2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 女 王 雞 團 攻 略 大 合 集 — 適 用 於 打 團 雷 友 A ...
go

[歷險心得] 女 王 雞 團 攻 略 大 合 集 — 適 用 於 打 團 雷 友 A_A! [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

近日鑑於你地親愛既奇異種子我見到眾多__亂打女王雞團
為避免各種__新血夢歷玩家曲解此團實際打法
故特具此帖,用以改善路人團常滅團之嚴重問題

唔講咁多,直接雙手原link奉送:
http://nos.gamecyber.net/eventpage/20130326/p2.html#check

相信大家都對3、4年前既女王雞團了解得七七八八
今年疑似係第3定第4次出女王雞團
接住落黎講下入團攻略

卡厹雞
全世界15人企同一點,強烈建議與火弓極限普攻距離同格

首先命令一、兩隻二打六火弓
係厹雞笨豬跳完落地後3秒內手控C4炸雞去佢肛門
厹雞10~15秒內唔跳=成功卡王

其次,剩餘既盡責火弓請自覺行入厹雞肛門處補手控C4炸雞
因為一段時間唔手動爆,粒手控C4炸雞都會原地爆炸
需要其他火弓輪流補C4炸雞

成功卡王後,全世界火弓請待留厹雞肛門處
用以放置後備手控C4炸雞威脅其肛門性命
使其不敢輕舉莽動
除此之外
請派遣1~3隻火弓去對角處放置即爐鮮炸走地雞
以免人數火力太過集中於一角落,導致漏網之大小菲菲

另外補充:厹雞玩笨豬跳果陣
佢有1秒延遲先跳起身,利用果1秒延遲
用你雙眼同佢雙眼深情對望
佢望左邊,101%以潘森跳大方式跳去左邊
同樣望左邊,101%以潘森跳大方式跳去右邊
若然唔係望住你搞基
厹雞必定唔會踩親你條尾
可以繼續食蛋直接上了女王雞

據說要有默契FD團輪流卡王先可以5分鐘上下完場
好可惜家陣個個野團,FD/族人之中想搵10件火弓2件光咒2件回流咒1任職都成問題
卡既契機仲要十分之準,故此法實質效用有限,請各位三思後自行決定打法
如同condom一樣,不成功便成仁

最後既最後,其實8隻火弓都夠清全場蛋
奇異種子推薦既職業組合:8火弓、1光咒、1回流咒+1光弓1海戰1暗戰1水咒1海咒
清蛋除火弓外其他職卡雖然冇火弓咁高效率
但其實只要夠多範圍技,就可以清到蛋
甚至不遜色於即爐鮮炸走地雞
由於卡王話易唔易,話難唔難;所以卡到就係神,卡唔到就係雷
卡到王對回血需求唔大、反之失敗,戰咒職將會係大家既救命草

重中之重:此團食攻擊人數而非實際傷害,人數與刷團速度成正比
有見及此,速刷團者必須自備同伴寵物
同伴寵物具備範圍輸出者為佳,以便於清於大小蛋蛋

例如:烏龜、雪人、水屬公主卡、水屬哼卡 etc......

所以如果各位愛心團長見到戰咒帶同伴寵物
就利用剩餘空位加下可憐既戰咒職啦

知你班腸粉唔睇舊帖架啦
我循例都係補番原link

http://www.2000fun.com/forum-vie ... 8E%8B%E5%9C%98.html

蛋172800 HP、1s+1 HP=掛足48小時先孵完
藍果+10000 HP=加快2.78小時(新開蛋要連用17.27藍果)
殺1怪+20 HP=殺8640隻怪先孵完

睇完帖希望各界大中小會員唔好再亂打啦
祝各位愚人節慢樂
已有 1 人評分Good 收起 理由
EterNitY=) + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

kenyeung525 發表於 15-4-1 10:42 PM
例如:烏龜、雪人、水屬公主卡、水屬哼卡 etc......

水屬性公主卡
放招扣mp d蛋變小/大菲菲
愚人節真快樂

好舊下。。。。。

koukou99 發表於 15-4-1 11:32 PM
水屬性公主卡
放招扣mp d蛋變小/大菲菲
愚人節真快樂
睇完帖希望各界大中小會員唔好再亂打啦
祝各位愚人節

頂咁快比你發現其中一個伏位
其實仲有小小,不過對打團無傷大雅

屌你老母 偷我老婆塊塊豬D貼
我唔撚開心呀 你勾起晒我D唔開心既野

帶水公主燒哂堆蛋魔即滅
泡泡龍真係用心良苦

ˇ為妳喝采` 發表於 15-4-2 06:08 AM
屌你老母 偷我老婆塊塊豬D貼
我唔撚開心呀 你勾起晒我D唔開心既野

屌你老母你偷我稻草人d兵線藍buff
我好撚閉心呀 你釣起晒我D好閉心既野

話時話
原link果堆圖你估邊團有我
另外sorry佢係我其中一隻寵物
你要陪佢加入不

回覆 kenyeung525 的帖子

屌你老母俾番個老婆我呀

old new is so 唔識串

ˇ為妳喝采` 發表於 15-4-2 07:54 PM

屌你老母俾番個老婆我呀

比番一塊你囉

我只係覺得d章要一粒粒換好鬼死麻煩

蒼石星a3a 發表於 15-4-5 03:35 PM
我只係覺得d章要一粒粒換好鬼死麻煩

30粒算快,1粒粒就話姐
之前d字母換衫,成幾百個都要10粒10粒換
換到手都酸埋

我琴晚先企係艾美換左半粒幾鐘,
佢出雙經我打左火地幾十個鐘,
朱古力多到開幾隻人仔倉擺,換到我人都癲。

種子狗冇見咁耐仲係咁變態,估吾估到我係邊個?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 12:28 AM , Processed in 0.034298 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存