2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 和平,你做到嗎?
go

[閒聊討論] 和平,你做到嗎?   [複製鏈接]

其實對於幫會仇殺,我覺得點解大家唔可以心平氣和傾定佢?

唔洗吓吓隻抽,輸左又除褲吊老母,嬴左又開貼串九人= =

其實玩到咁有咩意思?玩到個個變曬血仇,值得咩?個個為左第一打餐死,值得咩?正如我說第一既總會樹大招風

記唔記得自己一開始入黎新服係諗住點?係一齊開開心心快快樂樂咁玩,無新仇舊恨,一切重新開始

開服既時候,有好多幫會聚埋一d小玩家一齊玩,佢地唔洗d咩「xx天下第一」,但照玩得好開心

佢地唔洗d咩「普ms第一通關」,都打得好快樂,當愈來愈多人加入佢地既大家庭時,勢力開始坐大

難免成為某幫會的目標,無啦啦比人打

死既死,走既走,相信大家都知我講緊既係傾城同誓惡,跟住日與夜,神煌等等

原本一班玩家,各散東西,更有玩家因此唔玩

其實而家既魔塚同紅塵,係可以有和平既(我知其他人個個都講對方不是,我反而係度講和平有d怪)

試諗吓,係不遠既將來,紅塵同魔塚冇野爭冇野打,一齊開副本,扶助,保護新手,見有人哈哈霸霸去較訓佢地

有台一齊開,有玉衫一齊著

到時返去同舊服既人講:「你地仲打緊?仲講緊老母?我地新服玩得不知幾開心!」

以前既舊帳,一筆勾消吧,嘗試去「讓人愛」,不要去「讓人仇」

打住咁多先,打完都有d眼濕濕

利申:可能即將隱退-舊傾城-無名小玩家

其實有競爭先至有進步……畢竟依個係武俠online game…唔打架邊有動力去鼓勵你去學d新武學同埋整勁裝sosad

Btw, 個人認為依家係時候要出現紅塵魔塚以外既第三和平陣營……成日睇住個game得紅塵魔塚係度嘈真係好鬼悶

樓主~真係唔好意思,我睇完之後笑左~
個SER一開始 紅塵 就組隊黑書,之後就魔虫果班~ 帥兒帶頭黑書~ 另外有其他幫啲人黑書~ 問點解.?
佢同你講打機黑書好正常,唔好似個小學雞太過在意。
另外剛剛開始有一部份人都用新手裝打禁地,同人玩比武~ 個個好開心,因為感覺完全技術表演,個個冇裝冇古譜,輸都輸的好甘心。 後來又有一班人出晒金、玉裝,殺完人又串Q人,講真有錢玩係比較有著數,冇錢玩果班做咩要留企度俾你地串~? 直接DEL GAME啦~ 我地唔係想做 XXX天下第一, 打機咋~ 你地要借用其他人提高自己地位?心理平衡啲?
重有樓主好多新手會俾老手昆LO~ 一張台個價格,好多新手唔知價,啲老手用晒所有方法;例如:你有台都冇用啦~ 你有料咩 OR 而家邊會有人整裝呀,好大風險‧‧‧ 真係好ON9,依啲係我用分AC扮新手賣野GA情況。
最後我想表達一次俾人黑書情況,當時有個護書走打我,之後有條友叫 原X男 走來開紅抽水,當然俾護書打死冇野講,我死左回返晒所有血開紅打返個 原X男,佢足足死Q左5次,最後果次就同我講:我以後唔奪書,日日搵9你,搞到你奪唔到書。我將佢黑名單左,第二日 有條友密我 同我講: XXXXXXX 一大倫粗口。最後果句最記的,我自在有錢,你邊夠我玩‧‧‧加我黑名單啦~~ , 大家可能唔明佢點解話自己有錢,因為佢兩個AC都有名俊,原X男 個AC又有一奪斷情~~~
我唔係想搵 原X男 果條友吵, 我係想回應返樓主點解啲人會走,當然九陰打打殺殺好正常~  
重有其他原因會另一班人唔玩 & 冇新手入來玩~

利申:無名小玩家 - 千雨

人之間既個別意識唔同,樓主你就無謂強求啦

玩sims la
九陰無可能做到呢樣野

睇見佢地互post 真人相已經反感到死

回覆 雲哉 的帖子

黑書呢種行為我由始到終都完全唔讚成+反感

我記得係國服玩既時候黑書既人係極少,唔似港服十個人五個都黑過

同埋我唔鍾意呢樣野,所以介懷同反感,就代表我小學雞?

正如你唔鍾意死,我可唔可以話你小學雞?

不過...點都好啦

如果港服玩家既情況仲係咁樣繼續既話,我諗都唔會再玩

可能會轉國服,甚至轉玩單機遊戲算

其實九陰呢隻online game係我玩過最好既遊戲,幾乎完美,冇乜大問題

可惜既係港人打機實在太.....唔知點形容= =

搞到我都冇心玩落去

回覆 wongsword 的帖子

生意角度睇,有交打G1蝸牛先有生意,我地唔打G1同蝸牛會有佢地方法令到所有人打生打死打到上腦,最終得益者都係G1同蝸牛 但蝸牛R&D真係用左好多人力物力,值得一讚。咁講你每次登入個game都有提你呢個係自由對戰遊戲,選擇係你隻老鼠到

回覆 mrtomriddle 的帖子

咁我隱退唔玩算

就當我唔適應港服

笑傲無雙

唔想打架就咪玩九陰啦
去玩d不斷做任打怪up lv game
之於黑書我就覺得無咩問題
人地黑你,你咪黑返其他人lo
要拎到正野當然會有風險架啦
你以為拎左書就可以平安無事咁走?
未免太天真了吧!

好認同,但呢個局面無可改變,只能接受現實。

國服仲多人黑  你玩咩區咁好丫?
同埋wn已經講左黑書係佢特登設計  正常玩法黎

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔想比人黑書咪將自己變強,奪武當君子要識得避戰,有料既人地打你唔入,自然會揀下一個

抹黑你>? 如果以下有一條錯就當我抹黑你.!!!
果日無法無天有條友護書, 你有冇開紅黑書走來抽水.? (一打一俾你黑書, 輸左我唔介意, 唔好做D狗招,走來抽水.!)
我死左之後幾時有咀炮.? (你攞書, 之後走左出去同 護書 打啦, 你有老人病.?)
你原地復左4次, 你係唔係死足4次? (你俾我打到咁HAPPY, 當時咩火都冇晒~)
我念住係你自己攞來~ 之後我走左屋後~ 你有冇開紅再打我.?
之後你又死Q左, 你有冇咀炮.? (日日唔奪書, 走來搞我) 我答左你一句: 好呀.! 你慢慢等死.

之後我都唔記的你依個人GA存在, 點會 江湖報復 你.? 我第二日無啦啦有條友密我話大把錢同我玩~ 冇咩仇家, 我估係你~~

重有我上來係話有D玩家俾人黑書黑到唔想玩, 當然大家都有自由可以黑書 OR 可以唔玩, 依個係討論區, 大家有發表GA自由.

既然你都係咁既...再同你講經哂氣

笑死我咩
我冇講錯~ 就話同我講經哂氣~
你自己人品有問題~ 俾人江湖報復就話係我搞你...?
用下你個豬腦念下啦~ 果日你唔開紅, 我都打唔WIN護書果條友啦~ 預左係冇, 之後你俾我殺足5次~ 我重走去玩 江湖報復 做咩, 我有做唔怕忍, 重有我之前個幫啲人同你講過咩, 我完全唔知. 你想來搞我, 我都同你講: 好呀~ 你慢慢等死.  

利申:無名小玩家 - 千雨

我覺得其實九陰而家好和平......
咩打生打死宣戰追殺都係門面野,實情就個堆幫其實都夾埋環環互扣統治九陰......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:21 PM , Processed in 0.032618 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存