2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一數二戰而敗績連場 眾叛親離 既天Ser神話級人物   [複製鏈接]

HeyHeiJar 發表於 16-3-30 11:49 AM
抽佢水水小心比佢怒屌
條友痴線嫁
你見佢眾叛親離知咩事啦

咁等我洗定屎忽先

icyin 發表於 16-3-30 11:59 AM
咁又唔洗咁驚 條友比人圍屌開

佢回得幾多個呀

說話唔可以咁講喎

以佢既角度同思維黎講應該係十幾條友''被''佢屌

入唔到U呢 佢就認為係佢唔想入U
玩Game冇朋友就認為佢唔想同人做朋友
比人一面倒話佢錯 佢就話全部人都on9仔

神級逆向思維
仲想睇下條FD仔點撐

kittim 發表於 16-3-30 04:58 PM
咁等我洗定屎忽先

咁又唔洗
佢不嬲得負評可以用攻擊人姐
佢以為比左10個負皮你 你唔比返20個負皮佢同洗返番自己正皮就係你比佢收左皮

HeyHeiJar 發表於 16-3-30 05:07 PM
咁又唔洗
佢不嬲得負評可以用攻擊人姐
佢以為比左10個負皮你 你唔比返20個負皮佢同洗返番自己正皮就係你 ...

傳說中既負皮小王子369

icyin 發表於 16-3-30 11:40 AM
佢係咪HEA鳩我 我根本唔CARE

佢比到你張相我地J 再爆你大獲 我地已經知道我地想知既野

你話你係誠哥個野仔都重得tim
反正你都係孤兒仔
你吹大d都唔緊要啦
你是但搵張相就話係我
我本人歡迎出黎面交同你開賭,你又縮沙?
同埋你米再FF啦 ok? 成鳩日幻想 rex 放料比你
你d 幻想留番比你自己ff 讀緊3大就已經夠做笑話

玩Nos 玩到你咁,冇人冇物
網友當兄弟, 比人嫌煩hea鳩你 就緊係死頂話唔care
成日問人挑機
我米已經收左你皮啦,縮完當冇回事?
米就係全靠你鳩縮所以米唔洗輸5千定1萬比我

你出得聲話人個帳號放唔出但又唔敢賭
1早已經係loser啦

HeyHeiJar 發表於 16-3-30 02:22 AM
哎唷唷
有人入黎柒左落唔到台喎
咩叫上文唔接下文?

望完你段廢話... 要問下google 大神先知 你口中既 fd係乜鳩野
你自己讀緊ive fd 就唔好當正個個都知咩黎先得架 omg
你昆昆埋埋既$ 夠唔夠你讀ar

2000fun 傻hi你都出晒名架啦
得閒米屌鳩你
唔得閒米當你小醜

中文咁L差,睇怕你連fd都畢唔到業個d黎?
結果日日做網英 食埋雙親既棺材本先肯收手?
定係做社會寄生蟲

HeyHeiJar  小醜 定 小丑 啊?中文FD達人  發表於 16-3-30 10:12 PM

ann18191823 發表於 16-3-30 08:42 PM
望完你段廢話... 要問下google 大神先知 你口中既 fd係乜鳩野
你自己讀緊ive fd 就唔好當 ...

go乜野ogle大神啊你
你係咪唔知家下你讀緊個科英文縮寫叫FD?

我中文差?
自己理解唔到就話人表達差
你諗下點用放ac雞水咁錢升HD好過啦

李華俊 葉問1打10 留名食花生

留名睇 ann18191823 成段都係人生攻擊 冇其他野講

kittim 發表於 16-3-30 11:27 PM
留名睇 ann18191823 成段都係人生攻擊 冇其他野講

佢會扮睇唔到你嫁 條友再駁 再比更多人圍 佢回到2046

睇到呢個POST有條友既名好似戈隻滅絕(唔知係咪 冇玩半年) [an***1819]
整埋咩PLAN A PLAN B
隻AC都係放唔出 笑9死
(你眼中的6June狗)

極JJ 發表於 16-3-30 11:50 PM
睇到呢個POST有條友既名好似戈隻滅絕(唔知係咪 冇玩半年) [an***1819]
隻AC都係 ...

自稱95下數1數2 放左成年先有人收
比人笑放唔出就話個價唔岩

極JJ 發表於 16-3-30 11:50 PM
隻AC都係 ...

唔好提啦
問佢佢話有幾個人睇岩佢個天價ac 自稱ac好搶手
結果放左半年2000fun+全頻冇人收
問咩事啦 佢話價唔岩
再三個月後淨係放左劍同弩
笑撚死人
仲要話有人收唔代表放D FD仔logic

_呀K~ 發表於 16-3-31 01:10 AM
自稱95下數1數2 放左成年先有人收
比人笑放唔出就話個價唔岩   ...

數1數2個時佢公開叫人pvp
結果條垃圾同人PvP自己放上2kfun都輸左成5場有多
仲話數1數2
根手佢話數1數2只係吸引人既標題 所以輸100場都可以係數1數2

由此可見
佢條廢柴FD仔係唔需要講道理

屌你老味 個傻系滅絕 認屎認屁係game 現實中就話人ive 冇書讀 之類果啲 game到又輸到仆街  比人約出黎又唔撚敢 比人貼埋學生證反擊 又淆底 真係未見過啲咁厚面皮既人 食得軟飯多會訓練成咁? 傻系滅絕 有啲乜證明到自己唔係偽大學生7.7

ann18191823 發表於 16-3-30 08:33 PM
你話你係誠哥個野仔都重得tim
反正你都係孤兒仔
你吹大d都唔緊要啦

對住你呢個得個吹字完全無實質證明 只係識係到做埋d無傷害既人身攻擊既狗屁留言

我都無咩野要補充

我屌你就屌到應一應

然後你就回d完全唔關連既野比我

完全唔知你次次罵戰都話我係孤兒仔有咩意思

你估講多真係會變真架咩 sosad

仲有仲有 你成日話我唔敢同你賭

我話你個陣放左成年都放唔出個account

你叫我同你賭你會唔會放得出

你都on9 完全九唔搭八 我串你放唔出個陣你係放唔出喎

你比我串完之後為左啖氣 賤價甩手扮有人賞識 關我撚事咩?

明明係自己賭輸左唔肯找數 走埋黎惡人先告狀 好低質呀~~~

我有學生證可以po 我有膽量邀請你黎我學校挑機

你有d咩本錢去同我拗?

就憑你呢個唔關事又無料到既局外人

想說服人地相信你所講 我係偽大學生?

真係天真

#知你會有選擇性回覆所以highlight重點比你慢慢答

#一轉個標題就成村人入黎屌你又係咩玩法

華俊仔而家已經比人打到退夢
比女飛無軟飯食
連上2000fun論壇都要比一堆人圍住黎屌
仲諗住自己可以逐一擊破收人皮,你咪搞笑啦好無呀--

我鐘意呀 發表於 16-3-31 03:15 PM
華俊仔而家已經比人打到退夢
比女飛無軟飯食
連上2000fun論壇都要比一堆人圍住黎屌

佢話有一堆人比佢屌啊.

李華俊==
出晒名啦係2KF同夢歷
話人玩GAME識朋友當兄弟.. 其實自己咪又係不斷係GAME呃蝦條
最後好似15年比人飛埋

呢個教訓勸導夢之玩家真係唔好相信GAME入面有女有愛情啊  
華俊就係一個失敗既好例子... 連FD錢都無要賣埋AC 下期上唔上得番HD呢

icyin 發表於 16-3-31 07:59 AM
對住你呢個得個吹字完全無實質證明 只係識係到做埋d無傷害既人身攻擊既狗屁留言

我都無咩野要補充 ...

冇野補充但嬲到跳晒制所以回我一大篇姐
淆底唔敢賭我ac賣唔賣得出,但死都要人賭你大學生
我已經好清楚講過
冇人care你係米大學生
但你夠膽自hi 自己大學生, 高level 過人
我歡迎你出黎 賭我ac賣唔賣個時 米比機會見下我真人
你係有料 米比你show off
結論就係你潛水一去冇回頭
論天真,你唔好天真到以為個個都眼盲
你柒住大聲話人個ac賣唔出但又唔賭
死兜爛兜叫人賭你 係ust
你冇本錢口出狂言就早d洗洗睡
廢事係到不停 loop 你 d 死頂既廢話

------------------

順便係到回埋上面個幾個2打6啦
反正又係幾個自家拋波仔

#昆狗 就唔洗講啦
書又讀唔成,折墮到走去昆錢
冇fd 廢青 變左2000fun 已經成為你安慰自己玻璃心既地方
連想洗人負評都洗輸人
嬲到 標題,內容都改晒
嘛,,, 最無聊既就係 冒充我本人去收物品
btw 你煩到人... d人憎你姐
我復人1句 實在無乜所謂

#至於龍家豪同埋個2件小人物就更加不值一提
打又唔會蒲頭
口戰就只會加水份
連個名都唔敢見光既 例如: 昆狗 , siuhei05 , d 1星人仔ac
就努力d做網英啦

龍家豪就慘d既
你d fd 同我又熟
佢地自己向我爆料 我又真係阻佢地唔到
雖然你拎張15翼s卡 換上床 真係令我好震驚
但件事過左咁耐,夢之又冇乜人玩
你潛左水都唔會有人記得架啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:07 AM , Processed in 0.040165 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存