2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 GM你睇到GE自己諗下
go

[抱怨專區] GM你睇到GE自己諗下 [複製鏈接]

講真GM做事好馬虎,講野都好多借口啦,又話咩手機時代少人玩電腦,係少人玩佢公司GAME囉想講,又吾見CSO少人玩,人地公司識得創新,有新野出,天宇科技間公司保守派,一尾跟住韓服代理,冇咩新意,仲有最吾明點解仲要篆冇咩人玩GE GAME泥做咩,曬錢又曬力,都吾知做咩仲要開個新XXXX,
其他講真呢隻GAME本身吾錯,只係你地吾識包裝,只能說,自己看著吧~
個人睇法:我個人之前話隻GAME支持吾到幾耐,都有吾少人認同OR反對,反論如何,都先睇下我睇法。
第一,防爆都開始降價(HKD),依家300-350HKD左右都少人收。
第2,大部份上線人都係2開至3開上,姐係意思計真正人頭,都好少人ON,吾信可以試下只限制一個電腦只能單開,你睇下有幾多人上。
第3,點物比較冇以前咁吸引,EG,點衫,雖然效果可能好,但著起上泥......(好7)
第4,服務態度,以前8轉團GE問題,都有比信,有埋圖有埋真相,仲要幾左幾次,之後打電話都問話,問左就係一句,我地會交比韓服到處理,我地冇權限去邦你,心諗你代理正常你都有權啦,加上係GAME問題,查下記錄咪得囉,到依家都冇冇回音,仲有,我最真人地講都吾講聲就CUT線OR係到播歌仔(轉線),問緊夢之歷險問題,吾知咪吾知囉,洗吾洗冇啦啦CUT線呀,好冇禮貌囉,仲有呀,轉線解答其他玩家都吾該講聲好嗎,冇啦啦講講下播歌仔,好黑人真(都好耐GE事,但吾知邊個,只知佢係男仔聲,應該係男),請你地反工吾好將自己私人問題帶係公司到OK?人地吾投訢吾代表冇,係費事搞咁多野出泥。
第5,出D消費活動好有問題,EG,就以上次為例,消費滿299就抽一次,重點吾係泥到,仲點係抽多50次就抽夢古系列,你地GM有冇做功課呢,昆錢昆到咁一定冇人要啦,夢古個D 11防都有啦,仲邊有人特意去為左個50次抽呀,係都出D咩希符,坐騎,騎G較值錢個D,咁樣先有人消費,賺錢都要睇下個市場先啦
第6,活動後冇手尾,次次出完D聖誕活動野都冇手尾,姐係D聖誕老人D位咁,更新完就吾見有影,但行過去就卡住左行吾到,姐係實物味比取代,做手尾都做好D啦,比人至過去好嗎?有D人原本GE族地係個到都要轉位,等活動完左想回位都冇得反,講真你地做野好馬虎囉,希望你地下星期2更新吾好出錯,可能你認為係好少事,但對於玩家泥講係件你地對於泥隻GAME熱誠,不過都睇到都冇咩熱誠
第7,不平行,EG,D變物卡技能,消耗,BUG等問題,玩家提出,意見照舊,姐係我覺得有時間都要睇下玩家意見
第8,夢之封面幾時轉,8轉封面幾時出呀
第9,太多了,不說了

總結泥講,吾好話因為手機原來而令呢隻game少人玩囉,2個字,借口,吾好咁封建,要創新ok?識得包裝其實仲會好好,但在咁樣落都gg得,咁當然聽吾聽由你,話是權都係你到,咁另一帶提,如果隻GAME簽約就到,想續吾續約當然又係你地事啦,簽約記得要睇清潔續約年份同價錢呀(好似同以上冇關- -)
咁都希望GM能多聽下我地意見。
PS:魔鬼哥哥可吾可以比呢個帖放住一日最頭比GM睇到呀~
冇論比吾比都好,都吾該你先~
咁係呢到提早祝大家新年快樂~

買點活動果到呢 話明要呃錢比咁值錢既野你抽做咩?

你講得好好,1d都冇錯,GM再係咁落去,隻game得一個字,就係"死"字啦

隻game 2年前已經好似死水咁

回覆 a2369369 的帖子

重點咪係到囉,吾比值錢野都冇人抽,冇人抽咪冇人買點囉,咁點昆錢呢~

回覆 pongonline1993 的帖子

咁不如搞番抽字

天SER都算好架啦
睇番其他SER就算有雙開三開既情況都唔係咁樂觀
技能調整同pvp平衡呢一點本人都已經開左好多好多個post
人地唔肯做我都吹唔脹,GC有問題呢樣就一定
BUT夢之韓服個邊可以放置play到咁都唔理可能真係有點兒那個

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

pongonline1993 發表於 15-1-11 02:33 AM
講真GM做事好馬虎,講野都好多借口啦,又話咩手機時代少人玩電腦,係少人玩佢公司GAME囉想講,又吾見CSO少人玩, ...

個帖冇違規唔會刪 放心啦

同埋1,2,3,4果D 格一下行大家都比較易睇

痴到太埋 眼都花

封面都唔轉 , 懶到死

識唔識格行
成篇字海 眼都花
but支持樓主

封面唔改8轉真係懶
又唔賣廣告(無新血

首先依次嘅防爆降價其實最主要唔係玩家多少的問題 而係個活動送防爆令到貨幣多左價格自然下降得咁明顯  你諗下個活動未出個時係1KM 出之後係850M 左右  同樣道理稀符同埋騎G一定要保持稀少性 如果唔係到時依D野會變得CHEAP 到無朋友 ~ 出活動之前要考慮市場嘅需求

依加ON 夢真係唔知有咩野做 作為一個玩家到左咁上下等級 就會去追求PVP 我覺得GM 應該要去搞多D 活動 例如:一星期一次GM同玩家PVP 或者 提供家族戰鬥  贏左嘅家族或玩家 可以獲得獎品 例如係家族S卡專用翼 其實佔領都係一個好好嘅系統 不過要同時有30人其實係有D 難 只要修改一下人數上限或者好似即戰咁彈出個按鈕出黎 就可以令到玩家有更好嘅體驗 令外想提角鬥場 依加玩家多數去用洗的方法去拎分 有失本來同玩家PVP 的本意 希望GM 可以重視依一點 ~ 只要令禁示在30分鍾系統/玩家 係3場上遇見同一個對一個對手就得 可能其他服或者無依個問題

至於點先可以令到玩家回流 其實未來的一次改版真係好重要 廣告方面其實可以用玩家對戰為題材 熱血廣告點到好過用埋D小學雞推廣手法   可以參考艾爾之光個一類廣告 要令到玩家保留同吸引更多新血去加入先係為首要條件 咁依一方面要睇下公司會再投入幾多資金去搞

最後依一隻GAME係得玩過咁多隻ONLINE GAME  黎講無外掛嘅一隻 依一隻都算係幾好玩 有潛力的遊戲 雖然ONLINE GAME 可能不及手機遊戲帶來嘅收入 不過只要做得好其實都可以打造一下ONLINE GMAE 嘅市場 ,希望夢之歷險可以越做越好  令到回憶可以延續落去

條理有待改善
整合能力有待改善
見解尚為飽滿
錯別字有待改善
重點係講到夢歷玩家既想法
因此比個20分你合格

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

段與段隔行、加多個主題句同小結會增加吸引度
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:37 AM , Processed in 0.034168 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存