2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 無聊一啖笑請入
go

[閒聊討論] 無聊一啖笑請入 [複製鏈接]

你回左咁多POST
http://www.2000fun.com/thread-5496084-4-1.html   主題:外掛? 一下上+10裝.....另放傳95杖+8
"死昆狗陳曉峰 又名長氣陳
海ser 奸險無人不知 成日扮關心調戲女仔 扮見多識廣呃新手昆族人死地無惡不作
最初就扮好人 借人d 盾呀裝備黎睇, 又叫人入佢屋掉件甲比佢bug 裝
而家比人踢爆左 佢d 裝都係呃番黎 有晒証據無得抵賴
大家都有眼見 死昆狗陳曉峰因為比我踢爆左佢d 醜事所以上黎2kf 報復
仲諗住轉移視線將自己置身事外
呢d 人渣太過卑鄙 見1鑊要打10鑊"

http://www.2000fun.com/thread-5496412-1-1.html 主題:海ser 小維 你要既圖 唉 你煩左我個幾鐘 為咩:(

"隻死昆狗陳曉峰 點呀 比人踢爆左你昆族人死地
而家做縮頭龜唔出聲啊?
話你柒左真係柒左啦 成日以為人地好易呃
而家有晒証據你無得抵賴
死昆狗陳曉峰敢做比人拆穿唔敢認
全海ser 係人都知你d 衰野啦"

http://www.2000fun.com/thread-5494812-2-1.html 主題:海s 緣來這一家 冇品家族 回憶愛之公屋論 (又一傑作)-我                  .                                                                                               地族真係冇人住公屋架喎 事實你地公屋狗 你地冇錢買

"果日見到隻死昆狗陳曉峰企左埋黎緣家族地 仲笑笑口咁唔知佢想點
咁岩唔知佢打錯係白頻定點
佢話 bug 緊寵去ava 同埋你若族地果度
然後叫佢地掉野落地 諗住自己用寵執
比我踢爆左佢係昆狗斷左米路 而家成日都要諗點樣昆人
呢d 咁既仆街真係咩都做得出 大家小心d 喇"

就講以上3個你有冇圖架....???
冇圖係到吹水
請POST圖/影片
已有 1 人評分Good 收起 理由
曉峰2068 + 2 緣狗繼續柒

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回覆 sing444292 的帖子

樓主你都幾好笑 識話無聊一啖笑講野冇圖 唔通陳曉峰講既野又有圖?可能有既~吹夠十句先有一兩張圖囉=.= 不過真係辛苦曬你.去搵d無聊一啖笑冇post到圖既文章黎開個新post想突出自己?咪玩喇哥哥仔+zzz雖然一睇你就知係陳曉峰fans但都唔洗做到咁出面既a_a要無聊一啖笑post d陳曉峰自打嘴巴既圖傷尻你笑就唔好喇.免得你步陳曉峰一柒再柒既後塵....

有就有,冇就冇
仲有我唔係陳曉峰fans
你地有以上ge圖請POST 咪係我面前扮野
我只係見到 無聊一啖笑
有晒証據你無得抵賴  
幫以佢手宣傳下  冇圖 你叫人點信AR

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

根據死昆狗陳曉峰昆人法則第235條:
而家係你懷疑我所講既內容  咁你咪提交證據去質疑 你無理地質疑叫人地點回你先  你想推翻呢句說話咪提供証明囉! 我唔明白你點解可以控訴人但又冇控訴人既理由同証據咁搞笑既
同埋
又問人拎圖 你自己唔識去海s睇架咩 樣樣野都問人又唔自己查證

http://www.2000fun.com/forum-red ... romuid-1056070.html
自己睇藍字

另外, 隻死昆狗陳曉峰
係game 入面又呃左新手20防爆
點呀 死昆狗又柒多次啦 全海s 都知道昆狗陳曉峰p場亂打人同呃新手
我有晒圖有晒証據 無得你抵賴啦
做昆狗做到咁遲早比天收

全海s 都知道昆狗陳曉峰p場亂打人同呃新手
點解我5知ge
樣樣野都問人又唔自己查證
查証左
幻﹏破滅§_F0     夢莉絲         ζ淚兒°↙       話唔知
你所謂GE全海ser人都知  有所出入
"係game 入面又呃左新手20防爆"
新手名呢???
另外,查証我的結果係你吹水....( 全海s 都知道以經正實係吹水)
1係比圖
2係冇圖吹水
提供証明 其他s人可以問任何海s人 (勿問 緣來這一家/你若成風 以上2個族戰中資料有所偏差)
曉峰2068 + 1 緣狗不嬲老屈

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

咁多人比隻死昆狗陳曉峰呃過
老手我就記得d 名
新手名我點記得咁多
不過我有晒証據, 今次佢水洗都唔清
你指果3個, 都係由你自己講架咋, 你夠無証據証明佢話無啦
你唔好求其copy 3個人名就當係
你話你自己都唔知, 係因為你都唔係玩海s 囉
玩得海s 有邊個老手唔知道死昆狗陳曉峰專呃族人死地係出晒名

曉峰2068  冇名就冇名啦 童話正一昆狗 我有哂證據 今次你水洗都唔清  發表於 14-5-18 03:32 AM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

緣家最勁就係老屈架啦
想撩交打就老屈D理由出黎扮大佬
依家唔夠陳曉峰口戰就屈人昆新手
曉峰2068 + 1 中point

快D post圖啦
你唔係冇貨扮有料???
對唔住呀我一心為你宣傳害左你
你e加做左吹水狗

回覆 sing444292 的帖子

有就有,冇就冇
順便叫陳曉峰對佢所作出的任何言論帶有圖片/影片一同發布.否則一律視為(尻UP)

仲有我唔係陳曉峰fans
同上.做乜樓主個主題只係叫無聊一啖笑入黎而唔叫埋/開多個POST叫(陳曉峰請入)既?唔通無聊一啖笑同你有仇?

你地有以上ge圖請POST 咪係我面前扮野
SORRY...你是誰?你好似講到無聊一啖笑/所謂既(我地)需要為你所開既POST而作出回答?你唔係唔覺得我頭先果個回應就係笑緊你丫MA?HAHA~~聰明小小喇朋友7.7

我只係見到 無聊一啖笑 有晒証據你無得抵賴
陳曉峰夠成日話自己93甲喇....無聊一啖笑有曬圖指明陳曉峰已經係傳96甲都要係到死頂話自己93甲=3=

幫以佢手宣傳下  冇圖 你叫人點信AR
我都幫你宜傳下喇 你冇料唔好係到扮四條喇7.7

唔通無聊一啖笑收左皮??
派個未夠班ge入來同我玩@@
冇圖又入來做咩???
e 個POST首先証明左
佢係吹水  請大家細心睇
仲有做野唔洗同你解釋 我有證有據先開POST

""我只係見到 無聊一啖笑 有晒証據你無得抵賴"
果句睇番上面原文 佢係話陳曉峰昆狗昆裝 wo
你睇左先回     2000FUN打手小小力都冇

對佢洗鬼講個請字咩

唔洗理童話啦 估唔到玩左咁耐既玩家最後都係出賣自己人格
咪由得佢屈囉 我行得正企得正 洗咩驚呢d小人

點呀 抽水王童話 知道自己冇位入 就話我昆新手死地 你比其他壇友圍插又扮睇唔到
估唔到你先係背後主謀囉 一開始就借打幸族為名 霸佔4s即戰搶水 p場又亂殺人 估唔到你人格係咁低劣
見到你屈我昆新手死地 講到有圖似層層 咪又係冇證據 葡萄人地帶左200幾場 你真係好冇出色
只係識得係game昆人裝備 帶人死地呢d踏實既事你又唔做
不過由得佢啦  明眼人都知佢葡萄緊  我帶死地2XX場 信譽良好
點會因為緣狗9UP 就比佢屈到呀 緣狗話人地公屋狗都可以厚面皮講到自己岩
童話會屈人又有幾出奇 不過唔緊要 反正佢都無可以打破就個輝煌記錄

以下緣狗既惡行比大家睇下啦
垃圾這一家 自稱海s第一大族 海洋自稱第一戰第一弓既狗族 大解構
http://www.2000fun.com/thread-5491724-1-4.html
海s 緣來這一家 冇品家族 回憶愛之公屋論 (又一傑作)-我地族真係冇人住公屋架喎 事實你地公屋狗 你地冇錢買
http://www.2000fun.com/thread-5494812-1-4.html
海s 緣來這一家 冇品家族 天行之公屋論-冇讀大學/住公屋好可悲 緣狗成日問人拎圖 今次我抽時間po比大家睇
http://www.2000fun.com/thread-5494296-1-4.html
係海洋SER, 唔順從第一戰天行命令既人全部都係公屋狗, 係敗類
http://www.2000fun.com/thread-5494892-1-4.html
對緣家公屋狗言論有感
http://www.2000fun.com/thread-5494563-1-2.html
其實緣家好可憐
http://www.2000fun.com/thread-5494977-1-3.html
回憶愛 接受唔到俾人秒 居然走去檢舉 小笙
http://www.2000fun.com/thread-5487872-1-3.html
海ser緣家.你地扮乜野清高
http://www.2000fun.com/thread-5491268-1-3.html
海S第一弓比GM秒殺.
http://www.2000fun.com/thread-5492412-1-3.html
海洋之夢 ◆`紗南↙ 見帖請進…
http://www.2000fun.com/thread-5495318-1-2.html
對夢歷玩家既小小意見
http://www.2000fun.com/thread-5495317-1-3.html
{海SER}今日路過一村果陣 唔覺意聽到一首詩..........
http://www.2000fun.com/thread-5489573-1-3.html

仲有緣狗既抽水王童話 同埋 Tattat 答得以下既問題未?
第一  點解 緣來這垃圾 既族post點解可以咁膠既?  入族1個月有69點箱1個 但族人要比家用Tatat洗既?
第二  點解 緣來這垃圾 即戰會車人地怪既?
第三  點解 緣來這垃圾  P場亂打人  etc親吻掠過  聖之刃 天行 恰低LV新手既?
第四  點解 緣來這垃圾 回憶愛  為左確保靠汁水維生既利益而放下人格去邀人地屋既?
第五  點解 緣來這垃圾 對 反緣大軍  緣來這垃圾完整陣容 可以由頭輸到落尾既?
第六  點解 緣來這垃圾 家長 Tatat  自稱第一弓龜仔  打族戰時會淆底登出既?
第七  點解 緣來這垃圾 陶醉傳92弓+9 7轉+15 隱身加左士食攻水 大技打人900HP既?
第八  點解 緣來這垃圾 柒到要係2kfun論壇開人仔去回人地post既?
第九  點解 緣來這垃圾 回憶愛要走去舉報人地 之後比人禁言既?
第十  點解 緣來這垃圾  3個族人入左6轉團  3死滅左人地團既?
第11  點解 緣來這垃圾  要1日12小時係海s 守住P場  不惜成為毒撚既?
第12  點解 緣來這垃圾 天行 會淆底放哂d裝 收左皮既?
第13  點解 緣來這垃圾 聖之刃做左抽水王  魏偉東要去做地盤佬既?
第14  點解緣來這垃圾  Tattat 打交時血量倒水咁倒  回憶愛 Jason 要綠血食強回既?  

附上精美圖片一張:

緣狗醜事回顧:

緣來這垃圾 特登3死搞到人地滅團 比團長開全頻怒插

緣狗 天行唔夠人地打 狂組人隊話邀人地一齊升LV

緣狗 龜仔99LV自稱第一弓手 自認昆狗 爆人ac :咬我食?

緣狗 回憶愛 撩中立人士 跟他做愛 性騷擾惡行 鐵證如山

緣來這垃圾 爆ac狗 龜仔  柒到放ac 但冇人問 仲要昆人自己個件傳78甲

春花秋月(豬膽鼻吳穎彤-紗南既人仔)自認緣家打人在先 反問人地唔開緣家拖 挑釁他人

緣狗 回憶愛 不放ac理論 自打嘴巴

緣狗 回憶愛加哂技 比kitty520 傳英雄弓 2下炒粉

緣狗 回憶愛 不死理論 給人打破 - 回憶愛:按不到強回

緣來這垃圾 經常說別人安台 點知佢地都係安台 有口話人冇口話自己 7.7

緣來這垃圾 大P打輸集體登出 之後緣狗話:我地一齊去左其他地圖加技咋 又柒多次寫照

緣來這垃圾 副家長 比人打兩下按一支強回 - 世界級豆腐

緣來這垃圾 比人殺左之後先叫人q  死要面子之極致

緣來這垃圾 唔夠人 就1村扮掛機  唔齊人加技絕不敢入P場

原來 回憶愛 = 倫柱昆 = mcfung123 = 愛仔。﹏。  佢玩自爆 真係柒到出煙

回覆 無聊一啖笑 的帖子

我只係其中指出3個
我仲可以叫大家去海S隨便問人
你小小證據都冇仲嘈??

收聲啦你班傻仔  想我龍五哥收你地皮?

回覆 曉峰2068 的帖子

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

甘細力既

次次講親又係copy
有冇D野新小小架
打輸個後半部份??
有D甘既事咩? 最后係你地走出p場 甘想我點影
紗南p場神登返左1村  p場你淆走  你自己一早走左先,你人仔睇我地淆走p場?加上個陣幾點牙,唔洗訓咩,毒撚峰,自己一早淆走,heart就神登,話人淆走神登,你面皮就厚.....p.s我地係見佢地淆出p場,之後我地係<行>出p場<唔係神登/淆出p場>
成日估自己好勁 仲要話打你RJ
睇下你96甲比我地2把rj弓點樣扣血先啦
我冇話過自己係第一弓丫,加上我冇話過放ac
你唔好自己吹D野出黎啦
打打下走左上台 第一個上台係你丫 偉論哥
我係比su9秒 甘又點@@
佢冇比我秒過?
對我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲  96甲扮93 知你死得太多都唔洗甘既
96甲圖牙 傻西
同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲 佢優93甲咩 我唔知啵 我見佢3傳 中bug?傳變優
仲有牙 紗南92弓咩??
我冇話過我把弓勁丫 不嬲垃圾弓黎 垃圾弓打你件強大96甲都有幾萬 真係sorry啵
甘依加邊個爆水多@@? 我爆左6-10支 你係片中好似過左12支上
好 比你話第1條片 甘第2條片又點 你技啦啵 點解係甘消強回既 冇聲出啦?
我食強回一定小過你囉 話人有冇食 先問自己食左幾多先啦
下 個heart比我打過萬 何來幾千?
個heart點都係傳92弓+9 佢打我3k左右有幾出奇==
.........................................................................................................................................
你條長氣偉論哥打橫黎講 講黎都係冇用
同偉論哥講甘多野都係冇用
你D強回能技理論番去收山啦 睇下你自己做過咩黎先好嘈 技能係你加先 強回都係
你就自己雙開慢慢回你D野啦 加油牙 偉論哥 再推post啦小學雞 完全冇人理你 依加要雙開自推 好慘
一件96甲比你用成甘 完全影衰哂傳96劍甲
我會睇好你架 所謂既第一戰士
成日都要搵番之前個D野黎嘈 有用咩? 你唔好再甘小學雞啦 你幾大牙 唉
片 你就自己慢慢欣賞欣賞 幾好睇架 比把垃圾弓消強回+死亡
成日都要單抗扮硬 好慘牙你

回覆 曉峰2068 的帖子

睇IP啦柒頭 我都唔想笑你==

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

甘細力既

次次講親又係copy
有冇D野新小小架
打輸個後半部份??
有D甘既事咩? 最后係你地走出p場 甘想我點影
紗南p場神登返左1村  p場你淆走  你自己一早走左先,你人仔睇我地淆走p場?加上個陣幾點牙,唔洗訓咩,毒撚峰,自己一早淆走,heart就神登,話人淆走神登,你面皮就厚.....p.s我地係見佢地淆出p場,之後我地係<行>出p場<唔係神登/淆出p場>
成日估自己好勁 仲要話打你RJ
睇下你96甲比我地2把rj弓點樣扣血先啦
我冇話過自己係第一弓丫,加上我冇話過放ac
你唔好自己吹D野出黎啦
打打下走左上台 第一個上台係你丫 偉論哥
我係比su9秒 甘又點@@
佢冇比我秒過?
對我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲  96甲扮93 知你死得太多都唔洗甘既
96甲圖牙 傻西
同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲 佢優93甲咩 我唔知啵 我見佢3傳 中bug?傳變優
仲有牙 紗南92弓咩??
我冇話過我把弓勁丫 不嬲垃圾弓黎 垃圾弓打你件強大96甲都有幾萬 真係sorry啵
甘依加邊個爆水多@@? 我爆左6-10支 你係片中好似過左12支上
好 比你話第1條片 甘第2條片又點 你技啦啵 點解係甘消強回既 冇聲出啦?
我食強回一定小過你囉 話人有冇食 先問自己食左幾多先啦
下 個heart比我打過萬 何來幾千?
個heart點都係傳92弓+9 佢打我3k左右有幾出奇==
.........................................................................................................................................
你條長氣偉論哥打橫黎講 講黎都係冇用
同偉論哥講甘多野都係冇用
你D強回能技理論番去收山啦 睇下你自己做過咩黎先好嘈 技能係你加先 強回都係
你就自己雙開慢慢回你D野啦 加油牙 偉論哥 再推post啦小學雞 完全冇人理你 依加要雙開自推 好慘
一件96甲比你用成甘 完全影衰哂傳96劍甲
我會睇好你架 所謂既第一戰士
成日都要搵番之前個D野黎嘈 有用咩? 你唔好再甘小學雞啦 你幾大牙 唉
片 你就自己慢慢欣賞欣賞 幾好睇架 比把垃圾弓消強回+死亡
成日都要單抗扮硬 好慘牙你

我想知佢昆人裝D圖
唔係96甲扮93甲/爆強回果D野
你明唔明架???
3日內冇圖, 無聊一啖笑判定吹水 屈人
"隻死昆狗陳曉峰 點呀 比人踢爆左你昆族人死地
而家做縮頭龜唔出聲啊?
話你柒左真係柒左啦 成日以為人地好易呃
而家有晒証據你無得抵賴
死昆狗陳曉峰敢做比人拆穿唔敢認
全海ser 係人都知你d 衰野啦"
睇完明GE就交圖
曉峰2068 + 1 正解

圖都冇
我夠可以話童話昆左我1s防話帶升啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:24 AM , Processed in 0.040934 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存