2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 所謂民主自由國家
樓主: ☆魔鬼皇☆
go

[討論] 所謂民主自由國家 [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-6-27 09:40 PM
成條片都暗串緊差佬打人, 你想我比咩反應你

你唔係以為呢d條片係串緊示威者掛............. ...

唔係暗串啦 擺到明講差佬打人啦

你唔係以為我認為條片係串示威者掛=.=

係我自己拎黎串示威者咋 你係唔係會錯意呀

你睇咁多戲 你到底俾條4眼仔幾多分呀xd

佢d戲做得好唔好 係唔係由外至內又到返外呢xd

玩過星曲WEB

我唔講住啦!
我明天要早起身去運動,
所以我又要瞓先啦!
明天回家先再講啦!

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

吳受坤 發表於 14-6-27 10:27 PM
我只係兩面睇姐,
其實邊方屈邊方的確係清官難審,
都係理性分析下討論,

我只係兩面睇姐
你睇左邊2面, POLICE & ?

你到而家既態度係我眼中都仲係差佬永遠是對的, 佢地做任何事都一定有苦衷

我接受唔到,理解唔到 有立場在先點叫理性分析

至於我踩人,你都唔係第一日識我, 我不嬲唔係好人,把口係咁.有果句講果句

媽B 支持民主自由人權依D野, 同時又係英國UNI讀ACCOUNTING, 我EXPECT你最少有一定開明理性.
點可以既支持公義而同時動不動(就算係SUBTLE地)歧視人收入職業? 你唔係又係講下架下話?
況且, 講講下差佬警權依D野, 人人有唔同睇法.  建制5毛另外一回事, 俾你咁一講立即OFF左TRACK.
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA2837 + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-27 10:40 PM
唔係暗串啦 擺到明講差佬打人啦

你唔係以為我認為條片係串示威者掛=.=

所以我先問清楚你, 你原來係想用呢條串差佬既片黎串示威者...........

有趣,真有趣,好特別既手法

答返你問題先, 4眼仔幾分?我比滿分啦,比人打爆個咀先上鏡,好專業... 我好多謝差佬幫忙打爆佢個咀

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-6-27 10:47 PM
所以我先問清楚你, 你原來係想用呢條串差佬既片黎串示威者...........

有趣,真有趣,好特別既手 ...

嘴唇依家野唔洗打爆既 要佢咁既效果

咬下嘴唇皮 好易咬捐

同埋嘴唇被打爆 一定腫好犀利  佢一d都冇腫

你有冇打過架嫁 定係你惡到冇人敢打你 或者你好揪到冇俾人打中過呢

TempTemp123 發表於 14-6-27 10:41 PM
媽B 支持民主自由人權依D野, 同時又係英國UNI讀ACCOUNTING, 我EXPECT你最少有一定開明理性.
點可以既支持公 ...

點解唔可以既支持公義而同時動不動(就算係SUBTLE地)歧視人收入職業?

我出發點從來都唔係以公義為先架wo, 我有份住係香港, 有咩事我都有份受

我鐘意香港,唔想比中共入侵,所以想出一分力

咁關歧視唔歧視咩事呢.............

我知道好多出黎抗爭既人,特別係基督教果班都歧視同性戀... 雖然我唔接受佢地既睇法

但我又覺得佢地走出黎撐公民提名政改無問題wo

都係果句,我抗爭同點睇一個人,2件事性質唔同, 你要將佢拉埋一齊你既事, 但唔好諗住套落我身上

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-27 10:59 PM
嘴唇依家野唔洗打爆既 要佢咁既效果

咬下嘴唇皮 好易咬捐

我係差佬一定打到佢重傷, 等人人都睇到比機會班示威者告佢

你搵籍口又有咩謂呢............你話無打咪無打囉.  我要講既之前都講晒

拿,我呢就好少打交既亦都無比人打過個咀

你成日同人打交?我相信你無既, 如果廿幾歲三十歲人動不動就隻秋解決問題真係好小學雞

乂操你媽個B乂 發表於 14-6-27 11:00 PM
點解唔可以既支持公義而同時動不動(就算係SUBTLE地)歧視人收入職業?

我出發點從來都唔係以公義為先架wo, ...

其實係一整套野黎.
如果日後選擇留係英國, 工時應該冇香港咁行, 有時間可以聽下網台.
(十幾廿分鐘打左好多野最後拆靜依D字)

十週年勳章(賀詞)

超版都敢屌...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

寂寞傀儡師 發表於 2014-6-27 23:18
超版都敢屌...

五毛成功轉移視線
便裝成功發動離間計

由於無片。所以一切都是假的

番工吧

TempTemp123 發表於 14-6-27 11:18 PM
其實係一整套野黎.
如果日後選擇留係英國, 工時應該冇香港咁行, 有時間可以聽下網台.
(十幾廿分鐘打左好 ...

你呢套野唔work既, 咁又有咩用

係咪先 又或者你上網搵D theory比我睇下, 我唔mind睇既

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

正。71之後

今日天氣很好

乂操你媽個B乂 發表於 14-6-27 11:11 PM
我係差佬一定打到佢重傷, 等人人都睇到比機會班示威者告佢

你搵籍口又有咩謂呢............你話 ...

哈哈....大家分析之麻 有咩籍口唔籍口丫

如果係籍口 咁我有晒理據 你都冇提出過 盲目撐

咁講黎都晒氣啦  

我年輕時 真係成日打架嫁 我年輕時就好壞 到處浦 到處生事

而且都叫學過下拳擊 97前後 警差做野方式 我都好清楚

上差館基本閒事 我最高記錄14張擔保紙係身

97前既反黑 基本上係唔係都先打3拳 如果身有屎更加打到飛天

97後既反黑 基本上已經好少動手動腳 嚇下小朋友就會 而且客氣左好多

就算o記做野 亦唔同以前 以前我情願上反黑10次 都唔願上o記一次

再分析你聽下  當時示威咁混亂 差佬真係打你 根本唔需要拉上車關燈打

更加唔需要同你講佢係咩部門 抬你走 你反抗 即場就可以鬼鬼鼠鼠搞到你勒

唔好以為人多實有人見到 就算有人見到 警方大條道理講對方拒捕同襲警 所以必須以最低武力將個犯控制

仲可以起訴埋條友啦 當條友上去轉擔保時 又冇律師在場 慢慢打都得啦 總比所講即場拉上車就地正法好

你要知道係架車上面打 隨時出事嫁 個犯就算鎖住 一發爛 隨便你架車上面撞傷又好 乜都好 爆晒江

班差佬仲唔點呀  你太唔熟悉警方真係玩黑野手段勒  睇少d戲 吸收多d人生歷練啦 班kid子作個古仔都未識

你就信你真 班kdi子咁激進 真係a係車上面俾差佬打 佢地會唔即時扮死咩 冇都屈到有啦

打到手軟喎 成個身冇一處傷痕 笑能死咩 淨係"格拉底"

寂寞傀儡師 發表於 14-6-27 11:18 PM
超版都敢屌...

又唔係屌既 大家分析之麻

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-28 02:00 AM
哈哈....大家分析之麻 有咩籍口唔籍口丫

如果係籍口 咁我有晒理據 你都冇提出過 盲目撐

都係呢句

你話無打咪無打囉.  我要講既之前都講晒

差佬係會無理打人, 呢個係事實, 唔洗拗

乂操你媽個B乂 發表於 14-6-28 02:28 AM
都係呢句

你話無打咪無打囉.  我要講既之前都講晒

你試過 分享下好喎

一開始做壞手勢+100

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-28 04:42 AM

你試過 分享下好喎

原來咁叫無理
原來topic都唔洗理可以叫無理w(指片名)
可以說的是樓主的分析能力大家有目共睹

何況hk差人打人時都會收曬d拍攝工具 唔比怕
就算係辦事地方強姦了人都可以無事.
樓主可唔可以再講一下呢?

就因為hk差人不是公平行事 先有警民衝突
就好似報導news咁 成日報什麼沖 來來去去得幾秒就報成半part新聞
係人都誤以為d人成日都沖啦.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:18 AM , Processed in 0.029678 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存