2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 【活動】回到過去(想加分請進)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 魔女之條件
go

【活動】回到過去(想加分請進) [複製鏈接]

書一  石保仔^.^

開始時係點唔多記得了  

記得最初係入武當  升左柔云廿幾之後去左華山  跟住就一直玩

記得入左華山之後  好勤力打點   打左幾百點就返去消下睇過升唔升到  果時仲係用緊華劍

當然  仲係用緊全人手打點啦

係馬洞識左d fd   (無影俠  黑暗   xx樂  太極宗師果d   成日係馬洞組隊玩團戰添      果時馬洞打恨天同破戒僧果度d人 係爆滿咁滯嫁
之後升升下終於學到三仙  去左血洞打點  又識左幾個fd    有幾個依家仲有msn   雖然無乜話題

仲記得三仙80果時 去打紅x幫首領    成日有人黎冼洞

比一個叫  燕 佐驚雷 既人殺左不下十次

果時成日死成日死   但同d fd玩得開心  又多人同我傾計

果時一online     個畫面左手邊就好似比人冼頻咁   全部黃色字     (關左全頻)

到左壇戰時間   我得6x華劍果時  只係夠膽出一出安全線就按f4  face_l_18: face_l_18:

到我學左狂風50既時候終於出左自創門派   如果無記錯的話就係呢個時候

我急不及待  走去畢業入左 天山派    入左先知道原來個掌手會比人追殺    而且最勁都係12x太劍

最後幾經追殺  終於去左第二個派    五嶽派     係呢個派幾好玩   雖然人少少  但掌門同其他人都幾nice

終章  

當我係五嶽派學到太拳11x既時候  竟然出左門派新招

咁我見果時個掌門又唔玩  so我選擇左叛派入返武當      最後  一事無成  del ac

之後又再用一張月卡  買左個叫  "月" 既ac    混元劍得93   玩左一排無玩

最後開左個新人   入左少林   

因為果時已經出左系劍同埋10萬學點任務  

好快就學到寂滅80

而且參加左門派比武    由於無乜人參加

同我打既有兩個人  一個無去到  一個係門派第2

所以  我就  我負負66咁做左門派第3

之後見到系劍  練金  當道  我已經無玩了

*我一直都無買過外掛  只係用破解狂人

原帖由 魔女之條件 於 2005-12-28 08:48 PM 發表
金庸由當初開server大家仲係新手果時可能係最開心對呢個game最留戀既時候,大家有冇稔返起岩岩玩果時係點呢?又有冇cap低過一d舊相呢,請回憶一下你地既過去,分享下啦:)

每位回到過去既會員都可以得到20分

最 ...

俠1 俠4 *兔兔* 

記得第1次接觸金庸 係因為CARCAR 岩岩開始玩果時發生好多趣事:(唔準笑我架=.=)
- 好似去馬洞打點咁 因唔知禁CTRL掣係可以連續打 就不停咁用MOUSE禁=.=手都軟埋.
- 咁岩岩玩冇錢嘛, 就去左大理BANK對出果樹執人地做技能D帽賣黎賺錢,又四圍執野黎賣,因唔想好似果D人咁 在全頻問人拎錢 想起都真係有血有汗架=.= 
- 到知道要升交易至可以賣倒高D賣價, 就去左HOTEL樹買買賣水, 但又唔知原來可以右CLICK一次過買多D水 同埋賣多D水, 就係咁, 用左6日時間係咁
      禁買賣水至升得果40LV交易(每次買得20個=.=,同賣得20個) 諗返起都覺得好好笑=.=””
- 到學識左一D武功 就4圍去打點, 成個金庸行晒,真係自己慢慢行架, 係因為唔識開左輕功可以行快D囉=.=
- 之後成日見倒人地D AC係自己身邊飛黎飛去,覺得好奇怪,又好羨慕佢地有咁勁GEI輕功, 所以自己就好努力咁將D武功點數消晒落輕功樹...點知後尾至知原來   佢地飛得咁快係因為用左外掛=O=
- 之後緊咪開始用金仔打點囉=.=D武功突飛猛進,不知幾勁...點知掛點掛得多...中左招 有1日返到屋企見倒自己在一個山洞又飛唔返出去,又用唔倒全頻組     頻...到果時至知點解D人成日講400.400 原來比網虫捉左入去 =W= 果日真係喊到好似豬頭咁 好傷心呀.....
- 後尾就去左俠4開新AC再玩 沒再返俠1了, 就在俠4 識倒好多人 好開心 但當然有D人係唔鍾意ME架啦 , 不過E+沒玩了, 但都覺得在俠4果3年幾係好
      開心 好難忘記 因為每年都收倒好多生日禮物:) 好多人都對我好好 好錫我 好照顧我 借係E樹 多謝 O係我在俠4期間 所有好照顧我 好錫我既人 : CARCAR,
      忌, 細奶奶, 衰仔, 笨沖, 鯊鯊, 妹妹老婆BABY, 7公姐姐,  龍X風, 臭天月, 尤鼠1, 粉粉HONEY, 莉莉HONEY, 邪王, 小邪王, 笨塵B, 細佬, 小光, 3B, 靜靜老婆BABY, 味味B,
      BENBEN............................仲有好多人=.=但好難寫得晒 總之好多謝你地係我在俠4期間既照顧, 睇諒.....多謝呀 >O<

我在金庸的開心回憶

書劍一 紫龍之澄 (之字日本版)

記得金庸係我第一個玩ge online game~中一的時候~跟同學們玩.....
嗰陣好易就迷上了~渡過了1年武當人手生活- -(果期神行太保)
書1最開心就係在【希望】的日子............
仲有重要的是~我認識左當時的老婆~蝦米bb~
最後因朋友的關係~轉左ser~書1的朋友依家有dd仲有搵...^^
蝦b~結婚了~最近bb仔都出埋世^^恭喜!!

神鵰三 型吉 馬長
記得當時~陪住朋友轉ser~於是我就接手了~當時已出名的型吉........(本名吉村春袋,後因gm改了)
就開始了我神三最開心神奇的生活............
神三認識左依家身邊ge朋友...thx~
加入左野人家族~入埋壇組.....成為主力血墻......每一幕都依家在眼前~~~~~
神三令到得到朋友的友情~野人們的親情~戀人的愛情~還有失敗的傷感落淚!!!
後因型吉acc長期坐監......於是我幫野人2佬接手了~馬長acc"展開了人手挑戰外掛的日子~
那時馬長acc是野人們的2佬-.-全人手..........我也把傳奇伸展下去~
最後~因為出現左誤會...............令我黯然離開左神三..........(落淚)

之後,同野人妹妹...轉左game玩神之領域.....
點知玩到佢收皮-.-" 依家玩都冇得玩!!!

免費1 紫澄  ,   露B澄澄
重玩是朋友們都一齊玩~於是我又再一次回到金庸的大家庭..........
紫澄令第一次知道少林原來真的很強.................幸好的是.........屬性剛好~~哈哈~!
露B澄澄本來是一個技能acc~但因在做技能的時後......突然奇遇了....
令我幫女友acc展開了門派十大的第一步~
奇遇了野球拳....令我半放棄用十八掌的紫澄...哈哈
全部精神~都放在露b身上~~~~~~~~
很快地~我的野拳已是數一數二(果陣咩丹都未有)
然後一出丹~我又學埋易筋~(我相信ser不多易筋+野球)
出丹了以後~我已不是最強的頭幾位野球人.............
在09的十大上面也停了下來..........
慢慢慢地~又再一次淡出了..........
之後合左ser........連game都del埋-.-v

到依家........我都依然覺得金庸是最好玩的game!!!

原帖由 K.C 於 2007-9-21 05:22 AM 發表
書劍一 紫龍之澄 (之字日本版)

記得金庸係我第一個玩ge online game~中一的時候~跟同學們玩.....
嗰陣好易就迷上了~渡過了1年武當人手生活- -(果期神行太保)
書1最開心就係在【希望】的日子........ ...

你中一已經有金庸????????????????????????????????????????????????????????????

原帖由 卓山. 於 2007-9-22 03:15 PM 發表

你中一已經有金庸????????????????????????????????????????????????????????????

對- -""""

原帖由 K.C 於 2007-9-25 12:14 AM 發表

對- -""""

金庸online好似我中三先出wor.......-.-

2KF活動勳章 十週年勳章(賀詞)

01年已經出左..我都係中二仔

原帖由 卓山. 於 2007-9-26 12:06 PM 發表

金庸online好似我中三先出wor.......-.-

@@"莫非我記錯?????

魔女...........我寫左好多日啦....
+我未丫=.=

我係俠3的
岩岩玩果陣超正,一入game咩都唔識,見到d女仔就係咁同人講l love u,
諗返勁白痴,光明頂出果期3仙劍玩晒,係咁秒人(我都俾人秒)好懷念果陣!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-9-29 02:06 AM 發表

魔女...........我寫左好多日啦....
+我未丫=.=

魔女之條件係VIP會員加唔到分
吉吉要加分就PM小sion子/雲路

原帖由 警棍 於 2007-9-30 10:32 PM 發表

魔女之條件係VIP會員加唔到分
吉吉要加分就PM小sion子/雲路

我想+權限=.="

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-10-4 12:13 AM 發表

我想+權限=.="

800分先係四星會員

咁咪有排-.-"""

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-10-10 01:02 PM 發表

咁咪有排-.-"""

200分好快姐-.-

希望啦~哈哈~!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-10-10 05:35 PM 發表

希望啦~哈哈~!!!!

好似仲未加你分

=.=你堆人 吹水吹到去埋人地舉辦活動d post.......

十週年勳章(賀詞)

原帖由 神三情情 於 2007-10-20 10:06 AM 發表

=.=你堆人 吹水吹到去埋人地舉辦活動d post.......

你又會咁得閒入黎睇-.-

快D啦...魔女><
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:42 AM , Processed in 0.042996 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存