2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一數二戰而敗績連場 眾叛親離 既天Ser神話級人物   [複製鏈接]

ann18191823 發表於 16-3-31 06:45 PM
冇野補充但嬲到跳晒制所以回我一大篇姐
淆底唔敢賭我ac賣唔賣得出,但死都要人賭你大學生
...

唔好笑死人啦華俊
幫我老吹個名出泥都吹左成年幾 不過姓龍都幾好既 好過你姓李咁囉我覺得 好聽d 無所謂啦

成日講到好多堅料好多真野咁 但事實上係真?係假? 謠言止於智者 有待世人定論啦
我d fd你又識幾多啊.. 我只係我我地既共同朋友 係一個姓呂既人 但好似上年已經飛起左你啦喎真係認同樓主所指 眾叛親離啦  
你唔係以為你ff有證據有證人就真係有件事存在丫嘛

唔怕講啦== 反正都退左夢咁耐
我係夢之入面食過7個玩家 而且個個都唔係好似你咁對住個mon既
你係我眼中我只係覺得你葡萄緊我咋 根本不值一提== 我e+ 就讀緊u 你呢?FD今年完? HD駁唔駁到啊 今年無帳比你賣啦喎 學費搵好未姐

我係你我就唔晒時間上泥追文睇啦 拿拿聲自我增值唔好做社會既蛀米蟲啦

華俊= =
我真係唔想同人講你曾經打過夢歷
屌你d心理質素搞成咁我諗我都有錯--
搞到好似呢到每一個有份屌你既人都係廢青網英狗屎垃圾咁==
我真係好佩服你呢隻孤睪既戰士,唔知醜到呢種地步,
做人做到你朋友得一兩個,都仲要出賣你既,
我係你我電腦都唔開算啦

一切征討佢岩啦

ann18191823 發表於 16-3-31 06:45 PM
...

呢頭就死撐爛撐話我扮大學生 撐唔掂就話無人care我係唔係大學生

我係唔係大學生真係唔關你事 咁你點解又要係咁話我扮大學生?

你係咪唔想接受我入到大學而你入唔到既事實呀

咁樣自圓其說係咪令你好落台D 哈哈

盲既都睇到邊個係到死頂啦

另外好同意上面個位ching所講

以為自己吹D野出黎當事實就會有人信

成日話人FF 究竟係邊個FF

#十五人李華俊遠征團應該湊夠數

...

喂滅絕狗
我初頭出Post你就句句吠返我轉頭
而加十鳩幾人同你打對台 你一句話人二打六走人?

我未撚笑你 小醜定小丑啊?
好心你Ive FD仔去廁所就多照鏡啦

話人二打六唔回
但係成日回我
莫非我好有地位?

本身我出Post屌個奸商
你就衝出黎擋子彈?
而且邊個扒左係地呼之欲出啦??

洗唔洗負評我啊?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

爬交爬到眼花 其實主要內容係唔係圍屌緊1個人???

仲要屌足4頁??

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-3-31 11:57 PM

仲要屌足4頁??

主要想講返有人當年係Nos既威水史 大家想下當年咁囉

仲要屌足4頁??

佢比人笑嬲過頭米開完Post之後 將d內容同標題全部換晒

話說想問下版主, 冒充他人電話係2000fun 到招謠撞騙,

咁樣夠唔夠理由交佢個ip出黎 / ban 佢 ip

HeyHeiJar  支持死昆狗滅絕嚴正執法  發表於 16-4-1 10:41 PM

仲要屌足4頁??

連版主你都覺得 短短幾日

可以咁多人屌一條友屌足4頁 好不可思議呢?

大家可以見識到夢之歷險公敵 有幾大號召力 haha

icyin 發表於 16-3-31 09:10 PM
呢頭就死撐爛撐話我扮大學生 撐唔掂就話無人care我係唔係大學生

我係唔係大學生真係唔關你事 咁你點解又 ...

你訓醒未姐
話你死撐同冇人care你
冇衝突架bo
你要自hi , 明明廢青但又想ff 自己高 level 過人米聲稱自己係大學生
你要人賭你身份, 冇人care你好出奇?
15人遠征團都未夠數又點及得你
係細細做隻過街老鼠片皮弓 要隱形食攻防能齊技吸攻自hi

2kfun 重有幾多人流 個個有眼睇
我3日 走入黎推下d 交易post 路過都只會到隻昆狗開埋d 廢文Post
例如: 夢版係咪己經冇曬人啦? / 夢之on9仔排名/ 呢次更新點點點,,,, etc
第1頁 都可以比d 昆狗 hold 起幾欄,
邊個會有時間夠d 偽大生/廢青 重留守2kfun

-------

順便係到回埋隻昆狗啦
你就算叫埋 darkness / 6j d垃圾黎又代表d乜
雖然唔知呢2個 hihi族收左皮未
我有10幾個/20幾個/30...etc 敵人又點?
打你既重多,你憑d乜可以去自豪
淨係單單今日你走去玩鳩人電話
都得罪不下於8個
唔通個個都要走入黎屌你一次先叫屌你
醒下啦,柒頭
你d 回復,無質素咁loop法
我都覺得悶

題外話:
你係米好想讀ive fd但讀唔到?
實在諗唔到番工番學既時間,你可以中午開始就走去玩人電話
你摺係屋企姐,唔係個個好似你咁

icyin 發表於 16-4-1 01:16 AM

4頁叫多?haha
唔係嘛,對於咁專業既你
幾時將d 目標定到咁低架

你洗我d 交易Post 都有耐性洗2000幾個啦
我登入論壇個時見到2000幾條 提醒
真心笑你條廢青書又讀唔成
AC左手轉右手冇人收就要走黎洗留言

單單一個昆狗同蟲家豪都已經互玩拋波仔都刷左2頁
都未計你呢個鳩縮偽大生
你d數口 咁識計既, 2000幾個都洗得出, 乜4頁對你已經叫多啦?

ann18191823 發表於 16-4-1 01:36 AM
4頁叫多?haha
唔係嘛,對於咁專業既你
幾時將d 目標定到咁低架

哈哈 我禁一個制就百幾個留言啦

一秒就搞掂 完全無耐性可言

咩野細細粒片皮弓 隱身自high

係你眼中所有你對家都係垃圾

月影晴 kerby 小睿 等細細粒account

一個post一粒全頻都唔洗出就有人搵上門收

邊似得你要放足一年先放得出呀~~

錢就最實際既 勁既咪有人肯鬥快出錢收囉

又廢又要扮上菜既 咪去城門河釣一年魚囉 sosad

大學生問題唔再回 你除左偽大學生呢四隻字之外再無新point需要駁

事實勝於雄辯 任你鳩UP幾句就會變真架啦

#深夜兩點仲要趕assignment先係UST生活

#得閒禁個F5制又有得比我解悶

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

HeyHeiJar 發表於 16-4-1 12:29 AM
主要想講返有人當年係Nos既威水史 大家想下當年咁囉

真係咁咩

ann18191823 發表於 16-4-1 01:09 AM

話說想問下版主, 冒充他人電話係200 ...

發生咩事 都冇可能交個 IP出黎喎

至於禁 IP 既事 因為交易屬私事 論壇係唔會干涉

唯一你可以做既 係 " 報警 "

警察會處理嫁勒

icyin 發表於 16-4-1 01:16 AM

最不可思議既係

每個回帖都係長編回覆 唔係果D 盲回帖

.滅絕ac放左兩年先放得出

接手果個又好似上手得罪人  

HeyHeiJar  接手果個 佢搞左20k 結果都輸比90 3傳 可見ac實力如何?  發表於 16-4-1 09:05 AM

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-4-1 02:31 AM
最不可思議既係

每個回帖都係長編回覆 唔係果D 盲回帖

我地全部都係千字文黎
上年我出Post講佢
足足比人講左10頁先完場
只要有佢一日 2000fun都生氣四處

ann18191823 發表於 16-4-1 01:09 AM

話說想問下版主, 冒充他人電話係200 ...

哇 你電話比人冒充?
邊個咁大仇口冒充你電話?
我同你強烈譴責暴徒先

不過譴責還譴責
你都係照下死你個死人樣先啦
自己仇家多到比人nos攻擊到2000fun 2000fun殺到去交易板
之後電話都比人用埋

你唔比我國偉大昆狗娃娃菜用你銀行ac昆人咪偷笑

HeyHeiJar 發表於 16-4-1 09:02 AM
哇 你電話比人冒充?
邊個咁大仇口冒充你電話?  
我同你強烈譴責暴徒先

聽講佢都比人借過銀行account昆入數

icyin 發表於 16-4-1 10:30 AM
聽講佢都比人借過銀行account昆入數

唔怕啦屌
上到差館佢咪又同人講佢有200個自己洗既正評<話自己誠信好
之後又會洗返人負評
再話自己嬴左
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:29 AM , Processed in 0.033167 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存