2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武林群俠傳究極版 請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 [複製鏈接]

本人豪傑醫師掌門小森 在2008年11月15日 晚上8:30 因借帳給 豪傑 醫師第一名[楓玥] 長老打掌門陣

佢係8:50分左 改左我密碼+偷哂D裝 準備轉賣 本人以在 11月15號 10時報警 現附上 警方口供 以及 全部賊裝 以供參考

本人必定追究到底 就算告上法庭我都唔會放過你 我以知道你電話+真實現名 電話:9523 34XX 真名:TAX WAX KEUNX   X=假的

大家如果有以下裝備平放 千奇唔好買 因為網龍會回收番 千奇咪中招!!!

好彩有人話我知 武林檔案入面 有對話記錄 我下次SAVE低係手指 交埋比警方

**11月16日新增楓玥以經把神品6階30% 賣左比雪糕仔,而雪糕仔亦親身成認佢買左楓玥既貨,

另外楓玥以換上我琴抽到既修羅脊甲(這甲我自己抽的第3技吃血藥1%都係我沖的)+套裝,隨上小森全身空照**

11月17更新 楓玥 親自向我地聯 某一位女仔 成認佢偷左d裝和以經變賣中!而這女子是本聯的忠心會員根本當佢傻仔一名

點解D相個帳隻隻唔同既?
D裝分散哂=口=?
佢一爆唔會爆哂你咁多隻架=口=

笑傲無雙

係喎....唔同帳o既??

嘩 個楓玥咁都得, 所以話.. 千其唔好借裝比人

因為打掌門戰時 我問2個朋友借左D裝

3套裝 混合的 而且佢改埋密碼

總之我報左警  星期一我拎埋D資料親身上網龍攪

千奇咪買呢D裝 一定回收番

推 請小心 佢今朝周圍密人賣野

佢個傻仔偷完野 仲易完比自己個人 而家著緊我套造型

十週年勳章(賀詞)

借AC俾人用,後果自負
要怪就怪自己點解咁易信人
呢個世界上冇一個人係100%誠實可靠的

雖然唔知你同楓玥有乜特別關係先借acc 比人, 借acc先問自己一聲會唔會再玩呢隻game而且呢個人信唔信得過
如果3唔識7去借acc比人真係咎由自取~唔好浪費警力同網蟲人力
本人亦對呢個楓玥既所作所為感到十分可恥, 如果呢個楓玥唔係本人,
真係會害死賬戶持有人, 會留案底架~~慘慘

原帖由 無情kk 於 2008-11-16 09:29 PM 發表
借AC俾人用,後果自負
要怪就怪自己點解咁易信人
呢個世界上冇一個人係100%誠實可靠的

借比人=對方任用唔犯法?

咁你D FD唔還錢比你 法律都追究唔到佢?

新增 對話記錄 係對方問我拎AC先

楓玥太過份了, 但係借裝洗比成個 acc 比人 ? 你要借乜 eg 手, 頭 etc, 借野洗唔洗成個 acc 比人 ?
你見過佢幾多次? 有幾熟? 係咪fd 到同事同學咁fd  ? 未見過的你就信人 ?
話我孤寒都係咁話,除非我唔玩隻 game,如果唔係跟本唔會胡亂比 password 人地. 
如果你跟我個方法,果條友跟本無法拎灑你d野.

你地唔好咁話版主啦, 佢已經好慘架啦又要影相又要報警又出post
出心出力都係唔想我地買左有機會收回既裝, 以免我地有所損失...
如果唔係佢都唔會將自己d傻仔野post 出黎比你地又笑又講啦...唉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 pakpak911 於 2008-11-16 10:19 PM 發表

借比人=對方任用唔犯法?

咁你D FD唔還錢比你 法律都追究唔到佢?

新增 對話記錄 係對方問我拎AC先

你都識講,係對方問你拎ac
咁你俾人前有冇諗過人地會拎你ac黎做咩,會唔會拎你AC既item?
安信 借錢俾人都會叫借貸人俾佢D入息,住址 果D 資料俾佢,睇下批唔批啦
呢個世界上冇一個人會冇機心
做一件事前,講一句說話之前
用下個大腦諗下件事有咩後果

十週年勳章(賀詞)

原帖由 水果妹妹妹 於 2008-11-16 09:59 PM 發表
雖然唔知你同楓玥有乜特別關係先借acc 比人, 借acc先問自己一聲會唔會再玩呢隻game而且呢個人信唔信得過
如果3唔識7去借acc比人真係咎由自取~唔好浪費警力同網蟲人力
本人亦對呢個楓玥既所作所為感到十分可恥, 如果 ...

呢位朋友仔諗法同我一樣  
借得AC俾人,預左個ac 可能俾人偷item/爆ac
呢樣野就算同人幾熟,人地有心要做既,實會做出黎

咁又係,瘋玥都叻仔啦,打機打到比人告, 真係仲差過dhacker多多聲 , 樓主你上左一課啦
下次唔好再好似三歲細露咁比pasword 人地,我真係好驚你d 提款咭 password 都比埋人,
記住,就算係你女朋友都要唸過先,廢事你下次又要報警 !!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 edrickfish 於 2008-11-16 10:49 PM 發表
楓玥太過份了, 但係借裝洗比成個 acc 比人 ? 你要借乜 eg 手, 頭 etc, 借野洗唔洗成個 acc 比人 ?
你見過佢幾多次? 有幾熟? 係咪fd 到同事同學咁fd  ? 未見過的你就信人 ?
話我孤寒都係咁話,除非我唔玩隻 game, ...

佢地好興將D ac 借俾d『朋友』 開黎掛下機,升下lv,打下掌門

十週年勳章(賀詞)

原帖由 edrickfish 於 2008-11-16 11:09 PM 發表
咁又係,瘋玥都叻仔啦,打機打到比人告, 真係仲差過dhacker多多聲 , 樓主你上左一課啦
下次唔好再好似三歲細露咁比pasword 人地,我真係好驚你d 提款咭 password 都比埋人,
記住,就算係你女朋友都要唸過先,廢事 ...

最後果句我睇完笑左
個ac 值咁多錢都可以俾個pw人地
真係分分鐘人地同佢再熟少少,連副身家都可以俾埋人地

咪係,今次佢的教訓都值得的,無lee 次,佢點會防範下世上原來有咁多壞人的 ...
借acc 升lvl ? 用咁多錢up 裝借比人? 比我一定唔會,當佢係正人君子, 一旦升到死左,又唔可以鬧佢,
佢無錢拎左又唔以話佢,佢打到勁裝佢過左比佢自己acc ,咁又無佢乎...
點解玩game 要玩到咁先,都唔係自己玩,外掛內掛已經唔啱,仲叫人幫你升, ok , 咁交換法,
比任何一個窮人見到你d裝咁勁,都有可能會心動啦 ... 咪又係引人犯罪...
所以無乜必要真係唔會比acc  人,除非你唔再玩又或者賣 acc

kk咁有個問題唔明, 點解要借ac 比人掛機呢, 自己升到咁高lv啦, 唔多唔少都知有內外掛依家野
除非自己家中沒電腦啦...
另外係打掌門...楓玥都唔係第一次打啦, 佢都已經做過掌門, 點解今次要向低lv 借裝, 唔通勝算高d?
而版主自己又唔打番...之前我冇記錯好似係版主做掌門...唔通你當時冇時間打而借ac比被告代打, 點知賠了夫人又折兵?
而且版主好可能以為自己d神裝綁哂先借, 點知忘記左 ><

原帖由 水果妹妹妹 於 2008-11-16 11:24 PM 發表
kk咁有個問題唔明, 點解要借ac 比人掛機呢, 自己升到咁高lv啦, 唔多唔少都知有內外掛依家野
除非自己家中沒電腦啦...
另外係打掌門...楓玥都唔係第一次打啦, 佢都已經做過掌門, 點解今次要向低lv 借裝, 唔通勝算高 ...

因為我另一隻人 係水野龍也 當時我要去打型天掌門 VS 熱血豆腐

而且楓玥入左我地聯好耐 同埋佢D裝同知名度都唔會相信係D咁既人

大家鐘意點就點啦 你買左既話算你唔好彩

真係要放煙花慶祝~
報應呀報應

告唔告得入就唔知~
買左d裝會回收?請用下個腦唔該~
如果我真金白銀買左你同我收返~你估下我會唔會嘈到網龍PK?
網龍會唔會咁得閒理你?

想繼續玩~?
一係就用多幾萬來沖過d裝~
一係就慢慢赤裸裸用手指劈怪
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:49 PM , Processed in 0.033060 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存