2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武林群俠傳究極版 請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: pakpak911
go

請各位留意 小心買錯賊裝 [豪傑]楓玥盜帳號 [複製鏈接]

笑傲無雙

我反而想問呢...
個班不停話借野比人係借個個唔岩底死個班
你地係唔係有100%理由支持呢?
係的話個個入去周大福借住鑽介睇下
之後拿走佢...老比人吊個時就話係佢心甘情願借比我睇
係佢錯係佢唔岩??
係唔係咁呢?
大個仔啦...用下個傻啦
唔怪得之前新聞話打機令人無腦左
睇左個班人之後原來係真

HAHA 你估台慶班姐級人馬借鑽飾咩...
借野比人都會睇下個cost幾大既, 咁樓主可能認為幾萬係心目中係小兒科等於借文具比同學一樣
之前都講過樓主可能同瘋月有特別關係先會外借acc既
另外聲明係死人係生, 叫你好好保管私人財物, 你可以唔遵守佢架嘛
好似隨地吐淡, 自己唔潔身自愛又冇人知都可以唔遵守法例照四處放飛劍

PCGAME2000 以刊登有關楓玥爆帳事件

如果在搵埋其他雜誌 楓玥 你走得去邊?

原帖由 水果妹妹妹 於 2008-11-22 12:11 PM 發表
HAHA 你估台慶班姐級人馬借鑽飾咩...
借野比人都會睇下個cost幾大既, 咁樓主可能認為幾萬係心目中係小兒科等於借文具比同學一樣
之前都講過樓主可能同瘋月有特別關係先會外借acc既
另外聲明係死人係生, 叫你好好保 ...

我想問下你,你試過信錯人未?
你試過比人出賣未?
借得裝比佢就緊係信佢啦....
比佢爆左咪即係信錯人囉,
爆之前已經借左次比佢打掌門,又係同聯,又無人講過佢有前科,
勢估唔到佢會儲心積累諗住一次過爆4個acc咁狼死姐
不過佢傻仔啦,講比個女仔知
呢d咪為女死囉=.=

原帖由 ~細龜~ 於 2008-11-21 10:19 PM 發表
我反而想問呢...
個班不停話借野比人係借個個唔岩底死個班
你地係唔係有100%理由支持呢?
係的話個個入去周大福借住鑽介睇下
之後拿走佢...老比人吊個時就話係佢心甘情願借比我睇
係佢錯係佢唔岩??
係唔係咁呢? ...

咁不如用夾萬黎比喻好唔好?有1日你約左個只係網上識,但未見過面既網友出黎,之後去你屋企玩,見你屋企有個夾萬,佢話想睇下入面有乜,你豪不猶疑俾password佢!叫佢自己開黎睇,入面有金有錢有鑽,過左兩唔好彩俾人爆左,d差佬同你講犯人不費吹灰之力就搞掂個password鎖!!咁比喻的話係咪似d?係咪有人錯,有人低?誰是誰非?"大個仔"了,眼 耳 口 手 腦 係自己的!!什麼應該做,什麼不應該做,還不清楚ma?原來真的有人打機太多,冇了個腦!!!

原帖由 Destiny-命運.. 於 2008-11-22 06:39 PM 發表

咁不如用夾萬黎比喻好唔好?有1日你約左個只係網上識,但未見過面既網友出黎,之後去你屋企玩,見你屋企有個夾萬,佢話想睇下入面有乜,你豪不猶疑俾password佢!叫佢自己開黎睇,入面有金有錢有鑽,過左兩唔好彩俾人爆左,d ...

咪在自欺欺人啦小朋友

犯左法就係犯法 你敢講佢冇犯法?

係街邊有個呀婆問你借電話 之後偷左你既 = 你ON  9定呀婆聰明?

原帖由 pakpak911 於 2008-11-22 06:58 PM 發表

咪在自欺欺人啦小朋友

犯左法就係犯法 你敢講佢冇犯法?

係街邊有個呀婆問你借電話 之後偷左你既 = 你ON  9定呀婆聰明?

你邊隻眼睇到我話佢冇犯法?知唔知逍遙法外點解ar?知你老我好多la!阿伯
借電話俾ar婆會唔會俾人偷我就唔知!!我未試過,可能我冇某d人咁stupid la!!!倒不如問下你自己借acc俾人,人地偷哂你d eq,嚇到面都青埋,係你on9 or 人地叻?

原帖由 Destiny-命運.. 於 2008-11-22 07:29 PM 發表

你邊隻眼睇到我話佢冇犯法?知唔知逍遙法外點解ar?知你老我好多la!阿伯
借電話俾ar婆會唔會俾人偷我就唔知!!我未試過,可能我冇某d人咁stupid la!!!倒不如問下你自己借acc俾人,人地偷哂你d eq,嚇到面都青埋,係你on9 ...

香港教育就教出你呢D 逃避現實既細路

我地D立稅人真係可悲.....

我之前(#85)都講過借如果acc比瘋月佢照打win掌門又冇偷野根本就沒事發生,
佢儲心積類既計劃即係唔係第一日開樓主acc打
借野比人唔係問題, 唔擔保對方行為操守, 會唔會再向第三者洩露樓主既acc密碼
or 玩借上借呢...真係會出現好多好多問題
如果樓主acc咁多重要野, 可以借過一次改一次密碼
pcgame刊登瘋月事件唔係唔好, 起碼可以短暫提醒各位玩家小心愛惜自己acc
不過讀者亦都會帶有2個疑問去解讀呢個case,
(1) 瘋月呢個人太過shame啦, 會唔會比人拉呢?
(2) 瘋月點解會咁易有其他人acc資料?

回復 108# pakpak911 的帖子

我那有逃避?
可以玩盡佢只係你一箱情願的想法!!前一頁都有朋友講"楓玥仲日日係城同人玩切磋"!!!剛剛仲攻城tim!!犯法的人仲可以咁安樂打機,睇黎你d稅未浪費到我身上!!!還有我是讀私校的

原帖由 Destiny-命運.. 於 2008-11-22 09:15 PM 發表
我那有逃避?
可以玩盡佢只係你一箱情願的想法!!前一頁都有朋友講"楓玥仲日日係城同人玩切磋"!!!剛剛仲攻城tim!!犯法的人仲可以咁安樂打機,睇黎你d稅未浪費到我身上!!!還有我是讀私校的

你沒朋友嗎??你沒借過東給朋友嗎??如有你借比朋友,是不是因你信朋友才借???那你會覺得朋友借你的會偷你的嗎????
P.S.如你沒朋友就當我說了廢話..
已有 1 人評分Good 收起 理由
oO小仙人Oo + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 亞流 於 2008-11-22 11:37 PM 發表

你沒朋友嗎??你沒借過東給朋友嗎??如有你借比朋友,是不是因你信朋友才借???那你會覺得朋友借你的會偷你的嗎????
P.S.如你沒朋友就當我說了廢話..

Good Passage   support

值得信的朋友當然會幫, 但係網上遊戲識的朋友, 三唔識七, 連樣都未見過, 人地背景完全唔知, 只係一齊係隻game
"生死興共", 借個咁多貴重野比一個咁好的朋友呀 ? lee d都叫做"可信"的朋友 ?
第一日係香港社會做人 ? 如果我係度同你好好傾, 就連銀行戶口acc pw 借埋比我   ?
咁你lee  個人都幾可愛wor ...
借野比人你都應該用下腦分析, 唔好似為十大就係好人, 唔通十大有錢人都係好人唔會貪你的錢咩 ?
同下腦啦, 既然個acc 係咁貴重的, 就米鬼惜比人啦, 驚死無人知你d裝咁勁?  
偷野的人當然唔啱, 但明知咁多壞人都帶眼識人更加唔抵可憐 !!!

我諗你地個世界係灰色既

連朋友都唔信既人 你不如去玩單機?

如果我借自己認為冇用既野or 多餘出來既野先會下比人, 看件物品對自己既價值而定
不過起碼係真正既朋友, 有機會見面先會借啦~~保障自己財產先係大前題 (唔好笑我孤寒)
初初見瘋月偷人野四處唱本來我都想比個名佢用下, 岩岩玩蒸氣見到人地個名如下
(弱智兒童 快樂無窮)
不過都唔太適合, 反而覺佢似食完番尋味, 都幾叻, 事主有哂證據都唔怕 真係比個good 佢
反而個名可以留比你地心目中既人選 (我都會有可能係)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 水果妹妹妹 於 2008-11-23 12:29 PM 發表
如果我借自己認為冇用既野or 多餘出來既野先會下比人, 看件物品對自己既價值而定
不過起碼係真正既朋友, 有機會見面先會借啦~~保障自己財產先係大前題 (唔好笑我孤寒)
初初見瘋月偷人野四處唱本來我都想比個名佢用 ...

絕對認同//我打online game都4.5.年.認識左9少朋友.有唔少仲係冇玩之後都有出黎飲野ka
有時都會借下eq比人同問人借..但到家下都冇人問我law acc同密碼..朋友(game認識)同我講密碼同acc係私人財產.真係當你朋友唔會隨便問你law

原帖由 紫儀 於 2008-11-23 04:14 PM 發表

絕對認同//我打online game都4.5.年.認識左9少朋友.有唔少仲係冇玩之後都有出黎飲野ka
有時都會借下eq比人同問人借..但到家下都冇人問我law acc同密碼..朋友(game認識)同我講密碼同acc係私人財產.真係當你朋友唔會 ...

謝謝~~補充多句...信任與價值真係要取得平衡
真正既朋友要係相識一段時間互相了解係邊種人先開始信任,
唔會係game裡三言兩語影都未見過將d重要野交比人囉, 真係除非放棄左acc唔玩, 點都冇所謂, 價值觀轉變了才送野, 借野, etc
做人既道理同主觀性太多, 再講成本書了
呢次並非針對任何人而出聲

絶對贊同水果的講法, 大可以送d自己有多的野比朋友, 真正朋友基本上唔會想要你acc pw, 最多問下你有無多左的裝 eq etc ...

日日問你拎pw 果d你都會唸下佢有咩企圖啦,咁都唔識的話枉你活係香港咁多年.
朋友一齊玩的話, 如果你比acc 人地幫你升, 咁仲有咩意義 ? 不如唔好玩,玩單機(lee 句回 pak pak) ,咁你叫人幫升的動機就係貪lvl , 想人地幫你打eq,  升高d,升咁高又係為左掌門之位.你lee d叫做信朋友?    跟本就想借朋友代升,但結果係比人偷野,lee d真係抵死有餘,
咁好死借eq  比朋友就係想人代升,或者亙升,lee d咁的嘴臉真係極之可恥.

剛才的pakpak, 你中意大可以四出借自己的acc比人 , 以及銀行戶口password 比你果d所謂的好朋友,
做人唔識戴眼識人的, 你到時唔好係度出post 話比人騙, 世上多左你d咁的人就縱容左瘋月lee 的人的出現
你見過幾多次d game 的朋友呀 ? 一齊打死隻王就叫做出生入死? 咁就可以稱兄道弟? 你的錢即係佢的錢呀 ? 咁你比灑我好過啦 
一齊出黎酒吧食煙飲酒就叫做好好的朋友? lee d唔係叫酒肉朋友咩 ?
你胡亂信人真係上得山多終遇賊, 到時你被刧真係唔抵可憐 !!! 

回復 118# edrickfish 的帖子

算吧la!!佢都get唔到我地想講乜

笑傲無雙

原帖由 Destiny-命運.. 於 2008-11-22 06:39 PM 發表

咁不如用夾萬黎比喻好唔好?有1日你約左個只係網上識,但未見過面既網友出黎,之後去你屋企玩,見你屋企有個夾萬,佢話想睇下入面有乜,你豪不猶疑俾password佢!叫佢自己開黎睇,入面有金有錢有鑽,過左兩唔好彩俾人爆左,d ...

請問你入周大福人地都識你嗎?
一樣是大家不識
你估周大福平時的飾物不用甲萬嗎?
佢收工時一樣放入甲萬
只是平時展出來
你打機太多了
你應多出街...晚上行下街留意下
不要做個又無腦又無見識的人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:34 PM , Processed in 0.048450 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存