2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武林群俠傳究極版 請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: pakpak911
go

請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 [複製鏈接]

樓主真係幾辛苦  打緊刑天仲要兼打埋無極, 會唔會做埋毒龍加風雲掌門呢? 我比較想知一人四角去當掌門...
因為楓玥係有知名度同有錢人先借ac, 即係等於李國寶會唔會將自己東亞股份送比有名望既李嘉誠而不收取任何資金而托股呢?
好彩我已經冇玩武林, 亦唔會買到呢d賊裝, 太多黑幕真是可怕

原帖由 gary0513 於 2008-11-16 11:33 PM 發表
真係要放煙花慶祝~
報應呀報應

告唔告得入就唔知~
買左d裝會回收?請用下個腦唔該~
如果我真金白銀買左你同我收返~你估下我會唔會嘈到網龍PK?
網龍會唔會咁得閒理你?

想繼續玩~?
一係就用多幾 ...

如果我係瘋月睬你都傻, 照升照打照賣野啦, 只要唔亂講野就ok
警方落charge年中唔知有幾多單, 成功有多少大家心知肚名啦, 有多警力都去做殺人放火case, 樓主個file都係close緊居多
另外hk何來有咁既能力找到ip是誰, 唔係向新聞界交待都唔會做下野是q旦交差
even if 最後找到當時登記既人係唔係本人or資料是真是假都冇人知, 而且分分鐘呢隻瘋月都唔知係第幾手
回收物品網蟲gm要做好多野, even 最後收到警方通知都好大機會草草了事,
我勸樓主算數吧, 當比幾皮野買個教訓or 當比唔知乜人爆左ac, 心會好過d既

唔怪得而家無啦啦多左科野叫通識,原來真係好多常識係而家d人唔識的

你真金白銀買賊裝=件賊裝就係屬於你? 不如你搵個腦諗下先

如果有人真金白銀買左賊贓(唔係裝啊), 警察一樣係會拎左件賊贓做證物, 審完之後係還返比個物主

而你真金白銀買左件賊贓, 你可以民事向賣比你條友索償既

虛擬物品處理方法亦一樣, 之前網虫另一隻game有人買到d賊贓一樣係比人鎖左ac慢慢處理, 你可以唔信but呢個係事實

另外就係CID拉唔拉人入唔入到罪並唔係咁難,平時果d比人爆ac好多不了了之係因為果d大多數係國內黑客做

而有報案既人目的只係要報案紙比網龍做證明, 等網龍還返d裝, 所以好多都唔追究到底係咩人爆

而今次呢單好明顯完全唔同, 已經明知係咩人做, 而苦事亦決定追究, 咁CID就一定要做野, 唔係納稅黎做咩?

原帖由 woodwood 於 2008-11-17 02:06 AM 發表
唔怪得而家無啦啦多左科野叫通識,原來真係好多常識係而家d人唔識的

你真金白銀買賊裝=件賊裝就係屬於你? 不如你搵個腦諗下先

如果有人真金白銀買左賊贓(唔係裝啊), 警察一樣係會拎左件賊贓做證物, 審完之後係 ...

好多謝你意見 有一位有眼之人了

我貼哂D裝出黎 都係為左大家唔好買錯 唔係似我咁 又要攪咁多手續先拎得番D野

我D裝都比人盜哂 佢賣唔賣出去OR賣哂出去 我以經唔關心 反正我打左比台灣網龍

佢同我講72小時之內會比新暗馬同密碼我 之後叫我點算哂 成個AC唔見左既野 立即搵相關人士在追查物品去向 就會還比我

我都係你個聯...but比a/c人地代玩就免la...
因為人心隔肚皮
宜家捉哩d野都好快
哩d都算係偷野....
宜家你就慢慢等警方果邊既電話-.-
等到你都可能冇咩意思想玩番

下次小心D吧..:smilie_:):

我可以話比你知, 你d裝就一定羅得番. 你地有去巴哈睇post. 台灣個邊d人比人爆acc.過幾人網龍追查完會還返比你.
因為遊戲商都係禁止非合法交易或實際金錢交易, 即係你沒有以game入面d銀兩 或用物品交換d裝, 一經投訴, 就作非法轉移. 唔會理你有沒有比真金白銀買. 有d奸人試過賣acc, 然後再向遊戲商討會acc. 一樣照得. 因為係禁止現金賣acc.
至於警方理唔理, 好難講, 睇下d差人懶唔懶. 你有證有據, 成數大d.
另外不可不說你借acc比人實在令人費解! 依法係人地唔啱, 講理, 你係錯. 無理由借間屋企比d三唔識七既人, 仲擺晒d金銀珠寶響到. 唉! 真係天下無賊!!!

跟據網龍一向作風,失主報案最後係可以得返唔見既野, 而曾經接過d裝既ac係會鎖ac

而家武林就唔知佢係咪都會咁做,因為之前買到賊贓既人大呼唔公平,因為真係唔知情

而且拎返d裝備起碼都一個月以上時間處理

如果追究, 警察係一定要理, 但因為有好多人只想拎返d裝就算, 落口供時cid都會問下你報警既目的

如果你係話只係網龍要求報案先會賠裝, 咁cid就只會過一排寄返張紙仔比你通知件案close file

呢d case警署一個月唔知收幾多單啦, 不了了之果種d多數真係比人爆ac先會 (連乜人爆都唔知果種)

小森個ac今日好似消失左喎....

各位朋友 我以經拎番AC了 24小時都唔洗 客服以經比左新密碼我

佢話叫我而家點算失物回報比佢地 就立即查去向+回收比我

都話會羅得返, 係d白痴無腦細佬先會偷人野. 網上世界乜都有記錄,點走得到. 楓玥應該無玩過台灣game. 會捉得好嚴. 基本上你一投訴, 證明到d野係你, 就可以拎返. 我見議樓主玩盡佢, 同警方要求追查. 因為涉及幾萬元的acc. 不是一千幾百的遊戲. 如果你唔介意見報. 如果差人都係唔理, 可以找毓民, 話警方大細超, 應該會幫你.

原帖由 shung05 於 2008-11-17 12:57 PM 發表
都話會羅得返, 係d白痴無腦細佬先會偷人野. 網上世界乜都有記錄,點走得到. 楓玥應該無玩過台灣game. 會捉得好嚴. 基本上你一投訴, 證明到d野係你, 就可以拎返. 我見議樓主玩盡佢, 同警方要求追查. 因為涉及幾萬元的a ...

報左啦!!CID幫我查緊!!

我一定會玩盡"楓玥"

佢連我認左主既寵都DEL哂 我有幾招5星技 咁就冇左

賤到佢 話哂一場朋友先信佢 連寵都要DEL 唉...

原帖由 pakpak911 於 2008-11-17 01:12 PM 發表

我一定會玩盡"楓玥"

係你咁信佢姐!佢之前玩功夫世界都係一個狗人!

原帖由 pakpak911 於 2008-11-17 01:12 PM 發表

我一定會玩盡"楓玥"

唔怕喎, 網龍實比返d寵你

原帖由 shung05 於 2008-11-17 12:57 PM 發表
都話會羅得返, 係d白痴無腦細佬先會偷人野. 網上世界乜都有記錄,點走得到. 楓玥應該無玩過台灣game. 會捉得好嚴. 基本上你一投訴, 證明到d野係你, 就可以拎返. 我見議樓主玩盡佢, 同警方要求追查. 因為涉及幾萬元的a ...

d人博唔會追究, 因為真係好多人唔追究, 咪助長左d傻仔

1次得, 2次得 , 就以為真係唔犯法

如果警方肯追究此事, 落口供就唔止剩係取回ac同裝咁簡單, 依種人要嚴懲~
雖然唔知瘋月本人係唔係賬戶持有人, 不過都要拉佢回去警署留下案底
anyway, 有幾多比左game錢or真錢又唔知情買左賊裝既人, 一旦收回有幾慘
so呢次係武林下次又唔知邊隻game出現, 一定要做野捉佢
而且樓主既今次付出既代價都唔少, 雖然有機會取回失去既野, 等幾耐真係唔知, 冇左打幾次既掌門時間or 練功時間
相信好多人會支持樓主你

我岩岩同朋友上完網龍啦 以經確認左 網龍係會 封鎖全部 交易左我物品D帳號 進行回收

我上到去搵佢負責人 佢比左張盜帳聲明書我填 填完就對番我D資料

我地問左好多野 包括佢賣左NPC/DEL左樣野/交易出去 一樣查到 全部野 72小時內 會打比我 比張物品表我對番D野

據我所知 下星PCGAME2000 會講番呢單野 因為我朋友識人 而且 受害者 唔止我一個人!!

佢之前呃過唔少人  包括型天排行百大 藍天  佢因為電腦壞左 借左帳號比楓玥代練 又比偷哂

0o藍天o0 <----???呢個??

香港果然特別多pk~_~
祝你好運

原帖由 iceriver 於 2008-11-17 04:09 PM 發表
0o藍天o0  

你講呢個藍天毒龍架=.=佢話個個藍天係刑天, 笨蛋

原帖由 pakpak911 於 2008-11-17 04:04 PM 發表
我岩岩同朋友上完網龍啦 以經確認左 網龍係會 封鎖全部 交易左我物品D帳號 進行回收

我上到去搵佢負責人 佢比左張盜帳聲明書我填 填完就對番我D資料

我地問左好多野 包括佢賣左NPC/DEL左樣野/交易出去 一樣查到 ...

呢排世頻有條友叫挑釁, 佢係咁話小森a/c 係佢爆wo, 其實件事係點架-.-感覺好亂, 而家日日係世頻睇戲
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:03 PM , Processed in 0.032927 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存