2000FUN論壇

搜索
樓主: __anSOn
go

『Gameone』意見收集區 [複製鏈接]

應改善地方:把外掛全捉 同埋請事先觀察

應如何改善:有人舉報既時候 唔該GM真係親身去過觀察確定係外掛先好鎖囉
我打打下怪都可以比你鎖 都唔知有無認真做過野

為什麼改善: 為眾多玩家 同埋為左我  到而家都仲未開返我個ACC\^/

Originally posted by 微軟雞你 at 2005-12-26 09:24 AM
古1 點解可以有咁多人玩係因為地圖大 , 升級地方多 . 看看古2 , 味完成就拿出來呃錢 , 呃錢唔緊要 , 呃得我開心咪比你囉 . 再唔快D開多D新地方就只會另支持這Game 的人一個一個咁走 ..... ( 大家看看魔獸完成度幾 ...

可能係之前封測小人唔知道d地方細or計唔到咁多人玩...

1)你確保隻game冇外掛
2)唔該pc都要有組,做pc都想同自己鍾意既人同一組,唔駛日日嘈交,你唸下警察都有拳頭會架

外掛係一定要捉 , 唔係請D GM 番來坐呀 ? 個個都開你玩埋我份 !!

應改善地方:渣fit人可以收人

應如何改善:  渣fit人可以收人

為什麼改善:渣fit人咁大都唔比收人,咁叫渣fit人有咩用

捉外掛la

我send左好多次email 俾你地俾晒d名你地都完全做唔到野lo

今次俾多次d人id 你,我只係左5min 睇下都捉到咁多
41929 46818 38326 9977 17290 56061 16928 44272  ser4黃金1/f 8:55左右仲有好多唔知係唔係都冇post出黎

其實你地叫個gm 去睇下都捉晒d 外掛西la 死都唔做野,改game,改咩都冇用捉晒d外掛先

我知你地gameone唔想d外掛西唔玩收小左月費咁你咪封佢acc收佢$500開返d acc lo  再用再封又有$收!正

應改善地方:  警察pk 同  升lv都唔掂

應如何改善:  一係警察有勁警棍  或 有打人既技能  或  警槍攻擊力x2或以上

為什麼改善: 有乜理由警察係冇一樣野掂? 一係就升lv快  一係就pk勁 一係就搵$掂...但好似三樣都冇...如果咁落去 古惑仔同市民d lv同警察既距離會好遠  遠唔緊要 pk得咪ok lor  但如果隻game咁落去 遲d未必會平衡得到-.-  可能只會見到一成人係警察-.-...個個都係古仔同市民 同埋-.- 警察好多時都係一個人做野 唔似古惑仔成日會成班人開片 所以我覺得   警槍攻擊力x2或以上係最好

應改善地方:吹水頻問題

應如何改善:我講得打完一句野出黎唔好幾十秒就會自己消失 應該由玩家按快鍵去刪除

為什麼改善:因為有時朋友密我  我又行開左 返黎個密語就冇左  就唔知有人搵過我-.-

屌你老母咩.....岩岩放學返屋企 玩左冇10min 就死ser 而家鎖撚埋我ac
點撚樣呀 係唔撚係game黎ga 之前死ser唔計你啦 而家鎖鳩我ac 仆你個街臭
我冇用個外掛wo 死仆街

應改善地方:1.開放左組織之後,少左好多紅人,PC無野做,升唔到沙展!
                     2.古惑仔 武器太過強,高LV d 防又太高,PC如果相差5-10個LV已經打唔入古惑仔

應如何改善:1.組織之間應該互殺時,應該宣戰時才可免紅名!!
                     2.防具同武器,應該改低少少

為什麼改善:1.都無咩紅人,PC都無野做!!
                      2.1個25Lv pc,打個33 LV 古仔,25 LVPC 係打唔入33 LV 古仔,33LV 古仔係 打 25LV PC係過百!跟本無得玩!!

應改善地方: 打到外掛~鎖永久~開新既升lv場,地圖~開放市民,警察,古仔新功能~好似可以轉職等等~

應如何改善: 鎖曬全部外掛~一用就鎖~鎖到佢驚~ 開放上水,粉嶺等地圖~ 開放轉職功能~

為什麼改善: 呢隻game升lv難~冇新意~多外掛~想汁粒咪唔好改~

應改善地方 : 邊有警察要自己比錢買槍o架..(起碼雞雞地都有把低攻擊力既點三八加12飛子彈玩下丫)
                       要高攻擊力槍自己買就話心甘情願姐
                       仲有就係古惑仔點解用唔到槍架??家下咩年代呀..
                       npc個大圈仔都有槍啦
                       個PK系統可唔可以有LV界限(如10 LV上/下之外不能PK) 因為低LV玩家成日比高LV玩家PK..好慘
                       如果有限制就唔駛下下做過街老鼠比人追打

笑傲無雙 玩過星曲WEB

應改善地方:  警察武器能力

應如何改善:  因為警察武器 好屎  打又打唔多 up lv又要爆水up

為什麼改善:  因為古仔 同屎民  都有不同  但係警察就唔同  房低 力低

應改善地方:  捉外掛,d外掛搶怪打,怪又唔夠!!/(/(/(

應如何改善:  捉外掛,永久鎖acc,一係捉曬d 外掛去另一個server ,由佢地掛!!

為什麼改善 : 要同外掛搶怪打,咁係唔係叫人唔好人手打,用曬外掛升lv!!!/(/(/(

[ Last edited by 絕望 on 2006-1-18 at 12:02 PM ]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

依家既古義...睇佢個勢真係無乜野可以再開...
h係統...存卡係統...全部都唔吸引既....
不如公報幾時會出大範圍技能...
又或者一d等級愈高升得愈勁既技能...
又或者加一d有戰技值既野..即係打得愈多怪打得愈耐就愈勁...比如話普攻有得升lv...打一隻怪加1...打打下就升級變普攻lv2...咁咪幾好囉...
再唔係就加一d任務,超難解既,又或者整一隻超大隻既boss~一日出得幾次,咁先激架麻...
依家黎黎去去都係打怪練功...練到我咁高lv...都唔知為乜...
人地都黎講求學不是求分數...講既係過程...你開黎開去都係開新怪比我地練功...
咁我地既過程由頭到尾都係...練功...無聊到爆...
我玩game唔係要個結果呀...比我練到100級又點...咪又係咁...

應改善地方:係該有得kick打唔打pc
應如何改善:系統設定到..應有得禁唔打pc
為什麼改善:因為經常打打下交...唔小心禁到pc..就灰名..的pc就成玩追你黎打

應改善地方:角色平衡問題,古惑仔太勁啦!武器攻高,命中高,技能插眼一出有佢打你無你打佢,咁點玩啊?市民技能無用,全部攻擊技同普攻都無分別,打出來扣怪HP數字攻擊技能同普攻無分別可以唔洗學都得,防身術表面數字好似好勁用左加幾10防,但出來效果用同唔用防身術扣HP相差大約只是10HP,擊暈初開SER時都有小小用,因為人人都是新手得200-300HP暈5秒都好似夠用,現在D人都40幾LV個個都過千血出招擊暈,暈佢5秒打佢兩下加埋都係扣佢百幾HP,千幾HP扣百幾又醒佢又食藥有咩用?仲有市民武器攻低所以升LV慢,古惑仔武器攻高清怪快,市民打4隻怪古惑仔起碼可以打5隻怪,等如升快市民5分1,市民升LV又慢過古惑仔,武器攻擊又低過古惑仔,武器命中又低過古惑仔,武器選擇又小過古惑仔,技能又癈過古惑仔,你想知升LV有幾慢既實際數據你可以入去SER2睇下個百大掛名榜,市民第一都上唔倒百大高手十名之耐,市民10大高手第10位連百大高手榜都入唔倒,百大高手榜有85%以上係古惑仔,如果3個職業係平衡市民十大,警差十大,係咪應該係百大高手30位耐?古惑仔升得快隋左武器攻高命高清怪快就係因為技能,33LV古惑仔出插眼技能可以一個人去打43LV怪都唔扣HP,古惑仔升LV可以打高10LV怪都得,一隻怪5XX EXP,市民打同LV怪149 EXP都要食水升LV..........
應該點改:唔好問我.........因為實在太多問題唔平衡啦!而且一定要快D改,時間越耐LV相距會越大,時間耐左到時你地先改D古惑仔角色都升高晒LV啦!過時改左都追唔返只會一路都唔平衡落去~~~~~~~~
點解要改:咁多問題都唔改仲點玩?個GAME雖然叫古惑仔但都唔可以太唔平衡...........如果係咁唔洗要3個職業啦!一個職業古惑仔夠晒啦!其他職都癈~~~~

要改善都幾多下!!!!

應改善地方: 冇得買屋...冇得整靚個頭...維修價錢太貴...
       市民話出職業又未出...市民入商會有俾得太貴...
       市民出街成日俾人打,,點升LV呀??
       古仔殺古仔就唔紅名,,市民殺人就紅名,,我覺得好有問題囉!!
       唔係個個都可以有錢做vip,,打出黎既物品又唔可以交易...
       車要8000點者係個個都唔駛玩...
       仲有,,明明升左eq,,但係維護後就冇左個eq級數,,者係冇升過!!
       個game話過免費唔駛月費,,依家又要380點先有特別vip場升LV...
       1日維護幾次,,太長喇...
       哩個game乜都要錢...同玩無間冇乜分別”
       都唔夠古1好玩!!
       我等左古2出好耐,,終於等到,,但係對個game好失望!!
       我知道game要收錢,,但係唔好下下都咁貴至得嫁!!
       都要睇下乜野黎至開價嫁嘛!!

應如何改善: 價錢平d,,想個個都支持個game就要個個都有vip”
       市民快d出職業!!唔好成日維護!技能書唔好咁貴!

為什麼改善: 想玩個game耐d,,支持gameone但係玩得唔抵唔開心咪要改囉**
       希望最快有好既回覆!!!!

item shop果度d針包同鎚呢d消耗性既野應該唔好限量,而且最好可以一個量咁買~而家咁一個一個買,入序號都入到手軟~而且最好同類物品除左裝備外可以自動係保險相堆疊,個倉同bank位多d~

應改善地方:快d開放多d地方..同埋..加點方面…"同."快d有頭染頭髮.換衫褲..鎖外掛…"

應如何改善:大佬呀…加到30敏.先3點1敏..叫我地點加呀..加得敏.就加唔到命..玩野咩…"1點1點禁加咪好.."冇得換衫褲染頭髮..個一樣樣.好悶…"

為什麼改善:改左會好玩d…
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:53 AM , Processed in 0.118636 second(s), 21 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存