2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 平平地當買個回憶都好
go

[消息] 平平地當買個回憶都好 [複製鏈接]

龍之谷已經決定要執,相信大家係龍之谷有好多回憶
我發現YAHOO既網上動漫電玩節係到拍賣龍之谷既絕版獵犬公仔,只要一蚊起價
大家有興趣就嗶返去做個記念都好呀

Yahoo網上動漫電玩節
http://hk.promotions.yahoo.com/games/acghk2013/

《龍之谷》經典獵犬公仔
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b26585701?r=1373169516

時間過了,已經買不到

我想玩返喔

返黎lu龍谷
想玩返x2

回憶  買點>抽秘寶>唔中>再買>抽秘寶>唔中>再買>抽秘寶>唔中
回憶 40lv>海龍>3r gg> 50lv 單刷冇問題> 60lv> 海龍?wt is this?
回憶 50lv > 綠龍 o no wtf > 50s pvp開放> 綠龍? wt is this so esay >60lv > 綠龍so bad
回憶 24lv封頂 藍時50金 封印10金 32封頂 封印20金 藍時200金 40封頂 封印100金 藍時過千金 50封頂 封印有jj用咩 藍時賣金u on99 龍點plz
回憶 pvp 神裝fk 說好的技術呢?  >更新平衡pvp o yaya 技術打天下 >天梯開放 屬攻op阿!!! 打不死的賢+祭 fk!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:01 AM , Processed in 0.026974 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存