 發表於 13-7-2 11:12 AM
例如:入左點. 用3精-4精合黃武 仲要沖埋上+15. 玩家為升上75 ...

其實賠償只係其次
最主要係睇下ALTA 今次點樣處理呢件事
令到大家覺得呢隻GAME係公平
增加返玩家對呢隻GAME既信心

恐怖v 發表於 13-7-2 11:46 AM
其實賠償只係其次
最主要係睇下ALTA 今次點樣處理呢件事
令到大家覺得呢隻GAME係公平

賠償系其次的話. 仲有咩人玩隻game.
個個用真金白銀買點沖裝玩game.

我相信個個用真金白銀既玩家都1定要合理賠償囉.
淨系呢個星期我都最少用左幾千點

十週年勳章(賀詞)

恐怖v 發表於 13-7-2 11:38 AM
無惡既人有無人利用呢個BUG獲取利益
我相信ALTA對破壞遊戲平衡既人會公開名單
而且請問你知道無惡公會既 ...

你都係影到幾個, 但點解公佈咁多人名?

white_silver 發表於 13-7-2 08:31 AM
其實已經有GM知道呢件事,只係未番工~
無論係點,下午既更新就會知道處理方法
不過樓主唔需要係度開 ...

公開名字的原因其實主要係提醒各位玩家使用點卡/HKD換取相關有問題既物品
而本人亦決定為免怨柱好人, 將對#1名字的玩家作出修改
只貼出公告跑馬燈所知道/見到的名字
歡迎其他人貼出更多公告跑馬燈的名字
警醒不知情的玩家
若想知道更多關於此事請留意ALTA官方作出的處理
亦都可以係本帖的回覆查看相關消息

jacksondie 發表於 13-7-2 11:53 AM
你都係影到幾個, 但點解公佈咁多人名?

係你留呢一個言之前本人已對#1作出修改
歡迎各位玩家提供更多的資料
#1仍不停更新中

香港版既精靈樂章個更新進度根本未跟足台版.....

所以都唔可以拎台版個更新黎比較 ==

其實..有得BUG 有邊個唔BUG丫
雞碎咁多?你地下見到張1000蚊紙汁唔汁啊?.?
1000蚊雞碎咁多JA W0 你咪又係汁 我就唔信你會比番警察丫
係到扮正義 你估你真係好正義咩 Hi訓醒未啊 夠鐘起身玩完賊喊捉賊
心諗 你Bug到個Post仲係到?
個Post寫住Hi 大家好 我係正義超人 我黎教你地Bug Pvp箱丫^_^
有肉食 你自己唔食會教人咩 707
隻蠍咪又係無惡大老闆.
咁有錢都狗沖去Bug
自己個情就係到狗吠

ms_babi 發表於 13-7-2 11:49 AM
賠償系其次的話. 仲有咩人玩隻game.
個個用真金白銀買點沖裝玩game.

如果你係使用點卡入點換點品
我相信官方一定可以CHECK到
但如果係HKD/點卡/收返黎既AC/物品/帳號 個人認為係會拎唔返
亦都好難去跟進返 , 始終其實GAME係唔准許玩家用現實金錢去做買賣

始終其實GAME係唔准許玩家用現實金錢去做買賣

甘開2000fun比你做乜-.-!?

小緯xp 發表於 13-7-1 10:53 PM
我地做埋D咁既事 ?? 我地又做D 咩事= =
隻npc有bug 又唔係我用bug整到佢有bug 唔通我抽到唔抽下 你都shotsh ...

知唔知bug係點解 唔知就去google e家d小學雞連google都懶
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:26 PM , Processed in 0.038239 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存