2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 呢隻game其實吾錯   [複製鏈接]

如題...呢隻game其實吾錯...有佢吸引之處

有人曾經用"幻想神域"同"名將列傳"作比較
因為呢兩個遊戲都有"源神系統","定時出現源神".....等等既工能
名將我都有玩過...不過佢d源神造型吸引吾到我...
(可能有D人話...呢兩個遊戲根本吾同風格...造型點可以拎黎比?...)
而我就咁睇....兩個遊戲雖然吾同風格...走既路線吾同...但係...一句講哂"""岩你咪得LO~"""(D內容你吾中意你都吾會玩到今時今日...或者你可能等緊出下一個遊戲...但係...係你等緊既呢段時間...你都肯花時間係呢隻遊戲上...證明呢隻GAME仲有吸引你之處)

講番呢個戲吾錯既地方...
我就好中意呢個遊戲D源神造型...有好多都好吸引到我...
例如應龍,海德拉....好多好多....(女角源神我吾講~
當你搵到自己中意既源神...就會不斷去追尋好多好多有關呢隻源神既野....但求有朝一日可以將佢地盡收旗下....
(我自己最近就一直為了某源神而賣力...

另外有D人話呢個遊戲好多外掛...(例行對白)>>>講真戈句...有邊個ONLINE GAME無外掛...
(有D人可能話xx online咪無外掛囉~....................你覺得je~只係係一d你吾發覺既方面用左你都吾知)
龍xx都有好多外掛啦~我自己都遇過吾小...龍xx最好玩都係係斗技場同人決一死斗...d人瘋狂到係同你對戰戈陣用外掛啦~...
呢隻遊戲剛起步...就吾太高要求了~
好吾明有D人...由8月話"此game已滅"...到左9月...你都仲係話"此game已滅"...最吾明就係到今時今日佢仲係玩緊呢個game....
最後想同部分人講...呢隻遊戲如果吾適合你...你大可以轉遊戲...成日係度踩隻game吾知為咩....
(以上為個人見解...最後講多次...呢隻game真係吾錯...講完)
已有 3 人評分Good 收起 理由
乂大海乂 + 1 同感~ 不得不評分~w
如龍╭ + 1 鼓勵
ck豪 + 2 絕對同意

總評分:  Good + 4   查看全部評分

讚一個~

對, 說 "此game已滅" 的,

不喜歡就走喇, 還在說這樣那樣不是

但我認為這game的職有點不平衡

依隻game出發點係唔錯 問題只係開發商都未做好隻game就係暑假出黎搶生意 結果隻game問題多多
外掛果d就唔講 只係依隻game問題就真係好多 d人話要比時間佢改 問題依隻game一睇就知係未做好就係暑假放出黎搶左生意先 之後再一路等班玩家試 自己再慢慢出同修改 就好似彈game問題咁 我未玩過一隻game會彈到咁 (唔關代理事 係開發商問題因為台灣都有咁既問題 一定有人出黎話冇彈過 你冇彈過姐 你自己眼見有幾多人有彈 唔通個個部腦都有問題咩 你冇彈唔代表隻game冇潛在既問題

支持樓主言論

細流 發表於 13-9-9 07:24 PM
但我認為這game的職有點不平衡

嗯...當然有D方面仍需要改進..有問題 提出係好的....
但我地應該比D時間佢改善...就吾應該連比佢改既機會都抹殺左....
見到有問題提出好正常...有提出 先有得改進...咁樣佢地(官方)先會清楚有D咩係符合玩家既口味...
一個星期先得一次例行維護...我地應該懂得體諒的...

諗過之後都會覺得其實係自己唔識體諒
咩Game都有優點同缺點
無論咩都係人類都係咁姐
要走就自己走唔好增加負面能量

最緊要肯改
但只顧搵錢就抵屌

支持樓主
發放正能量

遊戲>>>>一朵鲜花插在牛粪上<<<代理商

就算出錯 發表於 13-9-9 08:54 PM
遊戲>>>>一朵鲜花插在牛粪上

咁你覺得邊個代理好

Parsley 發表於 13-9-9 09:14 PM
咁你覺得邊個代理好

佢自己代理LO 想點玩都得

呢類免費GAME都差唔多睇開D

帥鬼xd 發表於 13-9-9 07:27 PM
依隻game出發點係唔錯 問題只係開發商都未做好隻game就係暑假出黎搶生意 結果隻game問題多多
外掛果d就唔講 ...

其實彈game果方面我同意嫁

我自己就好少彈game,但係都見到好多人有彈既情況- -

呢種情況冇發生係我身上只係我好彩- -

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

玩過星曲WEB

回覆 細流 的帖子

隻game仲發展緊
唔係冇人管架,
你等下好唔好......

終於有個正能量post
d 人開post 內容重複又重複
人地想入game 了解下都俾你地班無心玩既嚇走啦

ps. 我玩過咁多online game 真心覺得呢隻唔錯, 有幾多online game 推出左會聽你班玩家既意見,會去改善不足???
普遍係推出隻game 出黎。話知你地死,反正錢又賺左

d玩家不停重複抱怨每隻玩既online game。 無限loop ,唔悶咩=.=

支持~

樓主簡直係自欺欺人
由隻GAME 8月14號公測到依家
GM有無捉外掛大家有目共睹
大把55LV以上係用外掛 ??LV都有 用咁耐一直都無事
正常玩家見到成條街都外掛狗就算口講話自己唔會用到最後都一樣跟住去用LA
依幾日大把玩家賣金你地有眼睇架 賣得金果D9成都係掛出黎 你升LV升得咁辛苦 打錢打得咁辛苦 人地開外掛自己咩都唔洗做都快你手動多多聲
一係樓主自己都用緊掛 一係樓主就入左好多點/金
如果唔係點會講到外掛狗無乜所謂咁
唔好拎D唔係呢類RPG既GAME作比較好嗎?
呢隻GAME外掛刷錢嚴重影響物價 依家已經係公測後第4個禮拜 GM有捉過人麼? 我越睇D名單就越覺得係GM自己作
講到GAME有外掛好正常甘 係正常幾乎無一隻GAME無外掛
重點在於GM有沒有捉人 玩家用外掛人數持續惡化多過改善
好心一係就整個內掛 一係就官網公認比用外掛算啦 橫掂都唔封D外掛狗不如外掛合理化仲好啦
我有個FD 8月16號用到依家真係一D事都冇 我都檢左佢幾野
4日前已經進入??LV階段
GM請你不要再說什麼封外掛源頭唔去捉玩家來做籍口 你咁樣唔捉人意味住玩家用到外掛就可以用因為你都唔會封 就算封左外掛源頭新外掛一樣出現源源不絕 你N年前話封源頭封到依家我只見到越黎越多外掛
個個人都掛錢 每日流出幾萬金外掛金 再係咁1個月後100金1張高級強化卷 仲會有新人玩?? 金價貶值外掛橫行 D玩家不斷流失 新人見到都唔會玩落去LA

隻game一開始  {{{第2日}}} 外掛就一堆,快到呢!

正常我玩新game,玩一段時間先有外掛,而且無甘誇張多,      因為玩左一段時間所以會考慮好耐同多數唔走...

都好啊,幻想甘樣可以令人狠心點

利申: 玩左幾日已離  !   路過此地,好奇睇下變成點

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:16 AM , Processed in 0.033367 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存