2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 【活動】回到過去(想加分請進)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 魔女之條件
go

【活動】回到過去(想加分請進) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-10-23 06:52 PM 發表

快D啦...魔女>

佢係VIP加唔到你分-.-

咁點算呀..............?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.C 於 2007-12-13 07:04 PM 發表

咁點算呀..............?

搵版主幫你加

我係書劍2既麥斯  大家好! 開始玩個陣係19歲左右  d同事叫玩咪玩囉..就因為要玩所以死去買左部電腦.
個時d同事全部都係入左去武當 個時都唔知咩叫做爆點 身上有1千學點就去升武功.個時d門友話升拳法..我就死去學劍法
記得真係比人p死就死囉 又要用學點升返上去..個時d門派戰好惡頂 比華山洗(三仙劍好惡)我得招死人繞指劍打條毛咩!
之後冇耐 繞指劍開到100級..我係頭第5個升到100級既..不過威唔到幾日(2日)d武功威力又轉晒...真係食得屎!
個時d太拳就真係勁囉(其他派-絕劍又係勁左好多-再其他派就真係唔知)個時又轉升返太拳><!
到又學到高級時...又開左自創派..梗係炸炸臨去人地度啦(戰劍道-好勁咖個時 ) 好多就升到180-9劍  威個一排咁囉
終於都等到有絕學出..梗係去學我心水-六脈神劍...+北冥神功  (到我沒玩時..可能我的北冥時全梳化第1-2高呱=.=)
之後都係升級用007打怪又去升級咁囉.
後來自己同d同事去開左個自創派---聯合醫院 個時真係好威咖=.=血又多.又自+血 d人都睇到眼突 出壇真係好多人埋來
.到有闖王就死火了...我鑽研了很久...好快就做晒咁多次..仲幫左好多人添
之後又3轉任..<呢個仲死....又係幫左好多人轉   ....個個死人刺客任..真係做到要媽媽聲 又多垃圾佬去清左我係地下既標記\口/
由於係好似合左梳化 好多以前唔同幫的人都係埋晒一齊..對外來梳化
個時既實戰真係冇得打..差好多好多億..打條毛咩...雖然不死.但都打唔死人
又學人走去日刷夜刷去升實
最後好玩既可能係個3方戰  同我一組既人好易會win..好多人都係咁講=.=cc
其中最唔捨得既係暗黑 石天命(早就離開了的2佬)不二 石黑龍> 西希 西希個老豆
a仔 西城 人渣王-西鋒 好多好多  ......直到我沒時時交了給鋒和暗黑玩....
最後了  真的捨不得金庸...以前我說個區區幾10蚊..我會玩到金庸收皮 但係老婆同個女落左黎香港..真係咩時間都冇晒
個時個ac好似係47x六脈 21x北冥 37x落英  好多好回億..亦看到好多人都離開..無言
個時同自己講..上金庸咪當做一個聊天室 .............................
上了多次的2000fun都看不到書2-3的post,post了又沒人看  
次次上回金庸都一定出下全頻小下人吹下水..真係..真係.......................

俠4某某 步天驚
金庸又我自小開始陪我一路一路成長 最回憶回想起當年三仙80年代  攻壇個種刺激感
這遊戲令我出外 工作都會心掛掛   令我重玩左三次   都係唔捨得唔玩  到最後都係番金庸
我人緣不是太好 在金庸令我認識了佷多朋友   得到佷多
到現在我都仲有玩        
新年快樂

書一 薩古斯.瑪其士 (後來SERVER更新, 個名自己變左做 薩古斯?瑪其士, 我就打足九千幾個電話去網龍度要改名, 之後改左做 小菁菁)

我一開始接觸呢隻GAME, 係我以前MSN D網友有玩呢隻GAME, 佢地叫我去玩0既...果時本身興趣不大...
後來, 佢地越玩越開心, MSN CHAT ROOM 都唔去, 於是我就去試試玩..一玩, 就上癮LU....
當時個包包叫做神丟大俠....好記得當時買二百幾蚊一盒...入便有跑鞋送...哈哈哈....仲有娃娃添...
當時MSN D 網友響GAME入便改0既名我都唔係太記得...只記得其中一個叫做白面書生..仲有唔知咩野求其...仲有冷雪傲...
之後玩左冇耐, 入左若問天0既組織...當時叫做...創世紅藍...(如果冇記錯..)...當時組織有好多人...若問天, 獨孤小良...冷雪傲..長老...仲有邊個呢.....唔多記得...
我一入GAME我就入左古墓...我對古墓情有獨鐘...因為有睇神丟俠侶小說..正...
金庸俾我最深刻0既記憶...如下....:
1.) KTS VS 薩古斯.瑪其士 & 堂
2.) 數之不盡0既嘈交 (打字我強項)
3.) 認識到佢

好記得 KTS  果單野...哈哈...唔帶娃娃走黎P我同阿堂...之後俾我地合劍打死左...扣 1 LV....當時想執佢條屍...但係到最後都執唔到..哈哈...之後佢返黎想報牛....果時我地幾驚..但咁0既有馬車行過, 於是我地就用左團體票...一坐就去左京城...當時我地係一邊傾 3 LINE 一邊玩GAME, 一上車笑撚到我地仆街...見住 KTS 響度行黎行去搵我地 (架車未開仲見到佢響度走黎走去)....

而數之不盡0既嘈交....係我最鐘意0既事...因為一ONLINE就成日升LV升LV...會好悶...有交嘈我最開心, 因為我本身好鐘意打字...哈哈哈...對手係邊個都唔緊要, 總之可以嘈下交打下字我就會好開心...

而認識到佢, 相信不少人都會知道果個佢係邊個, 雖然我同佢分開左, 但同佢一齊 4 年幾, 我冇後悔, 唯有後悔0既係, 我呢 4 年都冇對佢點樣好, 冇留下最好0既回憶俾佢, 我希望佢以後都會好好過, 搵到佢0既幸福...

到最後我好希望所有我響書一認識0既朋友仔都可以找到自己0既幸福, 快樂..多謝...
恭喜發財..!

書劍2 戰魂仔

已經好耐啦-_-太多就唔多記得..最記得就係入左人地個幫派-.-

我重記得以前個師傅俾我消點-_-

如果我冇記錯就好似係叫做 暗黑

同埋入左呢個幫派 重識左一個好好好好好好好既朋友

有咩心事都一齊拎出黎講 現實又好 game又好 都唔會收收埋埋

我重記得我地第一次出黎燒野食 hahahaha

都好耐冇見嚕A_A

唔知有冇人記得我呢XD

書劍一大頭B     
過左咁耐   大個左好多  ....
E家既我淨係識搵錢......諗下點創業     點識女
金庸真係好好玩     不過最可惜係識唔返個女朋友
今日既我如果再玩ONLINE   就唔會再好以前咁攪事啦
好掛住金庸D人丫

中一升中二暑假開始玩JY.
初初入大陸Server俠客5.果時JY岩岩出,online game又唔多選擇.好多人玩.
玩玩下俾D同學叫左過書劍1.
開始用外掛玩,因為本身已經遲入Server,唔用外掛跟住無得追(不過直到無玩JY都係廢人一個)
係書1既日子係最開心既日子,好多組織活動,又派利是又多小遊戲.
我係靈鷲宮的,我記得我果時入左叛軍,大野人同埋柳蝶兒係我偶像.
練到六陽奧義100,點知唔夠上線,加上佢又開埋D日月星我睇極都唔明,最後放棄左JY.
事隔四五年.而家又俾大陸果個懷舊吸引番我.而家我同我班fd玩緊懷舊既11號server,有興趣既就一齊玩啦.
唔記得講番自己叫咩名,,,我叫 ~小恩~fe~ .     以前成日入破軍諗住守壇拎披風,但最後一秒俾人飛入黎秒

埃及陶器中心的埃德夫

簽名被屏蔽

我張頭象已經係最懷念既一張><
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:40 AM , Processed in 0.108975 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存