2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 所謂民主自由國家
樓主: ☆魔鬼皇☆
go

[討論] 所謂民主自由國家 [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

TempTemp123 發表於 14-6-29 01:16 PM
如果係係香港行國安法, 咁就即係就算發表不滿中共言論都拉得, 蕭生亦係咁講過.
你明唔明我咩意思? ...

呵呵...要拉都先拉招請老臨公司既人啦

你知唔知道 用錢請人示威唔屬違法嫁呢

收錢果D人亦唔屬違反 只要符合香港法則就 IS OK

只要示威行動係有申請而批核左 各界人士 任何人 收費或義務 個人定團體或公司 他國人士都有權去嫁

只需明確顯示得以獲准既示威目的同獲准既示威範圍 而沒使上任何違反香港法例 都冇問題

即係阿豬阿狗都可以去  所以我怕什麼呢XD

如果係係香港行國安法 今時今日死既我唔係第一個 唔計全港 只計論壇 已經死好多人XD

因為我只係講我知道有D人請老臨去幫手 唔同人地講反共反國 你係其他帖必會見到

真係行國安法 果班人都犯晒 颠覆国家罪  相對我太輕微勒XD

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-29 01:30 PM
呵呵...要拉都先拉招請老臨公司既人啦

你知唔知道 用錢請人示威唔屬違法嫁呢

..老臨依D到時就唔係捉你點解組織.  佢只會嫌少, 係會捉點解唔夠數.

更CONCERN我既係, 你都講左少少...係依個壇, 如果到時單位要你交.

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-29 01:58 AM
所以香港好多都係得把口

又要馬兒好 又要馬兒唔吃草

介紹我去示威吖喂~

出多啲錢我肯打差佬!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

TempTemp123 發表於 14-6-29 01:46 PM
..老臨依D到時就唔係捉你點解組織.  佢只會嫌少, 係會捉點解唔夠數.

更CONCERN我既係, 你都講左少少... ...

今次有D唔明你講咩

老臨依D到時就唔係捉你點解組織(PS.咩組織??).  (PS.邊個佢)只會嫌少(PS.嫌少乜野), 係會捉點解唔夠數.(PS.邊個捉同咩唔夠數??)

更CONCERN我既係, 你都講左少少...係依個壇, 如果到時單位要你交(PS.咩單位同交咩).

KA2837 發表於 14-6-29 06:47 PM
介紹我去示威吖喂~

出多啲錢我肯打差佬!

犯法野 我地唔做嫁 你都知道我係一等良民啦

同埋我係唔會介紹人去

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-29 07:26 PM
今次有D唔明你講咩

老臨個度,去到行左國安法之後,就唔係捉你係咪涉嫌組織老臨示威  到時政府只會嫌少老臨, 你睇下中共用老臨有幾多用途..  .到時,咩人直間接供應老臨都要絕對配合當局要多唔可以少要少唔可以多.  邊個敢膽唔配合..

至於關於依個壇,起初我唔想講到咁明,但其實如果真係行國安法咁都係要FACE OFF..
我意思係,到時如果依個壇有人發表任何不滿中共言論,當局要你交人出黎..

TempTemp123 發表於 14-6-29 08:34 PM
老臨個度,去到行左國安法之後,就唔係捉你係咪涉嫌組織老臨示威  到時政府只會嫌少老臨, 你睇下中共用老臨 ...

唉....老臨果到 驚唔到咁多 香港行到國安法先講 反正要死都唔止一人 大把人陪麻XD

至於論壇 2KF講政治算好少 其他大型論壇仲多 果D會員反國更犀利

同埋真係國家要做野 唔洗叫論壇交人嫁 佢地自己就查到

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-29 07:27 PM
犯法野 我地唔做嫁 你都知道我係一等良民啦

同埋我係唔會介紹人去   ...

你係2KF好多人嘅敵人我就知~ 係唔係一等良民我就唔清楚喇~

KA2837 發表於 14-6-30 07:08 PM
你係2KF好多人嘅敵人我就知~ 係唔係一等良民我就唔清楚喇~

2KF只有9人,不配做敵人
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA2837 + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

KA2837 發表於 14-6-30 07:08 PM

敵人? 有邊個配做我敵人呀??  世界中一點既塵埃 何足為懼 何足為敵

論壇既野 要講到有敵人 有仇家 真係做人好辛苦

唔係網上做得威 做人先有樂趣

而係做人先成功 網上先係娛樂

D人可以講我做幾廿年人食古不化

但我都可以講佢地乳臭未乾

層次都唔同 何有敵 何有仇呢

cheung189 發表於 14-6-30 07:33 PM
2KF只有9人,不配做敵人

9人既9

讀音係點 狗人定鳩人

你講人ON9 定話人鳩屎

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-30 08:46 PM
敵人? 有邊個配做我敵人呀??  世界中一點既塵埃 何足為懼 何足為敵

論壇既野 要講到有敵人 有仇家 真係 ...

我意思係人地當你敵人~

KA2837 發表於 14-6-30 09:16 PM
我意思係人地當你敵人~

咁睇起我 哈哈.....真小氣XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:37 AM , Processed in 0.025552 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存