2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完 ...
樓主: 恐怖v
go

[消息情報] 遊戲中的BUG-殺戮同好會 [最後一次更新8/7 事情已暫時完結]   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

認真講句...個GAME入面基本上個個都知有呢個BUG...
因為有人係世P係咁講...好多人都抱住好奇心態去試一下...
我唔信有8%爆傷石,飛龍騎既引誘之下 個GAME入面有幾多個人係完全"干淨"
1,2次都會試過下化...我知道呢個BUG我都去試過緊下個NPC=.=雖然我AC試過係唔出野..唔係我都緊多幾次啦..
如果樓主唔係知哂所以人既名單...希望你DEL哂D人名..
樓主所做既行為係推幾個名出黎...令所有人矛頭指向佢地既行為
即使你幾憎某"L"個會都好...同某"惡"個會幾FD都好...
都唔可以只係POST 某"L"會既人名 呢個只係會做成不公平..
唔代表係正義既行為
我相信樓主係一位清高的人..因為你一盒都冇BUG過...
咁你又點可以做埋呢D咁卑鄙既行為呢
有咁多證據在手係因為樓主有心搵佢地痛腳先會有..
咁不如你搵埋所有會既有關人士既證據再POST~
呢個事件我知第一個BUG既剎B 咁為何你又唔去搵證據指證佢先???
我只不過發表一下我意見..
如有得罪~~希望原諒

用完BUG仲牙斬斬.特別係個小丫.仲大大隻紅字回覆.  "唔知犯法就代表可以犯法?而且你知道係BUG仲抽"   

小文乂 發表於 13-7-2 01:34 PM
認真講句...個GAME入面基本上個個都知有呢個BUG...
因為有人係世P係咁講...好多人都抱住好奇心態去試一下.. ...

我冇玩戈陣應該未有
唔好張你地d咁污"早"(唔識打) 強加落我or其他清清白白玩家身上
我自己戈d8爆 騎都係做任解副拎 唔好你一大埋廢話扼殺左其他人努力

因為有人係世P係咁講...好多人都抱住好奇心態去試一下.. ...

3個字
發爛咋

樓主根本係Legend入面冇人受佢玩既可憐蟲,係到葡萄人地
又抹黑Legend又抹黑無惡,唔見你講下紅塵,屠龍堡,惜緣,歌舞??

仲有,上面自稱係無惡果個,唔該你講番自己係邊個,有冇資格代表成個公會講野?

試唔係問題 , 而係D人利用呢個BUG去獲取利益而知情不報
知道左自己AC可以用到呢個BUG ,唔停收之如 而且更加以利用
而我係#1 所貼出既名字都唔剩只係公告跑馬燈出過1次咁小
而且呢一個箱亦都好難開到公告出到字 [ 資料由玩家提供 ]
所以有充分既理由去指佢地係有利用呢個BUG去抽獲取利益 而唔係"試"咁簡單
而且佢地亦都有放出飛龍/蜥蝪坐騎/普土/嗚石等等 我相信大家亦都知道呢件事
而我亦都無係呢個帖入面只係針對某幾個/公會(我無提及公會)(如有更多人有出過字跑馬燈 亦都請大家係留言貼上圖片証明) , 只係我暫時有公告跑馬燈既照片係得呢幾張
而某些反對我個POST既聲音 無事生非 以己度人 相信大家亦都係見到既
圖片亦都係人地提供比我 , 其中包括 你地所指既"L"公會"屠XX"公會"無XXX"公會
我貼出呢個POST主要既原因係想要警醒各位大家有呢一個BUG既存在
唔好亂用HKD / 點卡去收呢一D有問題既物品
亦都希望大家再貼出更多相關既人士/資料
我亦都無偏袒係某一方面/某公會/某人
請大家不要以己度人 , 欲加之罪 何患無辭
我一開頭係有指証過佢 , 因為呢一個TXXXX剎B係始創
亦都有會員係第1-2頁講左件事出黎
但之後既留言我亦都有提及 我無佢既公告跑馬燈照片
而你地亦都要所謂既"圖証" 無奈地唯有收起佢既名
等熱心既玩家貼出佢既公告跑馬燈圖片

皇道狗 發表於 13-7-2 01:42 PM
又抹黑Legend又抹黑無惡,唔見你講下紅塵,屠龍 ...

唔好扯開話題吧
咁紅塵屠龍等等 又有邊幾個抽過個箱, 而你又公告見到佢地出字知道?

好快就維護完啦
我估可能咩野都唔做

維護完左啦~o~"

皇道狗 發表於 13-7-2 01:42 PM
又抹黑Legend又抹黑無惡,唔見你講下紅塵,屠龍 ...

你既邏輯幾搞笑
有個淫賊強姦女人
咁有人就報警叫差佬去捉淫賊
你就話報警條友唔抵得人地有得強姦

KA-ar 發表於 13-7-2 01:41 PM
我冇玩戈陣應該未有
唔好張你地d咁污"早"(唔識打) 強加落我or其他清清白白玩家身上
我自己戈 ...

清者自清
呢個BUG應該都係近6月尾 呢一個星期先被發現出黎

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

最後我想講
英俊學生哥, 剎b, 同埋佢條女
應該係第1批知道呢個bug既人
頭兩件就見佢地係世頻賣一般土同埋s3加斯洛bug野
佢條女就負責幫佢過野, 收埋d有用既野

回覆 gf牛奶糖 的帖子

係b0 ,宜家入到

你係唔係帶百雞果個 今日帶嗎!~

KA-ar 發表於 13-7-2 01:48 PM
你既邏輯幾搞笑
有個淫賊強姦女人
咁有人就報警叫差佬去捉淫賊

偷換概念

ice520cream 發表於 13-7-2 01:50 PM
回覆 gf牛奶糖 的帖子

係b0 ,宜家入到

都唔係咁想帶~o~掛機

恐怖v 發表於 13-7-2 01:46 PM
唔好扯開話題吧
咁紅塵屠龍等等 又有邊幾個抽過個箱, 而你又公告見到佢地出字知道? ...

成個post根本係你自己唔抵得人有得抽你冇得抽ja ma

*追。月* 發表於 13-7-2 01:48 PM
最後我想講
英俊學生哥, 剎b, 同埋佢條女
應該係第1批知道呢個bug既人

剎B 呢一個人做既事 大家眾所皆知
只不過無左佢張圖而係後期我個POST亦都無公開佢
歡迎大家提供佢張圖上黎

皇道狗 發表於 13-7-2 01:56 PM
成個post根本係你自己唔抵得人有得抽你冇得抽ja ma

欲加之罪 何患無辭
難聽D個句 , 你而家做緊既行為咪係   以己度人  LO

恐怖v 發表於 13-7-2 01:59 PM
欲加之罪 何患無辭
難聽D個句 , 你而家做緊既行為咪係   以己度人  LO

唔知邊個話人用bug邊個加人罪呢

回覆 exe45 的帖子

同我預計一樣...無做野
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:36 PM , Processed in 0.036728 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存