2000FUN論壇

搜索
樓主: __anSOn
go

『Gameone』意見收集區 [複製鏈接]

希望...12月7號...

可以全回雙失一次...

因為.....可以比大家轉多次 選 pc / 市民/ 古惑仔

應改善地方: 唔使用點數
應如何改善:玩家不用買點就可以玩...  
為什麼改善: 因為出左新包既時候要用點..可能里隻game會冇左好多人

買$198??? 你話呢?????

GameOne 班人真係唔知諗乜~搵錢都唔好係第一次開放就黎搵啦!!等多D人上左釣先啦!!
我本來好鐘意古惑仔一所以先等呢隻古惑仔義
點知玩完公測
乜都錯哂~哂我時間~不知所謂
呢D都算........見到你地話真正開放既時候可能有車我先去預留左盒$198
點知你地班傻西既然話買越多盒先會有可能有車(哈哈)<~~~笑死我
我都唔知你地係咪屎忽生上腦
哇~~如果要架車咪最少買定五盒$198?仲要唔知有冇機會多過人
5x$198 = $1990 如果有100人玩你隻game 都有成 $19800
成千人玩你隻game 你咪搵成 19萬8 ??? 一萬人玩你隻game你地咪搵成百幾萬
我地全部本來係支持古惑仔呢隻game既Fans
你地既然搵我地笨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我對你地gameone好Q反感

應改善地方:  mini車

應如何改善:  一定抽中 , 唔應該計要有幾多張票

為什麼改善: 第一呃玩家錢,第二你可以頭50名入各server果d 可以囉到車......同古龍果事一樣都係咁呃錢!!!!!!!!!!!!!!

應改善地方:  增加摔寶率,升lv地方,賺錢容易d,升lv唔好咁難 日升夜升真係升到悶心,加開可以紋身呀個d,仲可以練大隻個人,仲有加黑市拳賽可以賺錢,玩家同玩家打,分等級制即係現實既磅數拳

應如何改善:  應如何改善,你想改幾多咪改幾多囉,我睇你地個樣都唔會改嫁啦

為什麼改善: 你間野點解要改真係問得好笑,古龍有版你睇啦

十週年勳章(賀詞)

我既意見....."""

應改善地方:  我覺得下下+攻防好悶=  =冇左敏同爆..."我覺得+左敏都係比人下下入晒冇咩miss(唔明顯).."

應如何改善:  改返d點la..."命敏爆都改返好似古1咁就好.."""

為什麼改善:  而家多數既玩家玩攻防..."好悶= .. =

十週年勳章(賀詞)

又有野講= =

應改善地方:  同埋升eq既問題..."改返做好似古1咁樣合eq先好玩...."而家升左既eq都係+1點同+2點= =唔夠明顯!!古1你升左1lv eq好明顯下...."""

應如何改善:  改返好似古1咁樣合eq既方法la.."咁又好玩

為什麼改善:  因為我覺得而家咁樣好似唔係咁好玩..."((個人意見))((大家覺得唔岩可以囉出黎講下))

,要改的地方太多其實成隻game都需要改善,由其係個sever太唔穩定經常出現不回報同埋平民太小武器可選擇.

應改善地方:應該要加多d沙展用既武器同裝備

應如何改善:增加警察npc賣既野

為什麼改善:因為古惑仔升左打手都有多d武器啦,警察得把槍,唔通叫我地用槍打怪升lv咩

應改善地方:  價錢太貴$88,地方太細同小,成日彈GAME(一日彈5,6次點玩),低過10LV唔可以比玩家PK,平民太弱,GM做野(成日唔ON LINE),怪太小(出得慢)
.
應如何改善:  平小小($70就OK),加大D同多D,攪攪D程式(一日彈5,6次我玩唔到),D低LV一出新手

應如何改善:希望有得打npc(報紙佬...)<----呢d
為什麼改善:殺npc升百大殺手榜

[ Last edited by 震風 on 2005-12-5 at 08:24 PM ]

應改善地方: 警察槍太低攻,射速慢,命中低~仲有~命中既影響加大~加左勁多命~枝槍d攻好似冇加過咁~

應如何改善:命中既影響加大 , 槍既命中率增加~射3槍得1槍中~有鬼用~ ,加快射速~增加子彈既數量~

為什麼改善:警察跟本管理唔到d古惑仔~又冇npc既pc~警察好難玩~人多唔通用警槍咩~咁少子彈~命中又低~

應改善地方: 銀行d藥放得太少 仲要多個保險箱   del ac問題

應如何改善:銀行可以放多d藥 可多個保險箱要打密碼的  del ac 要打密碼

為什麼改善:有左保險箱便唔怕給人盜ac啦盜埋d eq 又唔洗怕人del你ac要打密碼的話

應改善地方:  個咩跑出任務 請3個職業抽既exp都公平thx

應如何改善:  3個一樣

為什麼改善:   大細超啦警察 古仔 exp 5000 1m 市民就....自己想下啦

仲有佢d命敏都9唔搭8喇,搭地鐵應該好似古一咁有個地鐵圖,家下好低能囉就咁得d字去銅鑼灣,玩黎玩去得兩區,唉~~~好心你地喇gameone,努力d喇,整好d喇,d+點又快d改好d喇~~唔好整到隻game咁低能喇~~係到簡單復雜化

命中.閃避,點解要加20點先實際+左1?點解唔可以好似古龍咁+左1就1呢?

同埋我隻敏幸人,,,係完全冇爆同埋閃唔到架囉,點玩呀?

應改善地方: 1.警察14lv後無武器換:+2 14lv尺勁過> +2 15lv枝警棍>20lv警棍 !!
                      2.del acc應該要入passwod,因為唔覺意就好易會del acc
                      3.死亡後跌eq率,太高!!

如何改善: 1.枝20lv中級警棍應該可以升級
                   2.加passwod
                  3.減低跌eq率或改用錢買d eq唔會跌

為什麼改善: 1.警察14lv後用:+2 14lv尺用成世?古惑仔同市民都有eq換
                      2.唔覺意del acc會唔再玩
                      3.件eq買左一會就lag死左跌左,俾錢買ga,唔通買多盒ar!!!!

[ Last edited by 絕望 on 2005-12-11 at 10:52 AM ]

成日hand機

有冇攪錯,我部pc話晒都好good啦,p4  3激  有1激ram,玩古2係比晒面佢,攪到我hand機,打打下會重新閞機,點攪,再係咁叫晒d朋友唔好玩,去深圳浦下好過,話晒玩d實際野.比過一日時間睇,再係咁驚齊壞部電腦,因小失大,仲會比人笑玩古2齊壞部電腦=.=

唔夠怪打ar!!
幾乎到到地方都有好多人打,
d高lv就打d低lv怪打返d eq!!
低lv又組隊去打高lv 怪!
現在好多17LV + d 人無地方升 lv!
人多過怪!!

你地唔好再呃人錢la
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:20 AM , Processed in 0.043925 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存